- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
A musor.tv megint változtatott, na nem a kinézeten, hanem a kódban, így megint rossz lett az INI fájl a WebGrabPlus-hoz. De kis idegeskedés után megcsináltam, hogy menjen rendesen. Mondjuk eltartott egy ideig, míg rájöttem, hogy azért nem talált egyik csatornán se műsorokat, mert benne maradt egy idézőjel a kódban...
Valaki használja amúgy a WebGrabPlus-ot a Musor.tv-vel rajtam kívül EPG-re?
Én Port.hu-val használom. A óraállítás óta elég megbízhatatlan lett. A fele csatornánál pontos, a másikfelénél meg 1 órás csúszás van. Elég bosszantó. Te nem tapasztaltál ilyet?
És hol van az a javított ini? Hátha kipróbálnám!?!? -
Bozek
nagyúr
A musor.tv megint változtatott, na nem a kinézeten, hanem a kódban, így megint rossz lett az INI fájl a WebGrabPlus-hoz. De kis idegeskedés után megcsináltam, hogy menjen rendesen. Mondjuk eltartott egy ideig, míg rájöttem, hogy azért nem talált egyik csatornán se műsorokat, mert benne maradt egy idézőjel a kódban...
Valaki használja amúgy a WebGrabPlus-ot a Musor.tv-vel rajtam kívül EPG-re?
-
Bozek
nagyúr
Gond nélkül működött, csak az 1 tuner kevés volt nekem. Én a TransEdit-tel (a DVBViewer telepítésekor ezt is fel lehet rakni) kerestetem meg a csatornákat, aztán utána abból mentek egy csatornalistát, amit beimportálok a DVBViewer-be. Azt még hozzá kell tennem, hogy a Tarr Kft.-nél vagyok, de ez ebből a szempontból lényegtelen, ott is QAM256 van és 6875-ös symbol rate.
-
Bal0924
senior tag
Ebbe a problémába én is belefutottam. Távolítsd el az illesztőprogramot, amikor kikapcsolod a gépet, amikor újra elindul, akkor felrakja magától és nem kell azzal szórakozni.
Azóta én már váltottam egy Hauppauge WinTV-dualHD-ra, mert így egy kábellel tudok két MUX-ot nézni.
Akkor ezek szerint neked működött a TD310-DVBViewer párosítás?
Gond nélkül ment azzal a módszerrel? -
Bozek
nagyúr
Két-három nappal azelőtt raktak fel egy ilyent a Vaterára, hogy elkezdtem újra keresgetni egy ilyen megoldást. Gyorsan le is csaptam rá, azóta is tökéletesen teszi a dolgát. Még DVB-T-nél használtam dupla tunert, de ott akkor még csak 3 MUX volt.

-
Maszi65
csendes tag
Ebbe a problémába én is belefutottam. Távolítsd el az illesztőprogramot, amikor kikapcsolod a gépet, amikor újra elindul, akkor felrakja magától és nem kell azzal szórakozni.
Azóta én már váltottam egy Hauppauge WinTV-dualHD-ra, mert így egy kábellel tudok két MUX-ot nézni.
Nem tűnik rossznak. Ráadásul a gyártó oldalán (a fenti linkeden) megrendelhető és ahogy néztem, még itt a legkedvezőbb az ára.
-
Bozek
nagyúr
TD310 DVBViewer
Nálam sem talált csatornákat. Végül kiderült, hogy nem a beállításokkal volt a problémám. Számítógép újraindítása után az illesztőprogramot újra telepítve jó lett. Amikor megint újra indítottam a gépet ismét nem jöttek be a csatornák. Illesztőprogram telepítés után működik, minden egyes restart vagy bekapcsolást követően. Még annyit hozzá tennék, egy A835-ös (AVerTV Volar Green HD) driver is fent van, de az eszköz nincs csatlakoztatva.
Eléggé bosszantó. Ha valaki tud erre megoldást annak nagyon örülnék.Ebbe a problémába én is belefutottam. Távolítsd el az illesztőprogramot, amikor kikapcsolod a gépet, amikor újra elindul, akkor felrakja magától és nem kell azzal szórakozni.
-
Maszi65
csendes tag
TD310 DVBViewer
Nálam sem talált csatornákat. Végül kiderült, hogy nem a beállításokkal volt a problémám. Számítógép újraindítása után az illesztőprogramot újra telepítve jó lett. Amikor megint újra indítottam a gépet ismét nem jöttek be a csatornák. Illesztőprogram telepítés után működik, minden egyes restart vagy bekapcsolást követően. Még annyit hozzá tennék, egy A835-ös (AVerTV Volar Green HD) driver is fent van, de az eszköz nincs csatlakoztatva.
Eléggé bosszantó. Ha valaki tud erre megoldást annak nagyon örülnék. -
jolti05
őstag
Hát igen, ebben az esetben nincs túl sok választásod: tedd oda és megoldódik minden bajod... : - (
Mindenesetre köszönöm! -
wassermann
addikt
-
jolti05
őstag
Asszem félreértettem: azt hittem, ez csak egy konfig fálj, ami megmutatja a kérdéses mappa helyét, de nem maga a mappa... ha tényleg így van nincs túl sok választásod : - (
-
wassermann
addikt
A NAS-nak azon merevlemezén, amit megadok célnak (ugye újra és újra
), kvázi konstans 500GB szabad hely áll rendelkezésre. Bár lehet félreértem, mire írtad, hogy a mérete minimális.
Ami állandóan aktív, az 2db SSD, de nem szívesen használom őket ilyen célra.Azt mindenképp köszönöm, hogy ezt megírtad.
Szerinted tegyek le arról, hogy HDD-re írom a gigákat bizonyos rendszerességgel, hadd irkálja az SSD-t?Asszem félreértettem: azt hittem, ez csak egy konfig fálj, ami megmutatja a kérdéses mappa helyét, de nem maga a mappa... ha tényleg így van nincs túl sok választásod : - (
-
jolti05
őstag
Csak ötlet: muszáj annak a NAS-on lennie? Gondolom, a mérete minimális, így elférhet olyan helyen is, ami mindig rendelkezésre áll.
A NAS-nak azon merevlemezén, amit megadok célnak (ugye újra és újra
), kvázi konstans 500GB szabad hely áll rendelkezésre. Bár lehet félreértem, mire írtad, hogy a mérete minimális.
Ami állandóan aktív, az 2db SSD, de nem szívesen használom őket ilyen célra.Azt mindenképp köszönöm, hogy ezt megírtad.
Szerinted tegyek le arról, hogy HDD-re írom a gigákat bizonyos rendszerességgel, hadd irkálja az SSD-t? -
wassermann
addikt
Sziasztok!
A következő probléma kapcsán szeretnék segítséget kérni:
Akárhányszor úgy indítom el a DVBViewert, hogy a nasom merevlemezei éppen alszanak, a kedves program átírja az Időcsúsztatás / Felvételek mappája általam kézzel megadott (a nasra mutató) helyét.
Van arra valami mód, hogy ezt megakadályozzam?
Csak ötlet: muszáj annak a NAS-on lennie? Gondolom, a mérete minimális, így elférhet olyan helyen is, ami mindig rendelkezésre áll.
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
A következő probléma kapcsán szeretnék segítséget kérni:
Akárhányszor úgy indítom el a DVBViewert, hogy a nasom merevlemezei éppen alszanak, a kedves program átírja az Időcsúsztatás / Felvételek mappája általam kézzel megadott (a nasra mutató) helyét.
Van arra valami mód, hogy ezt megakadályozzam?
-
Bozek
nagyúr
-
kungzi
veterán
Hogy a rákban tudom frissíteni a progit? A hivatalos oldalon van valami letöltési lehetőség? A progin belül nincs frissítési lehetőség

-
Bozek
nagyúr
Hát, az se tökéletes, visszatérek a port.hu-ra. Az m.musor.tv-nél a második nap nem jelenik meg több csatornánál rendesen, a tv.animare.hu-nál meg az éjfélkor kezdődő műsorok maradnak le a listából. Próbáltam javítani az INI fájlokat, de semmi haszna. Igaz, annyira nem is mélyedtem bele.
-
unravel
őstag
Esetleg megnézhetnéd a tv.animare.hu-t is, én most azt tesztelem. Az legalább nem változik olyan sűrűn, mint a Port.hu és van olyan gyors, mint a musor.tv.
Más: Amúgy most néztem a WebGrab leírásában, hogy lehet egy csatornához több helyről is letölteni adatokat. Legalább normálisan meg tudom csinálni az EPG-t a Minimax, C8 pároshoz is.
teszteld. ha valami gáz van, írj a webgrabplus fórumára. pillanatok alatt kijavítják.
-
Bozek
nagyúr
Esetleg megnézhetnéd a tv.animare.hu-t is, én most azt tesztelem. Az legalább nem változik olyan sűrűn, mint a Port.hu és van olyan gyors, mint a musor.tv.
Más: Amúgy most néztem a WebGrab leírásában, hogy lehet egy csatornához több helyről is letölteni adatokat. Legalább normálisan meg tudom csinálni az EPG-t a Minimax, C8 pároshoz is.
-
unravel
őstag
1. Nem igaz, hogy nem elérhető pár csatorna, mivel csak annyit kell tenni, hogy át kell írni a megfelelő sort. Attól, mert a letölthető listában nincs benn valami, még elérhető. Tegnap például beállítottam az RTL Gold-ot is EPG letöltésre a musor.tv-ről.
Például itt van a megfelelő sor a TV2-höz, a VIASAT3-hoz és az RTL Gold-hoz:
<channel update="i" site="m.musor.tv" site_id="TV2" xmltv_id="TV2 (HD)">TV2 (HD)</channel>
<channel update="i" site="m.musor.tv" site_id="VIASAT3" xmltv_id="Viasat 3">Viasat 3</channel>
<channel update="i" site="m.musor.tv" site_id="RTL_GOLD" xmltv_id="RTL Gold">RTL Gold</channel>Mondjuk a Duna TV linkje a következő: http://musor.tv/mai/tvmusor/DUNA. Ebből lesz a site_id a DUNA, az xmltv_id meg az, amit csak akarsz. Az már csupán a párosításnál szükséges.
2. Miért lenne teljesen OFF? Az Xepg teljes mértékben DVBViewer-hez lett kitalálva, az meg, hogy honnan szedi le az adatokat, szintén a programhoz tartozik. De ha tudsz jobb topikot neki, akkor hallgatlak...
Tudom hogy mit kell írni az ini fájlba. A műsor.tv dobál le. Nem akartam szenvedni vele. Ezért váltottam a lassú port.hu ra.
Nincs ötletem. Talán külön topik hülyeség lenne.
-
Gróf...
aktív tag
Abszolút ON!
-
Bozek
nagyúr
1. Nem igaz, hogy nem elérhető pár csatorna, mivel csak annyit kell tenni, hogy át kell írni a megfelelő sort. Attól, mert a letölthető listában nincs benn valami, még elérhető. Tegnap például beállítottam az RTL Gold-ot is EPG letöltésre a musor.tv-ről.
Például itt van a megfelelő sor a TV2-höz, a VIASAT3-hoz és az RTL Gold-hoz:
<channel update="i" site="m.musor.tv" site_id="TV2" xmltv_id="TV2 (HD)">TV2 (HD)</channel>
<channel update="i" site="m.musor.tv" site_id="VIASAT3" xmltv_id="Viasat 3">Viasat 3</channel>
<channel update="i" site="m.musor.tv" site_id="RTL_GOLD" xmltv_id="RTL Gold">RTL Gold</channel>Mondjuk a Duna TV linkje a következő: http://musor.tv/mai/tvmusor/DUNA. Ebből lesz a site_id a DUNA, az xmltv_id meg az, amit csak akarsz. Az már csupán a párosításnál szükséges.
2. Miért lenne teljesen OFF? Az Xepg teljes mértékben DVBViewer-hez lett kitalálva, az meg, hogy honnan szedi le az adatokat, szintén a programhoz tartozik. De ha tudsz jobb topikot neki, akkor hallgatlak...
-
unravel
őstag
A musor.tv-s EPG-nél nálad nem jön elő az a hiba, hogy ha több napot lekérsz, akkor bizonyos csatornákon másnap már folyamatosan csak a reggeli (valahol 5 és 6 óra között) műsort mutatja? Ott van az EPG-ben az aktuális is, ha továbbmegyek, de ez így valahogy nem jó... Naponta nincs kedvem frissítgetni...
A port.hu-nál nem volt ilyen problémám, de az meg lassú. Esetleg valami beállítást nézhettem el?
Azóta már lett új ini fájl....amivel néhány csatorna (Duna, rtlklub, TV2, viasat3 stb) nem elérhető. Nem tudom van e rá megoldás, én meguntam a műsor.tv -t és a port.hu t használom.
A webgrabplus hivatalos fórumán tudtok segítséget kérni.
Igazából ez a téma itt teljesen OFF.
-
Bozek
nagyúr
A musor.tv-s EPG-nél nálad nem jön elő az a hiba, hogy ha több napot lekérsz, akkor bizonyos csatornákon másnap már folyamatosan csak a reggeli (valahol 5 és 6 óra között) műsort mutatja? Ott van az EPG-ben az aktuális is, ha továbbmegyek, de ez így valahogy nem jó... Naponta nincs kedvem frissítgetni...
A port.hu-nál nem volt ilyen problémám, de az meg lassú. Esetleg valami beállítást nézhettem el?
-
Gróf...
aktív tag
Elindult. Bár nem értem, hogy ha hetente lekérdezem, a digi is kb hetente új ip-t oszt, akkor mi alapján tilt le, de mindegy. Ha csak ennyit kell tennem a boldogságért, akkor legyen.
-
unravel
őstag
-
Gróf...
aktív tag
-
unravel
őstag
-
Gróf...
aktív tag
Megint nem megy a műsortv. "No robot data found"
-
Gróf...
aktív tag
Eddig nekem ott nem volt választási lehetőségem az első rubrikában. Csak a másodikban egy ip cím.
De úgy néz ki közben megoldottam, azzal, hogy telepítettem a Recording Service 1.33.2.0 Bétát. Így most megjelent az elsőben a DVBViewer Media Server (Desktop... ) A tesztgombra kattintva meg kiírja a Rec. Serv.-t.
Természetesen a felvétellel sincs gond immár! -
unravel
őstag
Némi oktatásra lenne szükségem, időzített felvétellel kapcsolatban.
Eddig, ha valamit fel akartam venni a jövőben, akkor kikerestem az epg-ben, zöld gomb, piros gomb. kész!
De most, azt a reakciót kapom, hogy.: "Gond van a felvételi szolgáltatás elérésével" Hogy ez a V6... hozadéka, vagy az alkotói frissítésé, (W10) azt nem tudom.
Műkedvelő vagyok. Lehet, hogy csak valami banális hiba...Valaki homályosítson fel!
A DVBViewer eléri a Media Servert?
Options -> DVBViewer Media Server -> Test Connection
-
Gróf...
aktív tag
Némi oktatásra lenne szükségem, időzített felvétellel kapcsolatban.
Eddig, ha valamit fel akartam venni a jövőben, akkor kikerestem az epg-ben, zöld gomb, piros gomb. kész!
De most, azt a reakciót kapom, hogy.: "Gond van a felvételi szolgáltatás elérésével" Hogy ez a V6... hozadéka, vagy az alkotói frissítésé, (W10) azt nem tudom.
Műkedvelő vagyok. Lehet, hogy csak valami banális hiba...Valaki homályosítson fel!
-
unravel
őstag
-
Gróf...
aktív tag
-
unravel
őstag
-
Gróf...
aktív tag
Nem szerkeszthető:
A DIGI-sek ne tegyék fel! Kivették azt az opciót, hogy fogadjon-e epg adatokat a szolgáltatótól. FOGAD, ha akarjuk, ha nem. Akinek van baja a digis epg-vel, az tudni fogja, hogy miről beszélek!Áttették egy másik menüpontba: DVBViewer Media Server / Az EPG letöltése a szolgáltatótól.
De akkor is a frászt hozták rám! -
Gróf...
aktív tag
A DIGI-sek ne tegyék fel! Kivették azt az opciót, hogy fogadjon-e epg adatokat a szolgáltatótól. FOGAD, ha akarjuk, ha nem. Akinek van baja a digis epg-vel, az tudni fogja, hogy miről beszélek!
-
Gróf...
aktív tag
Igaz, hogy két hete, de van 6.0 (6.0.1.0)...
-
unravel
őstag
Jelenleg melyik siteot használjátok a webgrab+hoz?
-
Pityu89
senior tag
Ha Transponder listára gondolsz, ami alapján scannelni tudsz, akkor használd ezt (Scan range):
[SATTYPE]
1=4000
2=DIGI_20170215_Budapest
[DVB]
0=21
1=114500,5,6000
2=121500,5,6000
3=128500,5,6000
4=135500,5,6000
5=354000,5,6900
6=362000,5,6900
7=370000,5,6900
8=378000,5,6900
9=386000,5,6900
10=394000,5,6900
11=402000,5,6900
12=410000,5,6900
13=722000,5,6900
14=730000,5,6900
15=738000,5,6900
16=746000,5,6900
17=754000,5,6900
18=762000,5,6900
19=770000,5,6900
20=778000,5,6900
21=786000,5,6900Köszönöm. Működik :-)
-
Atter
csendes tag
Ha Transponder listára gondolsz, ami alapján scannelni tudsz, akkor használd ezt (Scan range):
[SATTYPE]
1=4000
2=DIGI_20170215_Budapest
[DVB]
0=21
1=114500,5,6000
2=121500,5,6000
3=128500,5,6000
4=135500,5,6000
5=354000,5,6900
6=362000,5,6900
7=370000,5,6900
8=378000,5,6900
9=386000,5,6900
10=394000,5,6900
11=402000,5,6900
12=410000,5,6900
13=722000,5,6900
14=730000,5,6900
15=738000,5,6900
16=746000,5,6900
17=754000,5,6900
18=762000,5,6900
19=770000,5,6900
20=778000,5,6900
21=786000,5,6900 -
PeterPH
senior tag
-
unravel
őstag
Nincs valakinek egy régi recording service telepítőfáljja?
a program files\dvbviewer\setup mappában? -
bumi
tag
-
unravel
őstag
-
Pityu89
senior tag
Hali!
Diginél jelentek meg új csatornák. Hogy tudom ezeket gyorsan listába rakni?
-
bzoley
veterán
-
bumi
tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy logó csomagot, a régiek már nem elérhetőek.

Köszi.Üdv.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok
A TransEdit_4_1_0 futtatom és megy az analizálás.
több mint 30perce megy a minden 0. Kimegyek 2-3percre és amint visszajövök 1-13közötti számokat látok.
Ez most mit is jelent? Nálam vagy a diginél nem stimmel valami?#249
Köszi. -
unravel
őstag
-
Bal0924
senior tag
Hogyan működik a kép a képben, hogy tudom beállítani, hogy melyik csatorna legyen a képben?
-
Bal0924
senior tag
A különböző "errors:5", miket takarnak?
-
Bal0924
senior tag
-
Pityu89
senior tag
A probléma? Időnként ugrik a gép. (kép, hang, játék.) 1 órán belül többször is.
Torrent nélkül. Ritkábban, igen.
Igen.
Neked nem billentyűzetként ismeri fel?Már minden létező dologgal próbálkoztam. (99%-ban biztos vagyok)
Csak akkor szűnik meg teljesen, ha letiltom a hálózatot/kihúzom az UTP kábeltKodival használom, ott nincs ilyen baj. Csak a hang torzít néha, de azt a dvbviewer is elismerte hibának.
Lan kártya driver frissítés működhet esetleg. Ha a Windows gyáriával megy.
-
Bal0924
senior tag
A probléma? Időnként ugrik a gép. (kép, hang, játék.) 1 órán belül többször is.
Torrent nélkül. Ritkábban, igen.
Igen.
Neked nem billentyűzetként ismeri fel?Már minden létező dologgal próbálkoztam. (99%-ban biztos vagyok)
Csak akkor szűnik meg teljesen, ha letiltom a hálózatot/kihúzom az UTP kábelt -
Pityu89
senior tag
-
unravel
őstag
-
Bal0924
senior tag
-
unravel
őstag
-
Bal0924
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok
Mára már teljesen belefáradtam a win10 hülyeségébe! Amióta kijött és használom csak szívok vele!
Lenne 1 kérdésem.
Kinek van vinfos 10-je, egy ilyen TV tunerje, a DVBViewer programot használja hozzá. És megy mellette torrent (µTorrent).
(állítólag semmi köze hozzá, de i5-ös proci)És semmi gondja vele?
Nekem nincs vele baj. Kodival (dvbviewer a pvr szolgáltató).A NAS tolja a torrentet. Csak valami usb kártyaolvasó kéne, hogy a digifilmet ne a tévén nézzem, hanem az is Kodiból menjen.
-
bzoley
veterán
Sziasztok
Mára már teljesen belefáradtam a win10 hülyeségébe! Amióta kijött és használom csak szívok vele!
Lenne 1 kérdésem.
Kinek van vinfos 10-je, egy ilyen TV tunerje, a DVBViewer programot használja hozzá. És megy mellette torrent (µTorrent).
"vinfos 10-je" rajtad kívül senkinek nincs.
Nálam Win10-en gond nélkül működik. Torrent nincs. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Lenne 1 kérdésem.
-
törölt tag
-
Poplacsek
senior tag
Üdv. Mindenkinek!
Tudna valaki segíteni abban, hogy az alább linkelt képen melyik skin lehet a DVB Viewer-ben beállítva?
Ezt a képet itt a fórumon találtam, több is van, a hsz. időpontja: 2013-11-05 10:31:08.A kép:
Hiába kértem Gugli barátot, nem tudott segíteni, bár hasonlót találtam, de az valami Dreamboxos Set Top Box dolog volt.
A hsz. Kernel bejegyzése volt, akinek ugyan írtam Pü.-t is, amit nem kellett volna, mert nem olvastam el a problémáját, de írtam neki e-mailt is, arra sem reagált. Ha Ő nem hajlandó segíteni, akkor valaki más tudna?
Persze lehet, hogy a skint Ő ollózta össze magának, akkor viszont így jártam...A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!
Itt a megoldás, műxik!

-
Poplacsek
senior tag
Üdv. Mindenkinek!
Tudna valaki segíteni abban, hogy az alább linkelt képen melyik skin lehet a DVB Viewer-ben beállítva?
Ezt a képet itt a fórumon találtam, több is van, a hsz. időpontja: 2013-11-05 10:31:08.A kép:
Hiába kértem Gugli barátot, nem tudott segíteni, bár hasonlót találtam, de az valami Dreamboxos Set Top Box dolog volt.
A hsz. Kernel bejegyzése volt, akinek ugyan írtam Pü.-t is, amit nem kellett volna, mert nem olvastam el a problémáját, de írtam neki e-mailt is, arra sem reagált. Ha Ő nem hajlandó segíteni, akkor valaki más tudna?
Persze lehet, hogy a skint Ő ollózta össze magának, akkor viszont így jártam...A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!
Ez tetszik, engem is érdekelne!

-
törölt tag
Üdv. Mindenkinek!
-
Gróf...
aktív tag
-
bzoley
veterán
Agyvérzést kapok a webgrabtól!
Megpróbálom értelmesen leírni a problémát, hátha valaki ráismer és segít.
Maga a jelenség azóta létezik, amióta utoljára valami gond volt a műsortv-vel és kaptunk új ini fájlt.
Tehát:
Minden alkotóelemet leszedtem a gépről ma. Újraraktam mindent!
Letöltöttem délben a műsortv-ről az epg adatokat. Eddig minden tiszta.
De:
A dvbviewer EPG ablakban azt látom, hogy ma kb 18 óráig van műsorfüzetem, aztán egy nagy üresség éjfélig
Nullaórától addig a napszakig, (tehát, ha ma délben töltöttem le az adatokat, akkor holnap délig) megint van műsor, aztán addig amíg ma volt, Tehát kb12-től 18 óráig megint nincs műsor. Aztán már minden rendben. LENNE, DE!; ettől az időponttól, az-az holnap délután hattól kezdve egy napot késik az epg!Ha lefuttatom egymás után kétszer, akkor már cserélgeti a programokat. Minden csatornánál! Látom a dos ablakban.
Képtelen vagyok agyilag felfogni, hogy mi történik!
Ha valaki szeretné nézegetni akkor szívesen elküldöm levélben a fájlokat amiket kreált-am (giude.xml, config.xml
Nálam is csinált hülyeségeket. Próbáld a musor.tv mobilos változatát, egyelőre jónak tűnik. Vagy a port.hu-t.
-
Gróf...
aktív tag
Agyvérzést kapok a webgrabtól!
Megpróbálom értelmesen leírni a problémát, hátha valaki ráismer és segít.
Maga a jelenség azóta létezik, amióta utoljára valami gond volt a műsortv-vel és kaptunk új ini fájlt.
Tehát:
Minden alkotóelemet leszedtem a gépről ma. Újraraktam mindent!
Letöltöttem délben a műsortv-ről az epg adatokat. Eddig minden tiszta.
De:
A dvbviewer EPG ablakban azt látom, hogy ma kb 18 óráig van műsorfüzetem, aztán egy nagy üresség éjfélig
Nullaórától addig a napszakig, (tehát, ha ma délben töltöttem le az adatokat, akkor holnap délig) megint van műsor, aztán addig amíg ma volt, Tehát kb12-től 18 óráig megint nincs műsor. Aztán már minden rendben. LENNE, DE!; ettől az időponttól, az-az holnap délután hattól kezdve egy napot késik az epg!Ha lefuttatom egymás után kétszer, akkor már cserélgeti a programokat. Minden csatornánál! Látom a dos ablakban.
Képtelen vagyok agyilag felfogni, hogy mi történik!
Ha valaki szeretné nézegetni akkor szívesen elküldöm levélben a fájlokat amiket kreált-am (giude.xml, config.xml
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Kodival használom a DVBViewert. De van digifilm előfizetésem is. Milyen usb eszközt tudnék vásárolni, hogy be tudjam dugni a kártyát a tévéből? (digi szolgáltató)
-
Gróf...
aktív tag
Valami megint nem stimmel a Webgrabbal. Először azt hittem, csak a műsor.tv hülyült meg, de a port.hu-val is ugyanazt produkálja:
Letölti az epg tartalmat, aminek semmi köze a valósághoz. Olyat is tapasztaltam, hogy egy napot késett. Ha pár óra múlva újra elindítom, akkor egy csomó műsort megváltoztat, lecserél. Ezt a végtelenségig tudja játszani!
Helyesbítek: Pontosan a tegnapi műsort látom!
Ez hogy lehet? -
kungzi
veterán
üdv
az paypal-os fizetéstől számítva kb mikor kaphatom meg a kódot?
-
Gróf...
aktív tag
-
unravel
őstag
-
Gróf...
aktív tag
Akkor nem csesztetem tovább.
Már írtam egy port.hu-s configot. Ha döcögősen is, de legalább működik. -
unravel
őstag
Történt valami mostanában a Műsor tv-vel? Alig tölt le valamit a webgrab (leginkább semmit!)
Nem voltam itthon négy napig, tegnap délutánra kifogyott az epg tartalom, gondoltam: Sebaj! Letöltjük, holnapra (mára) lesz újfent!
Elindítottam, de furán viselkedik. A dos ablakban eddig azt láttam:
(bla-bla-bla csatorna név egyebek)
iiiiiiiiiiiii.......................................nnn (tetszőleges hosszban)Most csak:
iiiiiiiiiiiiii (se pontok. néha egy-egy kósza "n"
A DViewer-ben epg sehol. Úgy kell összevadászni egy-egy bejegyzést.
Próbáltam állítgatni a update módot, és a napok számát is, de nem hozott eredménytJahh! És az xmltv ezt írja: items processed: Count (eddig itt egy ötjegyű szám volt)
A Guide.xml is csak 22 KB (az ezerszerese szokott lenni!)nálam is.
de nekem október 6ig van még epg. remélem addig kijavítja valaki. -
Gróf...
aktív tag
Történt valami mostanában a Műsor tv-vel? Alig tölt le valamit a webgrab (leginkább semmit!)
Nem voltam itthon négy napig, tegnap délutánra kifogyott az epg tartalom, gondoltam: Sebaj! Letöltjük, holnapra (mára) lesz újfent!
Elindítottam, de furán viselkedik. A dos ablakban eddig azt láttam:
(bla-bla-bla csatorna név egyebek)
iiiiiiiiiiiii.......................................nnn (tetszőleges hosszban)Most csak:
iiiiiiiiiiiiii (se pontok. néha egy-egy kósza "n"
A DViewer-ben epg sehol. Úgy kell összevadászni egy-egy bejegyzést.
Próbáltam állítgatni a update módot, és a napok számát is, de nem hozott eredménytJahh! És az xmltv ezt írja: items processed: Count (eddig itt egy ötjegyű szám volt)
A Guide.xml is csak 22 KB (az ezerszerese szokott lenni!) -
bzoley
veterán
-
kungzi
veterán
valaki tudna egy linket adni, ahol megvehető a dvbviewer?
-
bzoley
veterán
-
Gróf...
aktív tag
És akkor már legyen ez is:
<channel update="i" site="musor.tv" site_id="MOZI_PLUSZ" xmltv_id="Mozi+">Mozi+</channel>Megkedveltem ezt a webgrab-ot!
-
bzoley
veterán
Esetleg, ha igény lenne rá:
<channel update="i" site="musor.tv" site_id="M5" xmltv_id="M5 (HD)">M5 (HD)</channel> -
unravel
őstag
Rendesen megizzasztott, de úgy néz ki működik.
Először azt hittem, hogy az Xepg nem tette be a helyére, vagy valami kompatibilitási hiba van. Neki is futottam 4-5-ször, mire rájöttem, hogy ez a tetű nem töltötte le az aktuális programokat, csak pár órával későbbről indul a műsorfüzet.
Már a finomhangolásnál tartok: Csatornák törlés-beillesztése.Amikor a te comfigodat másoltam be, akkor a port.hu-s csatornáknál (Rögtön az elején) behisztizett és le is állt a vebgrab. Van erre valami magyarázat?
Azért lenne érdekes, mert vannak olyan csatornák amik a műsor-tv-n nincsenek meg, én meg szeretem, ha teljes a lista. (Idegennyelvű adók, stb)Amikor a te comfigodat másoltam be, akkor a port.hu-s csatornáknál (Rögtön az elején) behisztizett és le is állt a vebgrab. Van erre valami magyarázat?
Esetleg ha tudnád hogy mi a hibaüzenet....(#214) bzoley: az se hátrány ha nagyon hamar végez. nekem fontos hogy részletes leírás legyen egy műsorról, egy sorozat aktuális részéről. bár alig van kedvenc műsorom.
-
bzoley
veterán
Korábban csekkoltam, mióta az xmltv makacskodik, a czo's forrást használom, bár ő is szigorított. Xepg-be csatornánként raktam be a grabbert, pár másodperc a frissítés. Nem a legpontosabb, mert a több részes sorozatokat egynek mutatja, de most lusta vagyok foglalkozni vele

-
Gróf...
aktív tag
Rendesen megizzasztott, de úgy néz ki működik.
Először azt hittem, hogy az Xepg nem tette be a helyére, vagy valami kompatibilitási hiba van. Neki is futottam 4-5-ször, mire rájöttem, hogy ez a tetű nem töltötte le az aktuális programokat, csak pár órával későbbről indul a műsorfüzet.
Már a finomhangolásnál tartok: Csatornák törlés-beillesztése.Amikor a te comfigodat másoltam be, akkor a port.hu-s csatornáknál (Rögtön az elején) behisztizett és le is állt a vebgrab. Van erre valami magyarázat?
Azért lenne érdekes, mert vannak olyan csatornák amik a műsor-tv-n nincsenek meg, én meg szeretem, ha teljes a lista. (Idegennyelvű adók, stb) -
Gróf...
aktív tag
- letöltötted és feltelepítetted a Webgrab+ plus-t
- letöltötted a frissítést és lefuttattad- menj el a C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\ mappához
- töröld ki az összes xml és ini fájlt kivétel a WebGrab++.config.xml -t , ezt kell majd szerkeszteni- töltsd le a magyar ini fájlokat és a zip tartalmát rakd bele a C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\ mappába
- most kéne a config fájlt megszerkeszteni
<filename>C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\guide.xml</filename> = hogy hova , milyen néven mentse a műsorújságot
<timespan>13</timespan> = hogy hány napot grabbeljen...a tesztelés idejére érdemes nullán vagy 1-en hagyni
<update>i</update> = hogy az egészet töltse újra vagy csak a hiányzó műsorokat
<channels> ebben a részben pedig a csatornákat kell beírogatni a zipben mellékelt channels fájlokból ....a musor.tv használatát javaslom mert most az a leggyorsabb vagy az animare- segítségképp itt az én konfig fájlom: [link]
- ha minden oké akkor C:\Program Files (x86)\ServerCare\WebGrab+PlusV1.1.1\WebGrab+Plus.exe -vel indul a grabbelés
írj ha valami nem jó
Tündér vagy!

Erőt veszek magamon és nekiveselkedek. (maholnap) Ha valami nem ment, tudni fogsz róla.
Köszönöm!
-
unravel
őstag
Mondhatni a legelején.
XMLtv-t használok, ott írni kellett egy bat fájlt, kicsit módosítgatni a config-ot aztán már jöttek is az adatok.Ezt ha elindítom, nem is értem mi történik. (manapság kicsit nehezebb a felfogásom)
A Guiede.xml-t értem. Az lesz a végeredmény, de hogy mi kerül bele, és hogy honnan-hogyan? Az nem világos.
Pedig egyszer már volt fent nálam, mert megtaláltam a nyomait. Valószínűleg akkor sem jutottam vele messzire.- letöltötted és feltelepítetted a Webgrab+ plus-t
- letöltötted a frissítést és lefuttattad- menj el a C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\ mappához
- töröld ki az összes xml és ini fájlt kivétel a WebGrab++.config.xml -t , ezt kell majd szerkeszteni- töltsd le a magyar ini fájlokat és a zip tartalmát rakd bele a C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\ mappába
- most kéne a config fájlt megszerkeszteni
<filename>C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\guide.xml</filename> = hogy hova , milyen néven mentse a műsorújságot
<timespan>13</timespan> = hogy hány napot grabbeljen...a tesztelés idejére érdemes nullán vagy 1-en hagyni
<update>i</update> = hogy az egészet töltse újra vagy csak a hiányzó műsorokat
<channels> ebben a részben pedig a csatornákat kell beírogatni a zipben mellékelt channels fájlokból ....a musor.tv használatát javaslom mert most az a leggyorsabb vagy az animare- segítségképp itt az én konfig fájlom: [link]
- ha minden oké akkor C:\Program Files (x86)\ServerCare\WebGrab+PlusV1.1.1\WebGrab+Plus.exe -vel indul a grabbelés
írj ha valami nem jó
-
unravel
őstag
Mondhatni a legelején.
XMLtv-t használok, ott írni kellett egy bat fájlt, kicsit módosítgatni a config-ot aztán már jöttek is az adatok.Ezt ha elindítom, nem is értem mi történik. (manapság kicsit nehezebb a felfogásom)
A Guiede.xml-t értem. Az lesz a végeredmény, de hogy mi kerül bele, és hogy honnan-hogyan? Az nem világos.
Pedig egyszer már volt fent nálam, mert megtaláltam a nyomait. Valószínűleg akkor sem jutottam vele messzire.Semmi gond. Én sem értettem az elején. Nemsokára írok egy kis segítséget.
-
Gróf...
aktív tag
Mondhatni a legelején.
Pedig egyszer már volt fent nálam, mert megtaláltam a nyomait. Valószínűleg akkor sem jutottam vele messzire. -
unravel
őstag
-
Gróf...
aktív tag
-
Bal0924
senior tag
-
unravel
őstag
-
klaczi
aktív tag
-
Bal0924
senior tag
-
klaczi
aktív tag
Nekem is törölte először a programot a Norton, de megmondtam neki hogy biztonságos és azóta nem nyúl hozzá. (régebben még a dvbviewer.exe-jét is törölte, de ugyan úgy megmondtam neki hogy nem ellenség.)
(Neked milyen vírusirtód van?)A member-nél meg... nemtudom hol kéne lennie. De nem csak 5.6.2, de semmi féle letöltés lehetőséget nem találtam. (még az is lehet hogy más oldalon próbálkozom. Nem tudom mit kéne keresnem.
)MSE
Nekem is törölte. Végül "megerőszakoltam" tehát megvan, de még nem raktam fel.
Kell a jelszó amit vásárláskor kaptál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robotporszívók
- Formula-1
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre köszönöm!

)