Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Jaja !
Ezt fejtegettem itt az egyik kolleganak, ezt a " gameplayt" ami megy UT
megspekelve a rohanassal.Neha talalok egy egy jo meccset, ami szemre is tetszetos, meg vedekezni is hagy a gep
De a tobbsege eleg erdekes...Mondjuk en okorkodok Rush vagy AI ellen is, ott azert kimozdit az egyeb competitive allatsagbol.
Meg ugye jo hogy van UT kivul is elet.
Osszessegeben nekem tetszik, de azert en nem feszulok am ra a grindelesre es figyelek az egeszsegemre .
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Jezusom, hat ezt meg elolvasni is nehez volt
nem szamolgatok, egyszeruen porgetem az upokat, rakom a liga sbc-ket, belepakolom a sok szaz bronz es silver lapot upokba, es nem rakom ki pl a daily gold raret, mert az faszsag. Es igen, ebbol igy siman osszejon napi sok szaz gold lap. Nekem 2 ora alatt megvolt a crafting, pedig csak kb 45 jott ki klubbol, a tobbihez meg kellett porgetni a lapokat. De az alap mondandom all, tokmindegy hogy 1 vagy 2 nap alatt rakod ki, akkor is irrealisan gyorsan megvan, aztan meg nincs ra obj. -
myckey
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Jah, ezeket mindig kerdezei a jatek, hogy kuldjem e SBC. Amibol ketto akad.
A Chem Style pakolas is varat, egyelore csak keveset torodtem vele. Persze, azt tudtam hogy ertelmes a chem rating, ossze is tudom dobni 33 ra, sima liba. Csak kiveszek par top overall lapot.
Persze ! A Role, szerepkorrel tisztaban vagyok. Sokat szoktam taktikazni, felallast modositani, jatekstilusokat kiosztani. Hogyne, ez alap ! Altalaban probalok a ++ ra gyurni, ha megy.
Ja ertem, akkor az overall rating, nem is egyenlo a stattal, plane nem er semmit ,ha se playstyle se egyeb.
A Praktikak meg az ugyeskedesek amik egyelore megszokos
meg az objektiva grindeles kiidegel ! Illetve par jatekmech ami kicsit idegen. menu eligazodas, kartya es egyebek megfelelo hasznalata. -
myckey
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Sok csapattal szimpatizalok am

Kedvelek tobb klub es valogatott csapatot, plusz azt is csipem, ha van egy fullos,
baszocsapatom is.
Adom, hogy az a legjobb, ha kedvencekkel vagy preferaltakkal megy az ember es engem nem szokott erdekelni a Stat sem. Csak ugye itt mindenki tolja a Meta csapatokat meg az bojektivakat es lapokat gyujti ezerrel.- Őket tartsd meg, evózd, vagy ha lesz majd coin és fodder, őket vedd meg és rakd ki SBC-be.
Evo megy, SBC okes ...coin & fodder nem tiszta, meg nem volt hozza szerencsem.A Chem sima liba, tobb modon is ossze tudom pakolni 33 ra, vagy 30 korulire...Most barmoltam szet, a matek miatt.
Az a gold fr noi kapus, amugy eleg jol ved.
chem is okes. ( mi a baj vele ? )
Az a jobbos vedo engem is irrital... -
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Iden ev kozben mar legalabb 2x csavartak feljebb a nehezseget sb-ben minden nehezsegen, es meg buszkek is ra. Pedig a halal sem vagyik ra, a tobbseg csak arra hasznalja az sb-t hogy semi pron objectiveket porgessen, senki nem arra vagyik, hogy neha meg semi pron is szenvedes legyen kihuzni ezeket.
-
myckey
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Igen, Latom, hogy az UT es a gameplay ami itt megy....valami borzaszto akarmi, csak a focihoz koze nincs.
Bar 5vs5 jo bohockodni, es neha competitive is egesz turheto jatekmenet kerekedik ki a dologbol, vagy mondjuk jatszok az AI ellen Squadbatztle, es ott tudom allitani a gameplayt.Viszont UT kivul, egeszen faxa meccseket lehet tolni, plane autentikus es egyedi beallitasokkal.-

De tegnap kiakasztott, hogy kaptam vagy 10+ golt es kb kozom nem volt a meccshez, mert a szeleken szaladt mint az okor. En meg vakartam a fejem, hogy ez mi is akar lenni.

Egyebkent tetszik a game, jok az animaciok meg a visszajatszas is faxa ! Csak nem ertem, hova lesz neha az xbox vezerlom a meccsek soran
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Tiszta szerelések, eskü labda volt.
Nem vagyok Portugál fan, kb így jöttek a lapok a csomagokból, illetve YT-n szoktam keresni cheap meta playersre és kb. pár játékos ez alapján lett megvéve.
EVO-kat azért nem szerettem, mert utána nyilván nem tudom eladni a játékost, ha esetleg jobbat szerzek, vagy váltanék.
ST RW LW van valamilyen meta ajánlás? Elérhető EVO-k alapján simán elvesznék, kezdő vagyok még ehhez.
-
T0rnad0
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Nekem is azóta jön össze könnyen 500k+, mióta megvettem egyszer.
Végre meglett R9, ő az első és egyetlen 91+ lapom.
Lett volna ma egy 92-es , de inkább nem őt választottam:
720 óra játék után ( haverral együtt) ez eddig édeskevés. Gyakorlatilag pack luckról nem is beszélhetünk, mert nincs. -
myckey
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére

p2w f2p, fizetsz vagylofaxta seggukbe ...jaja !
Player vs Player, a masik meg az AI / gep / botok ellen ( enemy )...Regi Fifas vagyok, Pes meg UFl is akad. Nem ujdonsag ez, szeretem a kihivast meg a kompetitive dolgokat is , stb...Nem szoktam easy meg laza fokozaton jatszani, egyszeru a nehezebb is. Valos jatekosok ellen mar jobban meggondolom azert a dolgot...
Itt el vagyok veszve egyelore a jatekmodok kozott, ezert kerdeztem ra, kerdeztem volna a gameplay dolgokra is, de hat ahogy latom, nem igazan erdekli itt a tobbieket a lassabb, taktikusabb, realisabb beallitasokkal oparalo jatekmenet. EZ Nekem kifejezetten tetszik, hogy behoztak ezt az Autentikus, hitelesebb dolgot, raadasul magam is tudom allitani a tempot, meg minden egyebet, amitol nem orult, irrealis rohanas az egesz.
( Sot ! Kifejezetten kedvelem a manualis beallitasokat is, amibe Zero a gepi rasegites...Gondolom itt ezt is kevesen hasznaljatok ,mert Online UT egyeb meccseken, az kell, hogy a leheto legkonnyebb legyen, es nem erdekel senkit az animacio, meg a valosag )
Valoszinu, hogy sokat jatszanek a gep ellen, ezert erdekelt, hogy azt egybe lehet -e kotni a Fut Ut meg mit tudom meg mik vannak, online jatekosok elleni dolgokkal... Kargyagyujtessel. stb...Vagy lenyeges dolgoktol esek el, HA nem nyomom orrverzesig a kompetitive modeot, meg az online valos jatekosok elleni meccseket.
Nem igazodtam ki teljesen a tartalmon. Egyelore. Valamint inkabb Autentikus beallitasokkal akarok jatszani, de nem akarom magam kizarni a valos meccsekbol sem, es az ottani eventekbol meg egyebekbol, tartalmakbol.

-
EA's hit
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Szerintem maximum az idő szépíti meg ezt. Borzalmasan sok agyhalott volt régen is annyi volt a különbség, hogy mivel volt havi 1 friendly cup így nem tűnt fel. Abban az időben volt a rivals meg a wl azt így kb. ennyit találkoztál más játékosokkal. 2-3 havonta jött egy swap ahol volt még friendly de most meg több meccset tolunk friendlyben mint máshol.
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Mondjuk nem tudom mit es hogyan csinalsz, ha 88-as a legjobb lapod. Hat omlik a fodder
a silver kupat hagyd, iszonyat sok meccs atlagos rewardert. De a 2 naponta erkezo kupak, a gauntletek, a storyline, meg meg millio dolog adnak nagy packokat. Nyilvan 95%-ban csak fodderek jonnek belole, de sbc-be azok pont jok. -
Digestive
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Fut gg-n ha folyamatosan mented az evo lapjaidat az evo lab-nál és mented rá az újabb evokat amit rápakolsz. Akkor a hide used evo bekapcsolásával az elhasznált evokat már nem mutatja egy új lap esetében.
Sőt fut gg-n arra is van lehetőség, hogy kiválasztod a jelenleg felhasználható evo-kat és azokból megmutatja a legjobb kombókat és hogy melyik lapokkal lehet kb kimaxolni. De ezt így fejből nem tudom melyik menüpont az.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Èn is haverral játszom majd felesben de lemaradtunk az augusztusi rendelèsről így most majd szerdán megveszem ha átrakom accot új zèlandira akkor lehet nyomni már csütörtökön is
asszem így viszont az ikont buktuk
Legalábbis a picket tuti
Viszont a atandardhoz ad ikon packot azt az ultimatehez is adják majd?mert elvileg az ultimateben benne van a standard is nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megspekelve a rohanassal.
De a tobbsege eleg erdekes...

még holnap adok 2 esélyt aztán elengedem a totyt.
LendvaiFeri1
Kristof_94