- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
superg #16913 üzenetére
No, megjött az Alcor box
Igaz is meg nem is, amit írtatok, hogy ennyiért (9e Ft) ne akarjak DVB-C vevőt és rögzítést, MP4 lejátszást.
Nem igaz, mert tudja: veszi az összes csatornát, rögzíti ha akarom, és játszik mp4-et. Az a része viszont igaz, hogy ne akarjak ilyet.
Bajaim:
- M1HD-t néztem, és elsőre feltűnt hogy nem olyan éles a kép, mint a tv beépített vevőjével. Többször cserélgettem a koax kábelt a tv és a box között, hogy meggyőződjek róla. A bal alsó sarokban lévő "híradó" kör szélei pl. recések, pixelesek, tv dekódolójával nézve ennek nyoma sincs.
- gondoltam ok, a tunere ilyen, de ha a médialejátszás jó, akkor maradhat. Hát nem jobb
Egy LG timelapse demo fullhd mp4-et lejátszva iszonyatosan látszik a kockásodás, főleg a ferde éleknél, faágaknál, stb. A videó monitoron nézve tökéletes, mintha mozgó fénykép lenne. Kipróbáltam több formátumot, többfajta kódolással, de mind ilyen. Mintha nem lenne meg a valódi fullhd a hdmi kimeneten, kb 720 upscale-hez tudnám hasonlítani. Lehetséges ilyen? Pedig 1080/50p-re van állítva a box.
- idegesítően kicsik a távon a gombok, pöttyöket kell nyomogatni. Legalább a csatornaváltás és hangerő lehetett volna nagyobb
- fullhd 50p/60p mp4 nem támogatott formátum
Olcsó húsnak iszom a levét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest