- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
azbest #17145 üzenetére
drivert ugye telepítettél a tunerhez? A tévé néző program telepítése nem helyettesíti a drivert. A win pedig vagy telepít magától valamit hozzá vagy sem.
Önmagában a tv néző program nem is lenne elég a használatához mert nem is látná az eszközt ha nincs a driver felrakva ( gondolom
)
-
SirKero
őstag
válasz
Plasticbomb #17137 üzenetére
-
SirKero
őstag
Tudnátok segíteni benne
Talált az asszony egy 18 évvel ezelőtti kis kazit amit még VHS kamerával vett fel apósom. Most végre sikerült hozzá szerezni egy videó magnót + kazetta adaptert és ( mivel meglepően jó minőségű a felvétel ) szeretném DVD-re li írni.
Addig eljutottam,hogy letöltöttem és telepítettem a VIVO TV programot a giga oldaláról de nem boldogulok vele -
SirKero
őstag
Üdv.
Ezzel az eszközzel lehet videó magnoról PC-re másolni ?
-
SirKero
őstag
Üdv.
Gigabyte U8300 USB tunerhez milyen programot ajánlotok Digi TV + Win10 64Bit alá? ( ha Magyar nyelvű az külön előny)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HBO Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest