- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
-
Acor
aktív tag
-
-
Acor
aktív tag
Raadasul nem is all, hanem fekszik, ahogy irtam nem hasonlit egyik szomszed antennak fejegysegere sem.
Hosszukas kocka alaku es kb ugy nez ki mint egy terfigyelo kamera, tan ez a legjobb pelda ra. az eleje is ugy nez ki mintha monitor lenne.Viszont gondolom az uj egysegnek valahogy allnia kell vizszinteshez kepest...
-
Acor
aktív tag
Ez stimmt, de ez akkor azt a megoldast jelenti hogy a fejet ki kell cserelni, azaz passzitani kell a tv digitalis tunerjahoz... es ha jol ertem a fejet csak azert kell cserelni, hogy mas frekvencia tartomanyt is lasson...
Ezzel a DVB-S latni fogja az analog adasokat is... ugye? -
Acor
aktív tag
Koszonom a segitseget! Ugy latom ez egy kulon tudomany amit kicsit meg kell ertenem
Szoval, ertem is meg nem is amiket irtatok. Fent voltam a teton hogy megnezzem az antenna fejet hatha az elorebb visz, de nincs rajta semmi... sima feher, kocka, nagy hosszukas es egyaltalan nem ugy nez ki mint amiket most lehet kapni a boltokban...
Nem is tudom ha ki kell cserelni hogy fogom.... na ez mar mas kerdes..
Ami biztos hogy ezeket latom ha bedugom az antennat egy kb 10eves Viper (samsung chipek vannak benne) STB-be1eur volt az ebay.-en
)
Sorrend szerint : Sat1, rtl, pro7, rtl2, kabel1, SWR,WDR, Phoenix, Vox, Eurosport, Teleshopping, ZDF, BR, HR, Mdr, n24, Nickelodeon, Kika, Art, Bayern-2, n-tv, 3sat, Dmax, RBB, WDR, RTL2, Channel21, Hse24, Qvc, Kika, ZDF, Tele5, Viva, Super RTl.
Na ezekbol semmit nem latok ha a Tv-DVB-S tunerjebe dugva talal egy muholdat es azon talalt csatornak egyike sem egyezik ezekkel max csak HD verzioban....Megnezem a TV-menujet hatha ott lehet valamit allitani meg..
Koszi a turelmet
-
Acor
aktív tag
CNBC,Das erste HD,BBC,ZDF HD,Best shopping,Arte HD,ORF 1 HD,
ORF 2 HD, Servus HD,Cartoon Network,CNN,MTV Hits,MTV Dance,VH1,VH2 classic,Eurosport 2, Eurosport, Discovery,History
ezeket latom meg,(meg sok olyan ami nem erdekel) de nem latom ..Sehogy nem jon Rtl Sat1...... sima adas..., ami ha a sima analog belteribe dugom a kabelt bejon.... Ott kb 40csatorna bejon ami itt nem... a foberlo azt mondta hogy regi az antenna.... Orbit van rairva... ez talan segithet, regi marka esetleg
Egybekent van egy digitalis belterink is amibe bedugva ugyanez a kabel, ugyanezeket fogja mint a tv DVB-S tunerje, csak ott nem latom a kodoltakat mert az csak azt mutatja ami bejon.
Meg is fejcsere kell .... -
Acor
aktív tag
Most egy kicsit elbizonytalanodtam, mert nagyon sok csatornat megtalal,(kb 600) meg olyanokat is amiket szabadon lehet fogni, de megsem latom. Amiket irtal mind latom.
ami fontos lenne az a Sat1, Pro7, Rtl, Rtl2 es ezeket sem HD-ben sem sehogy nem latom.
Lenyeges-e pl.:hogy amikor a tv megtalalja a muholdat akkor Astra F-M-et ir ki?A Upc-nel meg ugy ertettem, hogy ha a TV DVB-S tunerjet hasznalom akkor homalyos a kepe azaz semmivel sem szebb mint ha a philips belterirol neznem... Ezt nem tudom miert lehet kabel hiba vagy valami mast kell allitanom..?
Koszi a segitseged !!!
-
Acor
aktív tag
Koszi az infot
Megkerdeztunk egy szakertot es azt mondta, hogy a fejegyseget kell kicserelni digitalisra, mert hiaba hozza be pl. Pro7 HD-t nem fogom latni mert a fej nem alkalmas megjeleniteni... hiaba van digitalis belterim akkor sem..
Na most ezzel csak az a bajom hogy ARD HD, 1 HD, ZDF HD bejon ugy hogy gyonyoru a kepe es tenyleg egyszeruen elhulok..Akkor viszont a tobbi HD-t miert nem latom...
SAT1,PRO7,RTL....stb ami tudomasom szerint ingyenes...
Vagy, amit mondtal hogy utobbiak a felso tartomanyba esnek amit a fej nem kepes fogni csak erzekelni.....
(az eletlen kepet a upc-re ertettem, hogy ha bedugom a tv DVB-S tuner-jaba ott olyan, bocsi, hogy ezt nem tettem hozza...., EZ lehet kabel hiba is?) -
Acor
aktív tag
válasz
zhagyma #7770 üzenetére
......igazabol szebb lett a kepe a DVB-S tuner segitsegevel de valahogy eletlen egy kicsit nemelyik adas... ami a masiknal nem eletlen volt hanem "pixelesebb"..
Viszont ami az Astrarol jon analog antenna fejegyseggel, HD adasoknak, egyszeruen csodalatos kepe van, sajnos nem uszom meg a fejcseret digire, mert emiatt sok nem jon.
Mondjuk ezt sem ertem, analog fej es bejon a HD adas.... csak onnan latom hogy a jobb felso sarokban megjelenik a HD felirat.Kulonben ez a Tv idaig a csucs
megjott hozza a 3D cucc is most mar csak az van hatra kiprobalni
-
Acor
aktív tag
válasz
zhagyma #7764 üzenetére
Ez a tipus [link], teljesen egyezik ezzel a tipussal :[link]
utobbit rendeltem de elobbit kuldtek, de mar megerkezett a valasz is a ket kartya teljesen kompatibilis egymassal, csak mas a gyartoNekem crypotworks-s van es tudom hogy mukodik, mert mar masnak van errol tapasztalata. Csehorszagban, Ausztiraban is ezzel hasznaljak, nem magyarok
Az mar megint egy masik kerdes hogy az altalad kuldott linken szereplo valamelyik tipus alkalmas-e a kabeles upc belteri helyettesitesere, en valoszinunek tartom, hogy igen! Az hogy a kartya es akeszulek ossze van hangolva azt nem gondolom, de ebben inkabb olyan nyilatkozzon aki probalta es tudja is hogy igaz-e...
Valakinek konkretan ki kene probalni, csak nem ket filler egy ilyen kartya sajna
-
Acor
aktív tag
A tipusa smartdtv, es tevedes hogy csak a sajatjukkal megy..... de mindegy ma megjon az uj tv es kiprobalom. amugy kulon arulnak is hozza CI kartyat, csak megint nem azt kuldtek amit megrendeltem es mielott visszakuldom gondoltam azert megkerdezem, hatha valaki probalta ezzel....Amugy UPC-s vagy ?
-
Acor
aktív tag
Van esetleg valakinek ezzel a tipussal tapasztalata, upc-vel mukodik?
irdeto
eurocam cryptoworks
smartdtv
dvb tuner cardkoszi
-
Acor
aktív tag
Van is zavar az eroben
Mar kiderult mi a gebasz
Nincs benne DVB-S, mert rosszul rendeltuk meg, illetve en azt hittem a philips.de altal hogy csak egy fele letezik, de kiderult, hogy ketto fele van es az egyikbol tortenetesen az enyembol kihagytak a DVB-S-t........Szoval en is meglepodtem!!!
(zarojelben jegyzem meg tobb mint 2000eu egy ilyen tv akkor, miert gyartanak olyat amiben nincs szerintem ez alap...... )
Es igazad lehet itt a foldfelszini adasok lehetnek ezek:
Amugy a negy csatorna 3sat, Kika, ZDF es ZDFinfo es bar ebbol ki lehet talalnio.ban vagyunk.
Holnap visszaviszik, de mivel nincs nekik raktaron, ezert penzt kapunk vissza es mashonnan kell megrendelnem.. igy par napot csuszik a dolog, hogy ujra tv-zhessek.
-
Acor
aktív tag
koszi a linket, ezeket megneztem mind megvan az analog belterivel, csak valahogy a tv nem talal ezekbol csak 4-et es nem ertem miert... A felesegem nemet igy neki kellenek a csatornak es hogy egyszerubbe tegyuk az eletet es ha mar a tv is tudja akkor a belteri kiiktatasaval szeretne(nk) nezni a musorokat. Arra szamitottam hogy legalabb bejon a csatornak vagy nagyobb resze... es nem tudom mi lehet az oka hogy nem.....
Itt minden szolgaltatonak at kell allnia ha meg nem allt at digitalis sugarzasra, tehat feltetelezheto hogy ettol a kepminoseg is javul! (nem Mo-n vagyunk) -
Acor
aktív tag
koszi a valaszt.
Azt kepletesen ertettem hogy egyesitem bocsanat, csak kiakarom iktatni a belteriket... Illetve akkor mindenkepp fejegyseget kell cserelnem digitalisra....
hogy fogjam a csatornakat...
Es sikerult megtalalnia azt a 4-et ami analogszuper
de kulonben azoknak szep a kepe akkor milyen lehet a digitalis
-
Acor
aktív tag
mas:
Van valakinek tapasztalata esetleg Astra muhold-al? DVB tuneren keresztul tenyleg csak digitalis jelek jonnek be? Most analog az antenna vevo fejegyseg.. akkor nem is johet be rajta semmi? (52PFL8605) a tv....
Idaig negy csatornat talalt a TV DVB segitsegevel csak pedig az analog belteri fog vagy 40-et... es van kulon egy digitalis is az meg vagy 20-at fog kb... csak e kettot akartam egyesiteni hogy bekotom a tv-be....
koszi
Gabor -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest