Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabaizoli80

    kezdő

    Üdv!
    Kis segítség kellene....mindigTV ingyenes (12adó) adásaihoz megbízható beltérit keresek, mivel az LG monitor/TV-m 2008-as, tunerje csak MPEG2-t tudja.....és csak scart csatlakozója van, HDMI nincs rajta, egyébként alig használtam (22" a mérete), most szeretném ha már megvan TV-ként....vagy a scart csatlakozás miatt (+ beltéri antenna lenne, ezt már "lepróbáztuk" másik TV-n ami tudja a DVB-T...azon működött), nem lenne jó a vétel+a jeltovábbítás a TV felé és inkább nézzek használtan egy DVB-T képes TV-t? ~20ezerFT körül lenne már, egy beltéri meg kb. 10ezerFT (nem beszélve a plusz kábelezés, ráadásul scart, plusz fogyasztó/meghibásodás a beltéri+még egy távirányító)....úgyhogy most ezen gondolkodom...vagy jobb a külön beltéris megoldás még ha scarttal is? Ezeket találtam neten:
    Alcor HDT-4400 alig használtan 5500FT
    Alcor HDT-4400S újonnan 9500FT (nem tudom miben különböznek....ennél azt már látom hogy más a távirányító, külön USB gombbal van....lehet az előző modell "javított" változata....?)
    https://euronics.hu/belteri-egysegek/strong-srt-3002-dvb-c-digitalis-belteri-egyseg-p262710
    Egerben ez az 1 típus érhető el, semmi más.....
    https://bolt.sat.hu/outlet-365/opticum-ax-lion-4-m-foldi-digitalis-vevo-3084
    sat.hu-n OUTLETBEN találtam ezt, távirányítója tanítható a TV-jéről, így csak 1 kell később.....ez egy kifutó régebbi modell, nem tudom magyar menüje/használatija van-e....de a régebbi készülékek ahogy olvasgatok jobbak voltak mint az újabbak.....szállítással is ~9000ezerFT lenne.
    https://bolt.sat.hu/foldi-tv-es-radio-vetel-316/digitalis_foldfelszini_belteri_egysegek/amiko-t765-hd-dvb-tt2-fta-hevc-foldi-digitalis-vevo-3182
    Valószínűleg ez a legjobb, de ennyit már nem akarok érte adni, fuvarral kb. 12500FT lenne.....
    Szerinted melyik legyen, vagy kb. egyformák és elég a legolcsóbb használt is, nincs értelme többet kiadni érte? Előre is köszi....

Új hozzászólás Aktív témák