Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeriCool
aktív tag
válasz
erebus
üzenetére
Szia válaszolnék Neked, illetve Mindenkinek akit érinthet. A Koobe-t azért vetettem el, mert nem lehetett sehol sem kipróbálni. Az MM-ben egy régebbi kiadás volt. Az nem jött be, mert nagyon nagynak találtam.
Az Alcort a mai nap megvettem az MM-ben. Kétszer is. De sajna nem azért , mert bejött hanem azért, mert nem.
Tudom hülyén hangzott. Szóval fizetés után kibontottam és rögtön kipróbáltam. Foltos volt, azaz nem volt egyenletes a betűkép. Hol vastagabb hol vékonyabb volt. kihívattam a srácot az osztályról (itt 5 pontot adok neki) és elismerte, hogy rossz, sőt még a cserét is úgy oldottuk meg, hogy bementem és kibontottunk egy másikat (ezt nem reklámozom, mert...), de sajna ez is ugyanolyan volt. Így megírta a papírt a visszavételről és visszafizették az árát.
Szóval nekem egyenlőre csalódás volt az Alcor, de lehet, hogy csak az én szemem ennyire érzékeny (nyomdászként). Itt a fórumon is írták páran, hogy megelégedéssel használják, sőt holnap megnézem egy csoporttársam példányát is.
Nekem ezzel a foltosodással egyébként az a bajom, hogy a kiállított példányon nem tapasztaltam. Viszont minden Pocketbook-on igen.A sor fintora, hogy vettem egy tokot is a készülékhez, amit megtartottam. Persze eredetileg Paperwhite és Kobohoz való. Így lassan visszaolvasok és megkeresem, hogy hol érdemes venni kintről ezeket.
A Kobo nekem nagyon tetszik csak a gatya van teli, hogy fizetés után kapok valami amire nincs is igazán gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest