Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Olcsó, 4G-s, de sokáig bírja
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Persze, rosszabb nem lesz, de nem biztos, hogy élvezetes lesz az olvasás. Ha nem tudja kényelmesen fogni azt az olvasót, akkor nem fogja annyira szeretni - ha nem fogja annyira szeretni, lehet, hogy nem is akar majd jobbat. Míg ha vesz egy normálisabbat, akkor ha mégsem jön be, kis veszteséggel el tudja adni, de egy noname valamit nem nagyon fog tudni eladni.
Én eredetileg az Icarus Illumina HD-t néztem ki magamnak, az árban is elfogadható volt, van gombja is, meg érintőkijelző is, aztán majd kiválasztom, hogy mikor melyiket használom. Aztán megláttam a barátnőm Kindle-jét, és nagyon megtetszett, hogy nincs rajta gomb, mert az olyan elegáns (nekem). Ezért elkezdtem olyat vadászni, ami hasonlóan néz ki, tudja azt, amit az Illumina HD, és nem Kindle. Így lett belőle az Aura. Eszem ágában sem volt másfélszer annyit kiadni érte, de miután megláttam, hogy létezik olyan, ami jó is, meg nagyon tetszik is, úgy döntöttem, hogy nekem megéri - mivel miután megláttam, semmi mással nem lettem volna elégedett. Először jött a tudás, után a külső, és nőneműként nekem az adott kütyü külseje is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest