Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Tractive Dog 4 - a legjobb barátom
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
premete
üzenetére
... A Dvbviewer-t próbáltam, leszámítva, hogy nem csinál a sztreccs gomb semmit, ...
Itt arra gondolsz, hogy teljes képernyőre "kinagyítani" az adást? Szerintem lehet, igaz DVBViewer 4.3.1 beta160 van vann fennt.
" ... a Mediaportált esetleg próbáltad? ..."
Kb. egy évvel ezelőtt próbáltam. Akkor a Hauppauge tunerem "öregecske" drivere még nem tudott prezentálni szabványos DVB-C interface-t (speciális hardware verzió), így maradt a DVBViewer. Az feltűnt, hogy a MediaPortal felépítése (client / server) miatt sokoldalú és relatíve erőforrásigényes de jónak tűnő program. Ha otthoni "műrosszórást" terveznék ezt választanám windows platformra ...
" ... mind AF9015 chipset-es és Linux alatt nem támogatott. ..."
A LinuxTV szerint az AF9015 demodulátor chip linux kernel szinten támogatott. Legfeljebb a tunerben elhelyezett RF chip-t és támogatását kell kideríteni ugyanazen oldalon ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann