Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Délután-este tudok nyomni egy következő kört, kiváncsi leszek az eredményre.
Fel fogom ugyanígy írni, hogy mennyi az annyi, aztán jelentkezek.
A te tempódban elég szépen lehet zsetont farmolni, a miénkkel kb 0-ás a buli.
Jöhetne valami bronz lapot faló SBC/EVO/Tournament, mondjuk indiai lapoknak, mert kezd feltelni a klub velük.
-
Kristof_94
Topikgazda
Jöhetne már valami jó evo, amivel fel tudom húzni Woltemade lapját...
-
Digestive
veterán
Sokszor beírom a tippeket. A nagy ligák silver lapjaira is felhívtam a figyelmet az idén is. Ezt most konkrétan nem írtam be. Bocsi.
Következő allin most a 83as lapok lesznek. 86tól felfele már felverte az EA az árakat. Szerintem már a napokban jönni fog valami sbc ami a 83-84 árakat pumpálja fel.
-
Digestive
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Én átlagban írtam a kb minden 6. packban van egy statisztikát. Vegyél 300at és nézd meg utána.
Én az idén simán több 1000es nagyságrendben vettem bronz packot és kb 1000-500 a bronz-silver upgradenél járok. Ennek nem az a lényege hogy azonnal kaszálsz vele. Hanem bármilyen puzle sbct ki tudok rakni klubból, folyamat tudom pörgetni az upgradeket. A nagy ligák rare bronz lapjait meg felhalmozom és sokszor van olyan sbc amikor ezeket 600-1000 coinos áron elkapkodják, nekem meg van pár 100 a klubban.
-
Digestive
veterán
Yesss!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

QS áron takoltam angol és spanyol CM ezüstöket.

3-4k áron kapkodják.

-
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Szerintem semmi extra. Ha szaudi link kell ajánlom neked Theo lapját. Szerintem már egész olcsó és még mindig top5 LB a játékban. A kupából kaptál jockey+-t amit ha ráraksz mégjobb lesz. Carrasco tipikusan ez a link miatti kártya, de ezért meg nem éri meg.
Rivals amúgy holnap még a megszokott lesz. Holnap van új szezon, ott jönnek az új rewardok.
-
Aguinaga
őstag
Köszi!
Ugyan nem egy több milliós lap, de legalább promo, és a csapatomban van még helye.
Tudni már, hogy a divriv rewardokat is módosítják? Esetleg már holnap azokat kapjuk? Ki szeretném valahogy rakni Jordi Albát, rájöttem, hogy Busquetsra nincs elég fodderem..
Pontosabban tudom, hogy emelik, de pontosan mire, mikortól. -
Nandinagy
addikt
Javaslom az EA-nek, hogy továbbra is a community balfaszabbik részére hallgasson és a kapusmozgatást is vegyék ki, aztán igazából már játszani sem kell, csak leülünk a játék elé és nézzük ahogy az AI játszik aztán nyer aki nyer
A játék elején sem volt szar az AI de hogy az új frissítéssel konkrétan már a passzsávokat is zárja, a futó emberrel elfut lefüleli a passzokat, leszerel meg igazából mindent megcsinál amit Jürgenkének kéne az zseniális. -
Digestive
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem volt kb 150db Libertadores lapom amit még QS áron vettem a liga sbck előtt azokkal kezdtem. Azóta bronz pack>>bronz upgrade>>silver upgrade. Kb minden 6. bronz packban van Libertadores lap amit vagy eladok vagy sbc és kb minden 8.-10. silver upgrade is dob Lib. lapot. Így pörgetem a Liga upgradeket jóformán ingyen.
-
eM'82
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Senki sem állította hogy nem hat rá a játék.
Nem a dühvel, meg a frusztrációval van gond (mármint az gond, hogy ez a szar ezt hozza ki mindenkiből), hanem azzal posztol valaki egy képet, abban bízva hogy megerősítik abban hogy milyen ügyes volt hogy földhöz baxta a kontrollert.
Nekem eszembe nem jutna a cuccaimat "büntetni" , amikèrt pénzt adtam. A fiamnál már más tészta, neki csak egy tárgy pl. a mobilja, amiért egy percet nem dolgozott. (félre értés ne essék, megy a szekér, csak igyekszem nem 2x-3x fizetni valamiért).Azt gondolnám hogy ha vki ennyire kiakad a játékon, utána a konzolt/PCt is eladja a 'csába. De vsz nem így van.
Nálam itt pihen a Battlefield 6 PS5re (egér+bill. bekeszítve), ha már nagyon kiakasztana ez a csoda, amit focinak csúfolnak.
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Jó olvasni, hogy végre kaptál valamit.
Én párszor eljutottam a div4hez egy meccsre de aztán mindig jött szopóroller. Lehet jobb is hogy nem tudok feljutni. Mondjuk csak az 5 wint tolom hetente, hogy legyen valami kis reward. Nekem az is elég kín.
Gauntlet kupa viszont meglepően könnyű volt. Sokszor azt éreztem hogy vagy lentebbi divbol adott ellenfelet vagy gép ellen játszottam. -
Aguinaga
őstag
Tegnap elkezdtem a gauntletet, a 82*7-ből jött egy scream hero Campos. Ilyen se volt még, hogy herot nyissak csak úgy, maximum direkt hero sbc-ből).
Amúgy finisherrel elég jó, két meccs alatt (amiből egyik a feljutásról döntő meccs volt) rúgott 7 gólt, meg adott 2 gólpasszt, fel is jutottam div4-be itt a szezon végén.Azon gondolkoztam, hogy megcsinálom Carrasco sbc-jét, mert ha jön Benzema, ki tudnám max chemen próbálni. Van tapasztalatotok a belga lapjáról?
-
kapeti07
senior tag
válasz
kapeti07
üzenetére
Amúgy idén ami tetszik a játékban az az EVO-k. Felturbóztam egy Vicky Lopezt 82-esre, de olyan a játékban mintha 95-ös lenne. Brutális a csaj, sürög/forog/pörög. Insigne-nek voltak korábban ilyen lapjai. Csereként szokott bejönni a 60.ik perc környékén és bontja a fáradt védelmeket. Rivalsban minden alkalommal mikor pályára lép +2 gól.
-
kapeti07
senior tag
Promo lapot nem sikerült még nyitni nekem sem. Nem is tudom idén lehet e egyáltalán. Eddigi legjobb nyitásaim: Putellas, Yamal, Barella, Ona Battle persze mind gold. Sajnos ilyen Ikon SBC-t nem tudok még kirakni, mert nem jön a fodder.
A coin is csak csepereg, mivel még most kezdtem el igazán játszani, első 3 hetem szinte csak SB és Rush volt. Ment a csapatépítés. Végre a rivals-ban már nem csak szo.óroller van. Nyeregetek is, de WL még kizárt. Ott még nagyon megégnék szerintem.
2 Hero packot tudtam csak kinyitni, Keane jött és tegnap Sneijder. Ezekkel szerencsém volt, bár a fraditréner barátomnak elég nehezen indult be a gólgyártás, de most már jó úton halad.Ez a csapat jelenleg:
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Én eddig 2x raktam ki őket. A másodikra ráköltöttem vagy 20k coint liberes playerekre, de még ezt sem adta vissza.
Még az első nap nyitottam vagy 50 bronz pakkot és kb minden másodikban volt egy liber vagy sudamericana player. Mentek is piacra.
Most már ezt sem nyitok mert az utolsó 10-20 pakkban egy sem volt. Ezt is lehúzták. -
gjoe
addikt
Az elmúlt években az volt a gond, hogy mindig csak az alsó polcról jött lap.
Na most onnan sem.
Egy hero lottót raktam ki feleslegesen egy cahillért.
Jordit kiraktam bár kellett venni 3-4 db 87-es lapot.
Busquets már nekem nem megy. Coinbol tudnám csak de azt kihagyom. akkor inkább veszek valakit 400k-ért.
Tele van a raktár 81-83 lapokkal amivel nem tudok mit kezdeni. -
Digestive
veterán
Én a Prémium liga upgradet is kipörgettem már 48x. Az se adja jobban.
-
|AP|
veterán
én idén még nem nyitottam promó lapot, pedig elég sok, elég nagy csomagot elnyitottam.
Csak azért nem panaszkodom, mert goldokból azért voltak jó nyitások (Yamal, Putellas, Graham) meg jött egy TOTW Militao is.
Ezen kívül jöttek azért fodderek, ki tudtam rakni az Alba-Busi párost, de a zsákbamacska SBC-kre nem akarok és nem is tudnék foddert égetni.A promó lapok nyithatósága viszont továbbra is a lehetetlennel egyenlő nálam
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Az jobb mint az enyém volt. Nekem 86os dupli volt a top 1db. 3-4db 84es a többi mind 83.
A 82x7 vagy mi pakkban mind 82es.
Rohadjanak meg.
10 órás trial alatt jött pacho, kounde, donnarumma, theo, konate, konate Trade, stb. Egész jó csapat lett a 10 óra végére. Mióta megvettem semmit sem ad.
Ha már promo lap még az alsó sor sem, legalább foddert dobalhatna. De így hiába van a sok sbc ha esélyed sincs kirakni. -
Jinxb1rd
addikt
Én egy pár ezer forintos ikás asztalt törtem össze, meg egyszer véletlen nekipattant a monitoromnak a gamepad a billentyűzetről. Na azt nem tudom hogy sikerült, de örültem neki.

Egyébként miért az lenne pont normális, aki nem idegesíti fel magát ezen az ocsmány játékon? Szerintem fordítva: az nem normális, akire ez nem hat. Valami félrement ott gyerekkorban, lehet hiányzott apa vagy rendes férfi minta, ilyesmi.
-
EA's hit
addikt
3 db 83x10 egyszerre. Az egyikben egy 87-es no, a masik kettoben meg 84-es lap a csucs. Megerte a gauntlet is
-
prannk
őstag
Én ezt nem értem. Semmi gond nem volt eddig az irányítással. Egyszercsak elbaszodik.
Letöröltem, újratelepítettem a jatékot. Kontrollert is újra csatlakoztattam és ugyanez.Nem is lehet resetelni az irányítást a beállításokban!!!!!!
Szöglet beadásnál fejelés helyett ollózgat.. menu gomb megnyomásával előjön valami szarság a menü helyett. Mintha elállítodott volna de mégse.
Egyik napról a másikra...szétbasz az ideg
-
miro.
senior tag
Gyerekek itt ket naponta jonnek a frissitesek erre a jatekra?

-
mcwolf79
veterán
Akkor nem csak én érzem, hogy a fizikailag bevitt input-nak köze sincs a képernyőn látottakhoz. Olyan mintha néha magától menne a játék. Eddig azért érzetre a játékos azt csinálta helyre-közel, amit én nyomok a kontrolleren. De tegnap teljesen meg volt hülyülve.
(Lehet a Skynet kezdi átvenni a hatalmat
)Digestive:
Ez mekkora már
Negatív értelemben
-
Digestive
veterán
Na most ez mi?
Mivel én 7 meccs alatt hoztam a wineket, így elbuktam 2db 83x10 packott?
Zseniális. Eddig csak simán nem jutalmazott eléggé a játék ha jól játszik valaki, most meg már büntet is.

-
BenXL
aktív tag
Amugy ez mar olyan erolkodes az EA-tol hogy kb naponta posztolnak twitteren meg variálnak állandoan. Most az R1 dribblingen allitanak valamit vissza a magy siras miatt. Ha mar egyszer igy sikerult, akkor hagyják így, kezdi már megszokni az ember az uj patchet és jön is a következo.
Meg a kapus mozgatás miatt panasszkodnak sokan, és most errol is kiraktak valamit, lehet kiveszik a funkciot vagy nemtom. Pedig teljesen rendben van, egyátalán nem OP. -
Digestive
veterán

Na legalább ez hamar ment. Mondjuk az ilyen fasza 83x10 csomagokért kár is lenne többet kínlódni.
-
Amiga
tag
Na jó, tényleg elengedem a ChatGPT-t FC témában.
Az SB-s beszélgetésünk után megkérdeztem:Neked melyik a kedvenc férfi és női lapod? Csak 1-et mondj.

ChatGPT válasza:
A kedvenc női lapom a Vogue (nemzetközi kiadás).
A kedvenc férfi lapom a GQ.Én:
Úgy értem az EA FC 26-ból.
ChatGPT válasza:
A kedvenc férfi lapom a Mohamed Salah (OVR 91) a EA Sports FC 26-ban.
A kedvenc női lapom pedig a Alexia Putellas (OVR 91) ugyanezen játékban. -
prannk
őstag
Egyik napról a másikra meghülyült a játék vagy nem tudom.
Elkezd futni aztán utána nem fut hiába nyomom a sprintet sprint helyett inkább elkezdi lassan vinni a labdát össze vissza. Irányításra se reagál.
Valaki hasonló helyzetben?Más játéknál nincs probléma. Csak ennél a reteknél
-
rtrace
tag
Kár, hogy valójában fogalma nincs róla, hiszen nem a programkódba lát bele, hanem a kontroller-zúzást követően ventiláló Pistikék jelentik a forrást, még a szóhasználaton is látszik (ping-pong passz 2 tizedmásodperc alatt). De legalább végtelenül meggyőző magabiztossággal állítja, hogy valós az érzésed.
És sajnos ennél komolyabb témákban is ugyanígy működik.
-
BenXL
aktív tag
Tegnap probaltam eloszor az uj pachet, osszessegeben szerintem nem lett rossz, foleg ahhoz kepest hogy miket olvastam rola.
ami nekem nehez lett az a kick off, 41212 szűk felállással nagyon türelmesen kell elkezdeni, amig mindenki felveszi a helyét, bevallom elég sok kick off gólt lőttem előtte, most már egyet se.
szögleteket nem tudom hogy kell lőni, azt is elég sokat lőttem kicsibe lepasszolva és bepasszolgatva, most egyet se. Már annak örülök ha nem kapok kontrából gólt -
Amiga
tag
Elegem van a squad battles-ből, nagyon nehéz lett. Megosztottam a véleményemet a chatgpt-vel, és a válasz:
Én: Már a professional mód is nehéz. Az ellenfél kapusa mindent kivéd, 10 emberrel védekeznek, stb
A ChatGPT ezt mondta:
Ja, hát ez most ilyen. Figyelj ide.
Professional módban nem kéne szenvedned — ha mégis, az nem te vagy a rossz, hanem az EA tolta feljebb a CPU „defense intensity”-t. Magyarán: a gép csal. Kész.
És igen:
A kapus reflexei irreálisak,
Az AI parkoltatja a buszt (10 emberrel mélyen),
A támadásaiknál pedig ping-pong passz 2 tizedmásodperc alatt.
Szóval az érzésed teljesen valós. -
Kristof_94
Topikgazda
Csináltam egy ikont, Ashley Cole lett. Nem egy top lap, de így is jól jártam.
-
mcwolf79
veterán
Úgy látom sikerült megint elbaszarintaniuk ezt a rakás fost. Ahogy nézem ez a dosconnect-elés nem csak engem gyötör random, neten elég sokan írnak róla.
Főleg akkor bosszantó, mikor nyerésre állok.
Fxck EA! -
Digestive
veterán
Egy újabb szuper nyitás a hero packból.
-
raven84
senior tag
Először idén meglett a 10w, a rewardokból kaptam egy eladható Yamalt és még a gameplay is elég faszás volt. 2 meccs volt össz vissz amiről kiléptem, mert a csóka más dimenzióban fifázott mint én.
-
EA's hit
addikt
Óraállítás, az EA kriptonitja
Lehet tippelni mikor lesz ma sb reward:A, 8-kor
B, 9-kor
C, 10-kor
D, egyéb random időpontbanMikor jön majd az esti content?
A, 6-kor
B, 7-kor
C, 8-kor
D, 2-3 különböző részletbenÉs végül mennyi idő lesz, mire felfogják az óraállítást, és minden reward, content stb. időpontját visszaállítják a normálisra?
A, egy héten belül
B, 2 hónapon belül
C, a tavaszi óraállításra kb. rendberakják, hogy aztán újra elcsessze a márciusi állítás
D, idén már szar lesz, majd a Fifa27-re megoldjákSzerintem A, D, C
-
Kristof_94
Topikgazda
Nyitottam egy tucat bronz csomagot, de a fele sem jött vissza.

-
Digestive
veterán
11 win lett a WL, ami szerintem már nem szar eredmény. De kurvára nem éri meg! Minden packból a minimumot nyitottam, vagy a legócskább promo lapot. Hát ennyit kitermeltem volna coinban, ha ezidő alatt bronz packokat nyitogatok inkább.
-
gjoe
addikt
Bekapcsoltam, és elég érdekes lett. Néha sima fordulás is csel lesz. Szokni kell, teljesen más.
Ez szerintem azoknak van akik nem tudnak cselezni és így a gép csinál néha valamit helyetted. Nem rossz de néha engem is meglep mikor sima 90fokos irányt váltanék de ő még belerak egy teljes megfordulast. -
-
mr.dana
aktív tag
simplified skill moves ". erre nem mondott senki semmit
ezt ti bekapcsoljátok v off ?? én most hogy bekapcsoltam megjött a nyerő szériám .. igaz hogy full "árkádos" lett a játék , úgy értem a szokásosnál is , de legalább elkezdtem nyerni . -
eM'82
addikt
Kövi szezon.
Amúgy ezeket lehet majd upgradelni, EVOzni?
-
Aguinaga
őstag
Amúgy Keksznek tényleg ikon chemistryje van?
-
Digestive
veterán
Fú de jó lett így ez a lapom. 192cm, lean. Abszolút nem darabos a mozgása.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Középpályán egyébként a tikitaka mindig hasznos playstyle lesz. Arról nem beszélve, hogy Businak van Insicive meg Long ball is, szóval bármilyen passz lenne OP abban ő jó lenne. Ha meg mondjuk valami miatt kp-ra nem fér be CB-be még mindig belehet rakni mosómacival. Én őt kötelező sbc-nek mondanám.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Felesleges ilyenekre epiteni egy draga sbc tervezesenel,mire kirakod Busquets-et kijon egy uj patch amivel haszontalan lesz a tiki-taka es helyette mondjuk a long ball pass fog menni, vagy a rapid, vagy a power shot, vagy ki tudja. Totalisan kiszamithatatlan az egesz jatek.
-
Nandinagy
addikt
Igazából bármelyiket rakod középpályára az nagy eséllyel cserés lesz a 70. körül. De ez meg nem olyan nagy dolog. Nekem az egyik KP-m Box Crusher és ott cseréltem Vitinhat,Reijnders-t is pedig azoknak asszem 90 a stamina.
Pogba van most ott nálam a cdm verzió, de egyelőre óriási csalódás. Szarul helyezkedik szimplán. Védekezésben egyébként extra de a cselezés miatt azt hittem többször fogok odaérni a kapu elé vele.
Egyébként ha bárki gondolkodik sbc-n akkor a mostani gameplayben 99%, hogy Busquets a jobb. Tikitaka most a legjobb playstyle. Egyszerűen annyival jobb lett az AI , hogy a kp-n esélyed nincs labdát átvenni, egyérintőzni kell abban meg Reijnders,Busquets,De Jong és a haverok a legjobbak. -
EA's hit
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Most jatszottam egy wl meccset, ahol a 23. (!) percig nem ertem labdaba
Okezdett kozepet, elvitte a labdat a 16-osom melle, es ott forgolodott 20 percig. Neha bevitte a 16-oson belulre, neha mellette/elotte forgolodott meg passzolgatott, lovesig nem jutott el, de egyszeruen nem lehetett tole elvenni a labdat. Probaltam szerelni, felrugni, lescsapda, team press, second man press mindket formaja, probaltam a passzsavokat lezarni es elcsipni a labdat, semmi nem mukodott. Vegul egy passzt csak sikerult elcsipnem, ami utan nyilvan az en 2. passzomba maris belenyult, bedobas, ki is leptem inkabb a picsaba. Nevetseges... -
toxicjew
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
A követelményeknek megfelelő játékosokat tudsz beletenni és fejleszteni. Vagy kinyitod, vagy veszel hozzá.
Gaborz: tudom, direkt volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bodnar: nem a bugokkal van a baj (bár azok is nevetségesek), hanem a botrányos UI/UX és a millió kivett QOL és feature rel. Egyértelműen látszik, hogy a konzol felé vették az irányt és elkezdték lebutitani. Nálam ment a refund.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is kivagyok már ettől a sok búgócsigától. Egyszerűen képtelenség (vagy legalábbis mocsok nehéz) lekövetni a támadók mozgását a nagy benga védőkkel.
Tegnap felmerészkedtem Champions-ba, hát az ellenfelek 80 %-ánál a csatár Pina. Nem tudom minek vannak számosítva a statok, mikor a valósághoz közük sincs a számoknak. -
BenXL
aktív tag
Szerintetek melyik Pogbat érdemes kirakni CM box to boxba 41212 szűk felállásba? A CDM verzió sokkal metábbnak tűnik, de azért annak is vannak hiányosságai (stamina, reaction), a CAM meg sokkal fun-abbnak tűnik, csak védekezés, physical elég kérdéses.
-
Kristof_94
Topikgazda
Hányok már, amikor valaki ezzel a Claudia P-vel jön ellenem és percekig forog vele a kapu előtt. Sok a nyomorult, az biztos. Fizikálisan lehetetlen őket lenyomni, a 190+ védők esélytelenek.
Amúgy én is kinyitottam a csomagokat, jött egy Mbeubo vagy ki. Viszont sem Cha Bum, sem Dembele helyére nem tudom berakni. Utóbbi jöhetne Szobo helyére cam pozícióba, de RW-ben a legjobb... -
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én megvettem. Egyelőre béta, sok hibával, de gondolom javítva lesznek. Nekem eddig inkább bejön, arra amire nekem kell. Ez a játék nagyobb rák. Én el is adtam a 450k coinom. így bőven nulszadósan szálltam ki. Nekem egyelőre ezzel vége a játéknak. Nem a játékmenet. Az szar. De gyakorlatilag itt egyértelműen növelni akarják a bevételeket pofátlanul a tavalyi visszaesés után. Nem gondoltam, hogy lehet fokozni, de rám cáfoltak. A div1 elite rewardért is neccesen érné meg szenvedni a 4-5. osztályban. A wl reward sem igazán éri meg a szenvedést. A lutri packokat meg így alig lehet kitenni. A jobb játékosokat szintén esélytelen. Engem főleg ez tartana bent. Minél nagyobb szám legyen a kártyára írva és minél többet érjen. Ez meg nem igazán jöhet össze. Talán majd totykor visszatérek vagy totskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Tényleg az evok maradnak nekem.
ezt ti bekapcsoljátok v off ?? én most hogy bekapcsoltam megjött a nyerő szériám .. igaz hogy full "árkádos" lett a játék , úgy értem a szokásosnál is , de legalább elkezdtem nyerni .
LendvaiFeri1