- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy MSI Digivox Mini Hybrid-et, usb-s. Koax megy bele a tv-ből (illetve nemtudom pontosan honnan is, mert van t-home-os boxom, de ha nem használom, tudok a tv-n analóg adást is nézni, de a szerelő azt mondta, úgy kötözgette be, hogy ha lesz tunerem, fogom tudni használni), elvileg ezzel nem lehet gond.
Telepítés oké, beállítgatok szépen mindent, csatornákat megkereste, tárolta, az egyik gond az, hogy bár kép van, hang az nincsen. A másik pedig az, hogy beállítottam neki, hogy PAL-B, save, és mire újra nézném a tv-t, visszateszi valami másikra ami elszínezi idióta színekre a képet... szóval hiába mentem el, mire benyomom a tv-t már megint rossz.
Hogyan tudok rá hangot varázsolni, és elmenteni vele azt, hogy PAL-B-t használjon? Ne ntsc-t vagy mi a tökömet, szivárvány színű tőle a kép...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest