Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Most egy kicsit elbizonytalanodtam, mert nagyon sok csatornat megtalal,(kb 600) meg olyanokat is amiket szabadon lehet fogni, de megsem latom. Amiket irtal mind latom.
ami fontos lenne az a Sat1, Pro7, Rtl, Rtl2 es ezeket sem HD-ben sem sehogy nem latom.
Lenyeges-e pl.:hogy amikor a tv megtalalja a muholdat akkor Astra F-M-et ir ki?A Upc-nel meg ugy ertettem, hogy ha a TV DVB-S tunerjet hasznalom akkor homalyos a kepe azaz semmivel sem szebb mint ha a philips belterirol neznem... Ezt nem tudom miert lehet kabel hiba vagy valami mast kell allitanom..?
Koszi a segitseged !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest