Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Érdekes, nálam RTX 5070-en 2K-ban 110 FPS van a világban. Frame Gen, DLSS, ami kell. Persze mikro akadások vannak, és most jobban észre is veszem őket, mint az eredetiben.
Ultimate Engine Tweaks mindenképpen legyen telepítve.A két tanyasi gyerek + apuka küldetésének az a trükkje, hogy a játék elején kell megcsinálni, mert később egyre nehezebb ellenfelek jönnek. Én most vagyok 5. szintű, és épp oda tartok - meglátjuk, hogy sikerül.
-
genndy
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Igen, ezek tök jó tanácsok - de egy nem minmaxolt egyszerű harcos karakter ezek szerint meg sem tudja csinálni ezt a küldetést

Pedig tök logikus lenne, a b*szott nagy kardjával lecsapja a szörnyeket mielőtt a farmerekhez érnének - ezek szerint ez sajnos nem működik. Kár. -
GypsFulvus2
őstag
-
Fu én ma Steambe belementem egy fórum beszélgetésbe, ahol konkrétan leoltottak, hogy Experten meg Masteren is könnyű a játék csak jól kell keverni a játékstílust.

Na most én Experten játszok, de annyira zavaróak a feltankolt HP ellenfelek, hogy már idegesítő, minthogy nehéz. A trollok rohadt idegesítőek a hp restore-al, de szerencsére van egy feltöltött villámos sámán botom, az nagyon adja a sebzéseket.
Konkrétan ott lettem leoltva, hogy mondtam példának a Chorrollos farmos küldetést, ahol elvileg meg lehet menteni a két parasztgyereket. Én kétszer betöltöttem, mindkétszer meghaltak. Idézés nélkül alig tudod magadra terelni őket. Plusz egye-fene, nem annyira szeretnék a varázslásba se annyira belemenni, szeretem a hagyományos dolgokat inkább. Ha varázslat, inkább rombolás.
Megcsináltam végül a questet, meghaltak, én talpon maradtam, de buktam a jutalmat, ilyen néha az élet.
Az a küldetés azért fáj konkrétan, mert ha mindketten meghalnak, a jutalom egy nagy nulla, az apjuknak kell a pénz. Ha mindkettőt megmented, a jutalmad egy nagyon jó fagytöltött fegyver.
20 óra alatt kb. 3-4-szer haltam meg. De ez a küldetés konkrétan felb*szott, mert szeretek mindent jól csinálni.
Erre persze jöttek a toxic hozzászólások, hogy idézzek, meg nyomjam beléjük a hp-t, menjek inkább Fortniteozni.
Nagy részük az eredetivel se játszott, de nagyon okosak.Viszont most jövök rá 20 óra után, hogy tényleg spammelni kell a varázslásokat tényleg, mert nélkülük sz*pó a játék.
-
válasz
Laraxior
üzenetére
FG be van kapcsolva, így olyan 50-60 FPS, de az a baj, hogy vannak 20-as 1%-ok, amik zavaróak, illetve esőben 40 FPS a teteje, ami nekem nem komfortos. Nincsenek túlzó igényeim, stabil 50-60 FPS, max 30-as 1%-okkal már teljesen jó lenne. DLSS Qualityval FG nélkül pl. tudja ezt.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ránézek a hosszúhétvégén, köszi szépen!
-
Meg kellene nézned RT több szintjét azaz HW, SW, és totál offon melyik tetszik.
És persze nem mindent ultrára ha kevésnek találod az FPS-t, nekem az lenne az első ha nem lennék megelégedve vele, esélyes hogy ultra és high között semmi látványbeli nincs csak zabálja az FPS-t ahogy a legtöbb játékban.
Nálam natív fullhd(néha 1600p) fut minden maxon hw lumennel. Xess native AA-val, FG off. Igaz 60 fps-el játszom azt tudja a kártya (7900XT) szép kussban. Viszont használom azt az engine tweaks modot. De átnézem majd mit érdemes levenni ultráról, biztos vagyok benne hogy nem egy beállítást értelmetlen feltolni ultrára. -
-
Laraxior
titán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Majd az idő úgyis eldönti, hogy mennyire lesz maradandó game, de kb minden adott hozzá, hogy maradjanak. A játékosok nemigazan igényelnek már újdonságokat, elég sok új game jött, de kb semmire se ment. A régi kiforrott játékok felújítva viszont visszahozzák az emlékeket. Battlefield is újítgatni akart, le is lépett kb a gamerek 80%-a. Nem kell oda se semmi más egy kis visual upgrade a BF2-BF3-ra. Özönleni fognak vissza.
A New World is lehetett volna az évszázad mmorpgje, ha nem ilyen dilettáns csapat foglalkozik vele. Sosem láttál olyan grafikát, a környezet átalakíthatóságát mint ott. Erre mi lett belőle... 10k gamer, max. Asszem talán 1 millióval nyitott.
Ez az Oblivion maradni fog jódarabig
-
A másik, amit már totál elfelejtettem, hogy mennyire egyedi itt minden NPC. Itt nem az van, mint mondjuk a KCD 2-ben, hogy az NPC-k 95%-a csak díszlet. Itt mindenkivel le tudsz állni beszélgetni, és többnyire viccesek, vagy viccesen néznek ki. (ez is egy szándékos dizájndöntés volt).
Itt nem hemzsegnek az NPC-k a városokba, de cserébe több élet van bennük.
A másik: Chorrollban van egy küldetés, amiben két tesónak kell segíteni a farmjukat megvédeni goblinoktól. Az apuka idős, fél. Próbáltam megcsinálni úgy a küldetést hogy túléljék a támadásokat, de nem sikerült. Az apuka teljesen összetört, a kocsmában iszogatott. Ahogy elmondtam neki a hírt, máris ment a farmra elbúcsúzni a gyerekeitől.
Az ilyen apróságok, amiket már a Bethesda értett 20 éve, és sok játékfejlesztő csak 5-10 éve kezdte el érteni.
Ezért klasszisok ők, még ma is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Assetto Corsa Competizione
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ultimate Engine Tweaks mindenképpen legyen telepítve.