Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy WAYTEQ HD-95CX-t és van pár problémám vele. Tegnap este beüzemeltem, csatornákat megtalálta, ezzel nem volt probléma. Média lejátszási képességeit nem is próbáltam, mert aki használni fogja, az nem biztos, hogy ezt nem használja.
Viszont három dolgot vettem észre.1. Már nem tudom, hogy melyik, de talán az RTL Klub-nál volt, hogy akadozott a kép kicsit. Ilyen 10-ed másodpercnyi időkre, ami minimális, de feltűnő és bosszantó. Samsung tv-n nem csinálja, jelerősség 88-90% között.
2. Ami a leg feltűnőbb volt elsőre, hogy a csatornák között lépegetve a kijelzőn több csatorna számát is rosszul jeleníti meg az utolsó 7 szegmenses kijelző. (nem világít a felső és/vagy bal felső szegmens pl 3,4,7 stb csatornáknál). le is fényképeztem: hármas csatorna, négyes csatorna
Ami érdekes, hogy pl a 10-es csatornánál a nullában a két szegmens megjelenik rendesen, ezért elsőre a szoftveres hibára gyanakodtam, de nem tudom.
3. Valamint amikor próbáltam ismerkedni a menüvel és magával a géppel egy idő után elkezdett beakadozni az egész. Ha beléptem a menübe kiakadt kb egy percig és akkor semmire nem reagált, de ha közben három gombot megnyomtam, akkor utána hirtelen azt a három funkciót pár másodperc alatt megcsinálta. Kivétel a kikapcsolás, mert arra egyből reagált. Ez összefügghet a képernyő beállításokkal? Mert akkor jött elő, amikor felválta LCD és CRT-re kötve néztem az egyes beállítások különbságeit.
Ez az fw verzió van fent.Tudtok segíteni ezen hibák orvoslásában?
Köszönöm és üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann