Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
Ati manapság nem gyárt túl jó vga-kat sztem...
régen nagyon szerettem(anno all time favorite 9700Pro
), de az X1800-as széria után már valahogy kiábrándultam belőle, igénytelen sztem sokszor.(driverrkről ne is beszéljünk...) persze ez szvsz.
Milyen típusú karit akarsz venni?Üdv: SystemRoot
-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Én Ati-t veszek ,mert támogatja a dx10.1-et és olcsóbb.

-
SystemRoot
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ne aggódj, nem a karakter levele számít sztem a karakterfólióban, hanem az igényesség.
Milyen képet raksz föl, mit írsz le róla, és milyen stílus jön ki belőle. Én legalábbis művészileg szoktam értékelni magamban ott a HQ-n a karakterlapokat és nem az alapján hogy ki hanyas level. Mondjuk persze minél több obli-nap van benne annál jobban néznek ki a statisztikáid ez tény, de ehez sem kell high level.Üdv: SystemRoot
-
Kareszovics
addikt
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nem rossz ötlet ez a karakter linkelősdi csak akkor nekem qrvára kezdenem kell egy újat, mert egyik sincs már meg (bár imádom ezt a játékot, de ennyire nem vok fanatik)

-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nekem semmi nighteye nem kellett hozzá, már a questhez, egyböl sikerült, de ez még nem jelent semmit.

-
Törzsúr
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Egy ideig még biztos nem veszek tápot, videókártyám sem tudom még ,hogy milyen lessz..
Köszi azért.
-
SystemRoot
őstag
Hát bios programozóra itt ne várjál, abból nincs túl sok magyarországon... de másutt se

Elég misztikus a hiba, nehéz rá mit mondani. Biztos hogy a gép stabil? Prime95 - blend test?
El tudom még a következőt képzelni: Láttam olyat hogy valaki aki nem méltatta szegény bethesdát hogy megvegye a gamét(ezúton is üzenem neki:
köpje le magát az undortól!)
hogy valami kis mini softverhibák jöttek elő a crackelt exe miatt. Ezek egészen apró hibák voltak (itt megjegyzem a crackelt exe-k önmagukban is produkálhatnak nagyon(!!!) gyakran ilyet hogy kifagy a játék) és a mentések során valahogy egymásra halmozódhattak, mert azt lehetett tapasztalni a gépén (egy smucig barátom egyébként...) hogy egyre több bugot produkál a játék. pl ajtók-nyitás, lightning-egyéb effektek elromlottak és nagyon lassan történtek. És egyre gyakrabban dobta ki őt a desktopra. Persze sz*rt eredetit venni, csak gyorsan vissza lépett a játékba és játszott tovább...
El tudom sajnos képzeli hogy eredeti exe-nél a te esetedben is a corrupt save file, felhalmozódó látszó/nemlátszó hibái miatt dob ki. Sajna Obli mint Morrowind is nem szegény bugokban.
Remélem tudtam valamicskét segíteni.Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
az újraindulás és egyéb komolyabb fagyások csak hardverhibára engednek engem következtetni (ebbe beleértendő a driver hiba is, és persze a rossz bios beállítás). Szoftveres fagyások csak nagyon durva esetben indítják újra a gépet, csak nagyon ritkán láttam olyat. Bár a múltkor, nekem sikerült nagyon elcsesznem valamit egy Linux installnál...
Általában ha patch hiba vagy modconflict lenne akkor max kidobna desktopra... sztem. Ajánlok egy alapos hardvertesztet (Prime95, memtest86, stb)Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
asszem van rá mod hogy a kék hatás eltűnjön Nighteye alól. bár én nem találtam meg soha, de valaki mondta egyszer... hogy hallotta hogy...

jókis quest az, és tök jó a könyvben a story hozzá. mondjuk asszem én is szenvedtem az uccsó darab megtalálásával... őszültem egy kicsit. nem baj.
(#277) jah, sztem is problémák léphetnek fel az f5-quicksaveel. Szted miért rossz? csakhogy alátámasszam magam és leszokjak a sűrű mentésekről...

Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Gondolod hogy a te karaktered jobb mint az enyém??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ObliHQ-ra felraktad?Jah, ki rakta fel a kariját ObliHQ-ra?? linkelje már PLíz és sztem ezt akár berakhatnánk az első hsz-be is .. simán befér és akkor egyhelyen lenne. Sztem sokakat érdekel.
És akkor kiderül ki ülhet a trónra
(amúgy van multi mod tudtommal oblihoz, szal ha gondolod egy lanon duel-ezhetünk
)Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
Csak a minőségre menj tápoknál, a mennyiséggel ne törődj. OCZ igényes márka.
FSP is, sőt. Sok neves gyártónak OEM-ként ő csinálta a tápokat (pl némely Enermaxnál is)
Mondjuk az én véleményem szerint a külön általa árult termékek valószínűleg gagyibb tervezések lehetnek mint a "márkáknak" szállított. Pl a múltkori egyik "természetbarát"(=magas hatásfok) példányukban én kicsit igénytelennek találtam a mini aluhűtőbordát még a magas hatásfok ergo kevés hő ellenére is.De nem akarlak összezavarni. Lényeg hogy nem kell az a 700W. Sőt még rosszul is jársz vele, mivel nagyon kis százaléka lesz annak a névleges teljesítménynek az aktuális terhelésed ilyenkor meg a tápok vesztenek a hatásfokukból.
Nade még ezzel sem akarlak zaklatni
szal csak lényeg: nyugodtan vegyél olcsóbb FSP-t.Üdv: SystemRoot
-
SystemRoot
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ez hatalmas butaság, közel sem fog 500W-ot enni az a konfig. Nagyon iszonyat durva esetekben sem az van hogy valaha is 500W kevés lenne (vagy akárcsak 400W), a 12Vos ág terhelhetősége lehet esetleg alkalmanként kevés. De ilyen sem szokott lenni.... Egyébként én még nem hallottam olyan desktop pc konfigról ami töbett evett volna mesterségesen(!) max terhelésen 300W-nál.
Üdv: SystemRoot
-
hoffman_
nagyúr
Most nézem mien konfig várományosa vagy
Nem vagy kispályás
A 3870ről élménybeszámlót kérek,lehet h én is benevezek egyre,ha megéri 
Amúgy a "reszkessetek"-ről jut eszembe....
Gondolom a legtöbb Oblis azt gondolja hogy biztos övé a legjobb karakter
Mekkora menet lenne,ha össze lehetne ereszteni őket és nem csak az előre gyártott kreatúrákat kéne gyilkolni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Törzsúr
senior tag
Hamarosan jön az új konfigom, és újra oblizni fogok, reszkessetek!!!!

-
mcwolf79
veterán
Megvan!!!!
Köszi a segítséget

-
jhos910
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Az autosave-t csak azért mondtam hogy el tudjátok időben helyezni az esemény időtartamát. jön a király aztán elindul a titkos úton és menni kell vele ...... megtámadják őket és újraindul a gép. Kb ez a forgatókönyv mindig
A patch remélem segíteni fog majd ha van hozzá (márpedig gondolom hogy van). -
hoffman_
nagyúr
Én mikor betoltam egy nájt-ejjt,azt hittem kifolyik a szemem
Am a keresgélés miatt lesz irtó sz@r ez a küldi....azzal a részével szenvedtem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
steba Az a Raminus izé, az Raminus Polus-csupán a kisfőnök....azaz a 2. legnagyobb varázsló
Nahjó,csak a 3. utánam/utánad/utánunk(bár a főfő majd kiiktatja magát szal végül is 2.
) -
jhos910
senior tag
Nem tudjátok mitől lehet h még az első autosave után egyből újraindul a gépem????
-
steba
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Hali!
1; ha megvan az összes ajánlás, akkor Raminus xxx nevű taggal kell beszélned. Ő az Arcane U. tornyában van, ált. a földszinten.
2; "a varázsló csajjal megcsináltattam azt az unfined frost salt " eddig OK. Meg kell venned a csajszitól egy adag ilyen saltot. Ezzel be tudsz jutni abba a barlangba (frostfire cave), ami átvezet a befagyott lovaghoz. Itt kell megkeresned a világoskék/szürke talajon 5 db világoskék/szürke kis kavicsot. Jó szórakozást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mcwolf79
veterán
Kellene egy kis HELP!!!!
A Tears of the savior küldetést hogy kell befejezni? Ez az ,mikor a Frostfire cave-en keresztül el kell jutni a Frostfire Glave-re.Ott van befagyva egy lovag.
Az Arcane U.-nél már a varázsló csajjal megcsináltattam azt az unfined frost salt (tán ez a neve),de onnantól megállt a tudomány. Hogy kell befejezni ezt a küldetést?
Mondja 1-2 NPC,hogy az a varázslócsj tud valamit kezdeni ezzel a cuccal,de azóta nem dugja ki a képét az university-ből:-( Oda meg még nem tudtam bemenni.
Ha megvan az összes ajánlás (elvileg mindet összegyűjtöttem,kit kell megkeresni,hogy ugyan már engedjen be az Arcane U.-be???
THX

-
Törzsúr
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére

-
Törzsúr
senior tag
Megint újrakezdtem az Oblit, és nem találok egy olan küldit aminek a rövid sztorija olyasmi ,hogy egy nőnek kell elhoznom egy páncélt mert adóssága van (1000 arany), ha vagyok olyan készséges és kifizetem neki az 1000 aranyat nekem adja a páncélt, hol találom ezt a nőt??
(ez az eggyik kedvenc vértem és enélkül nem élet az élet obli világába
) -
dobolan
senior tag
Nem vitának szántam.

Nekem pl. ati1950pro-m van, melegedős vrm-ekkel, és amíg meg nem csináltam rendesen a hűtésüket, nyáron rendszeresen elszállt, de csak obli közben, pedig sok játékkal játszottam.
Valószínű, hogy az obli gyilkolta legjobban a gépet.
A hardveres hibába én beleértettem a csatlakozások esetleges hibáját is, ami önmagában tényleg nem hardver hiba.
Ja és egyetértek, ki kéne tesztelni..

-
Torn
csendes tag
helló
felraktam a KotN-t és nem akarja beadni a főküldetést(knigts of te nine).
Lécci segítsetek -
dobolan
senior tag
Ha van időd rá, szedd szét a gépet teljesen. Mindent le az alaplapról, kábeleket kihúzni.
Ha már szétszedted érdemes portalanítani is.Ezután összerakni mindent, és próba.
Egyébként ezt egyérteleműen hardverhiba okozza, de lehet, hogy a csatlakozásoknál nem stimmel valami, vagy a memóriák "rosszul" vannak a slotban.
Én azt javaslom próbáld ki
-
Enclave
aktív tag
Rendben de pontosan milyen codec-re gondolsz???
Xvid? Divx? Coreavc? Mpeg? x264? Vc-1?
(egyébként nem értem az oblivionnak mi köze lenne a codec-ekhez?
nem intro közben akad ki
)Ha vga driver-re gondolsz a catalystból kipróbáltam vagy 5 verziót és semmi...(egészen a 2006osakig mentem vissza)
-
steba
tag
Hali!
Előre szeretném leszögezni, hogy infóhoz nincs sok közöm, ezért csak nagyon halkan, zárójelben szeretnék a problémádra reagálni:
csak egy próba erejéig cserélj codecet.Szóval ez csak egy nagyon gyengécske próbálkozás a részemről, de Oblit ismerve /
/ még akár jó is lehet a tipp...Ui: a 3 mp-es save-et nem baj, ha gyakorlod, jól jön majd

-
Enclave
aktív tag
Annyira nem vagyok béna, kaptam már szét párszor gépet,h. letörjek ezt-azt az alaplapról...

Infós vagyok csak a win kernel rejtelmeihez annyira nem értek ezért linkeltem be a komplett hibát...hátha akad itt valami bios programozó aki tudna vele vmit kezdeni...
(architektúrák tárgyam csak jövőre lesz,addig nekem magasak ezek a processzor regiszteres cuccok...) -
HolloW
senior tag
Nem lehet, hogy a VGA cserénél valamit eltoltál a Northbridge környékén ? Nem nagyon van rá egyébként logikus magyarázat
Ha a új VGA lenne a hibás nyilván a többi játéknál is jelentkezne valamiféle hiba. A Northbridge kezeli a kommunikációt a CPU, RAM, AGP és a PCI-E között. Alaplappal is lehet hiba, lehet új keletű ... -
Enclave
aktív tag
A hiba ez:
MACHINE _CHECK_EXCEPTION:
0X0000009C, 0X00000004, 0X805461F0, 0XB2000000, 0X00070F0FÉs ezt találtam magyarázatnak egy fórumon...
[I]"...In summary, the northbridge is reporting "Processor Context Corrupt" (PCC), and most of the reason codes resolve to "generic". My money would be on the RAM.
That "4" means the northbridge is the source of the error report, and the last two parameters are the high and low 32 bit blocks of the MC4_STATUS register. Here's what I get when I break them apart using the doc info:
0xB2000000'00070F0F0y10110010000000000000000000000000'00000000000001110000111100001111
10987654321098765432109876543210'10987654321098765432109876543210
-3---------2---------1----------'-3---------2---------1----------(best viewed in non-proportional font

First, the low portion....
Model-Specific Error Code = 0x7 (0y111) = Watchdog
0000 1111 0000 1111
0000 1PPT RRRR IILLPP = Participation Processor (Table 22 on page 129). "11" = "Generic"
T = Time-out (Table 23 on page 129). "1" = "Request Timed Out"RRRR = Memory Transaction Type (Table 21 on page 129). "0000" = "Generic Error (GEN)"
II = Memory or I/O (Table 24 on page 129). "11" = "Generic (GEN)"
LL = Cache Level (Table 20 on page 128). "11" = "Generic (LG)"And the high portion...
10110010000000000000000000000000
ErrValid = 1 (error valid)
ErrOver = 0 (no overflow)
ErrUnCorr = 1 (error uncorrected)
ErrEn = 1 (error enabled)
PCC = 1 (Processor Context Corrupt)
(rest is all zeros)Not being a hardware type, I'm going to summarise all that guff as: the northbridge reported a timeout which resulted in a corrupted processor context, although I'm not sure whether the timeout is the cause of the corruption or the other way round. Perhaps someone more hardware-savvy can clarify..."[/I]
-
Enclave
aktív tag
A tápos topicban azt válaszolták erre,h. egy ilyen konfigot bőven el kell,h. vigyen egy Enermax 365w-os...Még az x1900xt ellenére is...A vga-n kívül mindent kizárnék hirtelen mivel csak az lett cserélve...(7600gt-n nem volt hiba oblivionnal...) És csak az oblivion csinálja ezt...A több tucat demo/játék/3dmark nem...Ez utóbbi miatt gondolnék vmi szoftveres oblivion hibára...
Húzva semmi sincs...(és a ramokat/többi hw-t már vagy 2-3 éve használom...) -
HolloW
senior tag
Lehet, hogy valami túlmelegedik. Több helyen is írják, hogy ez a hiba memória vagy CPU-nak a hardware-es hibája. Olyat is írnak, hogy a hiba akkor jelentkezik főként, ha valamelyik software-nek aminek szükséges cache-eli az adatokat. A táp is lehet a ludas, ahogy te írtad ha van rá lehetőséged cseréld ki egy próba erejéig.
-
Enclave
aktív tag
Hi!
Már írtam egy tápos topikba de itt is megpróbálom...
Nemrég hozzájutottam egy x1900xt-hez...(a konfigom nem nagy cucc:A64 3000+,1 giga ram, 2 hdd,hangkari)...régebben egy 7600gt-m volt...Namost több tucat demot/játékot stb. próbáltam és minden oké kivéve az Obliviont...
New-game-nél és loading-nál állandóan elszáll egy machine_check_exception kékhalállal a gépem...
És nem tudok rájönni a hiba okára...(több napnyi google-ezéssel csak annyira jöttem rá,h.ez egy durva hw-s hiba...)
Próbáltam patchelve, többször újrarakni,kiegészítők,modok nélkül,minden low-max de semmi...valaki már találkozott ilyesmivel???
(én egyelőre tápra gyanakszom de nem tom biztosan, minden más ok, kivéve az obliviont)Több catalyst-ot is próbáltam de semmi...
(használtam a keresőt de ilyesmit nem találtam a topikban)Valakinek valami ötlete/tanácsa lenne?
Köszönöm!
-
Törzsúr
senior tag
Na sikerült BSG-et csinálni..már csak az uccsó shrine van hátra..

-
Törzsúr
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ja!Megtaláltam!Viszont kevés a skill-em a soul trap varázslathoz...

-
mcwolf79
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Csak sajnos mint írtam,most PS3-on nyomom,így az általad linkelt dolog Nálam nem működik. Marad a vámpír-kúra küldetés végigcsinálása
Azért THX
-
mcwolf79
veterán
Ez a Qrva vámpirizmus kezd már nagyon terhemre lenni
Unom,hogyha nem tudok vért inni,akkor a naptól nem tudok oda menni,ahova akarok. De az ellenszer-küldit még nincs kedvem megkezdeni,most épp megyek a DB-nak teljesítek egy küldetést (gyógyszer csere méregre).Talán utána.
Ha nem kezdem el a főküldetést,akkor addig nem is kezdenek megnyílni az Oblivion-kapuk? tehát addig kalandozhatok,amíg akarok?
PC-n orrgyilkos-íjász argoniai voltam,most a PS3-on full-harcos nord vagyok. Kicsit királyság a 31-es szintű karakteremmel Terminátorkodni
Nem nagyon van olyan ellenfél,ami megizzasztana. Kivéve a Will-o-wisp (vagy mi a szösz),na az tud idegesíteni a mana-életerő-kitartás elszívásával
ÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM
Ha kimaxoltam az összes major-skillt,akkor elérem a szint-maximumot? Már csak az block-ot (81),armorert(97),a handtohand-et(72),és az akrobatikát(65) kell kicsit nyüstölni,aztán elérem a maximumot
Heavy armor,blunt,blade már master szinten van 
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az azért durva volt..3 napig kerestem

-
Törzsúr
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Kösz mindenki.
Megcsináltam mind2 küldetést már.
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Goods and News
Ezzel a csajjal már volt küldetés amikor Agamirt kellett likvidálni.Nem tudod egész pontosan az orknak a nevét, vagy az a bazáros?
Mert ő nem mond semmi különöset.. 
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszi!

-
Kareszovics
addikt
'IC:Az egyik kapitány korrupt!És le kell csukatnunk, ha valaki emléxik rá hogy indul a quest irja le nekem köszönöm."
Elvileg a Market Districtben fog megszólítani egy Ork fószer, vagy ugyanitt ha elég kedvelt vagy akkor a Goods and News tulaj csajszinál tudod elkezdeni.
"Nem tudom melyik városban volt, de egy nőnek kellett segitenem a férjét megtalálni aki egy festő"
ez Cheydinhalban van a háza pedig ottvan a Fighters Guildtől nem messze nevére sajnos nem emlékszem
-
Törzsúr
senior tag
IC és még egy városban volt egy küldetés amit most nem találok.
IC:Az egyik kapitány korrupt!És le kell csukatnunk, ha valaki emléxik rá hogy indul a quest irja le nekem köszönöm.
A másik:Nem tudom melyik városban volt, de egy nőnek kellett segitenem a férjét megtalálni aki egy festő, egy festménybe kellett "bemenni" és ott festett trollokat kellett kinyirni, majd az egyiktől elvenni az ecsetet odaadni a férjnek, közben kiderült hogy itt ragadt, megfestette a kijáratot és kész...Tehát ez a küldi melyik városban és melyik háznál van, azt is tudom ,hogy házban volt..
Köszi!

-
simondr
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
hmmm,köszi a tippeket.
majd utánanézek
egyébkénmt az az aggaszto hogy mikor rámegyek hogy aktiválja a házmegvevős questet akkor a várba kalauzol a térkép szerint a várban pedig nincs az a barom orc... -
Törzsúr
senior tag
Brumában volt egy olyan küldetés ,hogy a kastély börtönében lévő csávónak kell segíteni, valami amulettet kell elvinni neki, egy nő nyakából kell azt leakasztanunk ,ezt a küldit még az előző acc.-ommal csináltam meg és most megint megszeretném csinálni ,honnan indul ki a quest?Próbáltam hogy direkt börtönbe kerülök, és beszélek a rabbal de elhajt...ötlet?
(megelőzöm a kérdéseteket!Nem még nem csináltam meg a küldit ezzel az acc-al..
) -
simondr
senior tag
hi!
jááááááááááájjjjjjjjjjj
már vagy 28. szintü a karakterem, és van 90E pénzem és nem tudom megvenni a hülye skingradi házat mert a hülye shrek(valami orc...) eltünt.
nem tudja valaki hogy ezt a bugot hogy lehet kijavitani? -
Törzsúr
senior tag
Már ebbe az unikornis keresésbe kezdek megzakkanni.Nem tud valaki olyan kódot aminek segítségével kapok a szatyromba egy unikornis szarvat?

-
Törzsúr
senior tag
Tud vki valamit az elder scrolls v.-ről?

Na ázzé' megyek suliba
-
Törzsúr
senior tag
Kint az ajtó előtt az utcán egy Dark Brotherhoodos gyerek őrzi a bejáratot ,bent pedig a FAN-om aki azóta imád mióta én vagyok a Grand champion..

Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
régen nagyon szerettem(anno all time favorite 9700Pro
), de az X1800-as széria után már valahogy kiábrándultam belőle, igénytelen sztem sokszor.(driverrkről ne is beszéljünk...) persze ez szvsz.

köpje le magát az undortól!)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem vagy kispályás 

nem intro közben akad ki
/ még akár jó is lehet a tipp...