Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Cöletibi
üzenetére
Na igen, aztán majd 3 év múlva kitalálják, hogy 2 adó ingyenes, a többiért fizess és ki lehet dobálni az összes ilyen vevőt. Én meg sem engedném, hogy Conax modul nélkül forgalmazzák őket
Olyan borzalmakat láttam a boltokban, hogy siralom. Hirshmann felirattal 30 ezer Ft környékén Conax nélkül, egyetlen scart kimenettel. A készülékek legalább fele bóvli: fogyasztói társadalom ugye
Azért írtam, hogy aki nem jár utána tüzetesen a dolgoknak, az megszívja. -
csendes
addikt
válasz
Cöletibi
üzenetére
Egyiket sem ajánlanám. Ezeknél kb. háromezer Ft-tal drágább az Alcor HD 1800 [link], illetve a Wayteq HD-90CX [link], és azokban már van Conax kártyaolvasó, lehet nézni a MinDig TV Extra kódolt adásokat is. Lehet, hogy ez ma még nem szempont, de egy-két év múlva várhatóan már nagyobb lesz a kódolt csatornák választéka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan borzalmakat láttam a boltokban, hogy siralom. Hirshmann felirattal 30 ezer Ft környékén Conax nélkül, egyetlen scart kimenettel. A készülékek legalább fele bóvli: fogyasztói társadalom ugye
Azért írtam, hogy aki nem jár utána tüzetesen a dolgoknak, az megszívja.
wassermann