Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarbenede
tag
Minden év elején tartják a leshatárt. Aztán nem. Ez szándékos. Így is néha 5 gól van húsz perc alatt. Akkor mi lenne, ha tudnának löbbölt indítást adni. Én a szögleteken mosolygok. Pár hete, ha valaki jó körülmények között játszott, képes volt minden szögletből fejelni. A kapus tehetetlen volt. Most már rendesen működik. Volt már ilyen a korábbi években. Kérdem én: miért baszták el megint. Ugyanez a finesse. Volt már, hogy minden finesse gól 30mről. Patchelték. Idén megint. Kérdem én. Miért.
-
bubuska10
senior tag
Ez a les tényleg frusztráló. De nem azért van, mert mindkét csapat védelme fel van tolva? Kvázi összetömörül a 2 csapat. És lehet emiatt szarok a passzok, mert lélegzetvételnyi hely nincs a labda átvételére és a passzra. Ha egy 5 védős, 20as depthes ellen tolnánk biztos nem futnának lesre annyit a játékosok.
-
Nandinagy
addikt
Mondjuk jog. Engem sokkal jobban felbasz a támadók mozgása. Állandóan lesen állnak és ha vissza is jönnek akkor úgy, hogy még véletlenül se lehessen megjátszani őket. De a kis területes játék is ilyen. Folyamat bemozog az üres játékos a védő mögé.
Ja meg védekezésnél a szar animáció. Olyan lassan indítja el a passzt a védő, hogy rendszeresen abból kapok gólt, hogy leveszik a lábáról amitől nyilván el is esik. Ha véletlenül nem akkor meg olyan mintha szándékosan ellenfélnek passzolnák a labdát.
Az is vicces, hogy a 2 szélsővédőre kiívelt kirugások milyen szarok idén. A 190 centis szélső védőim folyamat elvesztik a fejpárbajt 175-180 centis támadókkal szemben, de ha meg is nyerik akkor állandóan az ellenfél elé fejelik le -
Nandinagy
addikt
Milyen teljesitmények között lett nagyobb különbség?
Ugyanannyit fog menni rank1 günterke mint rank5-s johnnyka. Simán lehet jobb csapata johnnykának mert a játék nem jutalmazza azt ha kiemelkedő eredményeket érsz el. Semmi nem változik azzal, hogy günterke több packot vehet ki, sem tudásban, sem csapatban sem semmiben. -
Nandinagy
addikt
De ez nyilvánvaló, hogy jobb csapata lesz valakinek aki rank1-2-t megy. Swap nélkül is.
Egyébként pont a fifa az a játék ahol aztán kurvára nem számít, hogy milyen játékos vagy mikor nagyrészt az átlag játékosok kapnak extra lapokat. A profik max megveszik a jobb lapokat a streamerek meg kinyitják pontból. Nekem sem onnan van 1.5 milliós Thuramom mert jó játékos vagyok sőt idén átlag alatti simán. Az előző évekhez képest tuti.
Mennyivel lesz kevesebb token egyébként egy gyengébb játékosnak? 8 db? Lesz kb. 30 token szóval kétlem, hogy az a 8 lesz a mérleg nyelve egy jó rewardnál. -
Nandinagy
addikt
De aki 10 win-t se megy annak nem mindegy a 13-15 wines játékosoknak milyen csapata van? Aranyos dolog azt gondolni, hogy bármikor is összekerülsz 1-el. Nagyon ritkán első 1-2 wl meccsen dobhat, de nem ezekkel játszol folyamat.
Ha valaki meg ügyes és tehetséges az ezek nélkül is 13-15 wint fog menni. A saját szinteden kell nézegetned ők meg ugyanannyi tokent fognak összeszedni. -
evibly
senior tag
Használhatót egyszer sem, de legalább walkout ratingest igen. Nem is értem, miért csinálom meg újra és újra.
Viszont nem vágtam, hogy a TOTW SBC az egy pick, ezért kiraktam egyet, erre az első lap egy 90-es IF Salah. A rare gold lapja is jött még az elején, szóval visszatért a csapatba, mert közben átszervezés volt.
Én alá tudom írni, hogy csak Salah special lapokat nyitok egész évben, szeretettel várom a TOTS verziót. -
toxicjew
addikt
Nem, viszont a kirakása közben csoda történt. Az egyik al sbc dobott egy Völlert, a másik meg egy Pro Fabio Carvalhot😳 Mivel kaptam egy képet pár napja és átálltam bundes csapatra (miért is ne alapon, ha már 100% cancer a játék, kurva mind1 kikkel jatszom), így tökéletesen illeszkedik a csapatba. Utóbbi mondjuk nem.
-
bubuska10
senior tag
Vmi random angol csaj, ment is bele rögtön az egyik Conce SBC szegmensbe.
Egy hete van meg, nekem még tetszik a játék, megfogadtam h nem húzom fel semmin se magam, lehet ezért.
Idén egyáltalán nincs szerezd meg hát mind meg versengő érzésem. Elpötyögök pár meccsen a Div 5-be, evózom a kis kedvenceket...
-
Dzsoki92
senior tag
Hétfőn játszottam egy kis rivalst. 15 meccsből sikerült nyernem 5 wint.... Div 3 ban vagyok. És valami undorító volt. Egyik meccsen minden bement bárhonnan lőttem gól, majd a következőn futni nem bírtak a játékosok.... kellene még 7 win de szerintem hagyom reward kuka úgyis nem éri meg szenvedni.
-
-
Nandinagy
addikt
A másik, hogy a támadó nem kikerüli a védőt és lefutja hanem fogja azt nekifut a hátának folyamat. Hiába adsz jó ütemben indítást az idióta degenerált barom nekifut a visszafelé futó védőnek. Igazából a player lock az egyetlen ahogy tudok normális indítást csinálni, de mostanában az olyan szinten szar, hogy fáj. Hiába váltom a stickel az embert 3ból 2szer ugyanúgy ott marad azon akinél elkezdtem a lockot.
Arról már beszélni sem akarok, hogy a first time power shot folyamat gól, de ha 3 méterről begurítod akkor kapásból elfingja a labdát a kapuig és a kapus védi.
Az a baj, hogy értem, hogy a valóságban a letámadás mostanában a divat, de minden támadó úgy pressingel mint Ödegaard. Mbappe konkrétan nem védekezik a valóságban, a játékban meg a védő térfelemen minden labdára odaér , minden passzba belekap, mindenkit szerel. A faszért nem lehet erre is playstylet csinálni.
-
bodnarbenede
tag
-
Digestive
veterán
Toltam 5-6 DR-t.
Egészen borzalmas volt.
Érzésre raktak a gameplayre egy 25% lassítást. Olyan rossz, h azt vettem észre nem birok koncentrálni. Majdnem elaludtam.
Ja és olyan mintha minden poszt passzívizálva lenne. Senki nem csinál semmit. Ha nem indítok be manuálisan valakit, akkor áll az összes, mint f@sz a lakodalomban. Egészen szürreális volt ez a pár meccs. Leszedált zombik gyülekezete.
Twitteren is körbe néztem. Hegyekben állnak a bugokról a videók.
Szép munka ismét EA!
-
Digestive
veterán
Ez a nézőpont is teljesen értehtő!
Én is minden évben beépítem Kaka, Pirlo és Dinho legjobb lapját, pont az általad leírtak miatt!
De nem tudsz minden posztra azonnal ilyen lapokat rakni... Na és én erre az időszakra építek ilyen különc csapatot, mert nem vagyok hajlandó Rashfofd, Rutter, Dalot egyen csapattal játszani.
-
Digestive
veterán
Még egy videót is csináltam. Mindjárt linkelem. Megyek a játékossal jobbra balra, mint egy hülye. Ennyit fogtok látni. Pedig folyamatosan valami cselt próbálok vele csinálni. A végén már csak heel to heelt és nem csinálja meg.
Néha érthetetlenül nagyokat lök a labdán és ennyi.
-
EA's hit
őstag
Ha viszont neked wifin ugyanolyan stabil a jatek, mint kabelen, akkor az orszag legszerencsesebb fifasa vagy, es egyben az egyetlen, akinek soha egy szava sem lehetne a connectionre. Hiaba van fullos netem, amit egyedul hasznalok, hiaba van 2 meterre a geptol a router, wifin meg az sb meccseknel is erzodik kulonbseg, online meg... jatszhatatlan, de nem a szo elcsepelt ertelmeben, hanem szo szerint ertve. Hidd el, nalad valami iszonyat szerencses csillagzat van, ha wifin is nagyjabol ugyanolyan a jatekod, mint kabelen. Probalnad ki egyszer, milyen nalam (vagy barki masnal) kabelen vs. wifin a jatek, rogton ertened, mirol beszelunk.
-
-
Nandinagy
addikt
Kaphatsz Törökből, de igen én is így gondolom, hogy a törökök nagyrésze németből játszik. De van egy arab srác aki pl. Szegedről játszik és róla sem mondanád meg, hogy Magyarországról tolja, meglátod a csapatnevet meg hasonlókat és rögtön azt gondolod Szaudiból tolja.
De Göröggel miért ne játszhatnál? Nem mondanám, hogy olyan messze van innen Görögország.
-
EA's hit
őstag
Ezeknek a nagy resze nyilvan csak konteo, de azert ahhoz nem kell nagy szamitastechnikusnak lenni, hogy tudja az ember, hogy az internet stabilabban es gyorsabban mukodik kabelen, mint wifin. A bronz csapatos packnyitas es hasonlo baromsagok meg csak arra jok, hogy nevessunk rajta
-
szabyka95
őstag
-
bodnarbenede
tag
Pc-n tolod?
Én legutóbb 4k-ban próbálkoztam borderless windows és g-sync. Ma beraktam, hogy muzassa az inputot. Nem a szerver oldalit. A sajátom. A meccs elején még nem is volt vészes, de kb 10 játék perc után röhejesen későn vette be a gombokat. Új meccs. Azon is. Friendlies. Azon is. Na mondom squas battles. Ott jó. Majd vissza 2k felbontás. Nvidia panelben a játéknál kikapcsoltam a gsyncet fix képkockaszámra, és a verticalt be. A játékban vertical ki, full screen 120fps 2k. Utána jó lett. Ez mi? És ez nem a picsogás, hogy a játékosok nem futnak, teleportálnak, meg néha később vesz be vagy nem is vesz be inputot. Ez minden gombnyomásnál. De jó. Én setupom én hülyeségem. Esetleg a gaming móddal ellátott tv. Na de squad battlesben és ut-n kívül offline miért nem? Ami vicces hogy így is összejött egy 3wines kvali.
Szóval a játék rásegítése bazári.
-
Woodslave
félisten
nem éri meg a 600Ft-os kábelt?
Ja ha mondjuk akkora házban laksz mint én és nem tudsz közel menni a routerhez az más. A ps4-hez én is vagy 20métert kellett vezetnem a kábelt, el tudom képzelni hogy valakit ez ilyen formában zavar.
az is lehet, hogy amikor wifi kapcsolattal játszol pont neked kezdezően fogja a játék kompenzálni a kapcsolati különbséget. Nekem is volt hogy véletlenül wifin játszottam, minden kapcsolat jelző lámpa villogot fennt aztán folyamatosan nyertem.
-
EA's hit
őstag
Akkor elmondom egyszerubben: jatszottam mar wifin es jatszottam (sokat) kabelen, eg es fold a kulonbseg. Nyilvan kabelen is szar, mert maga a jatek szar, a connection itt a Balkanon szar, es egy bizonyos szintnel jobbat nem fogsz tudni kihozni vele sehogysem. De ha direkt wifirol jatszol, az olyan, mintha meg magadat is labon loned. Alapbol olyan a jatek/connection, mintha egy 40 eves Ladaval akarnal indulni a Forma1-ben. Ha meg wifirol tolod, az olyan, mintha meg direkt ki is szurnad a Ladad egyik kereket. Nyilvan 4 jo kerekkel sem fogsz nyerni, de a lyukas kerekkel csak magadnak okozol plusz hatranyt.
-
bodnar123
őstag
Ha 5ghz-es wifi, akkor sokkal jobb kábelen sem lesz, főleg ha kellően közel van. Amúgy nekem az a conteom, hogy a ping stabilitás számít. Játszottam egy török csávóval folyamatosan nyomta a cseleket. Nekem a szokásos szar. Kérdeztem mennyi az annyi. 40ms... Aztán kérdeztem, hogy stabilan mutatja a matchmaknél.Igen. Hát nekem nem az. Össze-vissza ugrál. Persze lehet skill issue, de amikor a mappingolt player lockot (egy gombra beállítottam a csöcsbimbó két megnyomását) sem veszi be. Csak az egyik gomb megnyomását érzékeli és megemeli a labdát...Azt úgy érzem nem én rontom el
Na most ez két egyszerű gomb. Nem egy csel combo sorozat.
-
Jinxb1rd
addikt
Én ugye pont nemrég csak lazulva single playerezni akartam rajta, de már az is számít, hogy élesen, tisztán lásd a történéseket. És a tv-mnek egyébként is van egy nagyon lassú, most hirtelen nem tudom az elnevezését ennek, ez a pixelből pixelre váltása, ami miatt a kép szép smooth lesz, csak épp nem látod mi történik a labdával a játékosnál, mert túl sok a ghosting effekt.
-
Nandinagy
addikt
Nem, igazad van, az sokkal jobb ha helyetted védekezik a játék.
Itt nem azzal van a baj, hogy nem segghülye az AI hanem, hogy félelmetesen jó. Ha nem váltasz oda szinte lehetetlen elmenni mellette ami külön vicc tekintve, hogy itt az embernek kéne a mérleg nyelvének lennie nem a gépnek. Nagyon bénának kell lennie az ellenfélnek, hogy 3nál több gólt tudjál lőni neki.
Tavaly sem volt egyébként hülye az AI csak ha ráváltottál. Ugyanaz a szar van idén is. Ha próbálsz te lenni a "főnök" akkor egyszerűen hátrányból indulsz mintha ráhagyod a gépre.
Olyan érzésem van mint a Maddenben mikor csak támadni akarsz és a védekezést lepörgeti a gép.Arról nem beszélve, hogy a támadás mindenkinél annyiból áll, hogy speedboost. Nem hibáztatom az embereket, mert más tényleg nem működik. Ha csellel jutok be a 16oson belülre és 2 méteres körben van 1 védő az odalép, általában vagy blokkol, vagy leszerel lövés közben vagy szimplán láblendítés közben belerúgok ami nem szabálytalan. Szóval vagy tekergetsz meg trivellázol 25 méterről zölden vagy speedboost
-
mettek
addikt
Én vasárnap mentem neki a qualifinek, 5ből 5 zakó de nem kicsit és leginkább a brutális delay, illetve a csapatom AI általi lassítása miatt. Mintha nem is ugyanazokkal a játékosokkal játszanék ilyenkor. Mintha bronz kártyák lennének.
De már meg is van az ujboli quali pont. Én is kivárom a jövő hetet vele sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest