Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
Tegnap este kézhez kaptam a Nook-ot. A beszerzéshez, aki megvette kint azt mondta nem lehetett interneten megrendelni, bekellet menni a legközelebbi boltjukba ott vette meg 99$ + 7$ adó-val a készüléket. Első tapasztalat ( bekapcsolva még nem láttam e-link készüléket ) nagyon tetszik, leszámítva a mechanikus lapozógombokat ami szerintem katasztrófa, az érintő használata viszont príma. Calibre-vel még szenvedek doc. próbálok olvasható formátumba hozni, de még nem sikerült.
-
Gergő_
őstag
Nekem a kindle nagyon zárt. A meglévő ebookjaimat most szépen lassan konvertálgatom a 32GB-os kártyára, amit a kindle-el nehezen tennék. Sokszor pdf-ben marad. Ha pl. egy pdf 20 megás(ez elég gyakori), nem számít hiszen van bőven szabad terület...
A szoftvert ugye tegnap frissítettem a nook-on 1.1-re... Ki akartam próbálni a beépített -rejtett- böngészőt, aztán rájöttem hogy ezzel a frissítéssel nyírta ki a gyártó, tehát tényleg ideje lesz rootolnom.Mi értelme több ezer könyvnek?...
Persze, hogy senki nem olvas el ennyi könyvet belátható időn belül, de van lehetőség bőven válogatni, egy valódi saját nagykönyvtár, kiváló akkuidővel. Ha rootolva van akkor okostelefonról is meg lehet osztani a netet, lehet tölteni a könyveket, éppen ami kell.
Még nem ástam bele magam a konvertálgatásba elég mélyen. Létezik ideális formátum a kép alapú pdf-ekre? Itt ugye a legfontosabb a margók beállítása, croppolás lenne, de nem találtam még meg a megfelelő progit...
-
Degeczi
nagyúr
ha fórumokon előtte nézel utána, akkor olvashattad volna, h Amazonnál
- a "konvertálgatás" az esetek nagyrészében egy emailküldést jelent (vagy egy gombnyomást Calibre-ben), amivel egyben Wifin rá is kerül az olvasódra az anyag
- a garanciális visszaküldés ingyen van: pár nap alatt hoz a futár egy újat, és elviszi a rosszat... (volt, akinél még ehhez sem ragaszkodtak) -
denko
senior tag
azért ne mond meg nekem mi a rossz vétel...kidleel 1 gond van..folyton csak konvertálni kell hozzá a könyveket..és akkorsem biztos hogy abban a formátumban kapod meg ami kell.
Amerikábol rendelheted..majd ha baja lesz kiváncsi vagyok mennyiért szállitod vissza amerikába..
nokkal semmibajom mert szimpatikus..de garancia külföldre..ti tudjátok..
én nem beszélek senkit semmire, csak ne okoskodjatok kérlek hogy ..ez rossz vétel..
nem tetszik nem kerll megvenni..ennyi -
Pantok
aktív tag
Beszéljünk rá valakit hogy amire épp most költötte el a pénzét az rossz vétel, könnyen fog menni ilyenkor még véletlen se védekeznek az ember.
Ennél olcsóbban jön amerikábol mind kindle vagy nook.
-
Degeczi
nagyúr
objektív specifikációk szerint 6:1 a Pocketbook által használt Vizplex kijelző kontrasztaránya, míg az újabb (de már bő másfél éve piacon lévő) Pearl kijelzőknél 10:1 ugyanez, ami mindenképpen észrevehetően jobb
nyilván az olcsóbb gyártási költség miatt használják a régit, ami ettől még nem rossz, érthető - de akkor ez igazán jelentkezhetne a fogyasztói árban is
ez nem "belekötés"
-
denko
senior tag
válasz
vinikorn
üzenetére
ha 6os e-ink akkor csak ezt ajánlom:
Pocketbook 611van wifi, jol nézki, lehet kapni nagyon jó kis börtokot hozzá, és mindenlétező formátumot olvas
ilyet vettem most énis

-
Degeczi
nagyúr
válasz
vinikorn
üzenetére
nem
MOBI/PRC a formátuma, PDF-et ugyan eszik, de nagyon nem ideális ilyen kicsi e-ink kijelzőn
célszerűen az ingyenes Calibre-vel lehet a megfelelő formátumra alakítani egyéni szempontok szerint, bár automatikusan maga az Amazon is elvégzi ezt, ha az ottani fiókodnak küldöd el emailben az anyagot -
vinikorn
aktív tag
Létezik 4 zoll-os kijelzőjű, márkás e-book olvasó? Pl. az Amazon Kindle 4-5 zoll-ban létezik?
Az Amazon Kindle csak USB-ről tölthető? Hálózati töltős verzió nincs?
Köszi!
-
futizoli
tag
...köszönöm a tanácsokat, tegnap megoldódott a problémám...
Gergő, nem tudom milyen firmware volt rajta...
Beültem egy helyre ahol volt wifi, és szép lassan rájöttem a 'dolgokra.
A rootolást az android portálon is leírtak szerint végeztem.
A marketről letöltött ingyenes programok segítségével kezdtem el 'okosodni.
A leghasznosabb talán az android file manager volt, amely segítségével már tudtam telepíteni a különféle alkalmazásokat.
Azért még fogalmazódnak bennem kérdések...
-
Gergő_
őstag
válasz
futizoli
üzenetére
Én is ódzkodom a rootolástól pedig meg kéne ejtenem hogy ne kelljen a pdf-eket nyirbálni konvertálni... Neked milyen firmware verziód volt?
Az enyém 1.0.1 fogalmam sincs melyik root metódus lenne helyes.
a wifire nem csatlakozik fel, wpa2-esre... csak amikor teljesen felnyitottam a halózatot, akkor volt hajlandó. Pedig a mac szűrés le van tiltva... -
futizoli
tag
---ma megejtettem a rootolást, sajnos nem teljes a siker...
Minden simán ment, egészen a wifis youtoube-os, g-mail-es, google-s mókolásig.
Talán itt szúrtam el valamit.
A lényeg, hogy nem tudok semmilyen alkalmazást feltelepíteni. Az ezpdf és aldiko apk-t próbáltam, rámásoltam a telepítés után üressé formázott sd-re, valamint a belső memóriára is, de nem látom azokat.
A go launcher-t indítva csak felvillan az ikon, de nem történik semmi.
Nem értek hozzá, tanácstalan vagyok...
Legyen szíves segítsen valaki... -
csibor
addikt
Ma kaptam visszajelzést megvették a Nook simple touch-ot
Ismerősöm nem értette miért akarok olyat amire itthon nem tudok tartalmat venni, amikor elmagyaráztam neki, kis fejcsóvalással megrendelte. A lényeg 2 héten belül lábon házhoz jön 
-
Pantok
aktív tag
-
doc
nagyúr
-
Gergő_
őstag
Vagyunk már négyen! Nyissunk neki egy topikot!

-
futizoli
tag
...a touchnooter-1-6-24. aktuális még mindig? Ezt használhatom?
-
Pantok
aktív tag
Nekem egy drasztikus lemerülésem volt olyan 35%-rol be-se-tud-kapcsolnira, de az a minuszfokok miatt lehetett mert hiányzó vonat miatt majd egy órát olvastam a k*rva hidegben.
-
doc
nagyúr
válasz
futizoli
üzenetére
szerintem nagyon szinkronizalhatott valami wifin, bar 3 nap alatt akkor sem kene lemerulnie, nalam hetekig elmegy, pedig eleg sokat olvasok rajta.
az uzemido szerintem nem csokken root utan sem (legalabbis en nem vettem eszre hogy csokkent volna), persze ha a wifi mindig be van kapcsolva, akkor az app upgrade-ek letoltese miatt nem fogja sokaig birni, de eleg ha csak idonkent kapcsolod be (ket kattintas az egesz) -
futizoli
tag
Sziasztok!
Január eleje óta én is Nook tulajdonos vagyok.Teljesen elégedett vagyok a készülékkel.
Átlagos használat mellett első feltöltést követően nagyjából egy hónapig húzta az akksija. Majd a következő feltöltésnél 3 nap alatt lemerült. Most megint normálisan működik, remélem így is marad...
A megvételt követően azonnal fabrikáltam neki tokot, szerintem pofás lett. (Bőr tok, fa tartókkal) Ha valakit érdekel majd teszek fel képet...
Szeretném rootolni, hogy minél jobban kihasználhassam a képességeit. (ezpdf, aldiko,...alkalmazások futtatása elsősorban)
Rootolt készülék tulajdonosoktól kérdezem, mit tapasztaltak,milyen mértékben csökken az üzemidő feltört olvasónál?
Én csak olvasásra használom, semmi internet...
Remélem olyan egyszerű folyamat a rootolás, mint, ahogy írják, és a videókon is látszik, nincs benne buktató. Ha esetleg közben valamire nagyon oda kell figyelni, köszönettel venném ha felhívnátok rá a figyelmem.
A TouchNootert Winimage program segítségével akarom rátelepíteni egy kártyaolvasóba helyezett microsd kártyára.
Remélem menni fog.
Üdv.: Zoli
-
doc
nagyúr
az en tokom is hasonlo, belecsusztatos, csak az gagyibb (mondjuk kerult vagy 2 dollarba
)
vannak azert a Nookhoz is kiegeszitok, bar teny hogy a Kindle-hoz pl. jobban nyomjak a kinaiak is
lampabol meg ha talalsz valamilyen csiptetos megoldast (marmint nem agressziv krokodilcsipszeszest, hanem valami normalist, ami nem cseszi szet a boritast), akkor gondolom az jo lesz...
bar en szemely szerint nem tudok bizni ezekben a pici lampakban, az e-book olvasonak eleve erosebb feny kell mint a papirkonyvnek hogy jol olvashato legyen, nem hiszem hogy egy ilyen lampacska sokaig birna, ha eleg eros a fenye (ha meg tudsz cafolni, azt orommel veszem
) -
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
Megérkezett a Nookom!
Nyissunk neki topikot?
Feltettem rá egy kínai fóliát, amelyet a tokkal együtt kaptam, de nagyon megbántam. Csillog összevissza, a buborékokat pedig képtelenség eltávolítani. Vajon hol lehet egy értelmes fóliát kapni? Extreme digital?
Egyelőre ismerkedem vele, sajnos a memóriakártyát a számítógépen nem ismeri fel...
32GB-os Sandisk.
szerk, na mégis megtáltosodott... -
Szerintetek Koobe Jumbo vagy Pocketbook 902?
-
hemo
tag
A cég küldte mi lennénk a márkaszerviz..
De tökre leszarnak minket.. Még kommunikálni is nehéz velük..
Van elvileg egy leirás elküldhetem neked, de kinai és angol keveréke és nem is ugy néz ki a flashelő progi mint az enyém..kicsit gáz.. -
hemo
tag
Egy e-book firmware frissitésnél ott a bin file és kér még egy image path filet is ami .img..
Az mi a bánat? mert nincs benne a firmware-ben.. tudja ezt valaki? -
Pantok
aktív tag
Megnézegettem Nook ST-t és az új Kindlet de valami elkeserítő milyen árakba találtam, valaki megnézhetné még hogy csak én voltam-e, de Nook ST-t ebayröl nem találtam 44k-alatt (áfával, vámot még rá se számoltam), és ha jól láttam az új kindlenek nem eszi meg az áfáját az amazon így 38k kb?
Szomorú ám ez a magyar forint, én nagyon drágának éreztem a tavaly vett Nook ST-t de gyakorlatilag olcsóbb volt mindkettőnél most.
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Egy teljesen alap e-inkes, normál méretű, széles körű fájlkompatibilitással (esetleges konvertálás ok) és ékezettámogatással bíró ebook-olvasót tudtok ajánlani? Szívesen vásárolnék közkedvelt Amazon, vagy B&N modellt, érdeklődőm megérik-e ezek a pénzüket, vagy az idehaza esetleg ebayen elérhető márkák közt is akad vállalható?

-
doc
nagyúr
szerintem beszelj az ugyben az ekonyvolvaso.blog.hu szerzojevel, o kepben van e-book temaban, vagy tovabb tud iranyitani olyanhoz, aki ezzel foglalkozik nap mint nap, esetleg konkret szamokat is tud (vannak olyan rendszeres olvasok, akik e-book kiadonal dolgoznak Magyarorszagon, olyan is volt multkor aki Amazonon keresztul adta ki az e-book mesekonyvet, igaz az angol nyelvu volt)
-
Pantok
aktív tag
Nemmondom minőséginek tűnnek de ezek kindlere optimalizáltak, ráadásul ha már ilyen highclass tokot akarnék az enyémre elvárnám hogy ne ezt a négy-sarkon-gumiszalag befogatás legyen.
Ettöl függetlenül nem merném megvenni amíg nem volt ilyen lámpa a kezemben, egyszerűen formailag nem szereti a simple touch a csipeszeket, arrol bezzeg nincs képük hogy a csiptetős lámpa ÉS a tok egy gépen.
-
Gergő_
őstag
Olyant szeretnék ami usb-ről töltődik és kicsi.
Ezeket a kiegészítőkettaláltam
Elég minőségi hatás keltenek. A 40$ dollár valóban sok, de nem találtam hasonlót olcsóbban.@doc
a youtube-on láttam egy review, annyira xar nem lehet. -
deedee
őstag
üdv
mondom a lényeget,később bővebben is írok majd:
írtam egy könyvet és jelenleg tárgyalok kiadókkal.
e-book megjelenésre is lenne lehetőségem: az Apple Inc. által üzemeltetett online platformon ( iBook Store)viszont cserébe 2 évig nem adhatnék el e-bookot hazai könyvterjesztőknél

a kérdésem:
hol számíthatok több olvasóra szerintetek?
magyarul jelennék meg egyébként -
Pantok
aktív tag
Minőségröl nincs véleményem, nemtom ebben mi 40 dollár, meleg fényt ad legalább vagy még mindig fehér led?
Nookrol tudni kell hogy a bársonyos tapintású lekerekített formája nagyon nem szereti azt ha rácsiptetnek valamit, én három kínai csiptetőset vettem hozzá de egyik tok nélkül mind rossz.
Tokkal se találtam olcsó csiptetőset, végül egy iylet
http://www.dealextreme.com/p/clip-on-flexible-led-reading-light-white-2-cr2032-included-26822vettem.
Nem szép, de legalább nem egy hatalmas és nagyon jól betudom szúrni a tokba így jó szögböl, jó elosztásban adja a fényt. (bár adhatna többet és a meleg sárga fénynek örülnék a legjobban)Ha találsz valami tutit oszd meg

Ilyenkor mindig irigylem a kindle3asokat akiknek van klassz kis lámpás tokjuk meg minden. -
Gergő_
őstag
válasz
adamssss
üzenetére
A Pocketbooknak van még nagy olvasója.
Ha jól olvastam doc kollegának Nookja van, én is arra várok éppen hogy megérkezzen.
Szerintem árát és testre-szabhatóságát tekintve nincs párja, bár őszinte szólva fogalmam sincs nekem sem a méretekről, nem fogtam korábban a kezembe.
Igaz hogy még nem érkezett meg, de a lámpákat nézem már hozzá.
Ez vajon passzolhat a Nookhoz?
Verso Rechargeable Wrap Light for Kindle
Létezik ehhez hasonló minőség, de olcsóbb? -
doc
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
mit ertesz tamogatas alatt? ha az olvasott formatumokat, akkor az bizony igen szegenyes (bar leteznek ra megoldasok)
igen, egy Nook Simple Touch-om van. az is 6", nekem tokeletes. nagyreszt regenyeket olvasok rajta, szakkonyveknel (foleg mikor rengeteg szovegdoboz meg forraskod van szanaszet az oldalon) es kepregenyeknel (na ilyeneket nem olvasok) jol jonne a nagyobb
viszont mivel rengeteget utazom mindenfele, nekem nagyon fontos hogy a cuccaim kicsik legyenek, egy DX meretu reader nekem nem lenne praktikus emiatta tamogatas tekinteteben a Nook (meg ugy altalaban az androidos olvasok) abszolut gyoztesek szerintem
ott a Market az embertelen mennyisegu appal, azt toltesz le ra amit akarsz 
-
rii
nagyúr
ismerős kapott PCR-ben könyvet ... én csak azt kérdezném, XP alatt mivel lehet a PCR file-okat olvasni?
-
doc
nagyúr
válasz
nemtudom
üzenetére
az AFA attol fugg hogy eppen milyen napja van a vamosnak
nekem nem raktak ra
(elvileg ajandekra nem pakoljak, persze az ajandekkent valo kuldes nem igazan legalis (ado megkerulese), es az ebayes eladok nagy reszenel ki is van irva hogy ne kerd, nem fogja GIFT-kent kuldeni.
azert altalaban lehet veluk beszelni)
-
nemtudom
csendes tag
Most nézem ebayen 105$ még nem vásároltam soha tőlük. Erre jön még áfa +szállítás ugye?
-
nemtudom
csendes tag
Éppen azt nézem hogy honnan tudom beszerezni. Londonban van haver talán ő, vagy tudsz jobbat?
-
nemtudom
csendes tag
Igen kezdem érteni a választék kicsi az árak magasak
Kint 1 dolláros akciók meg pár dollárért csomagok nálunk 5x annyi kb. Ami megvan a MEK -ban az viszont ingyenes 
barnes & noble nook simple touch ez a legújabb kiszemelt.
http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-barnes-noble/1102344735 Pár nap és eldöntöm
-
doc
nagyúr
válasz
nemtudom
üzenetére
nem tudom milyen az itthoni e-könyv ellátás
roviden: sz@r

vannak egesz jo e-book boltok (pl. ebook.sfportal.hu vagy multimediaplaza.hu) de kicsi a valasztek, a legtobb anyag talan a MEK-ben van
legalis e-bookot leginkabb kulfoldrol (amazon, stb) lehet vasarolni (illetve a barnes & noble-nal az ingyenes konyvek elerhetok itthonrol is) -
nemtudom
csendes tag
A 6"-os 10k-val több, annyiér már megvan a kindle még a mostani horror $ áron is

Az Extremdigitalnál van talán meg lehetne fogdosni. Most kezdtem foglalkozni a dologgal nem tudom milyen az itthoni e-könyv ellátás (tanulásra kellene nagyrészt), ha tudtok valamit megköszönöm
-
nemtudom
csendes tag
mi a véleményetek erről? http://koobe.hu/termek/61
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Anyósom kapott karácsonyra egy Amazon Kindle-t. Mivel orosz nemzetiségű ezért szeretne orosz, ciril betűs könyveket olvasni az e- book-ján. Az lenne a kérdésem, hogy ha vhonnan a netröl töltök le könyvet akkor azt milyen formátumban, hová és hogyan kell, hogy felmásoljam? Még abszolút nem vok képben az ilyen típusú készülékekkel, kérlek titeket, hogy homályosítsatok fel!
Előre is köszönöm!

-
Songo
senior tag
Sziasztok
egy http://myaudioworld.com/myaudio/ebook/mediabook/technikai-specifikaciok/
ilyenhez szeretnénk ilyen bőr tokot találni. van valakinek ötlete hogy merre keressünk?Köszönöm szépen és kellemes ünnepeket
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Hol kapható illat spray e-book olvasóhoz? Régi könyv illat stb.
-
jhjeoghntb
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek az infot... Alszom rá egyet!

-
Pantok
aktív tag
válasz
jhjeoghntb
üzenetére
Nem tapasztalat de tudtommal az Aamzon állja a 3gt, nem sim slot van benne nem is cserélheted.
Ugyanakkor haszna is elég limitált lévén csak a kindle saját nyomorult böngészőjét tudod használni ami nem épp hasznos. A leg hasznosabb dolog benne hogy worldwide, tehát országhatároktól függetlenül tudod használni. De sokat ne alapozz rá. -
jhjeoghntb
csendes tag
Sziasztok,
lenne még egy kérdésem, hátha van valakinek tapasztalata. A 3G-s Kindle-n gondolkodom, és felhívtam a Vodafone-t. Nem nagyon voltak képben (mondván ők nem forgalmaznak ilyen készüléket
), de azt gondolják, hogy a magyar vodás SIM-kártyát nem fogja felismerni, mert ugyanúgy idegen kártyának veszi a magyar vodát, mintha egy vodás készülékbe más szolgáltató kártyáját tenném. Az pedig gondolom naiv elképzelés, hogy az Amazon fizeti a 3G-s forgalmamat vásárlástól selejtezésig, igaz? Lehet egyáltalán valahogy használni itthon Kindle 3G-t? Vagy felesleges pénzkidobás, elég a wifis, és ne álmodjak 3G-ről?Köszi.
-
doc
nagyúr
sokunkat uis az idegbaj kerülgetné, ha az eszközt akár egy kézzel fogva pont a hüvelykujj alá eső kényelmes, nagy lapozógombok helyett tapizgatni kellene a kijelzőt...
ki mondta hogy HELYETT? a Nookon van 4 lapozogomb, nem kotelezo a touchscreennel lapozniLinux alapúak - de teljesen mindegy, mert ezzel nem szembesülsz, és igen, fix az olvasóalkalmazás is
ez nagyon nem igaz. pontosabban a Kindle-re igen, a Nook-ra a legkevesbe sem, az egyreszt Androidot hasznal (ami persze Linuxon alapul), az olvasoapp pedig szabadon lecserelheto, olvass vissza 2-3 hozzaszolast...

-
Degeczi
nagyúr
"touchscreenes legyen, nagysagrendekkel kenyelmesebb akar a lapozas is"
itt még szubjektívebb vagy: ez is teljesen egyéni szempont!
sokunkat uis az idegbaj kerülgetné, ha az eszközt akár egy kézzel fogva pont a hüvelykujj alá eső kényelmes, nagy lapozógombok helyett tapizgatni kellene a kijelzőt...
(arról már nem is beszélve, ha épp vízhatlan tokban van a cucc)hatalmas hiba az Amazon részéről, h a Kindle touch verziójáról lehagyták ezeket a gombokat

(mert különben szótárazáshoz valóban kényelmesebb lenne csak rámutatni) -
hemo
tag
bocs ha hülyeséget irok..
az e-book olvasóba ha berakok egy könyvet az vizszintesen vagy függőlegesen jelenik meg?
Mert függőlegesen látszik én azt hittem úgy mint egy könyv 2 oldala...
A másik, hogy milyen programmal lehet a pdf formályú könyv méretét és a betűket szerkeszteni? -
doc
nagyúr
válasz
jhjeoghntb
üzenetére
van par kiado, akik e-konyveket arulnak, de eleg szegenyes a kinalat
en legutobb az sfportal.hu-rol vasaroltam, ott jo konyvek vannak, egesz korrekt aron
-
scarabaeus
őstag
válasz
jhjeoghntb
üzenetére
Van egy még hosszabb topic, de az első hozzászólása összefoglal sok mindent.
-
jhjeoghntb
csendes tag
Sziasztok,
két dolgot szeretnék kérdezni:
az egyik, hogy a Kindle 3G-vel akár a netezni is tudok, wifi pont nélkül is?
a másik: hol lehet e-könyvekhez hozzájutni? Gondolom az Amazon angol nyelvű irodalmat kínál, meg a mek.oszk.hu-ról magyar- és világirodalmat le lehet tölteni. A legfrissebb kiadású magyar nyelvű könyvek elérhetők e-verzióban valahol? (Pénzért...)Bónusz kérdés, valaki leírná egy-két mondatban, hogy miben több a Kindletől a Kindle Keyboard? Amit Kindle 3-ként említettek (nem 3G-ként!), az egyenlő a szimpla Kindle-lel?
Köszönöm előre is a választ. (Beleolvastam a topikba, de iszonyú hosszú...)
-
Pantok
aktív tag
Ohó, akkor lehet megvizsgálom én is valamikor.
Bár eddig talán egy könyv volt amiben kicsit túl sok sortörés volt, és alapvetően angolul olvasok rajta így nyelvi problémák se nagyon voltak.
A legfőbb problémám az eredetivel az volt hogy sokszor a "vissza a legutolsó könyvembe" vagy milyen gomb használatánál a könyv legelejére dobott be, a könyvjelzett hely helyett. -
Pantok
aktív tag
Jol hangzik, bár gondolom a lapozó gombokat még mindig nincs reader ami használja, pedig én elég sokat nyomkodom őket.
Sajna plüsstok + táska telepakolva cuccal nekem nem hangzott elég védelemnek. Jó kis tokot vettem hozzá (bár nem olyan menő mint az eredeti az biztos) amivel nagyon biztonságosan tudom használni + lámpát is rátom csiptetni így, de kicsit sokkal megdobja a vastagságot, illetve hát nem használhatom a klassz kis gumírozott fogását, de a tömött 4-6oson védelem nélkül nem merném használni.
Jön lassan a havazás, valamit kikell majd találni vízhatlanság tekintetében is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ismerősöm nem értette miért akarok olyat amire itthon nem tudok tartalmat venni, amikor elmagyaráztam neki, kis fejcsóvalással megrendelte. A lényeg 2 héten belül lábon házhoz jön 

Dr.NX