- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem viszont járt már a kezeim között nem egy tuner és azok sw-ei. Tökéletes természetesen nincs, a PVR2-ben is vannak hibák, de eddig azzal volt a legkevesebb problémám.
A TM lehet baromi egyszerű, de mire sorba raktam anno a csatornákat, majd leszakadt a kezem. Emellett nem képes értelmes számokat rendelni a csatornákhoz, az általa alkalmazott csatornaszámok nem felelnek meg a szabványnak (analog módban legalábbis, DVB-ben nem próbáltam még, és nem is áll szándékomban feltenni sem emiatt). Emellett ugye csak teljes képernyőn működik, ami szerintem hátrány. Az Asus mondjuk erre kerülő megoldásként összerakta a GadgeTV-t, ami szép és jó, viszont az a szabvány csatornaszámokat használja, így egy eszköz esetén lehet megtanulni két csatornaszámlistát.... Na az ilyesmitől sikítani tudok. Egy hw, két elbaltázott sw. Király.
Az "olcsók hozzá az eszközök és mehetnének a HD adások orrba szájba" dolgot egyszér még gondold át. Ahhoz, hogy a HD-nek értelme is legyen, olyan megjelenítőt kell venni. Az meg nem olcsó. Az orrba szájba mehetne sem igaz, mert a sávszélesség nem végtelen. Plusz figyelembe véve, hogy jelenleg az a szerencsétlen pár csatorna mennyire van árazva, az előfizetés se hinném, hogy túl olcsó lenne. Emellett a csatornakínálat nem a szolgáltató egyedi döntése, ahhoz kellenek maguk a csatornák is. És nekik is be kell bizony fektetniük ebbe, pláne ha HD-t is akarnak.
Nehogy azt mond már, hogy nincs ~4200HUF-od egy eredeti sw-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest