Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gekkoka

csendes tag

válasz katt777 #11669 üzenetére

Na túl vagyok a teszteken. Ez kicsit macerásabb lesz mint gondoltam. Elindítottam a teljesen alap játékot, + fenn volt a hivatalos és nem hivatalos SI javítás + ugyanez az alapjátékra. Fenn volt a magyarosítás is, + az összes DLC ami létezik. és persze az OBSE

Minden működött szépen! Az elölről elkezdett játékkal kimentem a csatornából, eddig vadul töltögettem és mentettem minden rendben volt. Elkezdtem visszakapcsolgatni a módokat amiket használok. De hibának semmi nyoma. Aztán egyszercsak váratlanul az egyik betöltéskor eldobta magát. Akár hányszor próbáltam betölteni azonnal összeomlik. Visszatöltöttem egy korábbi pontra, az automentés még jó volt. Az automentést betölti és lehet játszani,LEHET MENTENI is! Sőt, ha visszatöltöd a mentéseket még működik! Aztán ha kilépsz a játékból, majd újra belépsz azok a mentések, amiket a legutóbbi betölthető óta (automentés) csináltál, mind kifagynak. Hogy honnan lehet betölteni a legutolsó mentést az teljesen kiszámíthatatlan. Játék közben nincs jele hogy innentől kezdve nem működne.

A Működő mentéstől visszafelé mindegyik mentés betölthető. A kör innentől ismétlődik, mindíg ugyanaz a vége... Előbb utóbb egy automentésnél, vagy sajátnál behal a játék, vagy kilépsz, és kezdheted kibogarászni hol van az utolsó működő. Sajnos ez az utóbbi napokban tett kísérletem óta stabilan egy helyben innentől se tőled se hozzád.

Vagyis azt hittem... A frissen indított játéknál úgy töltöttem be egy ilyen kifagyott mentést, hogy az OBSE nélkül indítottam a játékot. Voala MEGY! Viszont ezen felbátorodva visszaraktam a régi mentéseimet. Ugyanígy Script extender nélkül indítom, persze kilőve azt a pár módot ami használta, de azokon a mentéseken nem működik...

Ott ugyanúgy fennáll a jelenség. Kezdem azt gondolni, hogy köze lehet ennek az egészhez az időjáráshoz, mármint a játékban. Ugyanis már nagyon untam hogy folyamatosan, de tényleg fojamatosan esett az eső. Egy pár percig jó idő, majd kezdte elölről. Mivel baromira depresszív hangulatom lett tőle a konzolba következő parancsot ütöttem: fw 38eee 1

Ezzel szépen süt a nap, elvileg addig míg meg nem változtatom, mivel az "1" kapcsoló ott a végén. Ez sem volt hatásos az eő pár perc után megint megállás nélkül esik... Párszor elsütöttem a dolgot. Ez esetleg összeakadhatott valami móddal ami szintén az időt befolyásolja!? Aztán a mentésben rögzült?

Nem én vagyok az egyetlen aki a Nexuson erről panaszkodott, hogy folyamat szar idő van a játékban... Más csalást nem követtem el, szóval. Már kezdem feladni. Holnap teszek egy utolsó próbát szűz játékkal, OBSE nélkül. De kezdem feladni... :O

Új hozzászólás Aktív témák