- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Fodder kellett, fodder erkezett, de annak legalabb jo
grat! -
Gabeszfoci89
senior tag
Megvettem az 550k packot telóról mert úgyis kellett a fodder
Másik oldalon volt mèg 5totw meg 10db 86-87-88-89 lap
Szerintem megèrte -
A guru
addikt
Na a legutolsó TOTY-ra szánt pakkomból jött egy TOTY HM Yamal. Padra jó lesz meg gauntletbe.
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Biztos nem rossz, de nekem pl van legalább 3 evo lapom kp-ra ami jobb nála. Nem egy nagy durranás a játék mostani szakaszában.
-
bubuska10
senior tag
Ma csak 6x bírtam kirakni a 82x25-öt: 12 totw lapba került, és csak 1 db-ot dobott vissza, a legjobb gold meg back 2 back duplicate 85-ös.
Bele is untam.
82-83-akat belevertem upgradekbe, de 81-es gold common csaj volt a csúcs kb. Inkább a 88-90 a fontos nekem, azokat kötelező jelleggel kipakoltam, akkor holnap érdemes kinyitni. Azért ez csak érdekes: TOTY van, a játék legjobb promója, és az alatt félre kell tenni a packeket. Itt tartunk.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Gravenberch jó lehet?
-
prannk
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
GhostVector
üzenetére
Nem, pénteken kell nyitni. Csak érdemes megőrizni, hátha dob majd pénteken future stars lapot.
-
GhostVector
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szóval 3-4 perc múlva nyitható?
-
Kristof_94
Topikgazda
HIGH CHANCE TO PACK A FUTURE STARS CARD
• Complete 88–90 Upgrades
• Don’t open the packs today
• Open them when Future Stars starts
Carreras should be a crazy pullHa valaki még gyorsan kapcsol!
-
prannk
őstag
Ennek miért van ilyen ára?
Ez jött totw upgradéban
-
Digestive
veterán
Legalább megint volt színes konfetti.
-
raven84
senior tag
Én az eddigi legjobb Toty promót mentem. Kb 11 misi untrade érkezett meg egy Carlos Alberto. Ez most a team
-
kapeti07
senior tag
Na én így zárom a TOTY időszakot. Nem hiszem, hogy lesz még valami nagy nyitásom.
Eddigi Fifa/EA FC karrierem legjobb ilyen promo-ja. Eddig sose jött semmi. Ma még jött egy HM Pacho is, kiváncsi leszek ő milyen lesz. Jobb szélen EVO 90 Messi van, csak az új CB-m miatt nem jó vele a Chem.
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Eddig en is kihuztam minden silver ikont, de ez most nevetseges. Chipelgessen a halal ennyi meccsen, outsideot loni meg szinte lehetetlen iden. Meg hat semmi ertelme mar a silver ikonoknak, mert evozni nem lehet oket, onmagukban meg loszart nem ernek. Silver kupat semmi penzert nem nyomnek, mashol haszontalanok. Gullitot felevoztam 80-asra, Maradonat es Capitat elkezdtem evozgatni korabban, de mostanaban ugye nem lehet egyiket sem evozni. Az ujak meg akkor sem ernek meg ennyi meccset, ha kesobb felevozod oket. Ha konnyen kiszedhetoek lennenek, biztos megcsinalnam, de ez igy reszemrol hatalmas nagy NO.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
6bpl játékos kell,egy francia cm el gólpassz,1francia chip gól,1angollal gól
Ha úgy nyersz meccset hogy outside box gól ès nem kapsz 1-nèl többet akkor minden objectet tudsz egyben farmolni!
Így nyertem meg az összes meccset a mai season gauntletben!Szerintem így lehet a leggyorsabban kiszedni
De a chip gólok meg ez a távoli lövèsek ès a másik 100meccses valóban sok,de èn úgy szoktam minden módot wlt kivéve ilyen kerettel játszom
-
Digestive
veterán
Hát nem pont rá vágytam.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De minek fektetned be? Tegyuk fel csinalsz 2 millio coinbol 4-et. De azt sem fogod elkolteni semmire, akkor meg minek?
Koltsd el, packozd el, vagy add el a coint, de csak ucsorogni rajta teljesen felesleges... -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze, en is Androidon hasznalom.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Régebben én is így voltam vele, aztán nyárra összejött pár milla amit nem használtam el.
Nem szabad. Ha van ennyid akkor most vegyél és használd.
Vagy add el a coint ha nem kell. De tartogatni felesleges.
Most tudsz venni jobb lapot ami még drágulni is fog a következő hetekben. -
Kristof_94
Topikgazda
Tényleg, ez a paletools androidra is letölthető? Sajnos a telefonom elavult és már a companion app sem működik.
-
-
EA's hit
addikt
Ezeket az uj silver ikon objectiveket remelem komolyan gondoltak, mert viccnek eleg szar lenne
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudom mi lett a klubbommal.
Az elmúlt öt évben nem nyitottam összesen ennyi értéket.
Totsig nincs szabad pozíció a csapatban szerintem.Elkoltotted már azt a sok millát?
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem egy Marquinhos jött, csalódás volt...
Rivalst el sem kezdtem, onnan nem jön csomag, de holnap este megcsinálom a toty kupát és ott szerintem ki is végeztem a toty eventet.
Azért az eladható Claudia Pina bőven megmentette a helyzetet, de örültem volna pár használható untrade lapnak is. Saliba, Rice bőven elég lett volna.
Közben most nézem, már 6 millió a Pina, én meg 5,4-ért szórtam ki.
-
Digestive
veterán
A mai 82x25 és 83x10 sbckből 87es volt a csúcs és 5 db IF. Nem tudom miért utál ennyire az ea.
-
raven84
senior tag
Az első kettő 82x25ben 5db 84es volt többi alatta

-
EA's hit
addikt
3.
-
Digestive
veterán
Keményen dobja a lapokat ez az új upgrade is. Az első 5ben nem volt 85ös lapnál nagyobb benne.
-
homerhamm
veterán
Végre én is nyitottam egy kéket.
82x25.
-
Kristof_94
Topikgazda
A statok csak prediction, de elvileg ők érkeznek.
Ha nem lesz túl drága, akkor lehet meg is van Cha Bum utódja.
-
-
kapeti07
senior tag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Desailly és Petit aki érdekelne ebből a csapatból, de félek mire eljutok odaáig már lejár a szavatosságuk.
Ez a kék promo a Future Stars lesz?Közben figyelmetlen voltam megint és Karchaoui kirakása közben sikerült SBC-be raknom a Gold Mbappe-mat.
Nyomorult Squad Builder
Már bánom, hogy nem vettem rá egy Cosmetic Evo-t.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Gabeszfoci89
senior tag
Holnapi új szezonról esetleg valami infó?
-
D.Bergkamp
tag
TOTY-ok ára beton biztosan még emelkedni fog, vagy erre azért ne vegyek mérget, és most adjam el Rice-t szerintetek?
-
prannk
őstag
-
gjoe
addikt
Na megérte a kupa
Ő a negyedik kék
-
BenXL
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Rice nekem is meg van, szűk 41212ben játszok én is, ha jol enlekszem te is. CM b2b ball winnging-en jott be legjobban hunterrel. Elol-hatul mindig ott van ahol kell, es a simán vegig birja a staminaja is a meccset pedig sokat pressingelek, masik oldalt Gullitot mar 70 korul fixen cserélni kell.
-
A guru
addikt
Csakis az ínyenceknek hozok egy evot kedvcsinálónak, ha megvan a 85-ös Gabriel Silva, illetve a következő evok (get low nem kell rá csak leteszteltem dob-e a statokon, de nem), akkor egy perfekt LM/RM/CAM/ST-t tudtok most belőle csinálni 99 pace, fullos PS-ek, minden role++ és 5/5* mellett.
[kép] [kép] [kép] -
Digestive
veterán
Hányni tudnék ettől ahogy dobálja a lapokat. 85+ x3 attackers.
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mire rászántam magam a 100as packra, addigra kivették.
Lehet jobb is.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Mai kupa winek után megjöttek a rewardok,sikerült egy Heapset meg egy Guehit nyitnom,alsó polc már megvan legalább
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyilvan semennyire.
-
Kristof_94
Topikgazda
[link] Szerintetek mennyire lenne OP az öreg, mint shawod striker CAM?

Pinged helyette low drivent tudnék még rátenni. -
raven84
senior tag
Elvileg jön holnap 82x25, ismételhető
-
prannk
őstag
300k coinból melyik promo packot érdemes ellőni?
-
bubuska10
senior tag
És akkor a fő kérdés. Fix 90-es Völler, vagy a 85x10? A cél semmi más: grind Toty Tottiért.
85, 86 viszonylag van bőven, de minden 90-es, 89-es lapnak örülni kell.
-
Tajték
senior tag
Futwiz-en akartam keresni Classic10 role-t és nem lehet, minden más van csak az nincs WTF?
-
bubuska10
senior tag
Úgy látszik, megvan a megoldás: meccs letol, save, ut check, kilép, belép, ut check kilép, belép, ut check és jó. Na, ez túl van tárgyalva, meglesz.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nemcsak ki-be lépés, már konzol kikapcs és alvás is volt annyi h +1-el többet mutatott a player career-es objektnél. Most újra megtolom, hátha. Köszi neked is, de nem sok reményt fűzök hozzá.
Most olvasom. #tüzérló
-
EA's hit
addikt
Kezdesnek tegnap en is huntert raktam ra. 2 rivalst nyomtam, btb cm volt, az elson rogton gol, a masodikbol meg hamar kileptem, de hat ez meg nem relevans. De koszi az infokat, tesztelni fogom.
Esetleg 4-2-2-2-t probalt mostanaban valaki, milyen most? Nekem egyik evben sem fekudt, de most a kerethez talan az passzolna a legjobban, lehet hogy megerne egy probat. Akkor a Puskas vagy Messi dilemmam is megoldodna, Puskas es Haaland lenne elol, Messi jobb cam, Dinho bal cam, Rice es van de Ven meg cdm. Van rola tapasztalatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
grat!
még holnap adok 2 esélyt aztán elengedem a totyt.
Bele is untam.
82-83-akat belevertem upgradekbe, de 81-es gold common csaj volt a csúcs kb. Inkább a 88-90 a fontos nekem, azokat kötelező jelleggel kipakoltam, akkor holnap érdemes kinyitni. Azért ez csak érdekes: TOTY van, a játék legjobb promója, és az alatt félre kell tenni a packeket. Itt tartunk.
Pl a tegnapi winter provision és daily sbcket még ki sem raktam és így is pörgettem most reggel is vagy 30 kört vegyesen.

Na ha használni akarom akkor át kellene állnom két csataros taktikara.
LendvaiFeri1