- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz
Konkretcsavo #5948 üzenetére
Szia!
Bocs,hogy beleszólok,de szerintem az Általad bemutatott kártyaolvasó nem alkalmas Conax CAS7 kártya olvasásra,a netboardos leírások a COM porton kommunikáló Phoenix olvasóra vonatkoznak,pl. Dreambox-szal használható(annak a COM portján keresztül természetesen),de jól bele kell nyúlni a konfig file-okba(Ccam.config pl.),és kellene egy olyan szuper program is természetesen,mint a Ccam.Esetleg a Hadu-val próbálkozhatsz,de itt azt hiszem a hardver a gyenge pont(mármint az olvasó).USB-s kártyaolvasó lenne szvsz a megoldás. -
zhagyma
őstag
válasz
Konkretcsavo #5948 üzenetére
A belinkelét eszköz SmartCard reader. Addíg jó az elképzelés, hogy bedugod a Conax CAS7 előfizetői kártyát és elméletileg írható / olvasható. Viszont ahogy korábban is írták a kollégák, ehhez még némi szoftver is szükséges. Egy kis segítség a kereséshez: [link]
-
Konkretcsavo
csendes tag
válasz
Konkretcsavo #5923 üzenetére
Kedves "zhagyma"
Erre a problémára valami okosat tudnál mondani: 5923-as hozzászólás
Köszönettel: Balázs
-
wlantal
tag
válasz
Van megoldás a problémádra ezzel.Csak elő kell fizetned.
-
vegyszer
addikt
válasz
Kérdezz utána, hogy a PCMCI slotban lévő Conax CAS 7-es kártya titkosítási információit mely szoftver tudja kezelni.
Egy teszt erejéig tudom a modult, és a kártyát nélkülözni/felajánlani.
Ha gondolod, írj PÜ-t. -
lorenzen
aktív tag
válasz
Konkretcsavo #5919 üzenetére
"..a jelenleg rendelkezésre álló erőforrások elegendőek lennének egy kikódolási folyamatra.."
Zárjuk rövidre a kérdést.
Az előfizetői kártya + CI modul + modulfogadó felállásban, gyakorlatilag nem terheli a processzort a kódolás kezelése."Processzor orientált" dekódolásra meg, nem ismert publikus megoldás. (Megpróbáltam szépen fogalmazni.
)
-
azbest
félisten
válasz
Konkretcsavo #5917 üzenetére
bocs, átsiklottam a vége felett
zhagyma írt már pár dolgot erről, de amiket itt olvastam azok inkább csak információ morzsák... azt hiszem nem lenne haszontalan, ha valaki akinek tapasztalata van ezzel, készítene egy részletes leírást konkrét példával
Ha szoftveres dekóderrel megy a kártyahasználat, akkor valószínűleg a procit is terheli, kíváncsi lennék arra is, hogy például a te géped elbírná-e a plusz feladatot.
-
azbest
félisten
válasz
Konkretcsavo #5913 üzenetére
a laptopot konnektorról használtad? Az energiagazdálkodás lehet visszaveszi a proci teljesítményét akkus módban. SD adást kellene hogy vigye, mert 1.8GHz-es (egymagos) gépen még ment. A HD csak úgy menne, ha valami hd gyorsítására alkalmas videókártya vagy bővítőkártya (broadcom hd miniPCIe, de abban a laptopban nem tudom van -e ilyen slot), a processzor teljesítménye kevés önmagában ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Sword 15 A12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged