- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Leírom ide saját magamnak, hogy legközelebb tudjam: A média szerverben amikor a feladatot létrehozom, a hosszú sort kell bemásolni a parancssorhoz. A magas prioritás nem biztos, de nem árt és alul a jelölőt mindenképp ki kell pipálni...
Merthogy megint napokig nem jutottam vele dűlőre.
-
Gróf...
aktív tag
Engedd el!
Az utolsó próbálkozás az volt, hogy az "A" és a "B" hang is ugyanazt az eszközt használja. Ha vindóz alapot állítottam, akkor egyáltalán nem volt hang, ha a géphez kapcsolt erősítőt (ÉDZSDÍEMÁJ-on keresztül) akkor volt hang az "A" műsoron, de a "B"-n nem. Ééééééés nem váltott műsort (F6)
Na itt döntöttem úgy, hogy mennek a beállítások is a pitsába! Újratettem szüzen az egészet.
És láss csodát. DIFÓLTON minden rendben. Azt leszámítva, hogy sokkal több mindent kell újra beállítanom, mint gondoltam!
Ma délelőttre van programom... -
Bozek
nagyúr
Először azt írtad, nem tudsz hangot váltani. Most kiderül, hogy tudsz, csak a PiP hangja nem működik, némaság van.
A Settings - Options - Playback Components - Picture in Picture-nél az Audio fülön jól van beállítva az Audio Renderer is? Mert az tartozik a kis ablakhoz, nem egyben kezeli a kettőt a DVBViewer.
-
Gróf...
aktív tag
Ja ja ja. Amióta az eszemet tudom használom ezt a funkciót.
És már csak azért is tudnom kell mert a média távirányítóban is be kell állítanom.
Egyszerűen csak nem játssza le a lejátszó azt a hang "sávot."
Most, ha megnyomom eltűnik a fő ablak hangja és némaság van.
Már levelezek miatta a júer fórumán is. Ott azt írtál, hogy esetleg át van váltva KÉK (F8) 1 billentyűvel... és akkor nem F5, hanem "0"
De nem az a baja. Valamit nem szeret a lejátszó.
Már próbáltam, hogy újrateszem, újra teszem a LAV filtert, de semmi eredmény.
Azt meg nem nagyon szeretném, hogy minden beállítás menjen a francba, mert mint említettem 9ssze van lőve a távnyaggatóval és már öreg vagyok ahhoz, hogy újra egyesítsem a beállításokat. -
Bal0924
senior tag
Helló ismét.
Egyiknapról a másikra elkezdte azt csinálni egyes adóknál hogy csak állt a kép és megy a hang.
De sajnos mikor ma bekapcsoltam a gépet, az összes adónál áll a kép és megy a hang.
Hála a felvételnél nincs ilyen gondom.
Időnként ugrik egyet az akkori pillanatképre de ugyan úgy áll a kép.
Tipp, javaslat a javításra?Ilyen állóképet, utoljára akkor csinált, mikor játszottam egy nagy memóriát igénylő játékkal. De még akkor is sűrűbben ugrott a kép, frissült a kép. (de ez még az előző konfignál volt)
Előtte csak a windos frissült. De az 1 hete volt.
De tegnap a bioszt is frissült. Az meg visszaállt alapbeállításra. (még nem volt időm beállítani)De mostmár nem lassul a csatornaváltás

-
Bal0924
senior tag
Eddig nekem se volt gond, csak most.
De minden nagyobb változásután, kb fél-1 napig rendesen működik.
mint pl. -driverét újratettem, -vírusírtót lecseréltem, -át dugtam másik USB portba.
ezeknél rendesen működött 1napig. kb.Közvetlen van rádugva.
Amik még rávannak dugva a hátlapi USB portokba, nincs a közelében. de ezek vannak még rákötve a hátlapira.: 2xUSB HUB, a szünetmentes táp és egy USB-micro-B kábel (amit eddig 1x haszálntam.)De már nem érdekel.
lassan kapcsolgatom az adókat és előre megnézem melyik adón mi megy mielőtt bekapcsolom.
-
Bozek
nagyúr
Mivel a felvett anyagnál nincs akadás, a dekódolás nem lehet a hiba. Mivel élő adás nézése közben jön elő, így azt nem lehet kijelenteni, hogy DVB-T-n nincs gond, mert ha nincs adás, akkor nincs is mit lejátszani.
Első kérdés: közvetlenül a gépbe van dugva a tuner? Vagy hosszabbítóval, esetleg elosztóval? Mennyi cucc lóg USB-n? Nekem anno nem volt gondom vele, se DVB-C-n, se DVB-T-n.
-
Gróf...
aktív tag
Új júer.
Nem olvastam végig. Nekem van benne egy nagy mumus. a 7.3.0.0. Elvette tőlem az elalvás időzítőt. Amit egy béta exe-vel orvosoltunk. Most picit félek, hogy ebből egy nagy ide-oda telepítgetés lesz, azzal az eredménnyel - állapottal, ahol most is vagyok. -
Gróf...
aktív tag
Igen. Arra célozgattam.
Mert az egyik mondatodban volt némi ellentét.
Azért kérdeztem, hogy te most KÁBELRŐL szeretnél tévét nézni, vagy ANTENNÁRÓL, mert nálam például nem ugyanaz a drájver van a kettőhöz és régebben (Nem tudom, hogy mostanában hogy van.) nem is volt szerencsés, ha MINDKÉT drájver fent volt!!!
Ha esetleg nálad is lenne ilyen, akkor esetleg "elfelejthetted" hogy mi a jó neked pés véletlenül az új gépedre a nem megfelelőt tetted fel. -
Bal0924
senior tag
Az a cél, hogy mikor bekapcsolom a DVBviewer-t működjön rendesen.
Hogy ne keljen várni, míg észreveszi, hogy rákattintottam az ablakára és csatornát váltok.
Olyan, mintha minden 10.másodpercben érzékelné, amit csinálni akarok vele, kb 1-2másodpercig.A program rendesen működik, míg nem a TV tunnert kell kezelnie.
Tegnap, mikor átraktam másik portba a tunnert, akkor működött rendesen, kb ma reggelig.
Újraindítás után, mikor egyből bekapcsolom a programot, hol működik rendesen pár óráig, hol egyből ugyanolyan lassú.
És nem jöttem rá mi okozza.Most a tunner driverét tegyem újra, talán megoldja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Napelem
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi