- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Hogy valamit mindig muszáj elbarkácsolni ebben a kurva júerben!
Amikor aktív a kép a képben, az F6-al tudok váltani a két műsor között. Az F5-el csak a hangot váltom - váltottam. Eddig!!! Vagy a franc se tudja meddig, mert csak most vettem észre, de szerintem a 7310 hozadéka.
Annyiban nem katasztrofális a helyzet, hogy pár verzióval korábban elérték, hogy veszett gyorsan váltson a két műsor között. Így csak kis kellemetlenséggel jár. De azért az a ficsőrt én használtam és hiányzik. Különben biztos nem kábítanálak benneteket a picsogásommal. -
Gróf...
aktív tag
Új júer.
Nem olvastam végig. Nekem van benne egy nagy mumus. a 7.3.0.0. Elvette tőlem az elalvás időzítőt. Amit egy béta exe-vel orvosoltunk. Most picit félek, hogy ebből egy nagy ide-oda telepítgetés lesz, azzal az eredménnyel - állapottal, ahol most is vagyok. -
Gróf...
aktív tag
Igen. Arra célozgattam.
Mert az egyik mondatodban volt némi ellentét.
Azért kérdeztem, hogy te most KÁBELRŐL szeretnél tévét nézni, vagy ANTENNÁRÓL, mert nálam például nem ugyanaz a drájver van a kettőhöz és régebben (Nem tudom, hogy mostanában hogy van.) nem is volt szerencsés, ha MINDKÉT drájver fent volt!!!
Ha esetleg nálad is lenne ilyen, akkor esetleg "elfelejthetted" hogy mi a jó neked pés véletlenül az új gépedre a nem megfelelőt tetted fel. -
Gróf...
aktív tag
A gépen minden program szépen fut?
Szerintem legtöbbet én szívtam ezzel a programmal, de nem rémlik ilyesmi. Nálam jobbára video dekódolási problémák voltak, ami az AMD hibája volt. Hálistennek egy ideje normálisan működik. Mármint az eltérő LAV beállításokkal.
Azt mondod új gép.
Azt próbáltad, hogy szétszeded és újra összerakod?
VÉLETLENÜLén is pórul jártam az új géppel. Hátha neked is csak egy kontakt hibád van valahol.
Jut eszembe!
A kártya jól működik másik programmal? Mondjuk a sajátjával. -
Gróf...
aktív tag
Az még a feneség ezzel a LAV-al, hogy hiába alkalmazod és okézod le, a júert is újra kell indítani, mert csak akkor érvényesülnek a beállítások!
-
Gróf...
aktív tag
Húha.
LAV filtert tettél? És abban állítottál valamit?
Milyen VGA?
Nálam így megy jól egy AMD vga-val:
Azért hozom fel a LAV-t, mert én sokat szívtam vele. Ugyan, inkább képi hibák voltak, nem annyira a program akadozott.
olyat amit írsz nem is tapasztaltam.Feladatkezelőben a DVBViewer prioritása magas? Affinitás Minden szál? (Mondjuk ezeket automatikusan így állítja be a telepítéskor.)
Beállításokban DirectX-nél mindenhol LAV?
-
Gróf...
aktív tag
Akkor jól sejtettem. Az nekem kevés lesz.
És közben azt is elfelejtettem, hogy ezt a nyaggatót használom a Potplayerhez is, ahol szintén vannak extra gombok.
Mindegy is.
Jó lett volna, ha ezt az utat leegyszerűsítem. És még az is közrejátszik, hogy nem vagyok egy nagy telefonsimogató. Ha a világ nem kényszerítene bele, akkor most sem lenne "ostoba" telefonom. Nem akarom, hogy a kezemhez nőjön. -
Gróf...
aktív tag
Inkább mondom a nyűgömet.
Ilyet, vagy nagyon hasonlót használok. De nem örök életűek és itthon nem lehet kapni. Vagy, mint a linkben Aliról, vagy "még megbízhatóbb" távolkeleti forrásból vagy esetleg amazonról tudom beszerezni. Amazonon most hirtelen nem is találtam.
Eddig nem volt gondom a vásárlással, de akkor is számomra macerás.
Gondoltam kiváltom egy "ELNYŰHETETLEN" darabbal.
A gond csak az, hogy ennek a nyaggatónak, majdnem az összes gombját használom. Nekem nem tűnt ennyire sokoldalúnak az az alkalmazás. Tehát az első kérdés: Hány "gombja" van? Tudom-e programozni őket, vagy uram bocsá' létrehozni újakat? -
Gróf...
aktív tag
-
Gróf...
aktív tag
Látom ők sem találták még fel az "F" csatlakozót. Nagyon sokat bajlódtam az ilyen aljzattal, mert volt idő, amikor sokat mozgott a gép... Aztán inkább megoldottam én.
Egész jó az ára. (Ez dollárban is a duplája!)
Sosem volt vele semmi bajod? -
Gróf...
aktív tag
Konkrétan több DV ablakot szeretnél megnyitni?
Hol van ez leírva? (Lusta vagyok megkeresni)
Nálam kép a képben szokott működni egy kéttuneres kártyával. Olyanról nem is hallottam, hogy több példányban fusson...
Egy olyan leírást találtam, ami nagyon régi (2012) és már teljesen más a fájlszerkezet. -
Gróf...
aktív tag
Ha valakinek sikerül leírnia egyszerűbben...
Szóval. Bekeresed a csatornákat, azoknál megjelenik minden elérhető nyelv. Arra kattincs amikor a csatorna listát állítod össze amelyik számodra kívánatos. És akkor azt a nyelvet teszi be alapértelmezettnek. De ha már ezen túl vagy és nem így sikerült, akkor a csatornalistában jobb gomb a kívánt csatornára óhajtott nyelvére és valahol a felsorolásban lesz egy Default Audio Track... A többit már tudod. És az sem mindegy, hogy a kedvencek oldaléra melyiket húzod át... (mert ott meg csak az lesz!)
-
Gróf...
aktív tag
Legújabb hír...
Valami csóka küldött nekem egy 7.3.0.3-as verziójú bétát és azzal megy megint. -
Gróf...
aktív tag
Szlíptájmer ügy:
"Is it possible that Sleeptimer plugin 1.1 is not compatible with the new version 7.3.0.0?
You are right. I can reproduce the error. It happens due to a module that was removed in 7.3.0 because it was assumed to be useless.
If you want, you can have a test version where the Sleeptimer works again."
"Kivették, mert haszontalannak gondolták"???MÉNEMMENNEKELAJÚERFEJLESZTŐIISODAAHOVAGONDOLOM? -
Gróf...
aktív tag
Baromi klassz. Megölték az elalvás időzítőmet!
-
Gróf...
aktív tag
Új júer (7.3.0.0)
Bakker! Már majdnem egy hónapos. Mi van velem? Semmi? -
Gróf...
aktív tag
TERMÉSZETESEN megint én voltam a birka. Illetve csak jóhiszemű végfelhasználó. Merthogy 2024-ben az ember már számít arra, hogy ha nem is telepíti fel a szükséges összetevőket egy adott program, de legalábbis felhívja rá a figyelmet.
De nem tette.
És amikor már mindent rommá bogarásztam az oldalukon, akkor ráböktem a RENDSZER KÖVETELMÉNYEKRE. (de miért is tettem volna eddig?!?!?)
És ezt találtam benne:
System Requirement
Windows
Microsoft .NET
tested with:
.NET 7 - Windows 11 - 64-bit (success)
NEKEM vajon volt-e ilyenem? EGY FRÁSZT! És a nyolcas nem jó ám neki. Addig le sem szart, amíg a hetest nem telepítettem!
Elnézést a pánikkeltésért!
Most fut nulláról. Kíváncsi leszek mit szed le!
Majd referálok. -
Gróf...
aktív tag
Sejtem hol lehet a hiba!
Írta a grebber, hogy hamarosan lejár a támogatásom... Lehet, hogy akkor...
De nem, mert március 1.-én jár le, ami péntek. Nekem meg már hétfőre sincs.
Na mindegy. Biztos csak a szokásos szívatás.
Van valami oka, hogy nálam a 3.3-as verzió van fent?
Mert most megpróbáltam az 5.1-et és nem úgy viselkedik, mint a hármas. Konkrétan csak villan egyet amikor indítom és azon kívül nem is történik semmi.
Lehet, hogy a ...config.xml-em elavult? Merthogy az új, ha teljesen nullára gyalulom és újratelepítem, akkor tök üres. Íme:
<?xml version="1.0"?>
<settings>
<!-- for detailed info about the settings see http://webgrabplus.com/documentation/configuration/webgrabconfigxml
and http://webgrabplus.com/sites/default/files/downloads/Misc/Documented_Configuration_Files_0.zip -->
<!-- filename
The path (required) + filename where the epgguide xml file is /will be located. It must include drive and folder. Like C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\guide.xml
If the file already exist (from last run or from another xmltv source) it will read it and use what fits the requested output. In that case the file will be updated. If no such file exist it will be created.
Change the following to your own needs :
-->
<filename>C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\guide.xml</filename> EZT ÉN TETTEM ÁT A RÉGIBŐL. GONDOLTAM, EZ NEM OKOZHAT PROBLÉMÁT
<mode></mode>
<postprocess grab="y" run="n">rex</postprocess>
<user-agent>Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.130 Safari/537.36 Edg/79.0.309.71</user-agent>
<!-- for siteini's that need a decrypt_userkey-->
<decryptkey site="site-name">decrypt_userkey</decryptkey>
<!-- add the correct license id values in the next line -->
<license wg-username="BLABLABLA" registered-email="BLABLABLA" password="BLABLABLA">f</license> EZT ÍS ÉN TÖLTÖTTEM KI. NYILVÁN A MEGFELELŐ ADATOKKAL!
<logging>on</logging>
<retry time-out="5">4</retry>
<timespan>0</timespan>
<update>f</update>
<!--
Replace the next dummy channel entry with the channels you want.
You can look into the installed siteini.pack folder on your computer
For the latest version,
see http://webgrabplus.com/epg-channels for the available sites/channels
or https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/tree/master/siteini.packHa valakinek van egy 5.1-el működő gájd ikszemelje feltehetné valahova. Természetesen az intim részek törlésével!
-
Gróf...
aktív tag
Valami megint nem kerek.
Jövő hét kedd-szerdáig kellene műsorfüzetemnek lennie, de csak vasárnapig van.
Ha elindítom a grebbert azon is látszik, hogy új műsort nem tölt le, csak a meglévőket frissíti, ha kell. Tehát él az oldal, de mintha csak vasárnapig lenne rajta tartalom.
Megnéztem gyorsan a telefonon az oldalt. Ott meg csak 23.ig van! És valahol láttam is egy ilyen sort: 5 napos... Lehet, hogy ezentúl be kell érnünk ennyivel?!?!? -
Gróf...
aktív tag
Akkor lehet, hogy azt én töröltem volna valamikor kétségbeesésemben? A kérdés természetesen költői.
olt időszak, amikor küzdöttem ezzel a szarral és talán akkor irtottam le a gépről az írmagját is! Elnézést a pánikkeltésért.
Ugyan végigolvastam a változásjegyzéket, de nem vettem észre semmit a program viselkedésében. Tapasztaltatok valami jelentősebb befolyásoló tényezőt? -
Gróf...
aktív tag
A csatornalogókat mentsétek el mielőtt telepítitek, mert mindet törli!
-
Gróf...
aktív tag
És új média szerver is.
És ha nem bambulok el, akkor belefért volna egy üzenetbe is. De hát a demencia, ugye! -
Gróf...
aktív tag
-
Gróf...
aktív tag
Ez egy új hisztim. Nem emlékszem, hogy ennyire látszódtak volna a pixelek:
4K monitor (IPS) teljes képernyő 720x576-os tartalom.
Ugyanaz ablakban, tehát a méret egyezik.
Ez meg egy másik 4K-s monitor ami MVA
Ezt meg mondanom sem kell, hogy 1080i.A kérdés az, hogy eddig is ilyen volt, vagy én lettem megint öregebb és hisztisebb?
Szerintem engem szívat az AMD a csodálatosabbnál csodálatosabb meghajtóprogramjaival. -
Gróf...
aktív tag
Azt sem tudtam, hogy olyat is lehet vele csinálni. Ezek az értékek meg már kifejezetten hottentottán hangzanak számomra!
Én is rámentem a csatlakozókra. Kábel t is cseréltem. Majdhogy nem egyenesen beforrasztottam a tv kártyára. Majd egy F forrasztott aljzatot még ki akarok próbálni, hátha hoz pár százalékot.
Most 88 - 89%-ot mutat a júer. A transedit a képen 92%-ot... -
Gróf...
aktív tag
Jajj! Azt kifelejtettem, hogy NVME SSD-re rögzül. Nem az oprendszerére, hanem egy másikra! Nehogy valaki azzal jöjjön, hogy cseréljem le a vincseszrem!!!
-
Gróf...
aktív tag
Erre találjunk ki valamit, mert MEGÖL!!!
Merthogy nem mindig csinálja ezt!!!
Jobbára csak a Formula 1-et veszem fel. Ami azt jelenti, hogy péntek két szabadedzés, és egy stúdió műsor, szombaton egy szabad és egy időmérő, vasárnap a verseny, hétfő stúdió.
Jobbára az első, vagy az első kettő szabadedzést cseszi így el. De van hogy a versenyt. Soha nem az összeset! Teljesen kiszámíthatatlan!
olyan is van, hogy csak az első 10-15 perc ilyen.
Mind időzített felvétel. A Média szerver 3.2.4.0 béziket használom. -
Gróf...
aktív tag
Így, hogy telibe húztam egy frisset, már nincs benne huncutság. Minden oké. (Első ránézésre!)
-
Gróf...
aktív tag
Annyit módosítanék, hogy nálam sem cserélt le mindent, mert hétfőtől szerdáig lopott adat van minden csatornán. Most futtatok egy újat, úgy, hogy a meglévőt törlöm és majd kiderül...
Közben elgondolkodhattam, hogy vajon hányan használjuk ezt a módszert és konkrétan hányan húzhatjuk az adatokat arról az oldalról és amikor ez a szám megvan, akkor vajon megéri-e az oldal üzemeltetőinek ellenünk küzdenie??? Mert valahogy nálam sehogy sem jön ki, hogy igen!
-
Gróf...
aktív tag
Miután megírtam az előző hozzászólást VICCBŐL elindítottam és más lett a helyzet.
Az első csatorna lefutott végig, de ahogy mondtad MINDENT (is) lecserélt anélkül, hogy bármi változás lenne az időpontban, vagy bármi egyébben.
Most a második csatornánál tart, de kegyetlen lassú így...
Olybá tűnik, hogy jó lesz.
Lement a második csatorna is (M1. ez igazán fájdalmas volt, mert minden ötödik percben új műsor van) Először mindkettőnél korrigálta a már meglévő műsorokat, majd szó nélkül letöltötte az újakat.
Lehet, hogy várni kellett volna 4-5 napot és akkor csak 1-2 napnyit korrigált volna...
Na mindegy.
Azért még holnap megnézem, hogy mi a helyzet. -
Gróf...
aktív tag
Akkor visszakérdeznék: Van jövö hétfő (utáni 2023.11.27-28-29-etc...) letöltött műsorotok? Merthogy nálam az EPG-ben csak onnantól vannak... És ím!
De hogy a kérdésedre is válaszoljak. Igen, akkor (E-hó elején) átjavítottam és utána jó is volt. Most pedig, mielőtt ezt a grebbelést elindítottam manuálisan, kicseréltem arra az ini-re, amit a 824-ben linkeltél.
Tehát.: BIZTOS, HOGY NÁLATOK JÓ????
-
Gróf...
aktív tag
Ez a mai frissítéssel jött.
Pénteken még minden rendben volt.
Minden csatornán ez van. Kábé jövő hét hétfőtől. -
Gróf...
aktív tag
Már akartam is nyüszögni, hogy ha lenne rá mód, akkor hagyhatnánk a mobilos verziót, a fent vázolt hiányosságokért. Mert azt hittem, hogy ez amiatt van.
Én észrevettem, hogy hiányos, csak épp a forma 1-nél....
Legközelebb, ha ilyet találok, akkor inkább szólok.
Köszönjük a törődést!
Szerintem a királyi tévénél is fennállt. Vagy ez nem annak a jele?
c
epg correction :
CHANGED show corrected,
show with ---- start = 09/11/2023 19:25:00 stop = 09/11/2023 19:30:00 title = Időjárás-jelentés
Replaces ----- start = 09/11/2023 19:04:00 stop = 09/11/2023 19:26:00 title = Világhíradó
Replaces ----- start = 09/11/2023 19:26:00 stop = 09/11/2023 19:30:00 title = Időjárás-jelentés -
Gróf...
aktív tag
Valami nem klappol megint a Webgrabberrel, vagy a műsortévével.
Azt látom, hogy a grabber nem tölt le adatot, mert: [Nem szükséges] Ugyanakkor az EPG-ben csak szombatig van műsor, ami azt jelenti, hogy hétfőn sem töltött le semmit...
8 napra van beállítva és két naponta fut le a program. Tehát nekem minimum jövő hét keddig kellene, hogy műsorújságom legyen!!!
Ha belépek az oldalra, ott látom tovább is a műsorokat... egészen 11.06-igNálatok mi a helyzet?
-
Gróf...
aktív tag
Úgy látszik a trükk eddig élt. Nálam megint "lopott adat"-ozik!
-
Gróf...
aktív tag
-
Gróf...
aktív tag
Úgy néz ki megoldottam. Legalábbis működik. Csak azt nem tudom hogyan!
Az utolsó mozzanat az volt, hogy a média szerverben magasabb prioritást adtam a műveletnek.
Ha ez volt a megoldás, akkor öröm és boldogság. Ha nem, akkor az angyalok voltak. -
Gróf...
aktív tag
Szükségem lenne egy kis(?) segítségre.
ELMÉLETILEG minden jól van beállítva az automatizációmban, de mégsincs eredménye!
Ellenben ezt látom az Xepg logfájljában:
2023-02-06 00:01:00.486 Running: C:\Program Files (x86)\WebGrab+Plus\bin\WebGrab+Plus.exe
2023-02-06 00:01:06.616 Finished: C:\Program Files (x86)\WebGrab+Plus\bin\WebGrab+Plus.exe
Tehát elindul, de hat másodperc múlva, illetve azon belül le is áll a grebber! Ami ugye nem túl jó.
Ezt meg a webgrab logjában:
[ ] Job started at 06/02/2023 00:01:00
[ Debug ]
[ Debug ] Running on: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
[ Debug ] Environment: 4.0.30319.42000
[ Debug ]
[ Debug ] Loading timezone data
[ Debug ] Embedded timezones source: timezone.timezonesdata.txt
[ Debug ] Reading config file: C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\WebGrab++.config.xml
[ ] Job finished at 06/02/2023 00:01:00 done in 0s
[Critical]
[Error ] WG.Common.InvalidConfigException: [Error ] Doesn't exist
a következő helyen: . ..ctor(String )
[Critical]
a következő helyen: .―. (String[] )
[Critical] Config syntax exception:
[Critical] file: C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\WebGrab++.config.xml
[Critical] message:
[Error ] WG.Common.InvalidConfigException: [Error ] Doesn't exist
[Critical] For detailed info, see log file C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\WebGrab++.log.txt
[Critical] Execution stopped
Ezt tartalmazza maga logfájl, amire hivatkozik, hogy: "Ott nézzem meg a részletes információt!" Semmi többet! (Ez a log fájl ott van, a Guide.xml fájl mellett. Ami ugye a grebbelt epg adat, amit betesz az Xepg a DVBViewer-be) Elnézést, hogy ennyire szájbarágós vagyok, de szeretnék minden félreértést elkerülni!
Én ehhez már kicsi vagyok!
A kérdések:
Miért nem fut le rendesen a grebber? Gondolom ez a fő kérdés, mert először azt hittem, hogy csak az Xepg nem várja meg...
A csavar ott van a dologban, hogy ha megnyitom az Xepg-t és ott alul rányomok a Run Grabber(s) gombra, akkor egy párbeszédablak után, ("Sokáig is eltarthat! Biztos akarom?" - "BIZTOSSS!!!!") Simán megnyitja a webgrab-ot és szépen le is fut(na, de most is épp fut, ahogy gépelek.)
Tehát; Elméletileg működnie kellene! De nem!!! -
Gróf...
aktív tag
Csöppöt birka vagyok.
Szóval a "Ha működik" kezdetű mondat egy kérdés akart lenni és tényleg érdekelne, hogy ha automatizálom, és mondjuk jelen vagyok a gépnél amikor a folyamat lezajlik, akkor lesznek megjelenő alkalmazás ablakaim, vagy teljesen láthatatlanul a háttérben zajlik le az egész folyamat?
Tudom, hogy beütemezhetném akár azonnal-ra is és akkor kiderülne, de akkor hol marad a szociális élmény, hogy kommunikálunk, eszmét cserélünk és így tovább! -
Gróf...
aktív tag
Jónak tűnik. Jöhet meghint a péjpálos bénázás a webgrabbal.
Próbáltam automatizálni, de még nem tudom, hogy működik-e
Azt az utat választottam, hogy a média szerverben hoztam létre egy feladatot, ahogy az Xepg javasolta...
Ha működik látnom kell a folyamatból valamit, vagy teljesen a háttérben történik.
Amikor a médiaszerverben rányomtam a feladatra azt az üzenetet dobta fel, hogy a "webgrab elindítva." Ezen kívül más látványos dolog nem történt.
Az eredményt nyilván látni fogom! -
Gróf...
aktív tag
Görgetni ne felejtsünk!
-
Gróf...
aktív tag
Ugyan, per pillanat nincs sok jelentősége, de viccből rányomtam a webgrabra és azt látom, hogy visszavették a csatornák számát 100-ról 50-re.
Ha esetleg nem lenne elég bajunk...
Ez is csak egy csepp az az atomot a világnak pohárba! Ismerek olyan embert, akinél az a pohár már rég betelt. -
Gróf...
aktív tag
És ezzel is összeomlott.
Agyvérzést kapok! -
Gróf...
aktív tag
-
Gróf...
aktív tag
Valaki nyugtasson már meg, hogy én vagyok egyedül teljesen hülye és senki más nem küzd olyan problémával, mint én.
Volt mostanság pár VGA drájver frissítés és Win frissítés is. Így nem tudom, hogy ki a ludas.
A jelenség azzal kezdődött, hogy kép a képben esetén a másodlagos kép egyszer csak megállt. Ezen az segített, hogy a beállításokban át kellett tennem másik leképzőre. Ez a százmilliomodik verzió, mert mindegyikkel van valami gond.
Alapvetően EVR volt beállítva, (mindkettő) de azzal meg akadt a kép és vagy ha fent volt az EPG sáv, az meg másfajta anomáliákat okozott: Szétszóródott betűk villódzások stb.
Szóval, csak nálam van ez?
Ja igen. És olyan is volt, hogy konkrétan összeomlott a júer!
A VGA envídia. Legfrissebb drájver. -
Gróf...
aktív tag
Jó nagy lett itt a csend. Ami jót is jelenthetne, de most nem az.
Semmi előrelépés EPG ügyben?
Azt látom, hogy maga júer nem fejlődött. Még mindig ugyanaz a verziója. A szám is és ami mögötte van. Valamelyik nap újratöltöttem, mert valami zavar keletkezett és azt hittem a "nem hivatalos" miatt van... És még mindig ugyanazt a verziót tölti le... -
Gróf...
aktív tag
Nem kompatibilis egy USB-s eszköz?
De nem is ezért jöttem...:
Lassan már kár bíbelődni az EPG-vel, mert annyira szánalmas műsorok vannak, hogy egyszerűen nincs is olyan, amit ne látott volna az ember tizenkétszer!
Emellett megszűnnek azok a csatornák, vagy épp csak kikerülnek a szolgáltató repertoárjából, amit még úgy ahogy lehetett nézni. Helyette a híg fos szivárog mindenhova.
Kálámbó meg minden órában megy valamilyen csatornán, ahhoz nem kell EPG! -
Gróf...
aktív tag
Na vájjá!
Eddig én is eljutottam akadálytalanul, aztán belekattintottam a tv műsorba. Akkor kezdett hisztizni. Eddig az oldalig a mostani blokkolóm miatt sem hisztizik.
De régen úgy rémlik drasztikusabb eljárásokat foganatosított. Csak úgy mint a Totalcar. (Ott is inkább mással foglalkoztak volna. Most nem itt tartanának.) -
-
Gróf...
aktív tag
És tényleg! Bár ez a verzió "hivatalosan nem létezik" : [link]
De nekem ezzel a verzióval is pont ugyan olyan buta az EPG.
-
Gróf...
aktív tag
Csak a beszélgetés kedvéért visszatérve a szoftverfejlesztő utálatra.
Ez a verzió (7.2.2.0) június 2.-án került kiadásra. Valószínűleg azóta van tudomásuk erről az aprócska kis hibáról június 29.-én már volt rá megoldás, (Amit linkeltél) bár még tesztelés alatt volt. Azóta is majdnem eltelt két hónap. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ennyi idő alatt nem lehetett volna odalökni mondjuk egy 7.2.2.1-et csak úgy gyors tapaszként, vagy csak próbából.
Szívem szerint már írtam volna én is az adott fejlesztőnek, hogy ugyan küldje már el nekem is... Had "tesztelem", de úgy voltam vele, hogy: "Á, minek? Hisz, úgyis mindjárt kijön!" Na ezt játszom egy hónapja. "Na de, most már biztos...." És szépen lassan eltelik még egy, majd valószínűleg még egy hónap.
És mindezt úgy írom, hogy várok egy játék BÉTÁJÁRA is aminek megközelítőleg július elején kellett volna megjelennie, hisz a publikus megjelenést ígérték augusztus végére!
Lehet, hogy nincs rálátásom a fejlesztői tevékenységre, de számolni még tudok (Úgy ahogy)
Ja igen. És olyan férc (Nem ez a szó illik ide!) munkát végeznek, hogy nem győzik a modderek és jómagam kijavítani. Élhetőre, használhatóra reszelni.
Ezek után nekem jó véleménnyel kellene lennem róluk? Mert nincs az a tolerancia szint, amibe ezek a dolgok, amik engem érintenek beleférnének.
És akkor még ott van a világ összes baromsága ami mostanában ömlik a nyakunkba és az én idegeim szép lassan kezdik felmondani a szolgálatot. Lásd: Arecibo
Elnézést, hogy picsogás lett a vége. Ki is törölhetném, de akkor mivel büntetnélek benneteket?!?!? -
Gróf...
aktív tag
Oszt közben el is telt egy hónap (Majdnem!)
Vajon miért vannak olyan sokan rossz véleménnyel a szoftverfejlesztőkről? -
Gróf...
aktív tag
Mármint úgy érted, hogy eddig hiba volt, mert eddig nem tudtunk a múltban kalandozni. Most viszont igen.
Ez engem nem zavart, mert csak szökő évenként akartam a múltban vájkálni...
Most viszont zavar, hogy meghibban a folyamatcsík!
Ez két egymás utáni kép:
(A zöldet kell nézni!)
Inkább ezt nevezném hibának
-
Gróf...
aktív tag
Van egy jelenség, amivel együtt lehet élni, de megszokást igényel és valószínűleg a legfrissebb (vagy az azelőtti) verzióval érkezett.
EPG sáv, ami enterre megjelenik.
Ebben ugyebár tudunk fel-le (Kurzor gombokkal) a csatornák közt váltogatni és ha jobbra nyomtuk, akkor a jövőbeni műsorokat láthattuk az adott csatornán.
Aprócska fícsör, hogy alul egy folyamat csík mutatta, hogy mennyi van, illetve telt el az aktuális műsorból.
Most viszont tudunk visszafelé is lépegetni az elmúlt műsorok tartományába, ami nem rossz, de hozott magával agy hibát. A folyamat csík meghülyül tőle. Hiába lépünk vissza az aktuális műsorra, már nem mutatja annak folyamatát. Ez akkor is így van, ha csak mint eddig, jobbra (előre) lépegetünk.
Más is tapasztalta ezt? Gondoltam arra is, hogy esetleg beállítás kérdése, de nem találtam rá utaló lehetőséget.
Pitiáner dolog, de ha valaki megszokta a használatát - látványát, azt könnyen zavarba hozhatja ez a jelenség. -
Gróf...
aktív tag
-
Gróf...
aktív tag
Arra nem lehet építeni, hogy "Majd úgyis egybe esik egy másik csatornával, ami ugyanazon a frekvencián van." De tisztában vagyok a MUX-okkal.
A négy valószínűleg elég lenne, de ezt mondtam anno a kettőre is.
Nem pénz kérdés. Tényleg csak azon múlik, hogy összekócolódik-e valami a sok tuner miatt. Ha nem, akkor gyí!
Köszönöm az információt! -
Gróf...
aktív tag
Csak általánosságban: Volt-e vele bármi problémád ami nem hardveres? A júer tudta-e kezelni megfelelően? Volt-e bármiféle fennakadás abból kifolyólag, hogy négy tuneres... Volt-e hogy ki is használtad a négy tunert?
A júer, ha jól gondolom, akkor "CSAK" kettőt tud kezelni egyszerre. Ugye? Mert a felvételeket a média szerver kezeli ami ugyan a júerhez tartozik, de én külön cuccnak tekintem.
Már nem most, de eljutottam oda, hogy a két tuner kevés. Mielőtt a többiek felnyerítenének,
szeretek kép a képben tévézni. Szoktam, felvenni is. Például a forma 1-et. Ott az egymás utáni műsorok egymásba érnek, mert ugye előtte egy perccel már indul a felvétel, és utána öt perccel még tart. Ehhez kapásból kell kettő. Ha én közben valami mást, vagy két valami mást szeretnék nézni, akkor az már három, illetve négy tuner. És akkor miért állnék meg négynél, amikor nyolc tuneres is van! Hisz emellett akármit, vagy bármit is rögzíthetek!(Izzásig hevült SSD-vel!)
-
Gróf...
aktív tag
Van valakinek tapasztalata négy vagy uram bocsá' nyolc tuneres kártyával, vagy egyéb eszközzel a DVBViewer, vagy bármi egyéb tekintetében?
-
Gróf...
aktív tag
[7210] Lát benne valaki valami érdemlegeset?
-
Gróf...
aktív tag
[Mondjam az aggályaimat, vagy egyértelmű?]
Értem én, hogy premier, de mégis mi?Sok van ám belőle. Szinte minden csatornán, de nem minden műsornál, ahogy a példán is látszik.
Az alatta levő műsor végén a kérdőjel már szinte elhanyagolható. -
Gróf...
aktív tag
Nem gondolnám, hogy bukod. Ezekkel a cégekkel viszonylag könnyű szót érteni. Nem is áll érdekükben, hogy lehúzzanak.
Nekem is megfordult a saját esetemben a webgrabbal, hogy esetleg le sem szarnak, de szépen utánanéztek a dolognak és szinte magától oldódott meg a kis szerencsétlenkedésünk. -
Gróf...
aktív tag
Értsük úgy, hogy elküldtél egy adományt és nem volt benne a megjegyzésben az ímélcímed meg az a szó, hogy dvbviewer?
Akkor javaslom, hogy küldj egy levelet a szóban forgó illetőnek ami tartalmazza a péjpál igazolást.
Hasonlóképp jártam el a webgrabnál. Talán itt is ez lesz a járható út. -
Gróf...
aktív tag
Most, hogy túltettük magunkat az egyik nyafogáson, jöhet a másik.
Vannak anomáliák! Ez a csatornák negyedénél ilyen.
Ez még a legutóbbi változás maradéka?
Fejlődő korban vagyunk és majd kinőjük?
Nyilván nem egyértelmű hiba, ezért kérdezem, hogy egyelőre hagyjuk és majd jó lesz?
Mit lehet erről tudni? -
Gróf...
aktív tag
96 Óra! Szerintem rekordot döntöttem.
Tegnap még folytatódott a kabaré.
Ugye, reggel írtam nekik, hogy "Miva'?"
Délután amikor hazajöttem úgy voltam vele, hogy: "Egy életem, egy halálom és bizony megpróbálom még egyszer." És láss csodát! Működött normálisan a péjpál! Teljesen egyértelmű volt, hogy elment a zsé, le is került a számláról. Eleve másképp működött az adományozó oldal (Pay pal)
Este fél tizenegykor jött válasz a hajnali levelemre, hogy nem találják az öt ajrómat. Persze, hogy nem mert nem ment el. Gyorsan egy válaszlevélben vázoltam a helyzetet és csatoltam a péjpál igazoló levelét. Hát így lett ma reggelre plecsnim!Filmet is írhatnék belőle!
-
Gróf...
aktív tag
Még mindig nem vagyok támogató. Írtam nekik levelet, hogy: Namiva'? ...Hátha!?!?...
Csak mert letelt a 72 óra is. Meg "támogatás" óta is 48.
És az külön érdekes, hogy a számláról sem került le a zsé!
És ilyenkor az ember vakargatja a fejét, hogy mégis mi a búbánat történik? Mégsem volt jó a tranzakció? Ismételjem meg? Nem az 1871 forintért, de most akkor két átutalásom/támogatásom legyen?
Az biztos. hogy a WG++ team nincs a helyzet magaslatán. Ügyesen kitalálták, hogy legyen fizetős, csak azt nem HOGYAN legyen megoldva! -
Gróf...
aktív tag
Ééééééés, még mindig nem vagyok támogató!
Mondjuk a számláról sem vonták le a zsét.
Nagyon nem értem azt ami webgrab körül történik.
24 óra? Hahahaha 48, 72? A szocializmusban simábban működtek az ügyletek! -
Gróf...
aktív tag
Épp most oldódott meg. Azt sem értem, hogy most meg miért...
Nem ezzel az oldallal volt gond, hanem már az űrlappal. És nem magával az űrlappal, mert az adatokat elfogadta. Egyel később, amikor már elfogadod, hogy ez neked ennyibe fog kerülni ajróban és forintban akkor nem ment tovább. Nyomtam a gombot és jött a hibaüzenet...
Most a hibaüzenet gombjára nyomtam rá, (Próbálja meg később) ami tegnap este óta itt virított a monitoron, mert nem zártam be az oldalt.
Először csak homokórázott egy negyed órát, majd amikor eluntam le akartam frissíteni az oldalt, hogy megpróbálom megint, de akkor kidobott egy új üzenetet, hogy: "Az adományt teljesítettük!"
Ez meg már a webgrabé:
Donation Done
Please give us some time, normally less than a day to handle your donation and give you the donator badge
Thanks!
WG++ teamAzért az ember azt gondolná, hogy a huszonegyedik században egy "ilyen bonyolult művelet" nem huszonnégy órát emészt fel az ember életéből és nem okoz többszörös agyvérzést!
Kicsit félve mondom ki ebben az ügyben, hogy dzsobdáun, mert várom a következő megpróbáltatást, ami már a sírba tesz. Mindezt egy Elektronikus műsorújságért, amibe az van írva, amit olvasni szeretnék!!!
A hülyének is megéri!
-
Gróf...
aktív tag
Képtelenség támogatni őket. Nem működik az az oldal.
Reggel óta próbálkozom...
Hiba történt... Csak átmeneti... Próbálja meg később.
Lassan kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy megsértődöm és használom a beépítettet. MINT MOST IS!!! -
Gróf...
aktív tag
Köszönöm a felajánlást, de az hosszútávon nem megoldás. (Így is épp eléggé függök tőled!
)
Valószínűleg támogatni fogom őket.Az némileg pánikba ejtett, hogy nem látott engem regisztráltként. Ezt az idő orvosolta, viszont így két regisztrációm van hozzájuk, mert azt hittem, hogy az ékezetes nevem nem tetszett neki.
Ahogy nézem a 3.0 előtti verzió a 2.1.(9) Tehát ez az út sem járható!
-
Gróf...
aktív tag
Ezért volt nekem 2.1-esem?
Jahh, közben olvasom, hogy regisztrált felhasználóként is csak 30 csatornát tudok frissíteni?És most akkor mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged