Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Fasza ez a kupa is.
-
Jinxb1rd
addikt
Jól felcseszett most ez a játék. Bemegyek kipróbálni gauntletet a legjobb csapatommal és nem láttam semmit a pályából meg a játékosokból, hiába van kikapcsolva ez a nyomorék Stadium shadow. Az se számít, hogy mniden egyes belépésnél rezeg a kontroller a menüben, hiába állítottam be ezerszer hogy ne rezegjen.
Kiléptem inkább mert mit csináljak, erre látom hogy a kispadosokat is letiltja már a játék a következő körben nem csak aki szerepelt a pályán.
Ekkora hülye agyhalott bandát. Erősen meg is érett bennem hogy na lehet msot kell abbahagyni. -
Gabeszfoci89
senior tag
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem rossz otlet. Ha elegen osszejovunk es kelloen osztodik az osszeg, szerintem benne vagyok
Nem mintha az a parezer ft olyan sok lenne, de szinte minden forintot sajnalok erre a jatekra...
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem akár érdekelhet is, hogy gondolod pontosan? Te belépsz és leosztod az infót a másik 2nek?
Más, mikor lesz az első wl?
-
Kristof_94
Topikgazda
Srácok! Valakinek - aki hasonlóan lusta vagy nem tud kereskedni - nincs kedve közösen csatlakozni egy trade csoporthoz? Van ez a fifa trading romania, elég kedvező áron valami 6k lenne per hó. 3 részre osztva az már korrekt lenne.
-
toxicjew
addikt
Na a szaúdiak megvették az egész EAt.
-
mr.dana
aktív tag
jó , de most viccet félretéve : miért kellett volna venni ? 🤔
-
Aguinaga
őstag
Majdnem írtam, hogy vegyetek Pinát, de közben látom, megemelték a price rang-jét. Én mêg délelelőtt tudtam egyet snipe-olni 10k-ért, de nagyon nehezen.
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem a játék eleje óta egy Kerr volt az egyetlen wo... Nagyon nem adja. Mondjuk amilyen csomagok vannak, nincs is miből.
-
Aguinaga
őstag
Nekem elite3 sikerült megint, sajnos a reward a szokásos: 2 db-os 84+ csomagból csak 84-esek, a 83+ player szigorúan 83-as.
Már most kezdem elveszíteni a lelkesedésem, pedig az egyik 84-es Marmoush volt, de nem adható el. -
BenXL
aktív tag
Sziasztok én is visszatértem, fc 25-öt kb májusban abbahagytam.
A szeptemberi várható POTM-ok elég brutálnak tűnnek ilyen szakaszban. Haaland, Mbappe csak a 2 top ligából, miből rakjuk ki ezeket itt a játék elején?
-
raven84
senior tag
Elite1ből sommer volt a teteje. Idén se leszek a redlisten, hagyom is az sbt, frusztráló a gép ellen játszani.
-
EA's hit
addikt
SB rewardból jött egy trade Lewa. Megörültem, de csak 9k-t ér. Megugorhat az ára belátható időn belül, vagy adjam el most? Vagy ennyiért inkább hagyjam meg és használjam?
-
rtrace
tag
Ez egy új rejtett genyóság idén, hogy ha túl sok gólt szerzel egy meccsen, akkor kidob utána... De nem írnák le, hogy emiatt csinálja, vagy szimplán csak megállna a számláló 30-nál, hanem úgy tesz, mintha a kapcsolat szakadt volna meg, hogy még próbálkozz is újra.

Én is elcsesztem erre 40 percet, majd utána olvastam twitteren, hogy 29 gólnál kell megállni és akkor működik.
-
Digestive
veterán
Csak beraktam ezt a 300ezres Wirtzet a kezdőbe, igaz csak 2es chemen. Hát tényleg parádés a passzolása. Meg az a benga Rodri is fullos cdm poszton a lassúsága ellenére is.
-
miro.
senior tag
Rajottem miert nem szamol semmit.
Meccs utan repulok ki a fomenube allandoan.. -
Woodslave
félisten
Na a mai maradék két óra meggyőzött hogy bottal se piszkaljam meg ezt a valamit.
Mindenkinek jó játékot totskor találkozunk
-
miro.
senior tag
Sracok,ez az objektiv,ahol a kezdoben kell lennie ket serie a-snak,La liga,Pl etc.
Nem minden ligabol csak be kell dobalni 3-3-2-2-ot a kezdobe?
Mert nekem igy nem szamolja. -
myckey
veterán
maga a jatekmenet valtozott valamit ? animaciok es egyeb jatekelmeny szempontjabol ?
regebben eles kontraszt volt a PES es FIFA kozott, a Pro Evo javara, ami a "szimulaciot" illeti.
Regebben toltam mar a fifat, akkoriban az egesz inkabb hasonlitott valami korcsolya eleterzesre, semmint realis fizikara es mozgasra.
engem kevesbe erdekel az online kompetitive resze es az Ulti meg a pontok kartyak farmolasa.

( persze latom, hogy a vedekezessel, meg a realitasokkal akadnak problemak, a hszek alapjan )
-
toxicjew
addikt
Az megvan, hogy Lengyelországban és Indonéziában egy glitch miatt geci olcsón tudták venni a fifa pontot és így rohadt sok fpt tudtak egyesek felhalmozni?
Az apple pay a tizedes vesszőt rossz helyre tette és így kb. 500 forintért vettek 18500 fifa pontot.
Szerencsére ez PCn történt vpn és az ea app segítségével, szóval minket konzolosokat nem érint. -
raven84
senior tag
Összetradeltem 400kt, vettem tegnap 7700 átlagért 88akat, tavaly már okt 2. felében 20kn volt a fodder, remélem most is így lesz, nem akarnék heteket várni, mert sajnos kutyaszar a csapat. Gold palmer eddig a teteje a nyitasoknak 😐
-
Digestive
veterán
Kár hogy nem eladható. Meg PL csapatot se akarok építeni még véletlenül sem.
-
Jinxb1rd
addikt
Van valami fura streamelés ea twitch csatornáján, aki akarja most behúzhatja a csomagokat, ha nem sikerült.
-
Woodslave
félisten
Játszottam még párat div 8-ban még élvezem. Ha vhogy el tudnám engedni és maradnék div 7 roki wl belexarosan talán még nem is örülnék bele
-
Digestive
veterán
Igazán berakhatták volna már most hétvégére a WL-t. Kifiléztem minden objektívet. Már az SB-t is lenyomtam nagy erőfeszítések árán, úgyhogy most csak a DR-t tudom pörgetni, de oda is pár win kell már csak. Ne már hogy rögtön az első héten unatkozni kell.

-
myckey
veterán
Hallo !
Reg volt itt FIFA, most epp eFootball26 megy ( Pro evo free ) ...ez egyebkent egesz jopofa.
EAPlay 10 oras verzio az el itt is, igaz ? Ahhor cask EA account kellesz ? Akkor utana beruhaznek egy havi elofizura.
-
Stylerr
addikt
A role+ és role++ mennyire fontos szerintetek a posztokon? Érezhető különbség van? Érdemes némileg gyengébb stattal, de role+-ban játszatni egy playert?
-
Kristof_94
Topikgazda
Hát gyorsan elment az 5 lehetőség ebben a kupában... Szánalmasan scriptelt hulladék volt az egész. Ki van kapcsolva a stadion árnyék, erre mit látok. Hát persze, hogy a tetves stadion tető árnyékát és emiatt full bugos az egész, ahogy tavaly is az volt, alig látni valamit.
-
bodnar123
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Hát kb. De azért ez már a pofátlanság teteje. Nincs live chat, és volt, akinek bejött, és a live chaten reklamálta, és azt mondták tudnak róla. Ez 5 napja volt. A fórumon sokan írják, szinte sehol nincs válasz. Egy helyen igen. Lépjen ki be a konzolon... nézze meg van e internet...ott a takarítónő válaszolt. Valaki írta, hogy feljelenti őket a fogyasztó védelemnél. Kb tényleg ezt kéne. Nem tudom van e ennél trógerebb cég. Valaki megveszi 40ezerért, és alap csapattal chemi nélkül kell tolnia, sbc-k nélkül, úgy hogy kb 12 órát leszenvedett azért, hogy ne nyíljon ki. Közben egy játékos már 3x áron megy mint egy hete.... És nem tudod mikor lesz megoldás...
-
Gabeszfoci89
senior tag
Potm lapok fognak jönni vagy csak októberben?
-
Nandinagy
addikt
A védekezésem kezd összeállni, de most sokkal jobban idegesít, hogy olyan hibákból kapok gólt amiket nem én idézek elő.
Szögleteknél állandóan az ellenfél elé pattan a labda ami így levédekezhetetlen.
A többi gólt meg abból kapom, hogy megelőzöm az ellenfelet de a játékosaim vagy nem érzékelik a labdát és emiatt elgurul mellettük vagy a gombot nem érzékeli a rendszer amit nyomok ami miatt szimplán visszaszerelnek. Egyébként ez annyira érdekes, hogy elől is többször előfordul, hogy passzolok X játékosnak és a játék szimplán nem vált át rá az meg elengedi
Az új cselek amúgy tetszenek, de az, hogy 5-4-re kapok ki és abból 3 ilyen szöglet utáni ide-oda pattogás az már most megöli az agyam. -
miro.
senior tag
Nalunk eddig ez van.
Transferen van 8 jatekos,magasabb fodder,Rashford,Simons stb. de veluk varok a hetvegeig,majd talan akkor dragabbak lesznek. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Digestive
üzenetére
Anno mikor még olcsóbb volt (minden is) , egy pár hónapra előfizettem trade témájú dc csatornára és abban a pár hónapban 8-10 millió zseton jött össze.
Biztos tudnék valamennyit magamtól is, de így évek múltán nem tudom merre induljak.
Most meg már 8ezer alatt nem találni jó dc szervert... -
bodnar123
őstag
Gyakorlatilag ha 16oson belül meg tudja kapni a játékos a labdát az ellenfeleimnél, az 90% gól. Gyakran a labda átvétel már elég, mert mindig pont nem érek oda. Vagy nekiáll elindul megáll 100x, és amikor megunom és próbálok szerelni akkor megy tovább. Olyan mintha botok ellen játszanék legenden. Mindig pont elhúzza a labdát mikor odaérnék. Ha nem, akkor meg átmegy a lába között benne alatt fölött. Gondolom a resposive érzés miatt van ez. Levették 0ra a türelmi időt. így kapsz egy 20+ (ennyit vall be az EA)+ rendering time... egy kb fél másodperces késési időt, plusz a reflexed, plusz a védő lassúsága. így tényleg azon múlik, hogy véletlen valami AI védő közbelép vagy sem.
A transfer problémát a patch se hozta még el. Ea portásai ezt nem tudják orvosolni, csak a csúszkákat húzogatni.
-
miro.
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Dehogy fogja gold lapokkal..
Az atlag jatekosra csinaljak a jatekot,nem arra,aki tozsdezni akar 0-24 ezzel.
Felfogjak huzni a packeket,ha latjak,hogy nagyon gyenge csapatok vannak.
Mondjuk en iszonyuan adom,hogy nem omlik a fodder,sokkal elvezetesebb igy nyitni,meg kapni valamit.
Nalam most jott egy Kvara. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha az idén valaki nem tud ügyesen és sokat kereskedni, vagy nem vesz pontot az még decemberben is gold lapokkal fogja tolni.

Ez az új reward rendszer egy vicc így.
MM sbck:
Crystal Palace - Liverpool
Milan - Napolira számítok.600 coin alatt tele vertem lapokkal a transfert.
-
miro.
senior tag
Na kijott az elso patch.
Meglatjuk.
Nekem amugy tetszik eddig a jatek alapvetoen. -
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
nekem óriási csalódás eddig a játék.
A 25-öt kihagytam, csak a legvégén szálltam be egy-két hónapra, de lehet itt is azt kellett volna.
Iniesta és Ibra ikon lapjai, illetve az, hogy mindenki áradozott arról, hogy ez most mennyire más és jó lesz, viszont meggyőztek, hogy ugorjak bele az elején.
Hát eddig ez nálam nagyon nem nyerő... Mindig is a forgolódós, lekövethetetlen játékot utáltam a legjobban, ez a rész eddig pedig csak ebből áll: forgolódás, szlalomozás, kivédekezni esély sincs és aki kevesebbet hibázik, vagy szerencsésebb (vagy mindig is így játszott) az nyer.
Ez játékélményben nekem eddig nagyon gyenge és csalódás, mert tényleg elhittem, hogy ez most jobb lesz.Amúgy lehet valami alapvető játékmechanikát nem ismerek, de engem megőrjít az, hogy ha a védőnél magasabb sebességű csatárommal sprintelek, akkor hátulról lazán utoléri a védő, majd hátulról (!) úgy le is szerel, hogy a labda nála marad.
Fordított esetben én bottal ütöm a csatár nyomát és hiába próbálok hátulról, vagy bárhonnan szerelni, elvehetetlen a labda.Iszonyat frusztráló eddig, talán a legjobban azok közül, amikkel játszottam (21 óta)
-
raven84
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
100% hogy peccselik majd a védekezést, de ha őszinte akarok lenni ez sokkal szórakoztatóbb mint a tavalyi 1-0-ás fos szenvedések. Nyilván szar a játék, minden úgy van benne ahogy volt, 4x pattan oda zsinórban a támadóra a labda, a kapus odaüti elé stb, de konkrétan fun a játék, még akkor is ha kiszop az ember.
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Valószínűleg nerfelik. Annyi, hogy ha jók a reflexeid, jó a kapcsolatod a játékkal, jó csapatod van, és már évek óta ilyen körülmények között cselezésre játszol, akkor igazából van esélyed a 15 gólos meccsen nyerni. Ha a fentebbi dolgok valamelyike nincs, akkor több góllal maradsz alul. Ezt akarta a community nagy része. De ez nem foci. Ilyen távol még sosem volt a focitól. Várom már a football manager 26-ot. Hátha az kielégíti a foci hiányt.
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
bodnar123
őstag
Közben nézem, ahogy Boras 5. osztály tetején sorba zsinórban kikap. Minden meccsen kb 5-6 gólt kap. Kezdem felértékelni a 6. osztályomat. És már azon se csodálkozom, hogy ott már 5ből jó ha egyet nyerek. De biztos lehet jól védekezni. Csak még senki nem mutatta be.
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Örülj neki, hogy nem új acc... akkor a transfert is cseszgetnéd. Nekem persze minden fel van oldva, de transfer továbbra sincs. Live caht nincs. Fórumon nyitottam újat bug reportba. Nem vagyok egyedüli. Annyiban javult a support, hogy már se egy bot, se egy indiai ételfutár nem válaszol.
-
Digestive
veterán
Csak a TOTW pick miatt csináltam meg mindet. Ilyenkor mi a bánat van?
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
sikerült kinyitnom a 300 asszisztos Rare player packból
Még Barcásként is rohadtul örültem neki! És úgy kellett, mint egy falat kenyér. Nem tudom, hogy csak placebo-e, de érezhetően könnyebb vele védekezni, gólt is fejelt a kupában és most először sikerült megnyerni is. -
bodnar123
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Minden megvan. Vagy 4 grpup objectet kellett megcsinálni. Tulajdonképpen mindent. Lehet ott rontottam el, hogy az utolsót webappon vettem át.
Hát igen. Ezzel a játékkal kell tudni játszani. Tele van rejtett buktatókkal.
a portások még mindig nem végezték el EAnél az okj-s gyorstalpaló programozóit. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
raven84
senior tag
Talált már valaki olyan felállást ahol van középpálya? támadok és a 2 holding cdm konkrétan fellöki a csatárom a boxon belül.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Szèpen megyek felfelè a divisionokban,hát vicces mikor div 3ban már 5ikonos teamek jönnek szembe(mondjuk sablont játszó nem túl ügyes gyerekekkel szerencsère)
Azt nemtudom honnan szopják ezeket a játèkosokat amikor mèg a storeban sincs eddig annyi pack mint szokott(tudom majd pèntektől megfejik az embereket)
Amúgy ènis ezt èrzem hogy a vèdőkkel baromi nehèz lekövetni az embereket egyszerűen nemis reagál olyan gyorsan mint szeretnèm,de ugyanígy èrzem saját magam ellen is,bemutatom a cselt egyik irányba betolom a másikat ès látom hogy neki is lassabb a mozgás szóval ez most így van programozva.
Transfer marketnèl próbáld a report bug opciót az szokott működni, legalábbis nekem ha volt valami nyomorom tavaly ott èrtem el őket -
bodnar123
őstag
Ahogy írtam új accon trillió meccs kell a transferhez már a játékban is. Azután elvileg 2 nap türelmi idő. Elvileg valami visszaszámláló elindulna. Nekem nincs ilyen. Transfer zárva. Már kb 4 nap eltelt. Semmi. Rápróbáltam a live chatre. Nekem továbbra sem hoz be semmit sem. Még annyit sem mint tavaly, hogy majd felkeresnek. Ha kanadában élnék tuti feljelenteném őket a fogyasztóvédelemnél. Jó így chemi és hiányos csapattal tolni. Az árak meg mennek fel.
Amúgy a saliba van dijk hátvéd sorral az a jó, hogy így már ebben sem lehet bízni, hogy gyengék a védők. Egy 78as tel ugy forgatja meg van dijkot és hagyja ott, mint egy tolószékes 100 éves vak öregasszonyt. Amúgy amikor ráváltok egy védőre az megáll, hiába nyomom a sprintet. Így könnyű cselezni.
a támadó 0 és 20 km/h között tized másodperc alatt vált. A védő viszont 1 másodperc alatt. Ezt ki találta ki. -
Mrguba
őstag
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
NEkem PS5 on csinalja erdekes
-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ötletes jó dolog
Nem mintha az a parezer ft olyan sok lenne, de szinte minden forintot sajnalok erre a jatekra...

Szögleteknél állandóan az ellenfél elé pattan a labda ami így levédekezhetetlen.