Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee145
tag
válasz
w.miki
üzenetére
Remek. Tehát megy jel tovább. Digitális. Nem akarok plusz csatornákat, semmi olyat amit nem fizettem ki. Tehát amit kifizettem, és dekódolt nekem a box azt tudom fogni egy digitális tunerrel? Mondjuk a fent említett, DVB-C jel fogadására képes eszközzel?
Biztos én vagyok a gyökér, de nem tudom felfogni, hogy miért ne tudnám elkapni azt a kb 60 csatornát amiért fizettem, és amit dekódol nekem a box.
-
Kernel
nagyúr
válasz
w.miki
üzenetére
Nem, a loop csak áthurkolja a bemenő antennajelet 1:1-ben, illetve kicsit erősít rajta, de csak a beiktatási veszteséget kompenzálja.
Tehát majdnem ugyanaz, mintha egy splitterrel kétfelé ágaztatnád a TV-re és a boxra, de a loop praktikusabb, jobb is. Csak az aktív áramkör miatt mindig áramot is kell kapnia a boxnak (készenléti elég), különben nem erősít, csak gyengít.
Más kérdés, hogy a loop jelével egy hagyományos TV nem tud mit kezdeni, ha az mondjuk csak DVB-T jel.
"Modulálatlan jel" egyébként sem értelmezhető itt, az csak egy valamilyen frekvencia lenne, ami nem hordoz modulációt, információt egyáltalán.
Onnan kezdve lesz vivőfrekvencia, amikor már visz is valamit, képet, hangot, valamilyen modulációs eljárással (AM, FM, OFDM stb.).
Az alapsávi kép / hang pedig a SCART-on jön ki.
-
-
Kernel
nagyúr
válasz
w.miki
üzenetére
Annál Cable Out néven van a Loop, de ugyanaz.
RF-out külön szokott lenni, ami egy kiválasztott UHF-csatornát modulál az alapsávi A/V jellel.
Videómagnóba mehet a SCART is, sőt az ad jobb minőséget, nem az RF.
Más kérdés, ha a SCART a TV-hez kell, de van olyan is, hogy a videómagnón átmegy, vagy létezik SCART elosztó is, ami elvileg nem is elosztó, hanem közösítő lenne hivatalosan, csak elosztásra is szokták használni, és járhat némi szintcsökkenéssel (videokontraszt csökkenése).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- PC Game Pass
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann