Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
A guru
addikt
Szerintem ez alakzat függő is, én 4411-et játszom és CAM-ban jobb, mint LM-ben. Már csak amiatt is, mert LM-ben nem kap inside forward++, viszont CAM playmakerként sem kap pluszokat, ami CAM poziban idén a meta, mivel nem driftel ki a szélekre, mint a playmaker++ pozis lapok. Illetve én féltem tőle, hogy nincs passing playstyleja, viszont az inventive elég OP rajta és simán kioszt tűpontos zsugákat külsővel. Ami miatt még jó CAM-ban, hogy nem igazán vannak az ellenfelek rapid+ CAM-okhoz szokva és nagyon jól meg lehet vele tolni a labdát közepen főleg egy high pressinges ellenfél ellen.
Pires unbreakables lapját próbáltátok? Nagyon meta és gombokért meg lehet már venni.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Èn kiraktam mert máshogy nemlesz dinhom(ha ezek után vèletlen kinyitnám biztos hogy összetörnèm a boxot)
Eddig csak a wildcard kupán próbáltam a tekerője parádès,egèsz fürge a cseleket nagyon szépen húzza
Tetszik a mozgása meg mègiscsak egy legenda igaz minden nagy fodderem elkopott de nemèrdekel ottvan a csapatban jó vele játszani
-
EA's hit
addikt
A premium pass az jogos, de az egyeb modokat nem kell "nyomni" az xp-hez. Heti 2 sb meccs idotartama alatt kihuzhatsz manager karrierben kb 4k xp-t, annyit boven meger, foleg ha amugy nem allsz jol a storyline-al. Foleg hogy meg annyira sem kell ra odafigyelni mint az sb-re, mert beginner es nem szamit az eredmeny.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Igen nekem ez minden wl utolsó 4-5 meccsnèl megvan!
Vicc amikor percekig nem talál ellent,vagy a kedvencem mikor többször egymás után összedob valakivel aki kivár a match előtti loginnál 20-30mp majd kilèp ès kezdődhet újra a keresés ès szerintem ugyanazt dobja vissza,mert újból ez történik!Elmegy 4-5 perc ezzel.
Erősen manipulált a dolog -
Gabeszfoci89
senior tag
Ez sosem fog kiderülni
De ahogy eddig is minden èvben èn pl a wlen látom(ès ez minden hèten így van!)hogy van valami matchmaking trükközès!Minden wlen az első 5-6 meccsen sima win majd 10.ig elmegyek 1-2 veresèggel,ha 1 veresèggel megyek akkor az összes hátralévő meccsemre van hogy várok perceket amire talál ellenfelet ès azok simán elit top emberek fullos keretekkel vagy ilyen buggolós kamu gyerekek akik mindenhonnan driven pinával vagy nyomják ezt a hátulról felsarkalást(rainbow szerüsèg)ès abból olló,ez mindig átesik a kapusom felett
Ha kikapok 2-3szor akkor az utolsó pár meccs megint nyerhető!
Valamièrt minden héten ugyanannyi jön össze szinte mindegy mit csinálok ès ez nekem kicsit furcsa hogy bevagyok állitva 11-12 winre!Eddig 2szer tudtam 14et de akkor voltak extra loan ikonok akikkel hoztam meccseket!
Gauntletben vegyesebbek az èrzèseim,draftban meg idèn hogy emeltèk a rewardokat szinte minden meccs èlet-halál!
Lènyeg hogy mindenki máskèpp csinálja
Talán annyival jobb a gauntlet hogy nem csak egy main keretet tartok meg mint tavaly ès így kicsit változatosabb a dolog. -
EA's hit
addikt
Nem, a gold lapja nem kellene hogy nyithato legyen ilyenkor. Az a modositas csak arra vonatkozott hogy igy mar lehet egyszerre akar 2-3 fele promo lapja is nyithato parhuzamosan. En ezzel kapcsolatban mindenkeppen irnek az ea-nek, mert ha gold Bonmatit nyitott most, az hiba, nem normal mukodes.
-
EA's hit
addikt
Mondjuk a rewardokkal sem hozzak meg az ember kedvet a rush-hoz. Ha ki akarod maxolni, legalabb heti 20 meccs kell a 60k (?) ponthoz (de a hetvegen pl. nyontam 5-ot es 11k jott ossze), es nevetsegesen gyenge rewardokat ad. Van vagy 6-7 jatekmod ami jobb rewardokat ad, nem csoda hogy a legtobbeknel total hatterbe szorul a rush.
-
gjoe
addikt
Na a mai jobb lett.
1db 88as, 2 87es, a többi 84alatt.
Ja és egy if is jött.Na de maga játék. Emlékszem a nyári kis videóra ahogy tanumanyozzak a labda pattanás fizikajat. Azt ígérték ez most profin modellezve és milyen jó lesz.
Aha
Félpályánál szerelek és úgy pattan vissza a tamadora hogy azzal a lendülettel adott egy 30 méteres inditast a szelsonek.
Másik. Szögletet lágyan beivelek a 11es pontra de a védő kifejeli a felező vonal mögé. Persze pont saját jatekoshoz tökéletesen.
Valaki valódi meccsen látott már 40 méteres fejest?
Na hemzseg a játék az ilyenekkel.
Van meccs mikor minden szerelesem, becsuszas azonnal pattan is vissza a tamadora.
Komolyan vicc ez a játék. -
Kristof_94
Topikgazda
Talán 1 hétig.
Közben Cha is fejlődött, elég jól néz ki. Egy kis ideje már csak csere, mert Woltemade van az st posziban. Nem egyszerű döntés, mert mind a ketten nagyon jók. Woltemade fizikai adottságait nehéz lenne pótolni, nagyon jól tudja fedezni a labdát és halálos lövései vannak. Cha viszont ezzel a PS+-al még fürgébb lehet...
Egy pozíció módosítóval szívesen kitenném a bal szélre, de nem volt még ilyen. -
-
prannk
őstag
Én 1 óra fele nyomtam rivalst olyan kutyszar volt a gameplay hogy ment a forfeit 10 perc után 10/10 nél. Fel is basztam magam. Átmentem SB be ott pörgött mint ahogy kell.
Most megpróbaltam újra a rivalst és es most 6/5 win.. mert jó volt a gameplay. Úg,hogy érdekes ez az egész -
kapeti07
senior tag
Én kicsit sokallom az SBC árát egy kapusért. Ha ikon kell a csapatodba akkor inkább valamelyik World Tour Silver lapot rakd be, nagyon jók. Igaz, hogy egy félidőt bírnak de ingyen van. A mostani kontingensnél nem is kell 100 meccset teljesíteni. Csinálsz egy csapatot: 6 brazil, 3 Bayernes, közülük az egyik legyen Tah, mert kell a német CB és az SB meccsekkel meg is vagy vele 2 hét alatt. Az előző etapban Garrincha lapját vettem csak ki, de nagyon jó kis lap.
-
Aguinaga
őstag
Köszi!
Ugyan nem egy több milliós lap, de legalább promo, és a csapatomban van még helye.
Tudni már, hogy a divriv rewardokat is módosítják? Esetleg már holnap azokat kapjuk? Ki szeretném valahogy rakni Jordi Albát, rájöttem, hogy Busquetsra nincs elég fodderem..
Pontosabban tudom, hogy emelik, de pontosan mire, mikortól. -
Aguinaga
őstag
Tegnap elkezdtem a gauntletet, a 82*7-ből jött egy scream hero Campos. Ilyen se volt még, hogy herot nyissak csak úgy, maximum direkt hero sbc-ből).
Amúgy finisherrel elég jó, két meccs alatt (amiből egyik a feljutásról döntő meccs volt) rúgott 7 gólt, meg adott 2 gólpasszt, fel is jutottam div4-be itt a szezon végén.Azon gondolkoztam, hogy megcsinálom Carrasco sbc-jét, mert ha jön Benzema, ki tudnám max chemen próbálni. Van tapasztalatotok a belga lapjáról?
-
|AP|
veterán
én idén még nem nyitottam promó lapot, pedig elég sok, elég nagy csomagot elnyitottam.
Csak azért nem panaszkodom, mert goldokból azért voltak jó nyitások (Yamal, Putellas, Graham) meg jött egy TOTW Militao is.
Ezen kívül jöttek azért fodderek, ki tudtam rakni az Alba-Busi párost, de a zsákbamacska SBC-kre nem akarok és nem is tudnék foddert égetni.A promó lapok nyithatósága viszont továbbra is a lehetetlennel egyenlő nálam
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mai 82x10 sbckben 84 volt a top.
ezen mindig elképedek.
LendvaiFeri1
Kristof_94