Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy fog kinézni, mint egy iPhone 16
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
Vyndree #2768 üzenetére
Nem csak elfogultság, hanem tapasztalat is lehet... Az első hozzászólásodban ezt az aprócska dolgot azért nem tetted hozzá: "munkahelyen videózni, sötétben olvasni szoktam/szoktunk, tudod nekünk ez is megfelel."
Ha ezt már akkor kiemeled, akkor nincs semmi gond, de ezek nélkül - szerintem - teljesen jogos volt a beszólás. Gyakorlatilag egy ilyen kategóriájú tabletet világos helyen, pláne szabadtéren nem tudsz használni, mert ebben a kategóriában a kijelzőn spórolnak a legtöbbet. Vagyis arra alkalmatlan, hogy tabletként használd, de ha a vásárlója hajlandó ezeket a kompromisszumokat tudatosan megkötni, akkor jól járhat vele.
(#2764) doc : "Tapisból is csak olyat, ami rendes, kapacitív felülettel rendelkezik" - miert is?
...
Semmi baj nincs az infrassal, sot, en e-book olvason sokkal jobban szeretem mint a kapacitivat, sokkal praktikusabbAmit én próbáltam Sony olvasón, ott bizonytalanabbnak tűnt az érintés érzékelése, mint a PW kapacitív képernyője, és ráadásul a magasabb perem is zavart. (Jó, elismerem, a "rendes" nemvolt jó megfogalmazás
)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest