- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
tudjátok mire jöttem rá a karácsonyi ingyen HBO promóval kapcsolatban:
-lehet rendes 16:9-es adást úgy széthúzni 4:3-ra, hogy mikor a tv ismét szétfeszíti, az valóban arányos legyen. eddig csak az ATV-n láttam ilyet...
-lehet igényes méretű logót kiszerkeszteni, hogy maradjon hely a TV-n az adásnak is hely.
Gondolok itt arra, hogy az egyik sarokban a 12-es karika, a másikban a csatornalogó, a harmadikban az éppen aktuális valóságsó felhívása, a negyedikbene meg a tehetségkutató hirdetése olvasható... De komolyan, ha 5 sarka lenne, akkor abban is lenne reklám.
-lehet JÓ MINŐSÉGŰ=MENNYISÉGŰ jelet is kinyomni. nekem egyszer sem kockásodott be, és a képe hülyére verte bármely más csatorna képét...
Más is tapasztalta ezt?ui.: annak idején volt egy hír, hogy 3D ben fog adni az RTL klub a saját gyártású sorozatokat, elsők között a Barátok köztöt?
de még a 16:9 fele sem hajlanak. vagy ezt 4:3 PAL váltott-soron gondolták?
Vagy csak "nincs rá mérhető igény?"van ezzel kapcsolatban valami infó?
Azok, akik mindig tv extra előfizetők, a kártyát kitörhatősre ingyen cseréltethetik, vagy csak új előfizuval adnak olyat?
A sorozatot nem nézem, csak technológiai oldalról érdekel...
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest