- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
David888 #20684 üzenetére
Ez totál nem releváns, mert mint írtam a kártya (smart card) és a CI/CI+ modul azon kívül hogy fizikailag sem egyforma, működése is más. Sokkal több korlátozás van a CI modul használatával és a CI+nál még többet tud a szolgáltató korlátozni. Ezért írtam, h érdemes kipróbálni. Hacsak nem Conax modulban van az MTVA kártyád, de ezt nem írtad.
De hogy képen is egyérteműsítsük:
(Van a PH!-n is tudástár cikk róla: [link] )A bal oldali vékony plasztik lap (ami olyan mint egy bankkártya) az előfizetői kártya (smart card), a jobb oldali meg a CI modul. Az a szép, hogy már van ún. cardless CI modul is, amibe nem kell/lehet kártyát rakni. A Digi és a Mindigtv is ilyet ad már. Ezért csak CI fogadós box. Csak azt nem tudom, amit a CI modul dekódol lehet-e streamelni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest