- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Arra figyelj, hogy a win10 automatikusan lecseréli win updatesre a drivert rögtön azután, ahogy a saját drivert telepíted. A reatek működik 10 alatt, a 9015-öt nem próbáltam, de a 9135 is működött, csak nem szabad hagyni, hogy a win saját feje után menjen.
A relatekhez (r820t) 64.1.521.2012 verziót használok. Mondjuk az neked is pont megy, ahogy írod.
-
Kernel
nagyúr
Nekem olyan tuner van kettő is, ami csak egy meghatározott verziószámú driverrel működik hibátlanul:
http://prohardver.hu/tema/dvb-t_dvb-s_dvb-c_kartyak_usb_pci/hsz_13329-13329.html
Ez a driver viszont nem megy Win10-en.
Ami megy, az meg nem tökéletes. Itt nem fagyás a probléma, hanem kb. egy óra után elkezd kihagyni, akadozni, mintha elmenne a jelszint. De ha programot váltok (konkrétan frekvenciát, vagyis másik multiplexet kell váltani, vagy újraindítani a programot), akkor megint egy óráig jó.
De mindegy, mert úgyis dobtam a Win10-et, azóta nem foglalkoztam vele. Egyébként az volt a terv, hogy ha szükséges, rendelek inkább másik tunert eBayről. Csak nem volt szükséges.
-
PeterPH
senior tag
Ajánlani sajnos nem tudok, csak meglepett, hogy egy olyan eszköz helyett, aminek van európai supportja, van mögötte számottevő közösség, és tudás, egy (számomra legalábbis) totál ismeretlen távolkeleti csodát akarsz választani. Ettől persze még bele lehet nyúlni a tutiba, de kicsi az esélye.
-
golya87
őstag
Igen, nagyvonalakban.
-
azbest
félisten
a kernelben nem látom nyomát a r820t2-nek, ha megegyezik a simával, csak akkor működhet. It9135-ös, r820t a legelterjedtebb. A kombó tunerből az r828 is működhet dvb-t módban, de a C/T2 még úgy tudom nem tökéketes. Van teljesen más fajta geniatech t230 is kombóban, ami állítólag szintén megy linux alatt.
Nézegettem én is azt a stick-et, csak nem tudom linux feltehető-e rá.
-
azbest
félisten
A napokban telepítettem raspberry pi2-re raspbian (2015-05-05) rendszerre tvheadend 4.0.4-et. 5 tuner (aktív hub) + kártyaolvasó és eddig teljesen jól viselkedik, nem volt leállás.
A tvheadend-ben is van már transcode-olás. Csak lehet fordításkor be kell kapcsolni ffmpeg-static -ot. Nem próbáltam még, de a streaming profile részen elvileg be lehet állítani. Arm proci erőből nem valószínű, hogy menne. Ha sikerül a h264-es transzkódolást raspberry-re megoldaniuk, az működhet valós ídejű újratömörítéssel.
HEVC/H.265 kapcsán esetleg az Amlogic S805 körül nézd meg (pl odroid c1-et). A lejátszást támogatja fhd-ig, az encode-ot nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi hangfal építés
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged