Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Olcsó, 4G-s, de sokáig bírja
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusiga
tag
válasz
aggleány #5105 üzenetére
Én értem, de hát a hagyományos könyvnél lassabban nem lapozol egyik gombos olvasón sem, bárhol van is az. Akkor miről beszélünk?
Természetesen én is Aura HD-t vennék (sőt mindenkit biztatok erre, így látatlanban, csak az adatokból, és a leírt véleményekből), de nekem nem éri meg ennyiért
Mindenkit biztatnék arra, aki még nem találkozott e-book olvasóval, elsőre vegyen egy olcsóbb darabot (nekem sikerült már 15 eFt alatt), hogy egyáltalán meg tudja-e szokni egy ilyen készüléken az olvasást, aztán ha tapasztalatot szerzett, és esetleg megbarátkozott ezzel az technológiával, olvasási módszerrel, akkor keressen hosszú távra olvasót.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest