Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeriCool

aktív tag

válasz erebus #13637 üzenetére

Szia válaszolnék Neked, illetve Mindenkinek akit érinthet. A Koobe-t azért vetettem el, mert nem lehetett sehol sem kipróbálni. Az MM-ben egy régebbi kiadás volt. Az nem jött be, mert nagyon nagynak találtam.
    Az Alcort a mai nap megvettem az MM-ben. Kétszer is. De sajna nem azért , mert bejött hanem azért, mert nem.
    Tudom hülyén hangzott. Szóval fizetés után kibontottam és rögtön kipróbáltam. Foltos volt, azaz nem volt egyenletes a betűkép. Hol vastagabb hol vékonyabb volt. kihívattam a srácot az osztályról (itt 5 pontot adok neki) és elismerte, hogy rossz, sőt még a cserét is úgy oldottuk meg, hogy bementem és kibontottunk egy másikat (ezt nem reklámozom, mert...), de sajna ez is ugyanolyan volt. Így megírta a papírt a visszavételről és visszafizették az árát.
    Szóval nekem egyenlőre csalódás volt az Alcor, de lehet, hogy csak az én szemem ennyire érzékeny (nyomdászként). Itt a fórumon is írták páran, hogy megelégedéssel használják, sőt holnap megnézem egy csoporttársam példányát is.
    Nekem ezzel a foltosodással egyébként az a bajom, hogy a kiállított példányon nem tapasztaltam. Viszont minden Pocketbook-on igen.

A sor fintora, hogy vettem egy tokot is a készülékhez, amit megtartottam. Persze eredetileg Paperwhite és Kobohoz való. Így lassan visszaolvasok és megkeresem, hogy hol érdemes venni kintről ezeket.
    A Kobo nekem nagyon tetszik csak a gatya van teli, hogy fizetés után kapok valami amire nincs is igazán gari.

Új hozzászólás Aktív témák