Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni otthonra egy asztali DVB-T vevőt CRT tévéhez. Mivel nem nagyon ismerem a piacot, ezért tanácsot kérnék a választásban. Árra kb. 10k-ra gondoltam. Az elvárt feltételeim a készülékkel szemben az egyszerű kezelhetőség, a tuner minimális jelerősség vesztesége, és a kártyahely, hogy a fizetős tartalmakat is lehessen nézni (mindigtv extra). Egyéb tulajdonság mint pl a média lejátszás és felvétel jelenleg nem elhanyagolható tulajdonság. Kérdezném a szakavatottakat, hogy melyik készülék lenne a legmegfelelőbb számomra szerintetek. Eddig a WayteQ HD-95CX-et nézegettem, de arról azt olvastam több helyen, hogy a tonere csak közepes minőségű. Ez igaz, vagy nem? Van esetleg ebben a kategóriában ár/érték arányban megfelelőbb?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann