Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Megint könyvolvasót keresek egy ismerősnek. Ő jelenleg egy Kindle 3-at használ, és ha lehet, maradna is a Kindle-nél. Az oldalsó lapozógomb viszont fontos lenne, mert kézreáll neki, de kellene világítás is. A fő paraméterek az oldalsó gomb és a világítás.
Mutattam neki az én érintősömet, de valamiért neki fontos, hogy legyen gomb is. Van ilyen Kindle? Én nem találtam, de lehet, hogy csak én vagyok béna. Ha Kindle-ben nincs, akkor olyan kellene, ami a lehető legjobban hasonlít rá egyebekben.
Remélem, most a kekeckedés helyett kivételesen kapok segítséget is (tisztelet a kivételnek), elvégre is most Kindle-t keresek.
Előre is köszönöm.

-
GeriCool
aktív tag
Üdv!
Kezdésnek szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a sok segítségért az olvasó(k) kiválasztásában. Végül beszereztünk kettőt, így mindketten tudunk egyszerre olvasni az asszonnyal.
A két kiválasztott egy Kobo Aura és egy Kindle Paperwhite 3 lett végül. Mindkét készüléket nagyon tetszik. Amit elsőre le kell szögeznem, hogy az én szemem nagyon érzékeny a finomságokra. A kijelzővel kapcsolatban azt hiszem elmondhatom, hogy a Kindle az Kindle. Nagyon szép a kijelzője és szinte már megüti azt a fekete hatást amit én szeretek. A készülék gyors és mint sokan mások említették a menüje is egyszerű. Szépen jeleníti meg a borítóképeket is (itt azért látszik a nagyobb felbontás a Kobohoz képest). Nekem végül reklámos lett, de abszolút nem zavar (ennél rosszabbra gondoltam). A könyvek feltöltését mindkét esetben a Calibre szoftverrel csináltam. A Kindle-nél tovább tart, mivel sok könyv, amit szereztem az epub formátumban van és ezt idő amíg átkonvertálja, hogy használni tudja a Kindle, de persze nem vészes. Nekem formailag mindkettő nagyon bejön. A Kobo ugye kisebb és pont ez benne a jó. Ezt a nejem fogja használni és az Ő kezében, illetve praktikusság szempontjából jobb a kisebb méret. Nekem kényelmesebb a Kindle, mivel alul a kijelző alatt szeretem megtámasztani a készüléket és itt ugye nagyobb hely a Kindle-nél
A Kobo készülékről is egy pár sort. Nagyon kedvelem ezt a kis készüléket. Ő pár nappal hamarabb volt meg és addig ezt használtam. Nagyon szeretem ezt is. A betűkép ugyan szürkébb és itt azért véltem felfedezni némi egyenetlenséget, de teljesen elfogadható. A kis Kobonak a menüje nagyon tetszik picit jobban mint a Kindle-é. Nekem még pozitívum, hogy a WIFI-t ki lehet kapcsolni és olvasás közben egyszerűen a két ujj használatával a fényerőt lehet szabályozni. A világítás mindkét készüléken megfelelő. A Kindle egy picit nehezebb de nem számottevő.
Direktben pdf filet még nem raktam egyikre sem, de pdf-et konvertáltam már docx-re és azt raktam fel. A tördelés nem a legtökéletesebb, de használható.Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de gondoltam megosztom a pár napos tapasztalatokat. Sokan akarnak most venni valamilyen olvasót, mivel itt a karácsony és ahogy látom vannak még kezdők itt.
Tudom azt, hogy sokan be vannak határolva anyagilag, de szerintem nagyon megéri a drágábbat venni most, mint venni olyat amit esetleg megbánhatunk. Én a Kobot drágán, viszont a Kindle olcsón vettem. Mindkettőt itthon, személyektől. Én így jobban szeretem.
Ha van valamilyen kérdés még ezekkel kapcsolatban, akkor ha tudok szívesen válaszolok.
Üdv Mindenkinek!
Gergely -
AcCEsS
senior tag
válasz
cech19960320
üzenetére
Gondoltam hogy így van, viszont nem használok Windows-t ezért ki se tudtam próbálni, de hátha kell valakinek ingyé'.

-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Melyik e-book olvasót ajánlanátok kb 30 ezerért, háttérfénnyel? Ja olyanra gondolok, ami itthoni boltban kerül ennyibe.
-
AcCEsS
senior tag
Az Epubor eBook Ultimate Converter most ingyenesen letölthető. Nem ismerem, fogalmam sincs milyen...
-
Jassz
tag
Köszi a válaszokat, a garancia miatt aggódom csak. Inkább legyen kicsit drágább, de ne kelljen postázgatni a világ végére.
-
pigster
senior tag
válasz
hampidampi
üzenetére
Magamnak kissé ellentmondva lehetséges, hogy egy Kindle Paperwhite lesz a kiválasztott:
https://www.amazon.de/gp/product/B00QJDU3KY/
Van valami, ami esetleg ellene szól (pdf-dolgon már túlléptem)?
-
Jassz
tag
Sziasztok!
16 éves tinilánynak szerelmetes és egyéb regények olvasásához milyen készüléket ajánlotok?

Karácsonyra kapná, itthon szeretném megvenni neki. 35 ezer ft. körüli összeget tudnék rá szánni.Előre is köszi!
-
GeriCool
aktív tag
válasz
hampidampi
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséged!
-
hampidampi
őstag
válasz
GeriCool
üzenetére
Amazontól vásárolt olvasóhoz nincs külön garancialevél. Ha beregisztrálod az Amazonos fiókodba a készüléket, az eredeti vásárlástól számítva 1 év jótállás jár. Ezt online, az Amazonos fiókodból tudod intézni.
Egy dologról tudod csak megmondani, hogy refurbished-e. A dobozon kell lenni egy fehér matricának a feltépésének útjában. Ha ezen szerepel a Refurbished felirat akkor az, ha nem, akkor nem az.
Így néz ki."a 2015 és 2016 verzió között van e valami különbség?"
Igen, a 2016-ban megjelent modell fehér. Minden másban ugyanaz, mint a 2015-ös.szerk.:
(#13677) pigster
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Amire te szeretnéd használni, arra az e-inkes olvasók nem a legjobb választás. Arra a célra, amire használni szeretnéd, egy tablet alkalmas. -
-
GeriCool
aktív tag
Üdv! Délután szeretné vásárolni egy Kindle paperwhiteot itthoni eladótól. A doboz zárt. Elméletileg amerikából van. Érdeklődnék, hogy kellene e valamilyen garancialevelet kapnom vagy bármit amivel tudom a készüléket regisztrálni.
Az eladó elmondása szerint a dobozban van a regisztráláshoz szükséges dolgok egyéb számla nincs.
Illetve lehet e tudni, hogy ez újracsomagolt termék e vagy sem. Ezt jelölik valahol?
Illetve még mindig kérdés, hogy a 2015 és 2016 verzió között van e valami különbség?
Köszönöm -
pigster
senior tag
Sziasztok!
E-Book olvasó választásban szeretnék segítséget kérni.
Amit nem szeretnék: Kindle
Egyébként: Tudjon sok formátumot, különösen pdf-t normálisan megjeleníteni.
Eddig Kobo, Alcor és Onyx olvasókat nézegettem, de nem igazán tudom, ezek közül melyik lenne a jó.
Jó lenne, ha folyamatos szoftverfrissítés lenne, és normális tokot is lehetne kapni hozzá. Előny lenne, ha amazon.at-n is kapható modell lenne.
Nem kell a legolcsóbb, de pl. a Kobo Aura H2O 65 ezerért már eléggé a felső határ.
Remélem, a fentiekkel tud valaki szakértő valamit kezdeni, és elindítani valamerre. -
-
GeriCool
aktív tag
A 2015ös és a 2016os Paperwhite3 között mi a különbség? Ha van egyáltalán?
-
Azie
őstag
Én meskán csináltattam tokot saját választású anyagból.

-
Apollyon
Korrektor
válasz
GeriCool
üzenetére
Ebay.. nézz valami 99% körüli eladót, ha sokat eladott belőle, az jó lehet. Én nem a legolcsóbbat választottam, mert ott is van olcsóbb, én a pozitívokat néztem. Meg ugye az is sokat számított hogy paypal-lel tudtam fizetni. Aliexpress meg még olcsóbb ahogy láttam, de onnan sosem rendeltem még.
-
GeriCool
aktív tag
Na addig játszottam a tokkal amíg sikerült elaltatni. Tehát a funkció működik csak nyilván megfelelő tok kell hozzá. Amúgy ez a tok Paperwhite és Kobo touch-hoz való
-
GeriCool
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Alexw801 köszönöm!
Neked is.
Valamelyik oldalról majd megrendelem. Csak azért kérdeztem, mert jelenleg egy hama tokban van ami mágnesesen záródik. Igaz csak két ponton van egy kis mágnes. És reméltem, hogy ez is fel tudja ébreszteni a készüléket, hogy ne kelljen a piros gombot annyit használni. -
alexw801
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Direkt írtam hogy "nem tom".
Amúgy nagyon tudok én magyarul (is).
A te eBay beszerzésed jobb, csak én sokszor inkább az Aliexpressről veszek, ezért nem vettem észre, hogy az eBay-en is van. Az Ali kihagyja a PayPal-t. Bár ha beállítjuk a saját bank konverziót, akkor a PayPal fizetés váltási árfolyama ugyanaz, mint az Aliexpress web-kártyás fizetés váltási árfolyama. -
Apollyon
Korrektor
válasz
GeriCool
üzenetére
Innen vettem tokot: [link] Feladástól számított 10 nap után megérkezett. Mágnes van benne, és bár nem néztem szétszerelős videót, az Aurában minden bizonnyal egy mágnes szenzor van, mint a drágább telefonokban, hogy a kemény tokkal (szintén mágneses) lehessen nyitni-zárni a kijelzőt.
-
GeriCool
aktív tag
üdv!
Sikerült végül egy Kobo Aura-t (first edition) vennem. Érdeklődnék, hogy az automatikus felébresztést mi vezérli. A tokban van valami vagy hogy működik ez?
Illetve használ e Valaki ilyen tokot ehhez a készülékhez? jelenleg a funkció be van kapcsolva és benne is van egy tokban (nem saját) de nem látom, hogy altatná. -
GeriCool
aktív tag
Üdv!
Elnézést, hogy ennyit pattogok a témán csak teljesen új ez nekem és nem tudom, hogy mi vállalható be.
Olyan kérdés lenne, hogy írjátok a Kindl-re, hogy reklámmentes, de ez pontosan mit is jelent?
Lenne itt ilyen ajánlatok is. Ezek mennyire lehetnek relevánsak. Nyilván nem lesz reklámmentes, de a garit az hogy lehet megoldani ilyen esetben? És az ár is kecsegtető
PaperwhiteKindl 8
Köszönöm és még egyszer bocs! -
AcCEsS
senior tag
Egy ideje nem volt bekapcsolva a wifi a PB3 olvasómon, az előbb aktiváltam, és már megint van új firmware a cuccra! Nagyon pörögnek!

-
Azie
őstag
-
GeriCool
aktív tag
Sajnos én nagyon roszul tudok keresni. Esetleg valaki tudna nekem linkelni megbízhato reklámmentes, garis Kindl 8, illetve paperwhite III olvasó amazonos linket. Köszönöm
-
GeriCool
aktív tag
találtam egy Kobot itthon. holnap megnézem
-
GeriCool
aktív tag
válasz
erebus
üzenetére
Szia válaszolnék Neked, illetve Mindenkinek akit érinthet. A Koobe-t azért vetettem el, mert nem lehetett sehol sem kipróbálni. Az MM-ben egy régebbi kiadás volt. Az nem jött be, mert nagyon nagynak találtam.
Az Alcort a mai nap megvettem az MM-ben. Kétszer is. De sajna nem azért , mert bejött hanem azért, mert nem.
Tudom hülyén hangzott. Szóval fizetés után kibontottam és rögtön kipróbáltam. Foltos volt, azaz nem volt egyenletes a betűkép. Hol vastagabb hol vékonyabb volt. kihívattam a srácot az osztályról (itt 5 pontot adok neki) és elismerte, hogy rossz, sőt még a cserét is úgy oldottuk meg, hogy bementem és kibontottunk egy másikat (ezt nem reklámozom, mert...), de sajna ez is ugyanolyan volt. Így megírta a papírt a visszavételről és visszafizették az árát.
Szóval nekem egyenlőre csalódás volt az Alcor, de lehet, hogy csak az én szemem ennyire érzékeny (nyomdászként). Itt a fórumon is írták páran, hogy megelégedéssel használják, sőt holnap megnézem egy csoporttársam példányát is.
Nekem ezzel a foltosodással egyébként az a bajom, hogy a kiállított példányon nem tapasztaltam. Viszont minden Pocketbook-on igen.A sor fintora, hogy vettem egy tokot is a készülékhez, amit megtartottam. Persze eredetileg Paperwhite és Kobohoz való. Így lassan visszaolvasok és megkeresem, hogy hol érdemes venni kintről ezeket.
A Kobo nekem nagyon tetszik csak a gatya van teli, hogy fizetés után kapok valami amire nincs is igazán gari. -
€uro
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. A Calibre-vel sikerült feltöltenem a könyveket.
Nem találom a Landscape módot és olyan opciókat, hogy az öldalt a kijelző szélességéhez igazítsa az olvasó. Nyugtassatok meg, hogy csak én nem találom.
-
erebus
tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék e-book olvasót venni a feleségemnek és eléggé ismeretlen a terep számomra.
Csak olvasásra kell, így a wifi szerintem fölösleges, zenelejátszásra pedig ott a telefon, viszont világítás mindenképpen kellene, plusz ahogy olvasgattam a fórumot, erősen ajánlott is.
Max. 25 ezer a keret, így két típust néztem: Koobe Novelbook HD Shine és Alcor Myth LED.
Nekem előbbi szimpatikusabbnak tűnik a támogatott formátumok nagyobb száma és a 8 GB beépített memória miatt, GeriCool viszont valamiért azt írta, hogy a Koobe számára biztosan nem befutó - így tőle kérdezném is, hogy miért?
Szerintetek ebben az árkategóriában amúgy mit érdemes választani? Nagyobb összeget nem tudok fordítani rá, így akármilyen jó is egy Kindl, az ára miatt sajnos kiesett a versenyből.
Ja és nem szeretném külföldről rendelni, talán könnyebb így a garancia érvényesítés is.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Apollyon
Korrektor
Elvileg az úgy elég lenne ha csak simán felmásolod, de nem rakod be külön mappába. Viszont már egy ideje ezt én is Calibre-vel csinálom, meg már itt szinte mindenki. Kobo esetén még ajánlott a kepub formátum használata is, azzal biztos nem lesz baja – amúgy minden formátummal meg kell birkóznia.
-
Degeczi
nagyúr
Ahogy Pjen is mondja, ezeknek minden olvasón van vmi fő mappája (olyasmit keress, h Documents, Books, stb), azon belülre kell másolni. Ott már nem szokott gond lenni az ékezetes nevekkel.
És a Calibre valóban azért is célszerű, mert magától tudja, hová másoljon, és alapértelmezetten almappákat is létrehoz szerzőnként. -
€uro
őstag
Sziasztok!
A barátnőmnek vásároltam egy Kobo Touch-ot. Szerettem volna feltenni neki rá pár könyvet, de egyszerűen nem látja az olvasó a belső memóriára felmásolt file-okat. Számít, hogy milyen könyvtárba teszem a file-okat? Vagy oda kell figyelni arra, hogy ékezetes betűket ne tartalmazzon a file neve? Vagy mit ronthatok el? A másolást úgy végzem, hogy miután USB kábellel csatlakoztam, egyszerűen csak felmásolom az új meghajtóra a file-okat.
-
Maximum1
őstag
válasz
mucsiattila
üzenetére
2 évig használtam egy 5th kindlét, fél éve egy yotaphone-t, tegnap óta PW3-at.
Letettem a hajamat a PW3 előtt, ez valami csúcs, legalábbis az előző 2 készülékemhez képest.
A képen a skála felén van a világítás.Többnyire otthon olvasok, sajna sötét a lakás, és a lámpák is tükröződtek a kijelzőn, eddig a fény mondta meg hogyan üljek/feküdjek, most már nem lesz ilyen gondom.
Csak a világítóst ajánlom mindenkinek. -
Degeczi
nagyúr
válasz
mucsiattila
üzenetére
Ráadásul sokszor szó volt arról is, h ez nem csak sötétben hasznos, hanem beltéri nappali (vagy esti, átlagosan kivilágított szobai) körülmények között is sokat javít az olvashatóságon.
Egyszer kipróbálod, és többet feléje sem nézel az enélküli típusoknak.
-
pjen
félisten
válasz
mucsiattila
üzenetére
Próbáld ki,világosban is sokkal jobb.Egyébként olyan mintha egy lámpa rávilágítana.
-
Mercutio_
félisten
válasz
mucsiattila
üzenetére
Ne ugyanaz, ugyanis a telefon/monitor maga fényforrás, ami a szemed felé világít, míg a könyvolvasónál a kijelző van oldalról megvilágítva, mintha olvasólámpát használnál.
-
mucsiattila
tag
-
pjen
félisten
válasz
mucsiattila
üzenetére
Én inkább valamilyen világítósat vennék.A kár itt az aprón neppertől Pw 3 at
-
mucsiattila
tag
Sziasztok!
E-book olvasót keresek 30k környékén a gyerkőcnek karácsonyra.
A Kindle 8-at néztem ki, de ha van jobb ár/érték arányú a kategóriában, akkor érdekelne.Válaszokat előre is köszi.
-
atty_hor
tag
Megrendeltem a Kobo Aura-t.
Remélem karácsonyra megjön.Ti használtok tokot hozzá? Ha igen, milyet?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
GeriCool
üzenetére
Olvasd el a kommenteket!
Ez egyszerűen használt (a fölújítás kamu, nem éri meg érdemben végezni, csak picit kitakarítják), simlis (erről beszéltem, h Amazon felé garban tönkrementnek hazudott, de vissza nem küldott) erősen csökkent értékű: végképp ne foglalkozz vele.
Nem sokkal drágábban már van vadonatúj neppertől (egy hete pedig magad is rendelhettél volna 110 EUR-ért, vagy mennyi is volt az akcióban) -
Degeczi
nagyúr
válasz
GeriCool
üzenetére
Ne legyél orgazda!
(vagy lopott példány, vagy jobb esetben is garban tönkrementnek hazudott, amit nem kért vissza, de letiltott az Amazon)Egyébként értelemszerűen kiesnek az online szolgáltatások (pl. vezeték nélküli ráküldés, ami nem csak könyveket jelent, de pl. érdekes webcikkek tartalma is ráküldhető egy tiszta, regisztrált példányra egy böngészőbe épülő gombbal), de mint alább szó volt róla, a hibás rendszerdátumnak is lehet kényelmetlen következménye, ha sok könyvet tartasz az eszközön.
-
GeriCool
aktív tag
Amúgy ha egy Kindlt nem lehet regisztrálni az milyen hátránnyal jár? Nincs rá a garancia, illetve egyéb?
-
GeriCool
aktív tag
válasz
dorika87
üzenetére
köszönöm. Ma voltam az egyik MM-ben. Tényleg 24000 helyben és neten meg 25 az Alcor. Az biztos, hogy a Koobe az nem lesz befutó. Viszont az Alcor kellemes meglepetés volt. Kicsi és könnyű. Én mondjuk a háttérvilágítást nem láttam amikor ráadtam úgy mint a Paperwhite-nál, de gondolom majd csak sötétben lesz érdekes. Ami nem tetszett benne viszont, hogy más betűkészletet nem lehet használni. Ez tényleg így van vagy csak én nem találtam?
Aztán megnéztem a Kindlt. Hát igen.
Szóval előbb utóbb fog kelleni kettő db, mivel a nejem is kacsingat egy olvasó után. Lehet, hogy veszünk egy ilyen Alcort és majd a másodiknak egy Kindlt vagy Kobot. -
Degeczi
nagyúr
-
dorika87
őstag
válasz
GeriCool
üzenetére
Már válaszoltak ugyan, de valóban úgy képzeld el mint egy papír alapú könyvet, szóval pont úgyanúgy látod világosban és sötétben is az ebook olvasót kijelzőjét, mint egy könyvnek.
Nem tudom a Myth LED miért nem ajánlott.... én március óta használom nagy megelégedéssel.
Tény, hogy nem egy nagy márkanév az Alcor, de jól van összerakva, kellemes a fogása és kényelmes is számomra, magyar nyelvű menüje van, tökéletesen megfelel olvasáshoz, a felbontása sem 800x600 már, és nagyon jó a led háttérvilágítás. Nem érintőképernyős, viszont arra nekem olvasáshoz nincs is szükségem, mert manuálisan is kényelmesen lapozni a gombok segítségével, és 25ezerből kijössz, illetve én személyesen MM-ben vettem 24ezerért, amikor online 25ezer volt. Ennyit szerintem bőven megér, a nagyobb márkák 30 fölött indulnak.
Vagy a Kobo Aurával érdemes még megpróbálkozni külföldi rendeléssel, ha szerencséd lesz 25-ből kijön, ha nem akkor is 25 és 30e között marad az ár. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
GeriCool
üzenetére
Pont annyira látszik, mint egy normál könyv. Utazás közben, de otthon is nem kényelmesen tartod, hanem úgy, hogy pont rá essen a fény. A világítóhoz pedig nem kell külső lámpa. Este nem zavarod a melletted tv-t néző esetleg alvó személyt és úgy helyezkedhetsz el, ahogy a legkényelmesebb.
-
GeriCool
aktív tag
Ja nekem csak utazáshoz kellene. Tényleg annyira nem látszanak a nem világítósok

-
GeriCool
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Igen csak minőségi világítós az már 30 felett lesz. azért is tetszett volna a Kobo. Én meg szeretnék 30 alatt megállni. Viszont ebben a kategóriában itthon nehéz lesz. Néztem a pocketbook termékeit. Nekem mindegyiknél olyan tapasztalat fogadott, hogy a betűkép nem egyenletes. Mintha ilyen foltos lenne. A minitől a lux3ig. Nyilván a Kindle az szép volt.
Ami világítós és belefér az árba az nem annyira ajánlott, illetve nincs tapasztalat vele (Alcor Myth LED és Koobe HD Shine) -
Apollyon
Korrektor
válasz
GeriCool
üzenetére
Én úgy voltam vele, hogy nekem nem szoktak tönkremenni a cuccaim (eddig legalábbis így volt), vigyázok rájuk, sok évig használok egy műszaki cikket, legalább addig amíg el nem avul. Azon mondjuk izgultam az ebayes rendelés esetén, hogy egy ilyen érzékeny cucc azért ne sérülten érkezzen, de elég jól be volt csomagolva és nem volt gond, azóta is tökéletesen működik az eszköz.
Ha viszont kell a magyarországi gari, akkor válaszd a kindle-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest