- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
spgabor #11689 üzenetére
Megjött a garizott vevőm, de ezzel is észrevettem egy érdekességet. A nyolcas csatorna hiányát. Ezt más is tapasztalja, vagy csak nálam jelenik meg?
Az első hét csatornára automata kereséskor az ingyenes mindigtv-t teszi. A nyolcas hiányzik, a kilences az infó, utána az extrák és azok után az osztrák csatornák.
Viszont, ha kézzel keresek frekvencia alapján, és először az osztrákokat keresem, akkor simán beteszi valamelyik kinti csatornát a 8-as csatornára.
Ez miért lehet?(#11721) Kernel: A Triax digi 343-at vettem meg, mert a boltban azt mondták, hogy a Synaps AHD 343 teljesen ugyan az, mivel a Triax másolata. De mindkettő egy nagyon jó antenna. A 3 linie pedig az eladó szerint teljesen felesleges lenne nekem Szombathely belterületén, mert bár nagyobb a nyeresége picivel a másik kettőnél, azok is bőségesen elegendőek.
Respect az eladónak és boltnak a boltnak, hogy azt ajánlották, amelyik szerintük nekem a legjobb, nem azt, ami a drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED monitor topik
- Horgász topik
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest