Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
rivalsban nem érzek különösebb változást az eddigi évekhez képest: közepes játékosnak tartom magam, ennek megfelelően div5 körül mozgok most is (előző szezonban összejött a div4, de nem feltétlenül reális).
A WL-ben viszont idén nagyon szenvedek. Korábban a meccsek 60-70-át sikerült azért hozni, de idén a 8 win a max, és már kétszer is csak 6-ig jutottam.
Jó, ebben azért az is benne van, hogy a végére totál elmegy a kedvem/türelmem/motivációm és sokszor kilépkedek, mert nem bírom már idegekkel.
Ami reális lehet idén az kicsit nagyobb türelemmel a 8, esetleg 9 win.
Gondolom ebben benne van az, hogy csak div7 felett van WL, tehát kevesebb gyengébb ellenfelet lehet kifogni, szóval ha így nézem, akkor nem is számítotok jobb eredményekre idén, ezt kell elfogadnom -
Chalez
őstag
Én előfizettem egy hónap EA Play Pro-ra, nyomtam a fifát, a BF6-ot, ma lemondtam ezt a moslékot. BF6 helyett Arc Raiders, a fifát meg elfelejtem egy időre. Az utolsó csepp az volt, hogy World Cup-on vezetek, erre megszakad a kapcsolat, persze a netnek semmi hibája. Pfejj
-
neo81
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Én pl. ebben a 26-ban eddig csak 2szer tudtam WL-ezni, a többi alkalommal nem tudtam kvalifikálni magam oda.
Nem WL-ezek, nem SB-zek, nem csinálok objective-eket és Evo-kat sem.
SBC-t is csak nagyon ritkán.
A 25-ben minden WL-re nagyon könnyen kvaliztam magam és átlagban 8-9 winek lettek, ez a rész valamiért megy.
De szinte teljesen hidegen hagy a WL meg az összes többi dolog, csak Rivals-ezek és gyakorlásként fogom fel az egészet.
Nem költöttem egy vasat sem a játékra, csak az árát.Jelenleg ilyen csapatom van, amit még így is elég könnyen össze tudtam hozni:

Az itteni hozzászólásaitok alapján olyan érzésem van, hogy nem is nagyon lenne jobb csapatom, ha mindenben vagy majdnem mindenben is benne lennék.

-
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
Végül 10 win lett, a rewardban meg nem volt WO
3*85-ben volt 3 db semmit érő játékos
Az if meg promo packban 84-esek, a 83*10-ben meg egy Joao Neves,Walsh volt az egyedüli 85.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sandros112
üzenetére
Félreértés van a power curve fogalmával kapcsolatban. Az nem azt jelenti, hogy nincs store pack, vagy hulladék a reward. Hanem azt, hogy nem boostolják agyon a lapokat már októberben, és van egy élhető íve (curve) a lapok fejlődésének. Tehát nem feltétlen a lapok megszerzésére irányul ez, hanem arra, hogy milyen a választék. Mert hiába nyithatnál napi 3db ultimate packot, akkor se jönne durvább promó lap, mivel nincs. De most az a helyzet, hogy ugyanúgy hetente jönnek a promóciók (ugyanazokkal a játékosokkal btw) és MÉG A SZART SE tudod kinyitni. Pedig hát tele van szemetelve az össze promó hulladék használhatatlan lapokkal. Ugye hogy néz ki egy ilyen csapat? 20lapbol kb. 15 fos, 2 mid, 3 top lap. Így az élmény is el van baszva, mert ha látod, hogy színes, akkor is biztos lehetsz benne, hogy vmi baszadék szar lapot nyitsz, aminél röhögve csinálsz jobb evot... Jöttek a hangzatos mondatok, hogy hallgatnak ránk, aztán természetesen ezeket nem tudták (vagy inkább akarták) a gyakorlatba átültetni. De erről pár hete írtam már egy nagyobb hszt amúgy. A játékmenetről meg inkább ne is beszéljünk...
Garsza: pontosan tudod, hogy működnek ezek a gaming csoportok (főleg a lootboxos játékoké), nem most vagy itt először

-
miro.
senior tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Miert tavaly kaptal?
Ugyanez volt akkor is.
A reward mindig szar volt.
Hasznalhatatlan promo lapok meg maximum fodder wo-t kaptal,de annyival dragabbak is voltak az sbc-k.
Kaszino sbcket kiraktad hetente egyszer,abbol hasznalhatatlan szart kaptal,es kb ennyi. -
-
Garsza
veterán
No offens.
De nem nagyon látok itt olyan embert aki ne panaszkodna a játékra. De ha ennyire rossz. Mért játszotok vele egyáltalán? Ezek a dolgok 5 éve is megvoltak sha semmi nem változik. -
Sandros112
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Az a bajom, hogy ezért (is) sírt a community, legyen lassabb a power curve, tessék, nem kapunk értelmes rewardot sehol. Azt szerintem senki nem gondolta komolyan, hogy majd a store packok fognak eltűnni.
Gyakorlatilag semmi motiváció nincs az idei játékban, minek toljak rivalst? Heti 1 walkoutért, WL ugyanez, SB nagyrészt legalább 3 db 84-est ad a 4-ből. SBC árak csak minimálisan csökkentek, mellé pedig az összes értelmesebb EVO fizetős.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Azóta újabb 2 hosszabbítás, abból 1 szopó
Benzema képtelen 5 méterről gólt lőni, de az övének bezzeg 0 szögből is megy. Ezt a szart így nem lehet játszani, hogy vicc gólokat kapok. Rendes játékidőben abból egyenlített a gyerek, hogy Hansen egy szimpla 2 méteres passzt elrontott a kp-n. Megnyomtam a sima passzt erre ő indítani akart
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Minden héten tudtam 36-39k pontot osszeszedni.
Ma egyet játszottam valami 77es squad ellen legenden.
Csak 3-1lett. A 90 perc alatt 5x tudtam labdát szerezni.
Kb mintha a legend most ultimate lett volna.
Tegnap rivalst akartam de szerintem wl miatt telített szerverek voltak. Jatszhatatlan volt.
Jó lenne már valami magyar szerver is. -
Mrguba
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
8 db meccset jatszottam ma SB-ben.
MIndenkit szarra verek world class csak.
88 ast 89 est siman verem
JOn egy 80 as csapat 4 es chemmel es olyan szinten lealazott 5-1 re hogy fogalmam se volt milyen rendezvenyen vagyok
Elol gold GIROUD ugy futott mindenkit szarra es szopatott szarra hogy csak na.
Mert gondol egyet a gep es most akkor se leszel elite1 vagy mi,? -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nem minden esetben van ez így. Sokszor emberek hajlamosak a játékbeli hiányosságuk is a játékra fogni. Az egyértelmű, hogy a játékban van script. De sokszor a tudás nem tükrözi azt, hogy valaki mennyire szidja a játékot.
Egyébként a delay amit mondtok érdekes téma. Nekem tegnap a rivals konkrétan játszhatatlan volt. A WL pedig fogalmazzunk úgy,hogy jobb mint a rivals
Persze itt is beérnek néhány alkalommal hiába indítom tökéletesen a szélsőm, meg pár passzom nem hagyja el a játékos lábát amit hamarabb nyomtam, de ezeket meg még tudom kompenzálni nagyrészt. -
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Sokszor morog szerintem mindenki, és annak ellenére morgunk, hogy szerintem a játékosok nagy része tisztában van vele, hogy az esetek 70-80 %-àban nem a skill számít , hanem a játék és a szerverek állapota.
Akkor a legbosszantòbb, ha az ember látja , hogy skill alapján sima győzelem lenne, de az ember kínlódik, mert a játék nem azt csinálja amit kell. Nekem ez a legújabb delay xarakodàs , ami felbaxxa az agyam . Ilyet eddig nem tapasztaltam . Mintha x-szàz ms lenne a latency, qrva idegesítő. -
Nandinagy
addikt
Most 5-0-ba jött aminek kell.
Ügyes srác, de lőttem 2 kapufát 1-1-nél, 70. percben kétszer player lockal eltudtam futni, 3-1 ide. Konkrétan 80. percre 3-3 volt. Azokat amiket eddig mindig leszedtem most mind elment. Területbe berúgta azt Marquinhos kifordult a labda elől. XG alapján ikszes meccs volt, de mind2 gól olyan volt amit egész meccsen leszedtem most meg a játékosok nem akarták és elengedik maguk mellett.
Hosszabítás: Kaptam egy olyan gólt, hogy oldalvonalnál Frimpong-al beleléptem egy passzba ami gellert kapott és bepattant a Benzema elé. Ok. 120. percben kiharcoltam egy tizit, lehúzom jobb alsó erre középre lőtte a játékos a kapus meg ott maradt.
Kövi meccs: Megint ügyes a gyerek, 4-4 van ott 2.4 xg nekem 5.6.
89. percben az én Benzemam egy elépattant labdát mellélő 4 méterről.
Hosszabbításban 2 kapufát lőttem.A 120. percben meg kikaptam.
Megint 2 olyan meccs ahol hasonló erősségű ellenfél és az ilyen faszságokat simán eldöntik.
Nem az a baj, hogy 7-0 helyett 5-2-be állok. Az a bajom, hogy nem az dönti el, hogy az ellenfél jobban játszik hanem a játék.Ez a 2 gólos leadás egyébként idén olyan mintha kötelező lenne. Ha véletlenül eltudsz menni 2 góllal, akkor a játékosaid fix. megbolondulnak és ha az ellenfél nem teljesen vak akkor simán kitud egyenlíteni, aztán mehet minden előlről. 2 gólos előny, aztán a leolvadás.
Mondjuk az a vicc, hogy egyik sem baszott fel. Nem vagyok elég jó játékos ahhoz, hogy ezeket is letudjam győzni. -
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ez az év eddig alulmúlja az összeset pack luck szempontjából. November közepén járunk lassan, ha a garantált sbcket nem nézzük (abból is csak egy Vidic jött, meg az előrendelői iconbol Cha Bum), a legjobb nyitásom egy untrade Nico Williams. Nincs értelme játszani. Arról ne is beszéljünk, hogy az sbt tönkrebaszták, úgy fel van húzva az ai, hogy nagyobb sweatfest, mint wlezni
Elmennek ezek a bús picsába. Inkompetens barmok.Gjoe: most nézem csak mit írtál, igen. Fel van pimpelve a gép, egészen agyrohasztó módon játszik.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért remélem nem gondolod, hogy ez a Burn ér annyit
Már most 300k, és még simán lehet olcsóbb. Ilyen lapot evozni is tudsz főleg ilyen playstyleal. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez remélem csak költői kérdés volt.

A tököm tudja mennyi pack után (100-150 darabot nyitottam a napokban) megjött az első promo lap.
Brutál, hogy mennyire nem dobja még a hulladékokat se.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Laza kis 400k. Már csak az a kérdés, hogy nullázzam-e magam miatta vagy sem.
-
Digestive
veterán
Nálam olyan delay van, h 2 meccs próbálkozás után inkább kikapcsoltam. Nyomtam egy balra passzt és elkezdtem (volna) egyenesen futni, ehelyett előre rúgta a semmibe. Mindezt 1,5 mp késéssel. Ki/be léptem, net kapcsolatot újra konfiguráltam, lemértem. Második meccs ugyanez. Konkrétan irányítani sem tudtam. Aztán jött egy olyan speed up lag, h vagy 20 passzt mutatott be felgyorsítva.
Jól sikerült a tegnapi nagy fejlesztés. -
GhostVector
junior tag
Hm. Akkor várok még.
-
gjoe
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Elméletileg 1 hónap múlva kapsz még 2000pontot,majd 1 hónap múlva megint.
Az ikon meg csak azoknak járt akik augusztus valameddig elorendeltek. -
toxicjew
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Öreg hiba volt

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát de alapból sokkal több statot kaptak. Gordon majdnem minden statjára 4-6 +-t kapott.
Playstylet meg kapnak majd jópárat.
Idén szerintem a stat számít a legkevesebbet. Igazából pont ezért szemfényvesztés ez az egész 99es stat osztogatás. Ha egy lapnak van rapid+quick step az 85 pace-l is gyors lesz, ha meg nincs neki akkor 99-el sem lesz az. A lövésnél is maximum azért hasznosabb, mert ott a shot powert is feltolja a játék azt legalább alapból erőset lő. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig jön neked lap.
-
GhostVector
junior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Ikont se tudtam választani és 6000 pontom se lett, csak 2500.
Így jobb lett volna a Standard.
-
GhostVector
junior tag
Megvettem.
-
Digestive
veterán
Elkészültek az evo csatáraim, mögöttük Del Piero a CAM. Nagyon élveztem ma velük a meccseket. 5* skill, 5* wf és mindegyiknél megvan a Finesse. Avilla Stocky body type és Enforcer. A 4. gólnál jól látni, hogy egy cheat. Úgy rakja arrébb hátrányból is a védőket, mintha ott sem lennének.
Annyira extra mindkét lap, hogy nem is agyalok csatárokon, hanem őket fogom tovább húzni evokkal.

-
Kristof_94
Topikgazda
Mivel nem terveztem kirakni senkit, így gondoltam elhasználom a foddert az ikon pakkra. Ian Wright jött...
-
EA's hit
addikt
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezek a BL lapok azért annyira nem jók. Idén 2 meccs lesz még, november végén az első és december közepén a második. Utána január vége a következő.
Ergo a +1 rating leghamarabb január végén lehet meg, a másik plusz 1 meg leghamarabb csak a 4 meccs után. Amit idén még tud kapni és érhet valamit az gyakorlatilag egy role ++.
-
Digestive
veterán
Na kedvet kapott valaki a silver CAM bizniszhez amit írtam?

Tegnap kiszórtam mindent unassignedből, hogy tudjam a liga sbcekt pörgetni. Aztán csak a 100as transfert és az 50es tárhelyet töltöttem fel licittel. Kimondottan Röhlt vettem 400 alatt, mert ST és CDM evo leakek is voltak...

Már most van rajta 1 nap alatt kb 150k haszon, de megvárom a CDM evot is, elvileg holnap jön. Lehet ezen a 150 lapon sokkal nagyobb kasza is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ui.:
Most látom, hogy Futbinen is a popular lapok legelején van. Érzem a pénz szagát!
-
gjoe
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Nekem is ilyen volt. Vissza kellett vennem a magassagot 70rol 50re.
Csapat beallitasnal szinte minden balanced.
Playerek csak a három támadó van attakon, mindenki más balanced vagy defend. Szélső védők is szigorúan fullback, és még így is elmaszkalnak.
2cdm van az egyik defend a másik van balanceon.
Idén az egyik legjobb beállítás ha nem piszkalod az alapokat szerintem. -
mcwolf79
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
Nekem jelenleg a 4-3-1-2 jön be. Próbáltam a 4-1-2-1-2-t a két szélsővel, de nekem valahogy a bővebb középpálya (CM-ek) jobban fexik,mint ha van 2 szélső.
Valamint a 2 csatár is kell. Kell egy nyúl ,ha futni kell (erre Diani van), valamint egy befejező csatár (Haaland).
Ezzel szépen araszolok fentebb, lassacskán megint Div6-ba érek. Érdekes hogy mennyire szór az ellenfél szintje. Van mikor bucira vernek (főleg a forgolódó vagy szélről betámadó meta csicskák), vagy én verem bucira az ellent. Ritka a szoros és kiegyensúlyozott meccs. Erre még ugye rátesz, hogy néha beficcen a mocsár játék, mikor semmi sem működik az AI-ban. -
kapeti07
senior tag
Nektek melyik formáció válik be mostanában?
Próbálgatom őket, de mindegyiknél bucira vernek ha online játszom. Tegnap 9-1-re kaptam ki. Ilyen még sosem volt. Előző részben Div4-3 voltam. Most nem tudok kilépni a DIV8-ból sem. Próbáltam már idén is a 4-1-4-1-et ami nekem eddig mindíg bevált ha be akartam parkolni a buszt. Közben nyomtam a kontrákat. Egyszerűen nincs ellenszerem a mostani gameplay-re. Ha olyan felállással játszok amiben van CDM mindegy mit csinálok. Állíthatom a CDM-et holding vagy center half -ra is, átjáróház a középpályám. Az sem segít ha 2CDM van mondjuk egy 4231-nél. Esküszöm jobban játszik a középpályám, ha 2 cm van és Box-to Box mindkettő. Csak nem bírják a meccs végéig. Az utolsó 20 percben bedarálnak. SB-ben azt csinálok az ellenféllel amit akarok, de Rivalsnál olyan mintha bronz csapatom lenne. Így még esélyem sincs WL-ezni. Mi a meta formáció most? -
kapeti07
senior tag
Nekem most jött vissza. Én sem tudtam belépni, gondolom a karbantartás miatt.
-
mcwolf79
veterán
A Companion app-ba ti be tudtok lépni?
Én tegnap déluán óta nem tudok belépni. -
kapeti07
senior tag
Én kicsit sokallom az SBC árát egy kapusért. Ha ikon kell a csapatodba akkor inkább valamelyik World Tour Silver lapot rakd be, nagyon jók. Igaz, hogy egy félidőt bírnak de ingyen van. A mostani kontingensnél nem is kell 100 meccset teljesíteni. Csinálsz egy csapatot: 6 brazil, 3 Bayernes, közülük az egyik legyen Tah, mert kell a német CB és az SB meccsekkel meg is vagy vele 2 hét alatt. Az előző etapban Garrincha lapját vettem csak ki, de nagyon jó kis lap.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Szerintem annyira nem rossz, mint amilyen marketing megy ellene. Mármint a lap ellen, nem a való életben (ott is kapja rendesen). Én Barca Fan vagyok és emiatt lehet elfogult, de nem tudtam még senkit berakni helyette. Ljunberg Scream, Saka Gold és Salma lapja sem volt jobb nála. Nyilván egy Hansen ha jönne helyette az kiszorítaná de az 3x többe kerül. Nálam jók a lövései és jól fut el a szélen. Kicsit jobban is kerülhetne helyzetbe magától, meg egy picit lehetne még robbanékonyabb is. Talán ennyi hátránya van.
-
gjoe
addikt
-
-
Digestive
veterán
Éjszakai liga upgrade pörgetés eredménye:
Mixed Leagues 12x
Premium Mixed Leagues 8x
79x2 25xCrespo
88+ 8db
85-87 14db
IF 8db1db promo lap sem jött
Viszont a foddert lehet farmolni. -
gjoe
addikt
Szerintetek marad ilyen tényleg?
Ha most rakok egy lapra így evot akkor megmarad a 99es statot? -
Digestive
veterán
Készüljön fel mindenki, hogy este a WL-t már megint egy új játékon kell játszani.
-
Digestive
veterán
Na most már tényleg korlátlan mennyiségben lehet tolni a grindet.
-
Digestive
veterán
-
Bazsi1987
őstag
Nba2k-t tettem le jöttem át ide ez a team 2 hét allat csak passt veszek majd nem akarok fifa pontot venni, innen csak frinpong eladó , hogy tovább kit vegyek melyik sbc csináljam meg?🙂

-
raven84
senior tag
Smejkelt kirakom, jobb mint a random pakk.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert ezek legtöbbször kis ideig tartanak. Én eladtam délután 2-3k áron kb 40darabot. Este újra lehetett venni 300coinért. Feltankoltam, de már többet. Most éjszaka volt időm és időnként ránéztem. Aztán egyszercsak elkezdett megugrani az ára 2 lapnak is. Ez a Futbin solutions miatt van! A birkák ha már elkezdték megvenni a lapokat az adott sbc megoldás alapján, akkor is befejezik ha több ezer coin egy ezüst lap.

~500k + jött most tisztán.
Meg is érkezett Sanyi a csapatba.

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert ő egy egész jó 4/4-es silver lap és ma jön egy max 80 ratinges CM evo.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Silver Trade:
Nekem most Pablo Torre elég jól adta, 2 napja vettem őket 350/db és 3100-ra ment fel az ára. El is adtam őket. Kár, hogy csak 10 db-ot vettem belőle. Sajnos inkább az angol ligára mentem rá, 53 db Alex Scott várja, hogy felmenjen az áruk. Közben elkezdtem venni az egyiptomiakat, de csak óvatosan mert már 3000/db.Még1x köszi a tippeket!
-
raven84
senior tag
Én is kaptam 84x3at, volt benne semmi.
-
Digestive
veterán
Én ezt eddig félre értelmeztem.
Tehát ma kapják meg az első 99es statot 7napra, aztán decemberben újra. A role+ és role++ meg véglegesen megmarad.
-
Gaborz1
senior tag
Csak nálam nem lehet az appba belépni?
-
gjoe
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Én is kaptam egy 84x3at eladhato csomagot.
Csak fodder Jött belőle. -
D.Bergkamp
tag
Előző szezon végén nem Tomorit, hanem a pakkot vettem ki, ma reggel viszont belépés után unassigmentben várt rám. Kárpótlásként kaphattam valamiért?
-
raven84
senior tag
Ha ezt a sok hulladék badget amit rewardként kapunk rárakom magas rétingű gold lapokra akkor azokat attól még bele lehet rakni sbckbe? És akkor elvileg ha jön még egy untrade gold Gabriel akkor 2db is el tudok így tárolni a klubban. Vagy rosszul gondolom?
-
kapeti07
senior tag
Nekem ilyen volt a rivals mint neked a WL. Ma reggel és tegnap is. Ilyen 7-2, 5-1, 9-5-ös meccseket játszok, de nem én nyerek. Az én lövéseim elhalnak, az ellenfélé a semmiből is bepattan. A védőim között mindig bemegy a csatár és pontosan megkapja a labdát kilövi a sarkot. Én már a 16-osig se jutok el, vagy lesre futok simán.
Volt olyan, hogy a szögletnél a kapusom a védővel összszerencsétlenkedi a 93-ik percben a győztes gólt ellenem. Ilynek vannak minden meccsen, 2 nap alatt kb 10 meccsemből lett 1 döntetlen a többi full zakó. Ma megfogadtam, hogy csak SB-t és Rush-t fogok játszani. Meglátjuk meddig birom. -
|AP|
veterán
nem tudom csak nálam volt-e ilyen, de a hétvégi WL egy teljesen más játék volt, mint amivel eddig játszottam.
Kimaradt pár nap, vasárnap este ültem le lejátszani a meccseket. Ami ott fogadott, arra nem voltam felkészülve:
kétszeres sebesség, minden ellenfelem csontig feltolva letámad, és mintha kétszer annyian lennének: hátul is mindenhol ott voltak, állandóan a nyakamban.
Összes lövésem kapufa/mellé, szögletből esélytelen volt fejelnem, mert ha csak pöccintettem a gombra akkor is méterekkel fölé fejelt mindent.
Hagytam öt meccset hétfőre, hátha csak átmeneti volt, de ugyanígy ment le a maradék is.
7 win lett a vége kínkeservesen...
Utána toltam pár rivalst (div 6-ba dobott vissza) és ott már minden oké volt.
Szóval nem tudom mi volt ez, de ha ez visszatérő lesz, az nálam játszhatatlanná teszi a WL-t -
EA's hit
addikt
A telefonos app titeket is folyton kijelentkeztet kb egy hete? Ha 3-4 oran at nem lepek be, a kovetkezo alkalommal garantaltan emailt es jelszot ker, korabban ez nem igy volt.
-
EA's hit
addikt
Akinek kell egy jo csatar es beillik a csapataba, azonnal rakja ki Lukakut. De akinek nem illik be, az is rakja ki supersubnak
En minden evben utaltam a lapjaival jatszani, tohonya lassu dog volt. A valosagban meg plane utalom
De most volt egy sejtesem hogy jo lesz a lapja, meg ugye tok olcso, szoval kiraktam.Hat bar egyelore csak 2-es chemen van, de valami brutalis. Ilyen eros lapom (fizikalisan) meg nem volt fifaban, eppen csak megkapja a labdat, es ugy robbannak le rola a vedok, mint Pistike a kezigranatrol. Az enforcerer ps miatt a labdat keptelenseg elvenni tole, es egyaltalan nem az a tohonya dog aki az eddigi evekben, ugy szlalomozik a vedok kozott mint egy prime Messi, a lovesei meg olyanok, mint a prime Adrianoe volt. 4 rivals meccsen lott 10 golt, kegyetlenul jo lap eddig. Egy felevozott 85-os David volt eddig a csatarom akit nagyon-nagyon szerettem, de ehhez a laphoz kepest az fasorban sincs. Rakjatok ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A bl-es kupát megcsináltam, abból összvissz 1 WO jött egy Vitinha, de azt meg használom.

LendvaiFeri1