- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Ma qualin volt egy ellenfelem elől neki neymar r9 riquelme messi....az volt a szerencsém orrnehéz volt a csapat a védőket lespórolta 8-4re nyertem mert szétszedtem a védelmét de szenvedtem hogy megtudjam fogni ezeket..Nemértem hogy lehet ilyen embereket összehozni ilyen rövid idő alatt..én örülök egy benzema nyitásnak ezek meg r9 ikonokkal nyomják valami trükk van vagy nemtudom hogy csinálják.Ennyi mázlis nyitása nem lehet valakinek.
Mondjuk valahol sajnálatos nekem pl nagyon sokat elvenne az örömből ha az első napon ilyen keretem lenne.Hol van ebben a küzdelem,a várakozás ha hajtás hogy nyiss valamit?ezeknek olyan mintha concept teammel nyomnák.Érdekes az ea mennyire tolja ezeket a streamereket nekem furcsa hogy meglehet élni ebből a játékból(bár én nem vagyok olyan jó mint ők )
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs