- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konkretcsavo
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni (ámbár valószínűleg korábban már biztosan felmerült ez a probléma; sajnos azonban a legtöbb hozzászólásból csak a kötőszavakat értem
)
Nem vagyok valami atom nagy szakember mint láthatjátok, ígyhát a gondom:Van egy laptopom, vettem egy USB-s digitális tunert, ami tökéletesen működik. Kitünő minőségben tudom venni a földi terjesztésű digitális adásoka.
Ez eddig rendben is van.
Azt szeretném megtudni, hogy van-e technikai lehetőség a kódolt adások nézésére? A teljesen hivatalos verzió (illetve megoldás) is érdekel.A laptopomban van express-slot, melybe illeszthető SMART kártya olvasó
Ebbe beledugva a Mindigtévés kártyát dekódolhatóak-e a kódolt adások?
Kell-e további szoftver ehhez?Egyáltalán megoldható-e ez az ügy?
Válaszotokat előre is köszönöm:E. Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
wassermann