- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thebigK
addikt
amúgy egyetértek, szerintem is szar. Tegnap feljutottam elit divbe, na az rendesen mélytorok szerintem, főleg hogy a legtöbb ellenfélnek olyan csapata van (nem vicc, 5 meccset nyomtam tegnap, abból mondjuk 4nek), mintha egy kisváros éves költségvetését ráverte volna a játékra
viszont most nézem csak ezt a kimmich sbc-t, hiába drága, meg esetleg overpriced, az Olise evo miatt már rakom is kifele -
tenaijo
tag
Ez a játék nem egy futball szimulátor. Néha annak akarja mutatni az EA, de sose volt az, mert a gyök kettes tilitoli élvezhetetlen az emberek 90%-nak. Pontosan úgy kell védekezni, ahogy az oldgen időkben: 1:1-ben jokey/sprint pumpa. Ha viszi rád, jó ütemben oda kell lépni, dupla RB-vel lekövettetni a beindulókat, különben gatya az egész. Plusz CB-vel nem lépsz ki szélsőre, kp-ra. Olvasni kell az ellenfelet, ennyi.. Egyébként a taktikákat is át kell lőni, mert ezek a dupla holdingos 4231-ek már nem működnek, iszonyúan betolja a cb-k elé a CDM-eket, és óriási üresség lesz a védelem-támadósor között.
Bármikor aláírom ezt az "agyatlan" darát ahelyett ami ezelőtt volt. Itt is kell gondolkodni, (sőt..) csak végre kinyílt a pálya, és van tér. Inkább ez, mint egy egész félidőt matyizni a tizenhatos előtt, majd a végén kiszenvedni egy 1-0-t, vagy ha éppen a játék úgy gondolja, akkor hosszabbítás után tizenegyesekkel kikapni egy krumplitól. Patch előtt mit tudtál csinálni? Passzolni nem tudtál a folyamatos pressing miatt. Indítani nem lehetett, mert egy gold De Ligt szarba futott egy Vinit, plusz mindenkinél fel volt tolva tökig a leshatár, és az AI megoldotta, hogy a támadó mindig lesen legyen. Cselezni sem, mert a speedbooston kívül mindegyik darabos szar volt, már azelőtt elvette az AI a labdát tőled, mielőtt végbement volna az animáció. Két opciód volt: speedboost spam, vagy tizenhatoson kívülről küllő/tekerő, és két kéz össze, hogy ne legyen blokk/védés/10 méterrel mellé. Elitben konkrétan élvezhetetlen volt a játék, most majd legalább kihullik jópár játékos.
Kellenek a gyors védők. VVD ugyanúgy fogja a passzsávokat, meg kb az aurájával megtosz mindenkit, de cserébe szétfutják, ha hátrányba kerül. Ennek a játék eleje óta így kellett volna lennie. Nyilván most úgy érződik, hogy átestek a ló túloldalára, de csak azért, mert mindenki hozzászokott, hogy lassú a játék, és a gép mindent megcsinál helyette, ez semmi ahhoz képest ami futkosás volt pár évvel ezelőttig oldgen korszakban, ha még emlékeztek.
-
bodnar123
őstag
Ráadásul előjön a szokásos fifa gond. Amikor passzolsz, akkor szinkronizál valszeg a szerverrel, mely kapcsán a vedőt vagy távolabb dobja a labdát fogadó játékostól vagy akár közelebb. Ez determinálja a végkimenetelt. Ezt a patchet azok dícsérik, akik általában a dakó jó oldalán állnak. Viszont valszeg egy kevésbé jó nettel ez így tuti játszhatatlan. Mondjuk az önmagában nem lenne baj, hogy a szarul kirohangáló embereket bünteti a játék, bár nem januárba kéne egy ilyen patchet behozni. Én a 10winemmel több mint a felénél jó helyzetbe vagyok(általában ezeket nyerem meg), de ennek focihoz semmi köze. Gyakorlatilag 4 ember védekezik, ha nem raksz be vkp-kat. És ha olyan van akkor előbb gurul át a labda a láb közótt mint hogy belerúgna egy centire tőle.
-
Digestive
veterán
Second man press megállás nélkül és csak a CB-vel nyomd a gyors jockeyt és 1v1-ben 16on belül is oda kell lépni keményen.
Én alapból így védekeztem eddig is. Most úgy látszik, h ez még inkább jól működik. Nem kaptam a napokban 4-5-6 gólokat.
Most láttam egy videót, a srác is ezt mutatja pont az elején.
-
toxicjew
addikt
Pontosan. Nincs meg egy általános biztonság érzet, hogy "ha nem csinálok nagy hülyeséget, nem kapok gólt". Többféleképpen tesztelem a védekezést, de egyszerűen nincs tényleges megoldás, mert amikor támadásból átvált a kép a saját térfelemre, annyit látok, hogy geci nagy lyukak vannak a védelemben. De ez csak egy példa. Ez így ugyanaz a cancer, csak most a ló másik oldalán tartózkodunk.
Közben látom mindenki kapott ajándékot
Grat.
-
Nandinagy
addikt
Full cdm már évek óta nem jó annyira.Nyilván ha tartod az eredményt egy Vieira jó lehet mert elakad benne egy zsák labda, de most Zidane 85 deffel simán alkalmas kp-ra.
Nekem Zidane-KDB a kp-m és bőven elég védekezésben. Kicsit olyan most a játék mint 1-2 éve mikor kipróbáltam a PS4 verziót. KP védekezés mintha nem lenne. 2 passz és átlövik az egészet. -
-
bodnar123
őstag
Igazából 3 évből egyszer. A második alkalommal meg kellett vennem egy 500k store packet. Ami azért tudjuk, hogy elég nagy lutri. De a játékban fellelhető minden objeck upgrade rewardal egy évben sikerült. Ráadásul, akkor nagyon sokan nyitottak kettőt. Persze reméljük, hogy idén is ilyen év lesz. Én mindenesetre egyből veszek egy támadót ha tudok 2,2 milláért. Elmúlt két évben, amikor minden bekerült, akkor minden csak drágább lett.
-
bodnarbenede
tag
Ez sokkal esélytelenebb. Nekem tavaly senki, előtte utolsó storepackból coinért egy Militao, azelőtt kettő. Egy toty Messi és egy Hakimi. Mindkettő hét közben valami kis upgradeből. (Abban az évben sokan nyitottak többet.) Persze minden kinyitva, valamennyi félre téve.
Ami még érdekes lesz, hogy idén nagyon sok a nagy csomag+ q season összes nagy pickje és csomagja. Ennek ellenére is szerintem közel 0 esély lesz.
-
bodnarbenede
tag
Elég kevés az esély, hogy itt van. Valszeg valahol elgurult a bogyesz. Én csak akkor szoktam néha hasonlót, ha valami 6x visszapattanós gól után tolja a gridit... De persze akkor is csak ha ráérek, és főzök egy kávét stb. (Általában azért nyomják a gridit, hogy felcsesszenek és kilépj, én meg ennek ellenkezőjét valósítom meg).
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Asszem én voltam.
És van még egy vízióm.
Csak az dolgosabb. 84esek...
Igaz, h sokan bespájzoltak packokból a TOTYra, de abból pár % csak az eladható pack, úgyh nem fogja leverni az árakat. Szinte biztosra veszem, h be fognak dobni egy 83x10 vagy 82x14 sbct korlátlanul ismételhetőt a TOTY alatt és oda a 84esek fognak kelleni.
2,5k most a 84esek alja. Én még alszok rá egyet és lehet, h holnap bevásárolok unassignedbe sok 100 darabot. Max a TOTY promo végén eladom és akkor kinyitom a felgyülemlett packokat.
-
gjoe
addikt
Már 90+ pakk van. A season is majdnem kész és ott is sok pakk és pp van még. De nem a Toty miatt nem nyitok, hanem tele az sbc raktár és a transzfer lista is.
Adsig nem nyitok amíg nem jön valami nekem tetsző sbc amibe mehet a sok lap.
Jairzinho sem mozgatott meg sajnos. -
Digestive
veterán
-
tenaijo
tag
19 és fél nap van hátra a szezonból, tehát ha jól számolom, a mai reset után még háromszor csinálhatod meg. Tehát ha nincs meg még egy se, akkor ma 7-ig le kell nyomni egyet, különben bukta. Kivéve ha mondjuk utolsó hétre repeatable lesz a Season 4 Weekly play, de erre nem látok sok esélyt.
Általában az ilyen időkorlátos objectekre mindig ráhagynak egy kis időt. Pl a daily login sbckből ha 14 van, akkor mondjuk 16-18 napon keresztül megy, hogyha kihagysz egy-két napot, akkor is megcsinálhasd. -
Digestive
veterán
Persze. Venni nem tudsz csak licitálni. A liciten megnyert lapoknál van az opció, h Assign All. Akkor onnan kiveszi és nem arra mész, h rakja a klubba, hanem hogy Assign Later vagy valami ilyesmi. Utána az 50 darabos licit tárhely újra szabad és tudsz újra bidelni. Unassignedben meg mindig csak 50 vagy 100 lapot fogsz látni, a többi meg ott lesz "mögötte" elbújva.
De youtubeon van erről több videó is.
Viszont amíg unasignedben van lap, addig nem tudsz packot nyitni!
-
Digestive
veterán
Companionban vagy Paletoolsban a licittel megnyert lapoknál egyesével rámész, h Swap duplicate item from club és már dobja is unassignedbe. Vagy a gyorsabb, h konzolon arra nyomsz, h Assign all (azt hiszem) és utána, h Later és akkor mindet dobja egyszerre unassignedbe.
Sőt Paletoolsba korlátlan lapot tudsz egyszerre venni, akár több ezret is. Persze a végén nem tudod sehova rakni és rögtön unassignedbe kerül.
-
Nandinagy
addikt
+Az Aston Villa 4. lett a PL-ben ősszel meg a Bayernt is elverték. A hosszú labdák nem csak arra jók, hogy előrebaszkodod. Tudod általában embert is találnak vele
Átlövöd a letámadást.
Miért, a La Ligában a 3 nagycsapaton kívül veretes ellenfelek vannak?
A Porto,Benfica,Sporting szerintem nem lógna le kifelé a laligában és igen ahogy mondtad a BL-ben is jó volt + a válogatottban.
Nem vagyok Palmer fan, de mióta nem nagy dolog 20+ gólt lőni középpályásként ha mint ahogy te mondod középcsapatban játszik? Nem rá figyel mindenki? A Realban éppen kell 6-7 emberre figyelni egyszerre.
Attól, hogy a City szar most Gvardiol erős tavaszt hozott és most sem rossz.
Ezeknek az érveknek semmi értelme nincs.Mondhattad volna, hogy Realos ezért mindenáron kell a kezdőbe azt kész. Felesleges a mellébeszéd.
-
Nandinagy
addikt
Amiket leírsz minden top kapusra érvényesek. Azért vagy ennyire Courtois mellett mert Realos vagy és gondolom az ő meccseiket nézed inkább. Amivel nincs is baj igazából.
Amiket én leírtam azok direkt nem csapatra érvényesek hanem egyéni teljesitményre, és tetszik nem tetszik a mai top fociban igenis számít az, hogy egy kapus mennyire jó lábbal és, hogy tudja megjátszani a labdát.
Foden-Palmeren gondolkodtam mert Foden mégis csak a PL legjobb játékosa lett, de ősszel meg szar. Meg nyilván Wirtz-Bellinghamen lehet még vitatkozni, de Wirtz is simán megérdemli.
Szerintem perpill Kobel nagyon kiegyensúlyozott és jó teljesitményt nyújt. -
Nandinagy
addikt
Mi alapján? Nézzük meg akkor hány gólt kapott és hány gólt kaphatott volna a statisztika alapján a top ligákban:
Courtois: 16 meccs 15 kapott gól. Elvárt gólok: 14.1
Emiliano Martinez: 19.5 meccs 31 kapott gól. Elvárt gólok: 27.2
Raya: 20 meccs 18 kapott gól. Elvárt gólok: 17.6
Alissont direkt nem írtam mert 10 meccsen van azokon 9.6 volt az elvárt gól.
Egyáltalán nem hoz kiemelkedő számokat a többiekhez képest.Passzolás:
85.8%-os passzolás nagyon jó, csak nagyjából fele annyi passza van középtáv és hosszabb távra mint más kapusoknak ( 174 hosszú neki míg Martineznek 363, Rayanak 328.)Semmivel nincs jobb szezonja mint a többieknek. Idehozhatnám még a többi nevet akik jelölve vannak mondjuk Raya asszem nincs is pedig tavasszal ő kapta a legkevesebb gólt talán.
-
bodnarbenede
tag
De ha tegyük fel crossplayel velem összesorsolnak egy ps5öst nálam nem lesz ilyen. Ez sokkal inkább orosz rulett, mint az enyém. Bár ilyen szarul se szoktak ellenem védekezni 2. Osztályban mint ez a streamer srác. Össze vissza kirohan, mint Zrínyi. Mondjuk ebben a streamben mindenki össze vissza rohangál. Nem is értem. De 10ből 10 green timed.
-
-
bodnarbenede
tag
Hát ezt nem sok volt megnézni
5 perc. Ugyanazt játszom le mint más. Wl, rivals és sb. Néha a friendly. Annyi, hogy valaki azt írja, hogy xy játékos vajon hogy mozog, én meg azt, hogy szerintem miért felesleges a statokat nézni. Ez alapján inkább nekem van igazam (csúszka és ai állítás). A kommentelés meg nem géphez kötött. Amúgy mindig érdekel a háttér. Persze ha valaki hisz a mikulásban... Az csak hinni akar. Ja és igen. Függő vagyok, mint itt kb szinte mindenki. Annyi, hogy legalább anyagilag nem költők rá.
-
Nandinagy
addikt
Azt érdemes figyelni mert szerintem tuti jó lesz valami evoba lassan.
#2725bodnarbenede
Biztos lehet vele mókolni, de kétlem, hogy kicsit csalni megéri. Szerintem ugyanúgy észreveszi a rendszer előbb utóbb és azzal nem nyersz többet.
Szerintem a legtöbb aki csal az általában direkten rank1-re megy aztán eladja a coint és szarik rá ha bannolják, kövihéten csinál 1 új accot, bronz játékosok bőven elegek. -
Aguinaga
őstag
Én WW Hero Di Natalen gondolkoztam, kb. 1 millió coinom van összesen, csak nem tudom, mekkora előrelépés lenne TS Pajor és 88-as Joao Pedrohoz képest.. ha egyáltalán lenne.
Ugyanis a nyomorék cb Haalandon kívül nem nyitottam értelmes lapot, pedig főleg csatár meg középpályás kellene. -
toxicjew
addikt
Az a baj, hogy a power curveot képtelenek jól menedzselni. Időnként elszaladnak és utána meg kell állniuk és nem kiadni túl op lapokat. Aztán jön egy promo megint, ahol leesik az állad. Én azért várom Lampardot, hátha kap egy off meta, de épp ezért erős statu lapot. De erre kicsi az esély. Ehelyett majd csinálok még pár icon sbct, hiányzik még Lineker, Owen, Shearer... Van még hely nekik bőven
Bubuska: hiába nézed a női vbt, hát már visszavonult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung topic
- Audacity - hangszerkesztés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged