-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
Uszomester38 #6177 üzenetére
Ezzel "x1 gen2" = 5GT/s sebesseget tudsz legfeljebb elerni.
Jo lenne egy banyasz ismerostol kolcsonkerni egy ilyen szerkentyut es kiprobalni, hogy elvezheto-e a jatek egy ilyennel. -
válasz
Uszomester38 #6177 üzenetére
Nem vagyok szagértő ebben. Amit fentebb mondtak az van. Ha találsz olyan adaptert ami megy a tiéddel akkor miért ne. Én azért annyira nem számolom a pénzt, figyelem mire mennyit, de ez nekem kaland is, hobbi, valami teljesen egyedit akarok és persze most hosszú időre.
Amit megvalósíthatónak gondolok és tetszik abba mindig belevágok akkor is ha bukhatok. Az eddigiek mind megérték a belevitt energiát.Nekem és gondolom neked is majd lyukat kell vájni a hátlapba nekem még egyéb más. Én pl korábban vettem ezért külön hátlapot hogy nyugodtan barkácsolhassak akár vakvágányra is.
Én inkább Intel és Nvidia párti vagyok a szoftverezés miatt. Csak bátran, ha úgy gondolod vágj bele, különben ott fog belül marcangolni, mi lett volna ha és nem fogsz tudni aludni. -
válasz
Uszomester38 #6172 üzenetére
Nálam is így van megy minden, csak közben nagy projektbe vágtam a fejszémet. Ez a nem túl régi évjáratú Clevo úgy van összerakva cég biztonságilag hogy ne nagyon tudjad a rendeltetésén kívül használni, mint ahogy kitalálták. A fenti mxm adapter régebbi gépekkel minden gond nélkül megy....pici, összecsomagolható akár egy nagyobb hátizsákba szállítható. gtx 1000-es szériáig ahogy olvastam egy másik várárlótól a belső kijelző is 100% okés a lapos szoftvereivel. Na most utána is mint ahogy teszteltem tovább rtx 2080 majd rtx 3070 csak a cpu venti szabályzás furcsa a lapos kijelzőjével. Tök fasza ez, de a procin is akarok javítani így most kis szenvedésnek adtam a fejem. Baszki mindenért meg kell dolgozni
-
válasz
Uszomester38 #6170 üzenetére
Ok, már rájöttem arra is hogy rossz évjáratot néztem egy 2021-es példányt. Hát abba más proci is van.
Közben nézegetem az új Clevo (Clevo P751TM1g) laptopomat és úgy néz ki feljön külső monitoron a kép az mxm adapteremmel. Ott az a gond hogy nincs igpu vagyis optimus mert le van tiltva a laptopnál. Meg van egy áramcsati is a laposban amit elvileg rá kellene dugni a vga-ra mert különben állítólag (mondták) nem kap áramot(zöld utat) az mxm slot és nem jön fel a vga. Ezt korábban nyakatekerten tapasztaltam is, hogy van ilyen. Clevo biztonsági intézkedés a kalózok ellen.
Hogy csak is clevo kártyával működhessen.......anyátok
Talán Kínában azért nem látom ennek az adapternek egy darabját sem használatban a fórumokon.Pedig onnan jött még 2019-ben.
Na de nekem feljött.
a pcie megy.
Mivel amúgy is asztalinak akarom megcsinálni ez szuper lesz. A jövőben egy Intel i9-9900k és egy rtx 4xxx nagy örömöt tudna nekem okozni még nagyon sokáig.
-
válasz
Uszomester38 #6166 üzenetére
Talán asztalira a kérdésre válaszolva.........
Nem vagyok benne biztos mert ilyet nem használtam eddig csak most nézegetem ezt. [link] (jó drága)
Úgy gondolom USB-C csatolón keresztül működhetne (átviteli sebesség limitált formában) ha ez a lapos van neked és jó lenne az általam megadott link ehhez a porthoz.
Ezt majd a többiek megmondják. Kérdezz meg másokat ha ebbe belevágnál. Akár itt. [link]
Segítenek mindenben. Vagy valami más külső eszközzel ha mindenképp akarod.Mondjuk nekem bejön ez a fajta használat mert szeretem a laptopokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tőzsde és gazdaság
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest