Hirdetés
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
üzenetére
"Ahhoz, hogy a HD-nek értelme is legyen, olyan megjelenítőt kell venni. Az meg nem olcsó. Az orrba szájba mehetne sem igaz, mert a sávszélesség nem végtelen."
Azért a jellemző tendencia az az, hogy aki újan vesz tv-t az minimum hd ready lcd tv-t vesz. Az én baráti körömben legalábbis folyamatosan lecserélődnek a régi készülékek. És a megjelenítőt azt ígyis úgyis meg kell venni ha az ember tévét akar nézni, főleg HD-ben.
Én például abból indulok ki, hogy ha szeretnék HD csatornákat nézni, akkor elő kell fizetnem a legnagyobb csomagra a kábelszolgáltatónál, ami 5700ft + 2000Ft a HD csomag ára, + 1500 Ft a STB havidíja. Ez így 9200ft havonta. Ennyit aztán nem ér a dolog.
A sávszélességről nem igazán tudok nyilatkozni, laikus vagyok, csak azt látom, hogy az 50-60 frekvenciából kettőn sugároznak, ez alapján itt még bőven lenne tartalék. -
AMDFan
addikt
válasz
üzenetére
"Emellett ugye csak teljes képernyőn működik, ami szerintem hátrány"
Szerintem ezt már javították mert nálam nem csak fullscreenben működik.
Amúgy az általad említett problémák lehet, hogy valósak, de az én tévézési szokásaimat nézve lényegtelenek.
Egyrészt én csak azért ruháztam be DVB-T tunerbe, és antennába, hogy a VB-t jó minőségben tudjam nézni.
Ebből már sejthető hogy én TV-ben általában kizárólag sportműsorokat szoktam nézni."Nehogy azt mond már, hogy nincs ~4200HUF-od egy eredeti sw-re?"
Hogyne lenne, de nekem tökéletesen megfelel a TM arra hogy bekapcsoljam, ráklikkelek az m1-re, megnézem a meccset, majd kikapcsolom

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az MSI Digivox és a TM párosítás a legjobb, csak annyit, hogy az én igényeimnek megfelel. Egyébként én azért vettem ezt, mert besétáltam a legközelebbi számtechboltba, ez volt nekik raktáron 6900-ért, és így nem kellett rá várnom + postaköltség sem volt. Ha netről rendeltem volna akkor én inkább Leadteket vettem volna, de számomra ez is 100%ig megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- ingyenes játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann