Hirdetés
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Akad mindenfele, nem standard lapom...de Icon nem sok.
Bar van egy-ket keret, de nem remlik. -
myckey
veterán
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Egy ICON sincs, nem három...ha egyre gondolunk
-
myckey
veterán
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
ki ki, szarok bele a gyujtesbe
kellene sbc be rakni csapatot...kell a card.tegnap vegre tudtam tolni par meccset, rush, rivals, sb meg valami gold akarmi.
-
Nandinagy
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Ezt minden szezon elején eljátszák. Első 2-3 hétben kapsz egy küldetésért 100 xp-t következő héttől meg ugyanazért 1000-t. Faszért nem lehet kicsit többet adni az elején és végig tartani. Szezonok utolsó 2 hetében jön heti 30k xp előtte meg heti 3-4k. Nonszensz
-
EA's hit
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Az egy dolog, de 7 orakor bekerult az EA milliomodik hibaja is: volt bent egy pack a storeban ami 100 gold rare playert ad es 33% esely volt belole ikonra meg 33% herora. 1500 pontba kerult, kivetelesen vettem is ra pontot, de mire azt megvettem, kivettek a packot
Mert hat ugye hibasan kerult be, nyilvan nem akartak ilyet berakni. De a streamerek legalabb arathattak, volt aki vett 20-at es kb. minden harmadikbol ikont nyitott, masnak meg R9-et adott a pack... -
gjoe
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Én is kaptam egy 84x3at eladhato csomagot.
Csak fodder Jött belőle. -
toxicjew
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Minden bizonnyal kapnak majd evot később. Érdemes párat kiszedni, persze kurva hosszú folyamat, de később tuti hasznosak lesznek.
-
Mrguba
őstag
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
NEkem PS5 on csinalja erdekes
-
Nandinagy
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Neted milyen amúgy? Nem mondom, hogy sok SB-t játszok a fifákban de az evok miatt néha pörgetem és szerintem konkrétan meccsből kidobni 3 éve dobott ki az SB közben. Ott is áramszünetem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 0perces Kolink KLA-003
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bar van egy-ket keret, de nem remlik.
Mert hat ugye hibasan kerult be, nyilvan nem akartak ilyet berakni. De a streamerek legalabb arathattak, volt aki vett 20-at es kb. minden harmadikbol ikont nyitott, masnak meg R9-et adott a pack...
LendvaiFeri1
Kristof_94