- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Terratec vagy a TechniSat, de én az utóbbit javaslom, nekem is ez van, (CableStar HD 2) a Digi-nél kapható SetTopBox-is a HD-s potom 32E
én azt ajánlom hogy ebay... Én is ott vettem, olcsóbb volt mint itthon és a gari ugyanúgy jó itthon is mivel a TechniSat-nak van hazai képviselete, mondanom sem kell hogy a SetTopBox-ok is tőlük származnak, a support is elég jó, DVBViewer-t adnak hozzá Technisat Edition, igaz ez lényegesen butább mint a gyári, de amire kell arra jó.
Én a fullos csomagot vettem meg amiben benne van a Tuner+CImodul+IR táv. lehet kapni simán külön külön is őket, bolti ára potom 89Euro+posta, ezért tanácsolnám az ebay-t, de a HD adásokhoz kell a Core2Duo és legalább 1,5Gb memória, nekem egy 650-es procival és 1Gb DDR1-el épp hogy megy Win7 alatt, de a többi csatorna hibátlanul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest