Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Hellotok!
Jó múltkor érdeklődtem, hogy mi a helyzet a veszprémi DVB-T adással, most megosztanám a friss ropogós tapasztalataimat:
A tunerem egy Gigabyte U7000. (ugye erre hiszik azt sokan, hogy csak mpeg2-es, Magyarországon nem jó, stb.)
A kis szobaantennájával a 20 emeletesben a 9.-en 3 TV adót valamint 3 rádiót tudok fogni első próbálkozásra.
Ez azt jelenti, hogy az ablakpárkányon van az antenna, de belülről! Viszont azt vettem észre, ha kinyújtott kézzel kitartom (megszűnik az összes fal takarása) akkor se lesz jobb a vétel.
A 3 vett adó az: RTL, TV2, M1.
Szóval, ha nem is javul a vétel már elégedett vagyok.
Szoftvernek a Windows 7 beépített Media Centerét használom. A gépemen semmilyen codec sincs telepítve, csak a beépített Windows 7 codecek.
Lehet ezért nem jelenik meg a többi adó? Csak mert a program megtalálja őket, de se kép se hang. (összesen 14 találat a rádiókkal együtt)
A tunerhez még annyit fűznék, hogy a neten olvasottakkal ellentétben nekem szépen kezeli a távirányítót a MC. (legalábbis a számokat, csatornaléptetés, hangerő, EPG, nyilak)
Annyi, hogy automatikusan nem ismeri fel, hivatalos oldalról kellett a Win7 driver, távirányítót viszont magától észlelte.A kérdésem annyi lenn, hogy valami új codecel esetleg másik lejátszóval elérhetném a többi adót is vagy ez csak nagyobb antennával menne?
Amúgy még azt nem értem, hogy az M1 HD az első 10ms alatt miért esik darabokra állandóan, de aztán beáll, míg máskor akármennyit várok végig szaggatós marad. (először proci limitre gondoltam, de akkor mindig akadna nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann