Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
igazából az a 83*10 sem ér sokat, sőt amennyire le lettek húzva a pakkok, nem igazán tudok olyan játékmódot mondani amiben megérné játszani a rewardért

Olvasom, hogy miket nyittok 10-11 WL winekkel, és egyáltalán nem motivál arra, hogy próbáljak többet nyerni.
Talán most a silver kupában vannak a legjobb pakkok, de ott is csak a 20wines reward az igazi -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért nem priorizálsz ?
Rivalsnek pl. mi értelme reward szempontjából a többihez képest? Az az untrade mega pack gondolom nem fog hiányozni egy 83*10-hez képest. -
Kristof_94
Topikgazda
Jók ezek az evo lapok, amiket beraktatok. Lehet nekem is kellene egy párat kreálni. Mondjuk lassan annyi objective lesz a játékban, hogy nem fogom tudni követni. WL, rivals, silver cup, gauntlet, stb. A rivalsban kellene még pár pont, a silverben kb. félúton járok, a gauntlet még sehol...
-
Tajték
senior tag
Köszi srácok!
És a packokat miért nem engedi? -
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg a Ps5 slim + Fc26 kombó.
Utoljára a Fifa 19-20 -al UT-ztem , nagyon megváltozott minden.
Ha nem bánjátok lesznek kérdéseim
Most kezdtem az UT-t...Pl miért nem enged packot venni?
A transper list miért van lockolva? -
Nandinagy
addikt
válasz
Gaborz1
üzenetére
Már régóta benn van, valószínű a jobbak letolták. Én pl. az evo kupában evoztam a lapjaim. Első 2 meccset általában tükörsimán hoztam, ellenfél kilépett a döntőt meg leadtam ,hogy tudjak játszani
WL amúgy 11 win lett.
If pack 2 db 84-es
Live promo pack Honorat(85)
3*85: 3 db 85
83*10: Ona Battle többi 84
82*10: 0 WO
Kezdem feladni a dolgot -
Gaborz1
senior tag
Valami csoda folytán sikerült megugranom ez a Pro kupát ma. Csak nekem volt mázlim vagy ez most nem annyira tryhard?
-
EA's hit
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Nem minden sbc-hez kotodik obj, sot. Mar amikor eloszor bekerultek, irta mindegyik hogy 7 nap utan megujulnak. Megujultak, obj nincs hozzajuk (de gondolom ha elyore nem raktad ki valamelyiket akkor most meg befejezheted vele az eredeti objectivet), de packokat adnaj, mint minden sima sbc. Ha akarod kirakok oket a packokert, ha nem akarod akkor nem.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Max chemet kap az adott lap, de a csapat tobbi tagjanak nem ad chemet.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ez a positional excellence ad valami pluszt vagy csak dizájn?
-
Digestive
veterán
-
kapeti07
senior tag
Ezek az Europe és Africa upgrade-ek miért jöttek most vissza? A multkor kiraktam őket és volt egy obj ami hozzájuk kötődött. Most ezt nem láttam. Vagy ez megint valami bug lesz?
-
BenXL
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Greenwooddal egyetertek, nalam is o lett a CAM, nagyon jo. Kar hogy nem tud STt
-
Kristof_94
Topikgazda
Hétvégén 10 win lett, de a csomagokban most semmi értékelhető nem volt.
Viszont a hétvége sztárja egyértelműen az új cam, potm Greenwood lett. Nagyon jó kis lap, bátran ajánlom. -
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
This is the way. Hihetetlen, hogy már bő 2 hónapja játszunk, és a legjobb nyitásom csomagokból gold VVD és gold Nico Williams
Mondjuk a hozzáállásom is átalakult ennek köszönhetően, félig olyan, mintha FMeznék. Hoztam még pár képet a lapokról.
Még nincs kész, de CBnek tervezem. Eddig RB volt, megállta a helyét, de középen van a helye.
Ő rá nagyon kíváncsi leszek, most LB, de fel akarom tolni CDMbe.
Kis ratingű, de 3 main statja is 84 felett van. Alig várom, hogy tovább evozhassam.
Ő nem olyan nagy szám 86 létére, de a mozgása jó és nagyon kellett egy cselezős CAM.
Remek PSek, egyelőre RB, de Hato feltolásával LB lesz.
És végül R9
Kurva jó PSek, 5/5 és nagyon jól balanszolt statok. Sajnos van egy rejtett kapufa PSe is, de a statok javulásával nagyon durva lap lesz.Jön a Thunderstruck promo BFfel egybekötve, elvileg baszó evok jönnek
-
BenXL
aktív tag
Az kemény hogy az objectives live eventek mennyivel jobb rewardokat adnak mint a rivals meg a champs.
mar 2 hete nem szedtem ki a rivals/champs packokat, kozben ezt a 2 pro event tournamentet kb 1 óra volt majdnem teljesen kimaxolni tegnap.
rivals nekem sokkal nehezebb mint tavaly volt, div1 voltam szinte minden szezonban, most meg div 4nél már szenvedos meccsek vannak, ezért is hagyom, a 0 packok miatt nincs ertelme -
raven84
senior tag
Ma éves voltam amikor rájöttem, hogy ez a retek szar játék csak 60hz-n fut? Ez valid lehet?
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
BF alkalmából elég jó árban van most az Ultimate verzió( xbox ). Nagyon agyalok a visszatérésen
Ha most venném meg az UT verziót akkor a 6k fifa pontot egyszerre kapom meg igaz ? -
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Istenem, az a Hazard nagyon kellene
De sztem nem lesz rá fodderem
Btw itt egy kis squad update.
Nincs még kész mindenki, de már közelítek a végéhez. Hato és Acheampong (ő nem kezdő) esetében már van bekeszitve 2 nagyon jó evo, de várok még picit, hátha jön vmi amivel chainelni lehet még őket. Joao Pedro 5/5, ő az én házi baby R9em
Rajta kívül csak Buonanotte 5/4, szóval van még hova fejlődni. De hát ritka az olyan evo, ami nincs szanaszét korlátozva
Ezért van, hogy pl. Georget tavaly is rémálom volt fejleszteni, mert hiába silver lap, alapból 4 pozíciója van... Nevetséges. Div 4ben vitézkedek most. Azért jó érzés amikor a klasszikus 451 Pina patkányokat sikerül oktatni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Digestive
veterán
-
BenXL
aktív tag
Szerintetek kb 200kt most mibe érdemes fektetni?
isaak Tourera gondoltam, aki most 2400 korul van de CB evok alatt nagyon sokszor 10k extint -
flash-
veterán
sziasztok!
ezt a játékot még csak boltban lehet megvásárolni?
("alternativát" valamiért az fc25 re se találtam
) nem akarok csoportszabályt szegni, csak ennyi iránt érdeklődnék.... -
Digestive
veterán
Ha valaki bundes csapattal játszik. -
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Holnap frissül akkor játszhatsz megint. Az utolsó ilyen kupánál én is így jártam
-
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Suffering from success.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Amúgy ennek a world tour sbcnek(amiben a kontinens országait kell kirakni)van valami èrtelme?múlthèten megcsináltam kivettem a rewardokat most új objectet nem láttam rá
-
Gabeszfoci89
senior tag
Hogyan legyünk balfaszok:
Megnyertem 2.nekifutásra a pro tournamentet kiszedték a rewardokat nekimentem az ultimate prónak elsőre megnyertem a 3 meccset viszont nem nèztem az objectet 8rugott gólom van az objectet 10re adja meg viszont mivel megvan a tournament win nem enged belèpni többet....hogy lehet ilyen gyökèr módon kitalálni valamit?
83*10 meg Cesinha off így
-
Digestive
veterán
Fasza ez a Campaign upgrade. Amíg 84+ volt addig 84est dobott, most meg 85öst szigorúan.
-
kapeti07
senior tag
Ez a first owneres dolog jó lenne. Én még két dolgot szeretnék ha elérhető lenne EVO-nál. Az egyik, hogy ha nem tetszik az EVO kártya kinézete (csúnya zöld vagy rózsaszín), akkor választhatnám, hogy maradjon az eredeti design.
A másik, hogy bármikor kiléphetnék az EVO-ból és a játékos visszakerülne alap állapotba. -
mr.dana
aktív tag
a másik amt qeara nem értek még az evoknál , hogy :
ha egyszer van az az állítás , hogy lapokra írt statok virtuálisak v hogy mondjam .. nem valósak ill néha igen , néha meg nem .. Akkor ha én javítom egy playerem.statjait ..mi a garancia az hogy az javul is ? reálba ? -
mr.dana
aktív tag
-
raven84
senior tag
Ilyet kitalálni nem lehet. Kiraktam a kampány sbct (eddig mindet) most 85+ eddig 84+ volt ugye. A 3. Stiller zsinórban. Ez a játék nem rigged to the core amúgy.
-
eM'82
addikt
Instant kirakós SBC.

-
Digestive
veterán
A mai patch elvileg csak a stabilitást meg bugokat érintette. Ezzel szemben nálam minimum 1,5x de inkább 2x lett a sebesség. Olyan brutál darálás és ping-pong, hogy 2 dr meccs alatt kiégett az agyam.
-
mr.dana
aktív tag
Mondjon már vki vmi használható csatárt kb ezen a szinten..
volt egy gold Haalandom és Papen duóm .. de kivettem.az sbc Mbeumot, a másik kettőt eladtam plusz tettem hozzá és vettemmststok alapján egy Pichont .. de kalap fos volt 2 meccs után ment , majd Klose ugyanez , most egy Goouvut vettem ...ez talán hajszállal jobb mint az előző kettő 🤔 bár még csak egyet játszott , de sztem ez de lesz végleges ..
-
gjoe
addikt
Drogba vagy raul?
-
Digestive
veterán
Pfejj
-
EA's hit
addikt
En bele sem kezdtem a silver kupaba. 30 meccsen 20 win totalisan eselytelen, 15 is necces, azalatt meg semmi rewardot nem ad, csak mezeket meg badge-eket. Vicc, hogy iden mar egy csomo objective-nel a packos rewardokat is elvettek, es fos mezeket adnak helyette, amit amugy barmilyen packbol kinyithatsz, vagy 300 coinert barmikor megvehetsz.
-
toxicjew
addikt
Én ignoralom ezt a szezont. Egy rakás szar, nem éri meg se az 500kt se az 1000fpt.
-
kapeti07
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Én is megvettem bánatomra, most mikor egy egy szintnél csak ilyen kapuskesztűt és hasonlót kapok a premium se ad semmit. Összességében rosszabb mint előző szezonban. Úgy voltam vele, hogy idén nem költök a játékra, csak a premium-ot veszem meg. Az még nekem belefér. Amit még sajnálok és pénzéhes húzás, hogy egy-egy jobb Evo is már 100e coin. De tartom magam, nem költök ennél többet.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ez egyébként jogos. Nem tudom ezt mégis hogy gondolták.
Igazából annyira látszik, hogy arra mennek, hogy pontból vedd meg. 1000 fifa pont sehol nem 500k coinnal ér fel a játékban már csak a promo packoknál sem. Ha nagyjából ez a 100k körüli ára lenne a passznak arra még azt mondom, hogy meg is érné. De 500?
33-34. szinten 83*2 gold players pack van.
-
EA's hit
addikt
Csutortokon meg level 9 voltam, most level 35. A sima karrier modban ki lehet szedni 5 meccsel meg egy pici mokolassal kb 5k xp-t, azt tegnap lenyomtam ugy 45 perc alatt, azon kivul minden csak a fut-ban elerheto xp, tehat a karrier nelkul is kb 30-as level lennek.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neten levannak írva, a Clubs küldiken kívül mindegyik "kinti" objektív ilyen 15-30 perces feladat. Én is megcsináltam mindent 1 max 2 óra alatt. Rodrygohoz kell még 800 xp talán.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy lett olyan kevés, nem vetted meg a premiumot?
Level 22-nél tartok a szezonban. Jelenleg 2250 xp-t tudok még összeszedni. Ha végig akarom tolni akkor nekem is muszály lesz manager módot játszani. Nincs nagy kedvem hozzá, pedig nagyon csábít a kis brazil. 2 gyerekből az egyik mostanában mindíg beteg, így este sem nagyon tudok játszani, max hétvégén. Örülök ha napi 2-3 meccset le tudok tolni. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megcsinált mindent UT-n kívül is. Manager, stb.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hogy jutottál el addig? Nekem eddig van 10k XP...
-
Digestive
veterán
Elkezdtem ezt a silver kupát. Nem tudom itt milyen alapon megy az ellenfél osztás... de kaptam 5-6 olyan durvát rögtön az elején, hogy halvány esélyem sem volt.
Szerintem a végén már némelyik 1 kézzel játszott miközben én vért izzadtam, hogy legalább 1 gólt rúgjak.
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mondjuk az a koreai Bruce Lee az baromi jo lap, eleg komoly nyitas.
-
prannk
őstag
Feltettem mindenem a csapaton kivül a 89 ikon sbc re.
Jött egy Pichon..
Jó lap? Dehogy.. Ezt a szart
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Viszont a foddert akkor dobja neked szépen, ha 3x ki tudtad rakni az ikon sbct.
-
raven84
senior tag
2 hete volt egy nagy szerver karbantartás, az óta 26 és 140 között ugrál a pingem, de kb minden meccsen, WL a legrosszabb. Kurva anyját már az EAnek, hogy még ebben is visszafelé haladunk. Ekkora rakás szar cég kevés van.
-
kapeti07
senior tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Nekem se jön TOTW se promo lap. Ha kell egy SBC-be sajnos a piacról lehet csak beszerezni. De azt nem tudom aki piacra rakja annak honnan van?
Annyira rossz a droprate, hogy Scream-ből jött 3 kártya is, de előtte se és utánna sem jött még promo lap. Tényleg csak az EVO és az SBC promo lapokra lehet számítani idén. -
Gabeszfoci89
senior tag
Letoltam ezt a silver ligát 24/1re vègeztem eddig ez az egyetlen mód ami èlvezhető talán az összes packból egy courtoist meg egy fof Morata jött...konkrètan kabarè.Felkúrtam magamat kiraktam 3szor az ikont bum Kum cha,nistelrooy,barnes
Wl 11 winre 85ös promó lap volt a csúcs.szègyen mennyire le van húzva a drop mèg mindig -
D.Bergkamp
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legalább a két pótselejtezőn nem kell idegeskedni!
Más pozitívumot nem találtam sajnos...
-
homerhamm
veterán
TOTW-ot most nem is lehet packból nyitni?
-
Kristof_94
Topikgazda
Kint voltam a tegnapi meccsen is, még mindig képtelen vagyok felfogni... Ezután még egy wl is felüdülés lenne.
-
EA's hit
addikt
Az új patch óta folyamatosan kifagy a játék, ha multiswappal rakok be egy lapot a csapatomba, illetve rendszeresen kidob, ha ki akarok listázni valakit transferre. De találtam tegnap még 3-4 hasonló, csak apróbb hibát, amiktől a játék ugyan nem hal meg, de bosszantóak. Ezekkel eddig éveken át soha nem volt probléma, most mégis sikerült elbaszniuk. Hihetetlen hogy kijavítanak valamit, és elcsesznek vele 2-3 másik dolgot. Remek munkát végeztek ismét a nyomorult kanadai barátaink
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
2hetente millás lapot nyitni valóban bosszantó lehet

-
Kristof_94
Topikgazda
9 win lett a vége. Nyitom a 83*10 csomagot, promo háttér, walkout, francia, st. Azt hittem Mbappe, de végül Dembele jött. A meglepetés már csak az volt, hogy eladható.
Amúgy a garantált csomagból 87-es Harder. Rohadtul bosszantó, hogy hétről hete gyakorlatilag csak használhatatlan női wo lapok jönnek. Legalább Dembele egy kicsit megtörte a sort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig az egész játék koncepciónak ugye az a lényege. 

A legjobb benne, hogy 74es ratinggel ilyen statjai + fullos playstylok lesznek.
Btw itt egy kis squad update.
Ezért van, hogy pl. Georget tavaly is rémálom volt fejleszteni, mert hiába silver lap, alapból 4 pozíciója van... Nevetséges. Div 4ben vitézkedek most. Azért jó érzés amikor a klasszikus 451 Pina patkányokat sikerül oktatni

LendvaiFeri1