Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Netfone
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
alexw801 #15619 üzenetére
Itt egy részletes leírás, a mailbox.de-n keresztül történő rendelésről.
-
Mercutio_
félisten
válasz
LittleBiG007 #15560 üzenetére
Szerintem ő ajándékba venné különböző személyeknek és szeretné tudni van-e erre legális megoldás amazonon
-
Mercutio_
félisten
Neked gugli a barátod, nekem jogászok
Az pedig ne zavarjon, hogy egy 2013-as cikkből idézel, miközben 2016-tól változott a törvény
Részemről itt lezártam a kérdást, lévén erősen teoretikus
-
Mercutio_
félisten
is tudom míről beszélünk.
Erről:
"Habár nem meglepő módon ez is megsérti szerzői jogi törvény 18. § (1) bekezdésében foglaltakat"Magyarán ha valamiért vizsgálnak és megtalálnak nálad elektronikus formátumbanSW-t, könyvet, újságot, és nem tudd igazolni, hogy jogos tulajdonod, akkor a kiadó(k) és/vagy a szerzői jogi szervezet beperelhet, és a fenti paragrafus értelmében jó eséllyel kártérítést fog a bíróság megítélni.
Az más tészta, hogy ehhez piszok nagy pech, vagy olyan balhé kell ami mellett már a kártérítés fog a legkevésbé érdekelni
-
Mercutio_
félisten
válasz
adamkaa777 #15040 üzenetére
Ezt is már többször leírták, csak be kellett volna írni a keresőbe, hogy reklámmentes
-
Mercutio_
félisten
válasz
LittleBiG007 #15034 üzenetére
A kérdezőnél "könyveket cipel" volt említve, ebből arra következtetek, hogy utazik. Vonat, metró esetén (de talán busznál is) nincs mindig elég fény, ott esetleg praktikus lehet a háttérvilágítás
-
Mercutio_
félisten
válasz
mucsiattila #13627 üzenetére
Ne ugyanaz, ugyanis a telefon/monitor maga fényforrás, ami a szemed felé világít, míg a könyvolvasónál a kijelző van oldalról megvilágítva, mintha olvasólámpát használnál.
-
Mercutio_
félisten
válasz
LittleBiG007 #13362 üzenetére
Ha már sarc: 26k-ért sincs jobb vétel ebben a kategóriában (háttérvilágítás, touchscreen) ha nyeltanulás is szempont, jól gondolom?
-
Mercutio_
félisten
Hoppácska
-
Mercutio_
félisten
válasz
newmoonlight #13217 üzenetére
A lényeg, hogy te mindenhez is értel...
-
Mercutio_
félisten
válasz
LittleBiG007 #13144 üzenetére
Én már 1-2 válasznak is örülnék
Úgy látom rétegigényt képviselők, egyébként droidos olvasókra lehet rakni szotanuló app-ot ami használható?
Mennyire megoldott könyv + annak hangoskönyv változat együttes használata, esetleg a kettő összekapcsolása + szótárprogram használat erintessel?
-
Mercutio_
félisten
Szakik, nyeltanuláshoz milyen hattérvilágításos érintőkijelzős olvasó ajánlott?
Előnyök /hátrányok? -
Mercutio_
félisten
Hasznos leírás amazon.de-ről rendelés és hozzánk szállíttatás témában (mivel ide nem szállít, de a leírthoz hasonló akciós áron felbukkanhatnak cuccok)
-
Mercutio_
félisten
Arra próbáltam utalni, hogy különbözőek vagyunk, mindenkinek mást jelent a könyv, így nem lehet megmondani a tutit és kijelenteni, hogy mindenkinek egyszerűbb lenne egy olvasó és a digitális formátum.
Rejtő most is ponyva, az, hogy valaki betette a kötelezők közé ezen nem változtat.
-
Mercutio_
félisten
Más viszont szereti kézbe venni, szereti a papír szagát, az érzést ahogy a lapokat "pörgeti ", ne adj isten 1-1 minőségibb illusztrált könyv esetén a képeket nézegetni.
Nyilván egy Fejős Éva könyv, vagy más ponyva, szakkönyv simán kiváltható lenne, ott elsődleges a praktikum.
-
Mercutio_
félisten
válasz
zsolesz7503 #12631 üzenetére
Access írt erről, az ő hsz-e környékén olvass vissza.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Oryctolagus #11315 üzenetére
Angol nyelvű oldalak/cikkek, azaz internetes böngészés?
Mert arra nem jó az e-inkarra tabletet fognak javasolni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Hun_Warrior #10544 üzenetére
Nem ismerem, csak szemeztem vele, de gondoltam hátha véletlenül maradt le a listáról.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Hun_Warrior #10540 üzenetére
Icarus Illumina2 HD-t nem nézted, vagy már túl drága?
-
Mercutio_
félisten
IPS kijelzős a mobilom is, egyszerűen fárasztja a szememet, nem a mérete miatt, hanem azért, mert fényt bocsájt ki.
Degeczi: A netezés nem elsődleges, és az se zavar, ha nyomok egy topic váltást, és azt 1/2 perc alatt hajtja végre, elszüttyög a háttérben, én addig hallgatok zenét, vagy olvasok rajta, vagy tolom a nyelvprogramot, hangoskönyvet.
Esetleg van valahol pesten olyan üzlet, ahol ezeket a doridos e-inkes olvasókat meg is tudom működés közben nézni?
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Úgy érzem fárasztja a szemem a monitoron, még inkább a mobilon netezés, ezért gondolkodom egy e-inkes olvasó beszerzésén.
Icarus Illumina2 HD-n és a Wayteq xBook-60FL-en (ami ha jól gugliztam az Icarus korábbi verziója, ami 1-2 , másik néven is kapható volt külföldön) kívül van még olyan e-book olvasó, amin droid fut és e-ink kijelzős?
Miben tud kevesebbet egy ilyen olvasó egy droidos tablethez képest, milyen korlátok vannak?
Pl. tudok-e angol tanuló programokat (ankidroid, duolingo, Fluent english) telepíteni és használni, hozzá hangos könyvet hallgatni, mp3/.flac zenéket hallgatni, valamint pl. a Ph-t tudom-e olvasni rajta?Van-e jobb/használhatóbb a fenti célokra az illumina2 HD-nál, ha igen mit/honnan érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest