Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz csabi0805 #11979 üzenetére

Egyszer vittem végig a DLC-t, így nincs túl élesen a fejemben, de itt is igaz, ami kb. minden bossnál: figyeld meg a támadásait, a mozgás-mintázatát!

Amire emlékszem:

- vannak karddal keresztben suhintós, közben pörgős, talán hármas-négyes kombinációban kivitelezett támadásai. Ezek könnyen dodge-olhatók (sőt, némelyiknél, ha nagyon közel vagy, vagy éppen olyan irányba lépsz, akkor talán el sem talál?), és ha marad benned szufla, akkor a végén bebüntetheted egyszer-kétszer. (Ha jól mozogsz/jól lépsz el, esetleg még hátba is szúrható talán?)
    - van grab vagy karddal felszúrós? attackja, ha jól rémlik (ilyenkor egyenese vonalban messze kilendül előre): ki kell dodge-olni
    - van olyan támadása, amikor felmegy a levegőbe, és ott megáll "erőt gyűjteni" - na, akkor iszkiri elfelé, minél távolabb tőle!
    - madness növelő/sebző cuccot is tud lődöz (ezek a fejében ívben jönnek ki, és becsapódnak a földbe): ezeket ki kell kerülni, ami emlékeim szerint nem túl nehéz.

Egyébként ő jó boss volt (dizájn, mozgás/speckók, hangulat) - nekem kifejezetten tetszett! Párszor azért ráfutottam, mire meglett.

Új hozzászólás Aktív témák