- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
toxicjew #1802 üzenetére
Ne szépítsük: ütni való kis örökszűz nyomi feje van.
Ezzel a stílussal kb mindenhol utálni fogják. Azt hittem kinövi, de nem. Qrva kínos amit művel.Azt nem értem hogy ki szereti nézni? Mármint azt értem hogy jól játszik, de ezeket amiket betol közben, kinek szimpi?
Én közben 2 hónap után szépen leteszem a lantot. Ebből nekem ennyi elég volt. Nem vagyok jó játékos, de hogy a mostani szezonban Div4ben annyi vereségem volt mint még soha (tudom, skill issue
) . Amivel nem lenne baj, de a 80%-án a meccseknek vezettem 1-2 góllal. A második félidőben meg olyan Powershot plus csodák történnek hogy kerestem az állam.
Nem okoz örömöt, SBhez nincs kedvem, marad majd a local couch play.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
toxicjew #1328 üzenetére
Miért nem raktad ki őt?
Khvicha Kvaratskhelia
Kicsit egyszerűbb. -
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #1207 üzenetére
Nyugi én is folyamat CB-t kapok. Thuram-Militao-Tomori majd jött egy IF Militao is
Mondjuk nem rivalsoztam a héten. Eladtam a coint- full untrade csapattal kipróbáltam 1-2 meccset de nekem annyi jött le, hogy mindenki annyit csinál, hogy védelmi vonal feltolva a félpályáig és full pressing aztán arra játszanak majd elbassza valamelyik védő a passzt. Mondjuk ez be is jön, a magas védelem miatt meg rohadtul nem indulnak be a támadók
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #1157 üzenetére
Szeretem amúgy, hogy mindig jönnek a hangzatos patchek, hogy mikor mit gyengítenek, erősítenek meg hasonlók, de a végeredmény valahogy mindig a szöges ellentéte az egésznek. Hallottam ,hogy jött új patch ami az 5 védőt gyengíti. Kipróbáltam a rivalst. Tudtam, hogy idióta módjára lesz megoldva, a védőim 5ből 3 alkalommal háttal állnak a labdás játékosnak és még én forgassam őket meg.
De őszintén mit is várunk egy cégtől akiknek 10 hónap volt kijavítani a wl számlálót?Majd ők oldanak meg ilyen bonyolult feladatokat. Az, hogy letámadásnál értelmesen mozogjanak a játékosok azóta sincs javítva, de gondolom az feature nem rossz programozás.
-
tenaijo
tag
válasz
toxicjew #1007 üzenetére
+1
Az előző patch-ben kivették az egyetlen "bugos" mechanikát, amivel volt esélyed átmenni a védőkön.
85 percen keresztül szenvedsz azzal, hogy feltörd az 5 védős paraszt védekezését, majd egy random labdavesztésből valamelyik fél lő egy gólt. Vaaaagy vízilabda, és 7-7 az eredmény, de akkor mintha taknyon csúszkálna az összes játékos.
Lehetne a támadókon ++++-os role is, az attacking AI buta, mint a segg, és vagy 0/24 lesen van mindenki, vagy nem csinálnak semmit. Bár mindegy, hogy a támadó elindul-e a védők mögé, mert mikor indítasz, direkt vár a játék +1-2 ütemet, hogy biztosan lesre fusson, ha meg előbb nyomod, egyszerűen megáll. Through/Lobbed through ball nerf... Szélen ugyanúgy működik, de esélytelen betörni/cutback-elni, mert minden védő hirtelen betömörül a 16-oson belülre, és amúgy is egy Vinit szarba fut egy gold Upamecano.
Tehát: tök jó, hogy nem működnek az előző évek OP mechanikái, de semmi más sem.Jobban indult, mint a 24, nem volt annyira darabos, lassú, szar a játékmenet, mint tavaly startkor, de ezen a patch-en konkrétan játszhatatlan a játék. Jelenleg div1-ben vagyok az előző évekhez képest jóval kevesebb játékkal, de nincs motiváció feljebb menni, egyszerűen fáj játszani.
-
Sandros112
tag
válasz
toxicjew #1007 üzenetére
"Olyan élmény játszani, mint amikor krémet szarsz és 10 percig törlöd, de még mindig nem jó."
Ez. Baszakszol a kapu előtt szemben az 5 védővel és 2 cdm-mel, keresed a rést, de nem megy, oda-vissza járatod a labdát, mert már elfutni sem tudsz mellettünk a speedboost nerf óta. Erre odapattan a paraszthoz a labda, belekúr egy embereset és végigfut gólig a 79-es Adeyemivel.
Ezt követően kezded újra az egészet megint. -
tenaijo
tag
válasz
toxicjew #888 üzenetére
Idén elég jó (még vagy 2-3 hétig), az első WL-en toronymagasan a legjobb játékosom volt.
#mr.dana: a DDA nem létezik, a DDA nem valós, a DDA nem tud bántani
Az AI lerendezi helyetted a meccsek egy részét. Pl.: egyik meccsen a csapat 30 percig meg se akar mozdulni, ellenfél lő a 100 coinos macskafos teamjével két random ping-pong gólt, majd az AI megkattan, és a játékosaim olyan runokat tolnak, mintha 11 flash lenne a csapatban. Természetesen ilyenkor a Varane-om az 54-es shootingjával olyan trivelat ver 30-ról a rövidre... -
marcess
senior tag
válasz
toxicjew #858 üzenetére
Nagyon durva, tegnap este pont molnargabo streamet néztem, oda valaki beírta, hogy jött update rá, nem is hittem el, újraindította a gamet és ott volt. Gyorsan eladta 500ba a Leaot valakinek a bot még rá volt állítva, 1 órára rá már 400 volt. Mekkora gecik ezt így berakják éjszaka.
Digestive: és mindenki aki az USA lányokban gondolkozik. Ki kell rakni az Ally Watt sbct egy 82es csapat, és nálam jobb volt mint a Sophia Smith.
-
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #695 üzenetére
En mult hetvegen rushoztam. Legelso meccset megnyertuk, az egyik csapattars rogton be is jelolt, es irt, hogy ertelmes rushos csapattarsakat keres, nyomjuk-e egyutt. Azota vagy 3-4x jatszottunk egyutt, volt hogy ocsem es/vagy egy haverom is csatlakozott. Egyikunk sem molnargabo, de maris sokkal elvezetesebb volt igy jatszani, nyertuk is a legtobb meccset. Szoval akar egy minimalis szerencsevel is lehet jo csapattarsakat talalni, direktben keresve meg plane.
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew #695 üzenetére
Millió EA FC-s FB csoport van. Simán fel tudsz adni egy "hirdetést" hogy játszópajtikat keresel, feltétel a 18 betöltött év, esetleg mikrofonnal is rendelkezzenek. Azt is el tudod mondani hogy általában ekkor meg akkor játszol.
És mint mondottam..messenger csoport. Oda be lehet venni 20-30 vagy akár 50 embert is, és amikor játszanál, csak beírsz, és szinte biztos hogy bármelyik időpontban lenne néhány ember aki szívesen játszana. Kvázi pont úgy működne mint egy guild, csak egy külön felületen. -
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew #693 üzenetére
Hát jó, de azért tudsz keresni olyan játszópajtásokat (barátlistára), akik mondjuk 18+ok, akár mikrofonnal etc.
Nem guild lesz, hanem barátlista, de gondolom ettől még az élmény ugyanaz..
Még akár messenger csopit is csinálhattok, aztán ha valaki játszana, csak bekérdez hogy akar-e valaki, oszt ennyi. Nem olyan bonyi ez -
Jinxb1rd
addikt
válasz
toxicjew #675 üzenetére
Jóvan, idd meg a kakaódat és majd nyitsz, ne félj.
Én az unfair, 0-24 szivatós gameplay miatt valóban ideges szoktam lenni, de most nincs. (PC-n. Az is lehet, hogy kikapcsoltam valamiféle vizuális hülyeséget véletlen a menüben és azért)
De a pakkek miatt sztem soha életembe nem sírtam, ezt én szánalmasnak tartom ne haragudjatok. Van aki 80-as lapokkal szivat meg lazán. Igen, nyitottam egy Haallandot, de a Gyökeres lappal is simán lőttem gólokat és az nem kerül 250k-ba. Lehet imba lapokat is evoztatni, ha hiányzik valami. -
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #449 üzenetére
hát mert egyáltalán nem érdekel hány pontot vagy éppen coint kapok érte, amikor majd 50k-nál lesz egy premium player pack. Vagy van valami magasztosabb célja is a rush pointnak? Nem akarok vitatkozni (csak veszekedni
) de legalább egy qrva játékmód legyen ebben a xaros játékban, ahol nem csak az lenne a lényeg hogy valami objektívnek megfeleljen az ember, vagy hogy mindenáron nyerni akarjon.
Komolyan én szívesebben kikapok egy élmény meccsen, mint nyerek egy xaron ahol valami pro végig skillezi és minden is berúg mindenhonnan egyedül (nem ez szokott lenni mondjuk hanem ki is kapunk amikor ilyen zseni is van a csapatban)
De amúgy mindegy mert mire legközelebb játszani fogok (valszeg) akkor tots lapokkal fogok rushozni
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #428 üzenetére
Lenne végre egy fun játékmód de szerinted fogyatékos aki nem koreai játékossal jön hogy kapj még 700 extra pontot
Inkább az a fogyatékos szerintem aki csak skillezik meg ráveri mindenhonnan és egyik passz gombot se találja meg. A kezdeti nagy lelkesedésem után tegnap két ilyen meccsel sikerült befejezni a 10 órát. Mindkettőben volt legalább egy de inkább kettő faxi aki azt hitte csak ő tudja megoldani...
-
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #339 üzenetére
Jó ez a rush mód, csak eddig 4-ből 2 meccs végén bezárta magát a játék (jött is a felugró üzenet a következő belépéskor hogy ejnyebejnye, kiléptem a meccsből), illetve a 4-ből 3-szor totál vakok és világtalanok kerültek velem egy csapatba, akik miatt 8-2-re meg hasonlókra kaptunk ki
Nekem eddig szinte egy az egyben volta feeling, csak ott legalább lehetett nyomni az agyatlan cseleket, itt meg az sem. De azért van benne potenciál, fogok vele bőven szórakozni.
Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy jó dolog vagy baromság, hogy más játékmódokban, pl. karrierben is lehet xp-t szerezni ultimate teambe...
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
toxicjew #212 üzenetére
Hát szerintem semmit nem játszik a tétbe, hogy a döntetlen egy pont. Inkább megéri kilépni továbbra is. Ha te vezetsz és felhozza döntetlenre, akkor kisebb bökőt érzel a bordáidnál, de ennyi
Woodslave: ha ez így működne, akkor jah. De ha Kecskemét-Szeged területén játszol, éhezve arra, hogy legalább 30-as pinged legyen, akkor nem ez lesz a formula
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
toxicjew #196 üzenetére
Eddig is úgy volt, hogy ha elfogyott az sb, akkor utána még tudtál játszani, csak az már a végeredménybe nem számított bele. Szóval objektívek miatt nem kell aggódni, meg ahogy néztem kb, pont 15-öt játszasz le értük minden héten.
Én is speciel örülök hogy kevesebb lesz az sb, ha tényleg így van. Nem kell végig afkolni 30 meccset, ami 10-15 óra. Biztosan sokan ugyanezt csinálták, látják a statisztikából, semmi értelme nem volt
-
Woodslave
félisten
azért van pár ígéretes dolog. Mondjuk szinte soha nem mozgattam a kapust lehet ez is baj
Mondjuk a taktika elég mélynek tűnik szóval qrvára el lesz baxva már szinte biztos. Nem tudom mit eröltetik minden taktikai beállítást ki kellene venni, aztán játszik mindenki ahogy tud
aki meg taktikázni akar játszon futball managert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest