Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.dana
aktív tag
válasz
GhostVector
üzenetére
ennyi 😕😕
-
EA's hit
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Premium Mixed Leagues Upgrade
-
homerhamm
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Világvége szimulátor!
-
GhostVector
junior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Itt van két példa.
-
Morphus101
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Ez a félpályás replay bug konkrétan Xboxon is van.
-
raven84
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nekem kattog a menü hang minden meccs alatt így kénytelen voltam muteolni az összes sfx hangot. Minden patch után csekkoltam és még mindig szar. Spagetti kód ez sajna, a store-ra koncentrál ez a cég, minden más másodlagos.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nálam ugyanez megvan!Nemlátom hova adom be a szögletet mert benne van egy baszott nagy kupa
De a héten nyitottam nem nyitható playert is...
Objectives menüben végig ott a sárga pont mintha valamit ki lehetne venni pedig nincs semmi...(Telón is végignéztem ,gépen is)
Ezeken már nem akadok fent -
Nandinagy
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Mit javasolsz mit csináljunk? Nyilvánvalóan egy szar játék lett a fifa és már induláskor sem volt hibátlan de miután kifizettünk érte 30-40k-t ahogy mondod mit csináljunk? Gyújtsuk fel a székházat? Ameddig nem veszem vérkomolyan a játékot engem tud szórakoztatni.
Soha életemben nem kötöttek le a lövöldözős játékok így nálam egy COD,BF6,Overwatch nem opció helyette de online meg szeretek játszani.
Az Arc raiders-t tolom most pár barátommal és az nagyon bejön de bugok ott is vannak. Minden játékban van. -
GhostVector
junior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
És gólok után mik ezek a félpályáról történő visszajátszások?
Erre futja egy 40 ezres játéktól? Tényleg ilyen a minőség?
-
gjoe
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Elméletileg 1 hónap múlva kapsz még 2000pontot,majd 1 hónap múlva megint.
Az ikon meg csak azoknak járt akik augusztus valameddig elorendeltek. -
toxicjew
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Öreg hiba volt

-
GhostVector
junior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Ikont se tudtam választani és 6000 pontom se lett, csak 2500.
Így jobb lett volna a Standard.
-
Garsza
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Csak akkor lehet átvinni ha elősször jelentkezel be ha már ez megtörtént, akkor már nem lehet átvinni.
Nem, ez sajnos már nem lehetséges. Ha már elindítottad és játszottál az EA Sports FC 26-tal, akkor a pontátviteli lehetőség az előző játékból (az FC 25-ből) már felmerült és lezárult.A pontátvitel egyirányú és egyszeri folyamat, ami az új játékba való legelső bejelentkezéskor történik.
Így működik a láncolat:
Amikor először indítod el az FC 25 Ultimate Team módját, a játék felajánlja, hogy átviszi az FC 24-ben meglévő pontjaidat.
Amikor először indítod el az FC 26 Ultimate Team módját, a játék felajánlja, hogy átviszi az FC 25-ben meglévő pontjaidat.
Mivel te már játszottál az FC 26-tal, ezen a második ponton már túl vagy. A rendszer már "megkérdezte" tőled az átvitel lehetőségét, és az a döntés (akár átvittél pontokat, akár nem, mert nem voltak) végleges.
Ha most veszel FC 24 pontokat, azok az FC 24-es fiókodon fognak megjelenni. Átvihetnéd őket az FC 25-be (ha abba még nem jelentkeztél be korábban), de onnan már nem tudod továbbvinni az FC 26-ba, mert az az "ajtó" már bezárult az első bejelentkezéseddel.
Összefoglalva: A most vásárolt FC 24 pontok nem vihetők át az FC 26-ba, ha azzal már játszottál. Azok a pontok az FC 24-ben (vagy legfeljebb az FC 25-ben) használhatók fel.
-
Garsza
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Nem úgy van ha elősször bejelentkezek a Fifa 25 -be akkor egyszer át lehet vinni 24 -ból 25 -be és 25 -ből is 26 -ba? Régen valahogy átlehetett. Én nem játszottam sem a 24 vel sem a 26 -val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

LendvaiFeri1
Kristof_94