Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spgabor

    aktív tag

    Sziasztok!
    Múlt héten vettem egy WAYTEQ HD-95CX-t és van pár problémám vele. Tegnap este beüzemeltem, csatornákat megtalálta, ezzel nem volt probléma. Média lejátszási képességeit nem is próbáltam, mert aki használni fogja, az nem biztos, hogy ezt nem használja.
    Viszont három dolgot vettem észre.

    1. Már nem tudom, hogy melyik, de talán az RTL Klub-nál volt, hogy akadozott a kép kicsit. Ilyen 10-ed másodpercnyi időkre, ami minimális, de feltűnő és bosszantó. Samsung tv-n nem csinálja, jelerősség 88-90% között.

    2. Ami a leg feltűnőbb volt elsőre, hogy a csatornák között lépegetve a kijelzőn több csatorna számát is rosszul jeleníti meg az utolsó 7 szegmenses kijelző. (nem világít a felső és/vagy bal felső szegmens pl 3,4,7 stb csatornáknál). le is fényképeztem: hármas csatorna, négyes csatorna
    Ami érdekes, hogy pl a 10-es csatornánál a nullában a két szegmens megjelenik rendesen, ezért elsőre a szoftveres hibára gyanakodtam, de nem tudom. :(

    3. Valamint amikor próbáltam ismerkedni a menüvel és magával a géppel egy idő után elkezdett beakadozni az egész. Ha beléptem a menübe kiakadt kb egy percig és akkor semmire nem reagált, de ha közben három gombot megnyomtam, akkor utána hirtelen azt a három funkciót pár másodperc alatt megcsinálta. Kivétel a kikapcsolás, mert arra egyből reagált. Ez összefügghet a képernyő beállításokkal? Mert akkor jött elő, amikor felválta LCD és CRT-re kötve néztem az egyes beállítások különbságeit.
    Ez az fw verzió van fent.

    Tudtok segíteni ezen hibák orvoslásában?

    Köszönöm és üdv:
    spgabor

Új hozzászólás Aktív témák