Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Afelől érdeklődnék, hogy egyszer említettél egy olyat, hogy anvili háznál főzőcskézésből visszajön az ára elég gyorsan. Mire gondoltál ott? vmi nagy növényes kert van a közelben?
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Már megoldottam.
Manager-re rákerestem, megvan, gondolom a patch is kell. Az OOO meg Francsescos modokat letöröltem (azok úgyis félre voltak téve későbbi installálás céljából), mert túl sok mindent kell állítgatni, meg olyan dolgokat állítanak el, amelyeket én nem szeretnék. ( A Quarl texture pack-et meg nem találtam filefronton, úgyhogy maradnak a kisebb grafikai javítások, így is szép a játék.) Elvagyok a többivel (küldetések, világ-feljavítások, stb). Viszont, ha ajánlotok valami érdemleges és használható modot, azt megköszönöm (olvasgattam vissza is, de lusta vagyok kimazsolázni Xk hozzászólást, sorry
). -
SystemRoot
őstag
hát részvét hogy ilyen bugok jönnek elő nálad. Ha ez megnyugtat nálam minden frankón bugmentesen megy

Egyébként ajánlom a Oblivion Mod Manager-t ezzel jól tudod majd rendezgetni/törölni
állítgatni a modokat. Ez asszem tud olyat is hogy a conflict-okat modok között észreveszi. És load sorrend állítással akár ki is lehet vele javítani a dolgot. -
SystemRoot
őstag
válasz
Assassin92
üzenetére
én is hallottam valamit. Állítólag valami olyasmi lesz a neve hogy: TES V Shadow Realm.
De lehet ez csak kamuhír.
Mindenesetre most ott van a Fallout 3 a bethesdának, sztem sokára lesz még új elder scrolls(2009), de hogy lesz az biztos. Két olyan siker után mint Morrowind és Obli, súlyosan alzheimer kórosnak kell lenniük hogy ne csináljanak újat. -
Ősgyík
tag
Black soulgem-et lehet használni enchantolásnál?Mert greaterrel is "csak" 84 es sebzést tudok elérni.

-
katt777
félisten
Open Cities mod volt a hunyó, amely nyithatóvá teszi a városok kapuit. Még jó, hogy a kisebbekkel kezdtem. Enélkül megy a játék rendesen (csak nem tudok belovagolni a városokba). Talán másnak is ez okozta a gondot. Remélem, a többi már rendben lesz.
BUÉK mindenkniek! -
katt777
félisten
Elkezdtem sakkozni. Végső patch még nincs fönt, csak az official mod-ok mind. Működik! Majd jelzem, hogy a 100 modból melyik akasztja ki a programot. Továbbra is hálás vagyok a segítségekért.

-
katt777
félisten
prid 000034DE-re invalid object reference hibaüzenetet kaptam. Ennyit erről. Holnapig még kínlódok kicsit, aztán tényleg megy a szemétbe az egész.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon
üzenetére
Bocsesz, hogy ilyen régimódi vagyok, de magam akarok végjátszani egy játékot, nem mindenféle segédlettel, ahogy elvész az élvezet. Igaz, itt már elveszett. Azért kösz, a bug szekciót különösen.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Kösz mindenkinek.
Gyorsmentés sokat nem segít, mert minden kis akció után gyorsmentettem.
Letöröltem az egész szarzsákot, feltettem XP alá, új karaktert indítottam, egyből odamentem, hogy ne legyen gáz, és ugyanaz a hiba. Ez most a patch miatt lehet? Már kissé ideg vagyok, hogy órákat elbaszakodtam potyába. Szerencsére értem a küldetést, meg mindent, a gáz ott van,hogy a manus cseszik rá beszólni az őrnek, csak áll ott, mint a fasz.
Lehet, megpróbálom még kiegészítők és patch nélkül, de aztán tuti kuka az egész game úgy, ahogy van. Akad már ott pár ezernyi kidobott pénz. Semmi garancia rá, hogy ha ezt most sikerül valahogy megoldanom, nem fog ugyanúgy elakadni az egész 3 heti játék után. Egy ismerősömnek pl. a Shivering Isles-ban tűnnek el az elkészített varázslatai, meg ilyesmi, de lehet, addig már nem jutok el.
Megnéztem a bug szekciót, ott a hiba, de azért szén ciki, hogy így kell (majd meglátom, lehet-e) megoldani egy feladatot a játékban! A másikfajta hibára meg nincs is megoldás. Remek.
Morroeindről annyit, hogy kipróbáltam a sebzés dolgot god módban. Negyed óráig püföltem az ellenfelemet minden elkézelhető módszerrel, mégsem sebződött!
Hát, nem egy KotOR, az hétszentség, ahol még a nehéz ellent is le lehetett nyomni, ha ügyes voltál. -
Assassin92
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok valamit a TES 5-ről?
Valami MMO készül tudtommal, ami szintén a TES világával lesz kapcsolatos.Üdv: Assassin92
-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
De lehet ,hogy kihagyom, már sokszor elkezdtem, de valóban kényelmetlen volt.Viszont még mai szemmel is komolyan néz ki.Majd meglátjuk milyen lesz az ES V!!

-
SystemRoot
őstag
hát jó game az nagyon. Bár az előfordulhat hogy obli után már kényelmetlennek találod majd. Lehet h csak úgy lehet élvezni igazán ha elősször Morrowind és aztá Obli és fordítva nem.... dehát ne legyen igazam

Ha belekezdesz akkor pakolj fel hozzá sok moddot(lista: morrowind essential enhancements)
mert nagyon sokat számítanak.Üdv: SystemRoot
-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
El kéne kezdeni azzal is játszani...majd egyszer ha sok időm lessz vele szórakozni...

-
SystemRoot
őstag
hmm...
Morrowindben kicsit másképp van a sebézés. ha jóltom akkor a következőképpen:
számít hogy mennyire húzod hátra a kardot. Ergo ha csak folyamatosan kattintgatsz akkor mindig a minimumot sebzed ami meg is van adva( x-y -ig sebzés) hátra kell húzni teljesen a kardot hogy max legyen a sebzés.
Aztán még számít az Agility-d is hogy eltalálod e. Meg a fatigue is. Szal komplex a dolog
-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Ahogy a mester mondja!

-
SystemRoot
őstag
Jövök

Szóval:
a quicksaveel az egyel elötti quicksave nem veszik el ha rámentesz, mert van egy biztosági mechanizmus a gameben (pont ilyenek kivédésére) hogy amikor felülírod a quicksave-et akkor az egyel elöttit még elmenti egy "quicksave.bak" -fileba, ezt kell visszamásolnod a "quicksave.ess" helyére ha egyel korábbi mentést akarsz. Bár gondolom ezzel a tanáccsal már sajna elkéstem szal sorry.
A questnek a következőképpen kéne történnie. Hallod a híreket hogy korrupció-> beszélsz a darkelf csajjal, elmész a csövessé-lett muksóhoz. Az odamegy az őrhöz, beszól neki, rátámad az meg levágja. Namost: ekkor nem kell bemenni a házba! Hanem beszélni kell megint a darkelf csajjal. Ő majd aztmondja hogy hozd el Ulrich-et hozzá. De előtte még beszélj Garrus-al aki egy másik megoldást kínál. Azt válaszd sztem. Akkor be kell törni Ulrich szobájába és onnan elhozni egy levelet ami bizonyíték. Elég könnyű dolog ez. Innen már kb kész a quest. Leadod a bizonyítékot majd vársz egy kicsit az egyik kocsmában és megkapod a rewardot. -
don pardon
aktív tag
Nekem morrowinddel semmi problémám nem volt, sőt az jobban tetszett nekem mint az obli. Lehet azért mert akkor még új volt nekem az rpg.
Ellenben az obli kb 1 hétig teljesen bugos volt, sok szenvedés és keresgélés által találtam rá megoldást. De mostmár remekül fut
katt777: Ezt a küldit pont megcsináltam énis, ott az van hogy megveri (öli) a csávót ahogy roedie mondta, aztán ha jól emlékszem el kell menni az őrmesterhez (vagy a nőhöz) hogy mi történt és ott aztán válaszhatsz hogy melyik ötletét viszed véghez, Legális út a guardos, illegális az öreg nőci megoldása bár az gondolom szórakoztatóbb is. De biztos van rá vmi console command hogy kapjál journal bejegyzést. Ne add fel, google a barátod

-
-
katt777
félisten
Dettó. Levettem a küldetéseket, még az official-eket is, erre nincs ott a ház előtt az őr, Othran továbbmegy, én meg befagyok a ház elé, hogy mozdulni sem tudok.
Most indítsak egy új játékot?
És ha megint kiakad, mire napok/hetek alatt ideérek?
Mert ha modok nélkül is kiakad, akkor nyilván nem azok okozták a gebaszt. Egyébként a grafikai modok nélkül nagyon gyérnek tűnik az agyondicsért grafikája, bár persze a jót könnyű megszokni. De ezzel még mindig tudnék élni, ha legalább működne!
Vista okozhatja a gondot? -
katt777
félisten
Hát, kösz. Nem derültem jobb kedvre. Most félnapi melót csinálhatok újra, hátha nem lesz bug-os. Ha meg mégis, akkor szívás. Amikor kezdek belejönni, és már élvezni a játékot, valamivel mindig megszívat- Pedig a régi ASUS karimhoz kapott Morrowind baromságai (pl.0 sebzés nekem, 1000 az ellenségnek) után kifejezetten jónak tűnt. Lehet, nekiállok még egyszer. Vagy megnézem, nincs-e valami cheat hozzá, hogy befejezettnek tekintse a küldetést, mert nem szeretem a cheatelést, de azt még kevésbé, amikor egy játék szívat.
-
Törzsúr
senior tag
-
katt777
félisten
Sziasztok!
Nemrég játszom az Oblivionnal, már keményen 2. szintű a karakterem. VGA-hoz annyit szólnék hozzá, hogy 1950XT-n full grafikával HDR-rel tolom 1680x1050-ben úgy, hogy feltettem a FileFronton található minden értelmes mod-ot, beleértve a grafikai enhancement pack-eket, vadonszaporító, és egyéb finomságokat. Csak a finom árnyékokat kapcsoltam ki, mert finoman szürkeárnyalatos-kockamintás lesz az árnyék a karakterek arcán. Szóval tényleg nem a game optimalizálatlan, és amennyi hibát olvasok az új VGA-król, erősen gondolkodóba estem, érdemes-e beruházni egy 3870-be, vagy vegyek +1 1950XT-t, mert CF-ben még gyorsabb is, mint az új ATI csúcsmodell (csak hát no DX10).
Igyexem minden fellelhető küldetést megcsinálni minden városban (mágus és harcos céhbe is beléptem), így elég soká jutottam el a fősodorban Cheydinhal-ig. Itt van egy küldetés a gonoszkodó őrkapitány ügyében. Követnem kell egy bizonyos Aldos Othran-t a lezárt házáig, hogy bizonyítékokat adjon nekem a visszaélésekről, de lecövekel a háza előtt, és úgy marad. Vártam napokat, semmi. Odamentem hozzá, erre elküldött, hogy ne álljak az útjába, csak kövessem. Betörtem a házba, leharcoltam az őrt, de bent sem találtam bizonyítékot, aztán meg lecsuktak, de azzal sem mentem semmire. Ez most bug, vagy meg lehet oldani valahogy? Sajna Chorroli az utolsó fix mentésem (elfelejtettem menteni Cheydinhalban, a gyorsmentés meg ugye mindig felülírja az előzőt), szóval nem szívesen járnám végig az összes cheydinhali mókát mégegszer, csak hogy aztán megint leálljon az egész.
Valaki please segítsen! -
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nem is akartam kihagyni DBt csak előbb gondoltam a jófiú leszek

Amúgy gőzöm nincs mért nem sikerült
Mindent így csináltam ahogy írtad,de nem történtek meg a változások.Az Umbrás kérdés már nem aktuális. Megcsináltam
Egyik szemem sír,a másik nevet: Megvan a kard....és 43 a súlya
Bár így is jó. Nemtom mit parázom,alapból 600körül bírok el+még egy két fedör cucc és varázslat szal jó ez ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Egyenlőre várok még, a logouthoz az álomkonfig van írva

-
Törzsúr
senior tag
A legujjab ATi driverről már nem tudok én személy szerint nyilatkozni, mert már "rég" nincs ilyen (ATi) kártyám !

-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
A 7.10-es gyári driverrel, valóban használhatatlan volt a kártya, de 7.11-el kicsit volt bugos az Obli, néha kékek voltak a fák, ennyi, de ez biztos ,hogy driver...

-
SystemRoot
őstag
válasz
Assassin92
üzenetére
Obli amúgy hogy van felpatchelve nálad? Minden hivatalos+nemhivatalos patch fenn van? Driverek közül melyeket próbáltad? Próbálj esetleg régebbieket, vagy moddolt (Omgea stb) drivereket felrakni. Lehet hogy megoldja végül.
Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
Assassin92
üzenetére
A Morrowind kompatibilitási listáján sincs rajta. Egyszerűen nem érted hogy az újabb vga-kon és drivereken múlik hogy kompatiblis e??? Még te magad írod hogy a Morrowind hibátlanul megy... Gondolod hogy azt évekkel ezelőtt előre úgy írták meg hogy majd fusson vele a 2900Pro-d?

Tudtommal roedie kollegának végül rendesen működött az Obli, HDR-el meg mindennel egy 3870-en, ami újabb mint a te kártyád. Akkor hogy is van ez?
Valami mizéria van nálad amit sztem meg lehet oldani, persze én nem látok eléggé bele eléggé hogy megmondjam látatlanban hogy mi a gond. De hogy nem kéne fealdnod az sztem egyértelmű. Pl érdekes módon itt a PH-n rendszeresen tesztelték a HD2900XT-t Oblivion alatt, minden gond nélkül: íme (gondolom azzal meg tisztában vagy hogy a 2900Pro az 100% ig 2900XT kissé butított órajelekkel)Üdv: SystemRoot
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Assassin92
üzenetére
Csak azért irtam le, mert nekem is csak Oblival hülyéskedett!
Te tudod!!!
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Assassin92
üzenetére
Na és nekem amikor HD 3870-em volt kéken világitottak a fák...na?...7.10-el még kép sem volt, 7.11-el meg ez a kékség, de a 3d-mark lefutott normálisan...tuti driver..

-
Assassin92
csendes tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
A probléma hogy az Oblivion túl régi, a videokártya meg túl új. Ez tény. A baj az hogy az Oblivion egyszerűen nem ismeri fel a VGA-t, mivel NINCS rajta a 2007 év eleji VGA- kompatibilitási listáján. Más játékoknál ilyet nem tapasztaltam. Sajnálom, mert az Oblivion a legjobb RPG amivel találkoztam, de így sajna nem tudok játszani vele. (Egyébként volt olyan is hogy 1600X1200-ban 150 FPS-sel ment, majd a követező pillanatban 10 FPS-sel ment tovább, pedig meg se mozdultam... ). Megpróbáltam az X1800GTO oblivion.ini-vel is, de a játéknak mindegy volt. A driver hibátlanul visz minden más játékot, csak az Oblivionnal szarakodik. Kipróbáltam a Morrowindet is, és lássatok csodát HIBÁTLANUL felismerte, és ment is vele a game.
Az újabb játékok sem problémáztak ilyenek miatt, pedig közöttük volt néhány, ami az Oblinál jóval idősebb. De ha valaki tud egy patchet vagy valamit... -
Ősgyík
tag
Köszönöm!Már beléptem a mages guildbe csak gondoltam magasabb rangot kell elérnem, hogy oda juthassak.
Ui
ellemes ünnepeket. 
-
SystemRoot
őstag
válasz
Assassin92
üzenetére
Ez tévedés, nem az Oblivion a hibás, hanem a vga driver. Rengeteg zűr van manapság a driverekkel. Az Oblit megcsinálták már régen,és működött rendesen a régebbi/újabb driverekkel/kártyákkal. Az hogy vele nem kompatibilis vagy problémázik egy újabb driver/kártya ami jóval az ő születése után jött ki, azzal nem értem hogy hogy lehet az Obliviont hibáztatni....?!?
Persze lehet szidni az Obliviont hogy optimalizálatlan de ennek a problémádnak ahoz semmi köze, az nem így nyilvánul meg. Egyébként meg az összes mai játék legalább ennyire optimalizálatlan, sőt igazából még rosszabbbak, szal ezzel támadni az Oblit értelmetlen. De egyébként ez természetes hiszen a játékok készítésekor szoros együttműködés van a vga-gyártókkal(mivel muszály). Namost gondolom érthető hogy azoknak nem az a érdeke hogy ne kelljen megvenni a 8800 Ultrát.... 
-
don pardon
aktív tag
Hello!
Ahoz hogy enchantolni tudj, be kell lépned a mages guild-be. Az arcane university egyik házikójában lehet. A nevét nemtudom de ha már bennvagy akkor jobbról a 2ik ajtó. Mármint egy íven vannak a "házikók" és jobbról a másodikban lehet, asziszem c betűvel kezdődik a neve.
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Assassin92
üzenetére
Tedd fel a legújabb Catalistet, azt hiszem 7.14, ha azzal sem javul akkor passz...
Üdv
-
Assassin92
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, méghozzá az hogy nekem Radeon HD2900Pro- VGA-m van, és feltettem az Obliviont, maxra felpatchelve (v1.2.0416)
, majd indításkor jön az üzenet: "Video hardware unrecognized. video quality settings defaulting to Medium Quality."
Hát arra én is rájöttem hogy nem ismeri föl a VGA-t mivel túl az új. Ez még nem is volt baj, csakhogy maxra feltoltam a grafikát, és elkezdtem játszani vele.(Minimum grafikánál is ugyanez volt). Hát iszonyatosan szaggatott, töltött megállás nélkül, a vízen tükröződési hibák voltak. Előző videokártyám egy X1800GTO-volt, azon hibáltanul ment, és azt fel is ismerte mint ultra-high. Hát elkezdtem átírni a oblivion.ini-t, de az se segített. Természetesen a DirectX-verzió a legújabb, de az oblivionnak amúgy sem ez a baja. Kipróbáltam sok mindent, de hiába.Az tény hogy az Oblivion az optimalizációt hírből sem ismeri. De az még dühítőbb hogy nem adnak ki hozzá egy új patchet, mivel egy áprilisi patch az szinte semmire sem jó ma.
Utánaolvastam, és sok ember panaszkodott hogy szintén ilyen hibája van a Nvidia 8800-as és az ATI 2900-as szériánál. Ha valaki tud valami patchet, fixet, vagy modot szívesen fogadám. -
Ősgyík
tag
Üdv!
Melyik oltárhoz kell menni hogy enchantolhassunk dolgokat?
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Hát sztem a DB quest sorozat a legjobb, szal ki ne hagy a "Gyilkos céh"-et.

Hogyhogy nem sikerült a klassz mod?
Nekem probléma nélkül megy bármikor.
Mi a gond?Ahoz egyáltalán nem feltétlenül kell odaadni Umbrát hogy eljuthass hermaeus mora-hoz. Csak a lényeg hogy a quest befejeződjön. Ez befejeződhet úgy is hogy megtartod a kardot...
Bár mondjuk akkor asszem már nem lesz többet quest item, ergo kemény súlya lesz a kardnak. Asszem, van egy olyan trükk hogy a quest során, ha még nem szerezted meg előre umbrát akkor a questben azt választod hogy béke és nem küzdesz meg Umbrával, azzal befejezve a questet és utána szépen visszamész és megölöd mégis..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...én ezt a "trükköt" csak azért nem próbáltam még soha ki mert ugye akkor várnod kell Level20-ig hogy megölhesd Umbrát. Én meg általában Level1 nél már türelmetlen vagyok hogy mikor fog már szép lilán csillogni az oldalamon egy fekete kard...

-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Igen,az a tulajdonság nekem is segített a választásban
De ezt a karit csak lassan játszom,hisz még mindig a Redguardé az elsőbbség és még hátra van a Shivering + a Tolvaj és Gyilkos céh
Tudod,alapvetően jó vagyok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: amúgy próbáltan és nem sikerült a klassz-mod játék alól

amúgy elkelne egy kis segítség
meg tudom oldani azt hogy az utolsó Daedra isten megjelenjen és lezavarjam,mint a többit? mindezt úgy hogy az Umbrát nem akarom odaadni annak Calvicus tagnak....
? -
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nem ott volt a gond h nem tudtam VOLNA
Csak kicsit lusta voltam legöldökölni egy hadsereget
Amúgy megvan az új muksóm
Egy tisztazseni Breton mágust faragtam,meglátjuk mi lesz vele 
mod: Fontos elhatározásra jutottam
Támogassuk a Bethesdát! Megveszem az Obli GOTY kiadást 
-
-
hoffman_
nagyúr
Hát ez az a kérdés,amire még a nagyok sem tudják a választ

(G80/G92 topic
)mod: amúgy lemértem....a KotN főküldije kb 3ésfél órét vesz igénybe a Mehrunes Razor pedig durván 2őt
Huhh,ez utóbbi milyen utálatos egy agyszülemény
Egyetlen hely ahol nem tudtam megölni mindnekit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És ha már mindenk tiszta lappal kezd...Épp most fogok összetákolni egy agytröszt mágust,ilyenem még úgysem volt
Vmi Elf vagy esetleg Breton 
#546: Jól látod
Új GTS a várakozásokhoz képest egy sz@r 
-
Törzsúr
senior tag
Igazából nekem ebből a g92-ből kéne egy OC 1Gb/512bit-es verzió...

JA!!!és 2 magos és ez magával hozza azt hogy 2x128 SP !!!

Najó, megyek kicsit pihenni!!

-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Mikorra várhatóak a nagyobb verziók?

-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Majd meglátjuk mi lesz, ha végre eldönti a srác akivel már pár privit váltottunk Ultra ügyben ,hogy mi lesz neki helyette...és ha a válasz egyenlőre nemleges akkor lehet ,hogy inkább veszek egy uj GTS-t...

-
SystemRoot
őstag
hmm, ezt láttad már?:8800 Ultra Ez a muksó a múltkor kettő GT-t moddolt így meg. Sztem fincsi. Ha van 100k-d rá én lehet elgondolkoznék rajta.(még van kb 2 napod rá)
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én is kezdek egy matt újjat ,egy teljesen szűz játékot az új videókártyámmal, ami egy BÖSZME darab lesz!!!
( remélem nem kiabálom el )

-
hoffman_
nagyúr
SystemRoot, don pardon és Ősgyík:
Köszönöm a tippeket
Szóval lesz dolgom bőven
Sebaj,így szép az élet...
És végre itt a gépem!!!! Hibátlan!! Obli vígan rihangál,Crysis is döcög!! Itt a Karácsony,mi kell még? Boldog vagyok
Mégegyszer kellemes ünnepeket mindenkinek

-
Kareszovics
addikt
válasz
SystemRoot
üzenetére
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok én is!
Most telepedik a BrandNew Oblivion
Pár napon belül szeretnék képes beszámolót tartani az új karakterről. -
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
A válasz összetett: A skillek legtöbbjénél már semmi jelentősége hogyha 100-as vagy belőle és afölé emeli valami cucc. Sokan gondolják azt rosszul hogy érdemes olyan cuccokat felvenni ami 100 fölé viszi pl a Blade-t meg egyebet, de nem. Két kivétel van. Acrobatics és Athletics. Az Acrobatics ugyanúgy növeli tovább a ugrásod nagyságát és az Athletics is gyorsítja tovább a futásodat. Ezeknek a maximum érték ami fölött már nincs további javulás az a 255. Ezt érdemes fejben tartani és rendszeresen kihasznáni fortify spellekkel, ha nagyokat akarunk ugrani vagy gyorsan elfutni valahova.
Attribute oknál már más a helyzet, azok legtöbbjét érdemes 100fölé vinni.
szerk.: jah, és persze Boldog Karácsonyt!

-
-
hoffman_
nagyúr
Nem tudom miért van ez,de most dőlnek belőlem a kérdések
Azt meg tudná-é mondani nékem valaki hogyha adott skill(eke)t a 100-as maximum fölé emelek(mondjuk Hermaeus Mora könyvével) akkor az(ok) a skill(ek) erősebbek lesznek?? Vagy 100 fölött már nincs semmilyen hatása.....? -
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Köszönöm neked is és don pardonnak is
Így már menni fog. Viszont még egy kérdés
Nem egyszerű,de próbálom érthetően kifejezni magam
Ha összejött az adott "körben" a szintlépés és kint van az "alvásjelecske" akkor elmegyek aludni és az értékeknek megfelelően lépek szintet. Viszont ha nem megyek és megpróbálom kimaxolni az adott attributumot,akkor az fog számítani a szintlépésnél,vagy azokkal az értékekkel fog dolgozni,amik a "kimaxolási próbálkozás" előtt fennáltak??? ööö,remélem érthető 
#529: Hát én nem azt mondanám hogy nem értenek hozzá,de tényleg van egy két javítanivaló.....Ettől függetlenül szerintem színvonalas és jó az oldal,rengeteget segített kezdőként
A végigjátszások például szerintem nagyon jóra sikeredtek. Kár hogy a Shivering-es szériát nem fejezték be 
mod: Nemmellesleg, Boldog Karácsonyt minden kedves topic-lakónak és családjának!!

-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Még nemtudom, jó ez a riva128

-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon
üzenetére
Jaj, sajnos az a OblivionHQ powertrainelésről szóló cikk eléggé igénytelen

Sorry, én kedvelem a srácokat akik csinálják az oldalt de nem értenek hozzá eléggé. Nagyon felszínes az a leírás és sok benne a hiba. Aki tud angolul az mindenképp ezt olvassa: Character Creation / Leveling ( ők is ez alapján írták azt a cikket (csak rosszul))Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon
üzenetére
Igen, az adott attribútum alá tartozó 3 skill bármilyen kombinációjában kell sok szintet lépni hogy bónuszt kapj, egész pontosan így működik a bónuszok kiosztása:
* 0 /szintlépés attrib skilljei közül -> +1 bonus
* 1-4 /attrib skilljei ->+2 bonus
* 5-7 /attrib skilljei -> +3 bonus
* 8-9 /attrib skilljei -> +4 bonus
* 10 vagy több /attrib skilljei -> +5 bonus -
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon
üzenetére
Thx
Kicsit még kusza,de nagyjából értem mi merre hány méter
Amúgy a Gumininjahq-s Oblivion oldalt már kívülről tudom...Fejből idézem neked az egészet 
#526: Semmi gond
Morrowind példaértékű gém volt 
-
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Úgy tudod befolyásolni a szorzót, hogy az adott attributum által meghatárzott skillben hány szintet léptél. Elvileg (még morrowindben így volt) 10 skill-ben kell szintet lépni, vagy egy skill-ben lépsz 10 szintet és ezután lépsz levelt. Minnél több szintet lépsz a skillben annál nagyobb szorzó lesz a level lépésnél az adott attriubte mellett (ami ahoz a skillhez tartozik, mint pl az acrobtic-szot a speed, az alchemy-t az intelligence attrib határozza meg).
Remélem érthető

amúgy itt egy pwt-s [link]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére

és persze érdemes minden szinten élni az 5skill - le-trainer-eléssel
Nah ez az amit sosem fogok megérteni
A szintlépésnél adódó értékeket hogy tudom befolyásolni? Hogy inkább 5 legyen és ne 2-3-4... Tudom hogy összefügg azzal,hogy milyen skilleket használok az adott szintlépés előtt,de nem tudom hogyan lehet rá kihatásom 
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Elöttem már elmondták a módszert. De amúgy annyi pontosítást hozzátennék hogy vegyél fel valami chameleonos rucit és úgy nyomd le az autorun-t a falnak valahol ahol sokan vannak. Csakmert Chameleon + sneak az eléggé erős és úgy tutira nem vesznek észre. Amúgy ennél jobb/gyorsabb módja sztem nincsen a dolognek. jah és persze érdemes minden szinten élni az 5skill - le-trainer-eléssel.(hú ez nem egyszerü kifejezés..
) -
hoffman_
nagyúr
Hát ha már ketten mondjátok ugyanazt,lehet benne valami
És ezzel az "edzéssel" durván emnnyi idő,amíg komolyabb eredményt elérek?Egyébként közlöm mindnekivel hogy földöntúli boldogság jár át,ugyanis holnap reggel végre 2 HÓNAP után végre hazajön a gépem!!!! És vár rám a legújabb,legkedvencebb játékok egész serege,élükön az Oblival !!! Végre

-
Törzsúr
senior tag
Na, van új videókártyám gyerekek, nemtudok Oblizni
Várom a next-gen-t
-
Ősgyík
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Én úgy pwtraineltem a sneak-et ,hogy kerestem egy helyet ahol láma ellenfelek vannak (rák, patkány) kerestem egyet közel lopakodtam hozzá befordultam egy sarokba majd kiakasztottam a Q-t, hogy folyamatosan menjen.
Nekem bejött, a rák egész végig csak eszegetett utánna levágtam.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon
üzenetére
Én sem vagyok a pwt híve,de van néhány dolog ami rászorul
És a Sneak azon kevés skill közt van,amit mihamarabb ki akarok maxolni
Thx 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon
üzenetére
Sokmindent nem tud,épp annyit hogy elég legyen
Ennek a kardnak a legnagyobb a sebzése a játékban(ha néhány fanatikus spéci modját nem nézzük) és a benne lévő SoulTrap is jól jön 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Ez nagyon vicces
Úgy rémlik én is azzal a Staff-al nyírtam ki
Bár azt értékeit nem tudtam,csakhogy van benne anyag
Amúgy tudsz segíteni egy picit?
A Sneak-et hogy lehet pwtrainelni?? 
-
don pardon
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Mit tud az az umbra hogy ennyire jó? nekem csak morrowindben volt meg, de ott lazán csináltam jobb enchantos kardot. Bár ott is elég jónak számított

-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Jah, én is anno jó régen, úgy találkoztam vele hogy bementem abba ruinba és szitkozódtam hogy nincs ott semmi, még az ellenségek is szánalmas patkányok meg rákok. Aztán leérek az aljára, mondom ki itt ez a jólöltözött barlanglakó??
hmm, milyen csinos kardja van???
Amúgy télleg erős a kiscsaj. Majdnem minden skillje 100-as master. level 50-es, 400hp-ja van ami ráadásul folyamatosan regenerálódik...
Kis szinten erős cuccok nélkül nem egyszerű fair-küzdelemben legyapni. Amúgy ha valaki low-skillen mindenféle erölködés nélkül akarja megölni Umbrát akkor a megoldás az hogy szerezz 5k aranyt és vedd meg Rindir-től az Apotheosist. Azzal könnyen ki lehet fektetni. Én amikor Pro-ul akarok játszani egy karaktert akkor már level 1-esen megszerzem a teljes szerkót a kardal.. mhh nyami. 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Umbra nekem is a kedvenceim közt van
Modnjuk a hozzámkerülése vicces. Nem quest-tel csináltam,hanem kalandoztam és egy Ayleid-romban, megtaláltam az illetőt és lekaszaboltam...Csodálkoztam is hogy milyen nehéz volt 
#511: Nincs mit

-
Ősgyík
tag
Köszi mindkettőtöknek!Sikerült.Eddig azért nem töltötte meg mert tele voltam mindenféke soul gem-ekkel.

-
SystemRoot
őstag
Úgy van ahogy hoffman mondja, egyedül "black soul"-t nem tudsz benne tárolni, de egyébként bármit. Ajánlom hozzá az Umbrát. Az egyébként is a legfeelingesebb kard a játékban, és azzal a párossal valami kegyetlen mennyiségű enchantot tudsz csinálni/újratölteni.
#507 Oh, kössz.

-
Ősgyík
tag
Üdv!
Hallottam, hogy az azura's star egy újratöltődő soul gem.Ez magától töltődik vagy nekem kell valahogyan feltölteni?Most szereztem meg és jó cuccnak tűnik.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Erre nem tudok mit mondani
Isten vagy 
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
hali.
a karin a következőképpen lehet változtatni:
->console:
showclassmenu
-> előjön a klassz választós menü, DE figyelem: mert ha csak simán rányomsz hogy Done azzal hatalmas hibát követsz el ugyanis akkor reseteli alapértékekre a skilljeidet. Ezt a következőképpen kell kijátszani, ahelyett hogy Done-t nyomnál, miután beállítottad a kívánt változtatásokat akkor elmented a játékot(akár konzollal is megteheted így: save <name> 1 a név helyére azt írsz amilyen névvel el akarod menteni.) Ekkor ha beloadolod ezt a mentést akkor meg történtek a változtatások és a skilljeid is megmaradtak.showracemenu
-> itt tudsz kinézetet nevet és fajt változtatni. DE itt is ugyanazt kell csinálni mint a fentebb leírtakat mert különben reseteli a skill-pontjaidat.showbirthsignmenu
-> csillagjegy. Itt tudtommal csak annyi gond van/lehet hogy nem tüneti el az előző csillagjegyedből származó spelljeidet, de minden mást igen. De ez nem biztos szal próbáljátok ki és meglátjátok.Üdv: SystemRoot
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére

Akkor elviekben képben vagyok...Csak túlságosan lusta lennék?
Köszönöm. Az a néhány apró trick amit belecsmpésztél részben új volt,soha nem gondolkodtam még 1-2 percnél hosszabb "edzésben" - talán ez volt a probléma?
Amúgy vszínű túl sokat akarok...: játék közben fejleszteni a skilleket. Gyorsan És ez vhogy nem ment
A Restoration pedig nem para,inkább csinálok 50 Health-itókát. Megéri azt a plussz 5 kilót 
Viszont azt emlékeim szerint te írtad a fórumban,hogy lehet változtatni a karimon generálás után is.... Ezt hogy tudom megtenni??

-
nyunyu
félisten
Csak azert kerdezem, mert anno megvettem a Warcraft 3-at, aztan volt egy szep szines ures papirdoboz, benne rendes tokban a CD, meg egy par lapos fuzetke.
Aztan a kiegeszitojet mar DVDtokban arultak, ugyanannyiert...Haver meg megrendelte amazonrol a collectors editiont, szep nagy doboz, tele minden joval: alapjatek CD, kiegeszito CD, jatek soundtrackja audioCDn, 70 oldalas Warcraft temaju novella, vastag manual, lepedo meretu poszter a jatek terkepevel, meg egyeb aprosagok.
Aztan nem kerult tobbe, mint amennyiert en az alapjatek ures papirdobozat vettem itthon.
-
today05
csendes tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
tyíííí
2990 ért árulják az obliviont
brutális, én ezt nevezem joárasításnak...
ennyiért meg is veszem, bár gondolkodos hogy akkor legyen 7 papír, és megvan a +2 kiegészítő is
amugy nem a játékkal van a baj sajnos, mert az ment eddig hiba nélkül itt valami M$ ütközés lessz amihez nem vagyok eléggé Root (
) meg programozo hogy megfejtsem 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Manager-re rákerestem, megvan, gondolom a patch is kell. Az OOO meg Francsescos modokat letöröltem (azok úgyis félre voltak téve későbbi installálás céljából), mert túl sok mindent kell állítgatni, meg olyan dolgokat állítanak el, amelyeket én nem szeretnék. ( A Quarl texture pack-et meg nem találtam filefronton, úgyhogy maradnak a kisebb grafikai javítások, így is szép a játék.) Elvagyok a többivel (küldetések, világ-feljavítások, stb). Viszont, ha ajánlotok valami érdemleges és használható modot, azt megköszönöm (olvasgattam vissza is, de lusta vagyok kimazsolázni Xk hozzászólást, sorry

Hát, nem egy KotOR, az hétszentség, ahol még a nehéz ellent is le lehetett nyomni, ha ügyes voltál.

Mindent így csináltam ahogy írtad,de nem történtek meg a változások.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

brutális, én ezt nevezem joárasításnak...